6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chtela bych uzavrit pro sveho syna (prave se narodil) stavebni sporeni. Chci sporit 20 000 CZK rocne, abychom dosahli na plnou statni podporu. Muze mi nekdo poradit, kde je momentalne nejvyhodnejsi ho uzavrit?
Jak bezi ted ta reklama na Lisku, znamena to, ze pri uspore 30 TCZK, dostanu zvyhodneni 10% a k tomu jeste pro mladistve 50% snizeni castky pri uzavreni vkladu, dejme tomu na 300 TCZK??? Diky
Není tady
Kombinovat to podle informací ze stránek nelze.
A k tomu, abys dostala 10 % navíc (3000 Kč) tak tam musíš poslat do určité doby 33.000,- Kč.
A pokud by jsi to zrušila předčasně, tak ti to vezmou ty 3000,- Kč.
Prostě jenom lákadlo, ale žádná výhoda v tom není. Zbytečně tam dáš o dost víc peněz, než je optimum.
Není tady
Adule napsal(a):
Chtela bych uzavrit pro sveho syna (prave se narodil) stavebni sporeni. Chci sporit 20 000 CZK rocne, abychom dosahli na plnou statni podporu. Muze mi nekdo poradit, kde je momentalne nejvyhodnejsi ho uzavrit?
Jak bezi ted ta reklama na Lisku, znamena to, ze pri uspore 30 TCZK, dostanu zvyhodneni 10% a k tomu jeste pro mladistve 50% snizeni castky pri uzavreni vkladu, dejme tomu na 300 TCZK??? Diky
• Klienti, kteří uzavřou smlouvu v rámci akce „Prémie pro mladé“ (50% úhrada za uzavření smlouvy) a splní zároveň podmínky pro získání prémie v rámci této akce, obdrží polovinu zbývajícího zvýhodnění, tedy částku 1500 Kč rovněž v průběhu října. Na smlouvě musí být vyplněna 50% úhrada za uzavření dle pravidel pro akci "Prémie pro mladé".
To celé znamená,že vložíš 30tis.Kč+1500 poplatek za smlouvu pro dítě a tento poplatek ti během října 09 spořitelna vrátí zpět na tvůj účet st.spoření.Takže máš vlastně smlouvu zadarmo.A protože dnes je málo nebo skoro nic věcí zadara,tak se tahle akce vyplatí,pokud můžeš vložit těch 30tis.Kč.
Není tady
Kuty, mne prave jeden zastupce od Lisky rekl, ze muzu maximalne dostat 3 TCZK a ne 4,5 TCZK, tkaze to zas az tak vyhodne neni
Není tady
A kde si byla na těch 4500Kč?Pokud za dítě zaplatíš 3000,- jako popl.za smll.+těch 30tis,tak dostaneš nazpět 3000,-Kč.Můžeš ovšem využít polovičního poplatku za mladé a pošleš jen 31500,- a v tom případě dostneš zpět jen 1500,-.
St.podpora bude v tomto roce dělat 3000,-Kč z takto uzavř.sml.a protože si zaplatila 30tis tak se ti těch přebývajících 10tis jakoby překlopí do dalšího roku jako nárok na SP za rok 2010.
Sumasumárum z této akce vyplývá,že je 300tis.smlouva zdarma,oni tomu v reklamě říkají 10% zhodnocení.
Není tady
... ze muzu maximalne dostat 3 TCZK a ne 4,5 TCZK, takze to zas az tak vyhodne neni
To bejvávalo 4500 Kč z 18000 Kč dnes jsou 3000 Kč z 20000Kč.A kdepak ti dají více,když to není výhodné???
Není tady
Kuty napsal(a):
A kde si byla na těch 4500Kč?Pokud za dítě zaplatíš 3000,- jako popl.za smll.+těch 30tis,tak dostaneš nazpět 3000,-Kč.Můžeš ovšem využít polovičního poplatku za mladé a pošleš jen 31500,- a v tom případě dostneš zpět jen 1500,-.
St.podpora bude v tomto roce dělat 3000,-Kč z takto uzavř.sml.a protože si zaplatila 30tis tak se ti těch přebývajících 10tis jakoby překlopí do dalšího roku jako nárok na SP za rok 2010.
Sumasumárum z této akce vyplývá,že je 300tis.smlouva zdarma,oni tomu v reklamě říkají 10% zhodnocení.
Zadarmo to není.
Dá se nesmyslných 30.000,- Kč + 3000,- Kč jako poplatek. Poplatek na podzim vrátí a smlouva je " jakoby zadarmo".
ČMSS vydělá na vložených 30.000,- Kč.
Za 6 let se ČMSS ozve, že smlouva končí a přitom tam bude cca 150.000,- Kč. Na rady zástupce ČMSS (rádobyporadce) to klient ukončí. Nepočítal jsem, ale logicky by pro klienta měla být výhodnější varianta, kde bude cílovka 150.000,- Kč a smlouva bude zdarma.
Jo, jednička na financování bydlení
Není tady
Kuty napsal(a):
4 500,- Kč byla státní podpora ve starém zákoně. Už několik let je max. 3 000,-. na rok a naspořenou částku 20 000,- (je to 19 tisíc a nějaké drobné) za rok.
Btw wegdesign3000 plácá nesmysly. Je vidět,že toho moc neví. Tady je vůbec spousta matoucích informací.
Adule, prosím tě, co je to 3 TCZK? to jsem v životě neviděla a to jsem ekonom. BI.
Upravil(a) majkafa (3. 6. 2009 20:56)
predpokladam, ze je to zkratka pro 3 (T)tisice (CZK) ceskych korun.
Nu, došlo mi to. Ale je to strašný. Takhle prznit zkratku naší měny. Kdