|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Já už nevím, co mám dělat
, chodím s přítelem 4 roky, z toho téměř tři roky vpodstatě nemáme sex. (je mu přes 50, mě o sedm let míň), ani ty začátky nebyly nic moc, ale...na svůj věk mi připadal docela romanticky zamilovanej, prožíval to hodně - vztah se mnou, o sex se snažil docela často, ale měl trochu problémy s erekcí, připadal mi nejistej, ale nikterak jsem to nekomentovala, komentoval to on, já mu to spíš vymlouvala, uklidňovala ho, že to nevadí, ať si to tak nebere.. Trochu mě zarazilo, že se vůbec nestaral o mé prožívání, jak byl plně zaměřen na to, jestli "bude moct a jak dlouho", ale ani to mi zase tolik nevadilo, no, pravda, trochu mě to mrzelo, ani ne snad ta skutečnost, že s ním nemám orgasmus (nestihnu mít), jako to, že se nezajímá. pak to skoro ze dne na den jako by umřelo a on se začal sexu vyhýbat . Únava, není mu dobře - má vyšší tlak, bere léky, ale nemá to zas tak hrozné( na zahradě např.je schopen fyzické práce, že by to jiného odrovnalo a ze sexu má strach?
)..Prostě sex nebyl nikdy: ve všední dny, o víkendech, ani o dovolenýcj, ráno ani večer, natož přes den, nikdy...Tak mě to krapínko dost začalo vadit, a dávala jsem pravda najevo, že mě ničí vedle něj jen tak ležet, že radši budu spát sama, když už v celibátu, ale ležet vedle chlapa bez sexu je ještě větší trest, než nic. Výsledek byl, že se odstěhoval, "když mi to teda vadí, ale on prý chtěl být se mnou"...Teď jsme spolu někdy, výsledek naprosto stejný. Jakože nic. Po třech letech se uvolil jít k sexuologovi, tam teda statečně tvrdil, že se "pokouší o něco jednou měsíčně", což mi připadalo jako silně nadsazené, tak spíš jednou za půl roku a ještě na můj popud. Dr. mu vzal krev, aby zjistil hladinu testosteronu (výsledky ještě nejsou)a dal mu 3 léky něco na způsob viagry, prostě na erekci. Podotýkám, že Dr. samozřejmě ví, že má přítel vysoký tlak, ví, že bere na to léky a není vrah, asi ho nemá v úmyslu odrovnat, že a v případě rizika by mu je snad nedával. Přítel si tedy lék vzal po asi 14 denním váhání (dovolila jsem si mu jen říct, že to samo o sobě mu chuť na sex nedodá, že jen protáhne cévy a ať si ho vezme, jen jestli FAKT TAKY CHCE . Prý jo. Výsledek byl ten, že pravil, že má prý horkou hlavu, že je červenej v obličeji, že má studený nohy a ruce a musí si je zahřát
Dle mého názoru je nikterak studený neměl, ale dobrý...Pak už jen mlčky ležel..a nic...po chvíli pravil: Že má dojem, že se mi nelíbí hudba, kterou pustil, jsem na to něco mírně ironického odvětila a bylo po ptákách...že blbě kecám a že když se takhle chovám...tak to nejde a že si myslel, jak to bude hezký ...
Pokud máte dojem, že jsem měla být trochu aktivní, vězte, že když n něj jindy sáhnu: buď ho to lechtá, nebo jsem moc nejemná, a že má rád, když "se netlačí na pilu" a že Věruška, s kterou chodil asi před 15 lety byla hezky submisivní, taková (já už ani nevím, jak to popisuje), ale jisté je, že skončím buď v klášteře nebo v blázinci
Když řeknu názor, že si myslím, že nemá o sex zájem, rozčílí se, že mu do hlavy nevidím, když se zeptám, co mám dělat, aby se mu to líbilo, odvětí, že mi to NĚKDY řekne, ale "dnes" na to fakt nemá náladu...
Help me! Nezažili jste něco podobného?
Není tady

Tak sem pořád nakukuju, co ti kdo odpoví, a ono nic. Tak jen napíšu můj první dojem po přečtení tvého příspěvku. Je nějaký závažný důvod proč s ním zůstávat? 
Není tady
Sugar, jinak je to milej člověk, chová se ke mně hezky, vypadá to, že mě má rád. A nějak tomu nemůžu pořád uvěřit, že může mít člověk takové zašmodrchané problémy v tak jinak líbezné aktivitě
A snad asi čekám, až příjdu na to PROČ je to tak?
Není tady

Promiň, byla jsem příliš radikální, ale opravdu to bylo to první, co mě napadlo. Víš, říkám si, že pokud máš děti, jsou již víceméně samostatné, materiálně jsi také asi soběstačná, tak možná nastala životní etapa, kdy si můžeš dovolit ten luxus nedělat kompromisy. Ale chápu, že to nechceš vzdávat bez boje a omlouvám se, že jsem ti moc neporadila, možná mi to asociovalo moje problémy ...
Není tady
Odpovím, co bych udělala já. Ve tvém případě, velké děti, soběstačná - nepřistupovala bych na kompromisy. Nemám to zapotřebí. Už dávno bych se s ním rozešla.
Tak my jsme s partnerem 9 let a teď už manžel má také se sexem problém. 10 sekund styku mi prostě k vyvrcholení nestačí. Už si nepamatuju, jak jsme to řešili, ale myslím, že jsem také byla decentní. Dobrali jsme se k výsledku, že manžel šel k sexuologovi. Byl tam 2x a usoudil, že léčba nemá smysl, a tak s tím přestal. Bohužel přestal i se sexem. I když 1x týdně si tedy většinou říct dá, mě to nějak nestačí.
Bavili jsme se o tom a on mi řekl, že když je to tak rychlé, že se mu to nelíbí a já z toho také nic nemám, že tedy budeme mít sex co nejméně
. Zatím nevím co s tím...
Oni chlapi o těchhle pocitech neradi mluví a to ten můj mluví dost hodně.
Nemůže to být ten důvod? Když vám to v sexu nejde, tak ho mít raději nebudete.
Upravil(a) Tulipánka (1. 6. 2009 14:26)
Není tady
Tulipánko, možná jsi uhodila hřebíček na hlavičku
- to je jako ten hřebíček ...
Asi se necejtí jako dostatečný macho a opravdu o tom nerad mluví, mé nevinné dotazy bere spíš jako útok na svou osobu...
Před chvílí mi pravil na společném obědě, že medikament by měl fungovat i dneska a jestli nechci po práci přijet k němu domů ...Tak mi držte palce, zkusím nic nekomentovat, nevyzvídat, neanalyzovat a pokusím se zahrát unylou pipinku, které se mu líbí, a třeba se zadaří. 
Není tady

no Lilith, tak zítra podej hlášení, jestli se zadařilo a hlavně jestli jsi z toho něco měla, když jsi se musela tak snažit ... (bez ironie)
Není tady
Každá zmínka o tom,proč to nejde,jen prodlužuje dobu,po kterou to opravdu nepůjde.Tohle je pro každého muže velmi citlivá věc.

Hmm, pánovi je přes padesát... to mi bude za 4 roky taky... mě čekaj pěkný vyhlídky teda... 
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Tak my jsme s partnerem 9 let a teď už manžel má také se sexem problém. 10 sekund styku mi prostě k vyvrcholení nestačí. Už si nepamatuju, jak jsme to řešili, ale myslím, že jsem také byla decentní. Dobrali jsme se k výsledku, že manžel šel k sexuologovi. Byl tam 2x a usoudil, že léčba nemá smysl, a tak s tím přestal. Bohužel přestal i se sexem. I když 1x týdně si tedy většinou říct dá, mě to nějak nestačí.
Bavili jsme se o tom a on mi řekl, že když je to tak rychlé, že se mu to nelíbí a já z toho také nic nemám, že tedy budeme mít sex co nejméně. Zatím nevím co s tím...
Nemůže to být ten důvod? Když vám to v sexu nejde, tak ho mít raději nebudete.
Sex - milování přece není jen o délce samotného styku. Jsou takové spousty jiných aktivit.
A takových možností, jak může muž dovést ženu k vrcholu. 
Upravil(a) majkafa (1. 6. 2009 15:52)

Mikeš napsal(a):
Hmm, pánovi je přes padesát... to mi bude za 4 roky taky... mě čekaj pěkný vyhlídky teda...
Se neděs, Mikši, můj přítel bude mít 50 za půl roku a ten jeho apetýt a výkon, to jsem s nikým doposud nezažila, a že byli mí partneři v mým věku. Kliďánko i 2x denně, a žádná rychlovka, pěkně se vším všudy. Jinak sex máme tak 3x - 4x týdně. Obávám se, že kdyby se mnou bydlel, bych mu nestačila 
Ale vážně, není to věkem, takže pokud jsi při chuti, tak ti to určo vydrží 
Asi má partner Lilith nějaký problém nebo opravdu patří k lidem, kteří sex k životu nepotebují.
Není tady

Modroočka napsal(a):
Tak tos mě uklidnila, Modrá kočko... 
Já zrovna začal přemejšlet, jestli bych neměl ještě "urvat od života, co se dá", protože za pár let už můžu bejt odkecanej...

Není tady
majkafa napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Bavili jsme se o tom a on mi řekl, že když je to tak rychlé, že se mu to nelíbí a já z toho také nic nemám, že tedy budeme mít sex co nejméně. Zatím nevím co s tím...
Nemůže to být ten důvod? Když vám to v sexu nejde, tak ho mít raději nebudete.Sex - milování přece není jen o délce samotného styku. Jsou takové spousty jiných aktivit.
A takových možností, jak může muž dovést ženu k vrcholu.
ne každému to stačí. Mluvím za sebe. Potřebuju balíček all inclusive.
Není tady
Kuki, to já taky. Ale třeba to můžou mít jinak.
V mém věku už nejdu v tomhle do kompromisů.
Ale Tulip, když mají malé dítě, to je zatím asi u ní jiná. Na jejím místě bych se pokoušela společně řešit, než udělám radikální řez.
Protože v mladém věku si říct - však to nějak doklepeme, tak halt sex nebude, myslím, že je příliš brzy. Nejdříve bych řešila s manželem, pak třebás milencem, kdoví.
Upravil(a) majkafa (1. 6. 2009 16:29)

Lilith380 napsal(a):
Sugar, jinak je to milej člověk, chová se ke mně hezky, vypadá to, že mě má rád. A nějak tomu nemůžu pořád uvěřit, že může mít člověk takové zašmodrchané problémy v tak jinak líbezné aktivitě
A snad asi čekám, až příjdu na to PROČ je to tak?
Tak ho nestresuj a nájdi si niekoho iného na sex...
Niekedy nemôžeme mať 2v1, holt.
Má z niečoho blok, ale nechce sa mu odstraňovať príčinu. Čo už, ty to zaňho nevyriešiš.
Není tady

Modroočka napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Se neděs, Mikši, můj přítel bude mít 50 za půl roku a ten jeho apetýt a výkon, to jsem s nikým doposud nezažila, a že byli mí partneři v mým věku. Kliďánko i 2x denně, a žádná rychlovka, pěkně se vším všudy. Jinak sex máme tak 3x - 4x týdně. Obávám se, že kdyby se mnou bydlel, bych mu nestačila
Asi má partner Lilith nějaký problém nebo opravdu patří k lidem, kteří sex k životu nepotebují.
Tiež som mala zatiaľ jediného 50-tnika - a bol to sexuálny altét, že nemal páru... ale v inom to nebolo také ružové, ani city tam až tak neboli... takže sme sa rozišli a dala som prednosť menej "dokonalému". Nie je to o veku, ani o technike, holt.
Upravil(a) Selima (1. 6. 2009 17:09)
Není tady

Ja teda nie že by som zažila vyslovene chlapa s takýmto problémom, ale - občas sme preferovali orálne alebo manuálne sktivity, hlavne ak bol trebárs hendikepovaný alkoholom.
A nabudúce potom bez problémov normálka koitálne...
Není tady
Lilith380 napsal(a):
.... že s ním nemám orgasmus (nestihnu mít), jako to, že se nezajímá.
.... a že Věruška, s kterou chodil asi před 15 lety byla hezky submisivní, taková (já už ani nevím, jak to popisuje)...
Milá Lilith
, hned jak jsi napsala, že tvůj přítel se NEZAJÍMÁ o tvůj orgasmus(tebe při sexu), říkala jsem si, že patří k těm dominantům, kteří subinku "používají" čistě ke svému uspokojení (hlavně at tady ted nikdo nekřičí cosi o necitlivosti atd, to s tím vůbec nesouvisí)...vlastně jde jim jen o uspokojení a uspokojení subinky je duševní...tedy, že Pán je spokojen... a pak jsi psala, jak vzdychnul nad svou bývalou submisivní partnerkou
a potvrdila jsi mi to... nebo spíš to nabylo ještě většího přesvědčení.... ON je ten, který určuje co kdy bude a jak...TY jsi ta, která je kdykoli připravena a netouží po ničem jiném nežli po jeho spokojenosti... prostě pokud ON nechce, máš smůlu...a naopak, pokud nechceš TY, máš taky smůlu...prostě musíš
...
na druhou stranu takový dominant to vše vynahrazuje psychicky, tedy třeba tou romantikou, jeho přítomností, prostě se ti věnuje jinak... spíš je to o tom, že mu máš říkat, po čem toužíš a co by sis moc přála, ale finální rozhodnutí, kdy co a jak...je na něm
...tak to prostě je... tím nechci říct, že jsou tací všichni dominanti...jsou i tací, kterým jde o uspokojení subinky ve všech situacích 
tvůj nátlak je k ničemu, musíš oklikou a hlavně neprudit, spíš šikovně a trpělivě servírovat...otázka taky je jak ty sama jsi hodně D nebo S
...prostě si něco o tom přečti 
Není tady
Lilith380 napsal(a):
Sugar, jinak je to milej člověk, chová se ke mně hezky, vypadá to, že mě má rád..... A snad asi čekám, až příjdu na to PROČ je to tak?
zeptej se přímo jeho... když sám mluvil o submisivní Věrušce
BI
Není tady
Už jsem tady někde jednou zmiňovala starý a trochu vulgární, leč pravdivý vtip. Je ale potřeba aby byl vyprávěný chlapem:
Až mi to jednou nepůjde, nevadí, pořád mám ještě 11 kamarádů: (a v ten moment ukáže ruce s 10 prsty a vyplázne jazyk...
V příběhu Lilith je znát, že u jejího partnera to prostě nějak nejde,a nebo se mu už ani nechce. Ale nejvíc by mi vadilo, že vidí, že se vedle něj Lilith trápí a že se on ani nesnaží ji nějak vyhovět, třeba právě za pomoci 11 kamarádů...

Blossom, on to je sice vti, ale dost reálný. Ono totiž i takhle to jde a myslím, že i takhle to může být úžaný. No, nemyslím, já to vím.
Není tady

Modroočka napsal(a):
Blossom, on to je sice vti, ale dost reálný. Ono totiž i takhle to jde a myslím, že i takhle to může být úžaný. No, nemyslím, já to vím.
Ano... ony to jsou sice, řekněme, takové "náhradní" nebo "doplňkové" techniky, ale za sebe mohu říct, že orgasmus, který mi partnerka přivodí pusou nebo rukou, není pro mě nikterak horší, nebo méně uspokojující, než orgasmus při klasickém styku... ovšem nevím, jak tohle funguje u žen, jestli to mají taky tak... 
Není tady
U dlouholetého partnera, se kterým máme spolu děti nebo spolu léta žijeme, bych slevila po letech, pokud by se vyskytly nějaké zdravotní problémy.
Ale pokud budu mít nového partnera a rozhodovat se o tom, jestli budeme spolu žít, budu vybírat i co se týče sexu, jak píše Kukačka - all inclusiv. Možná v 70-ti už slevím, ale teď ve 46 ne.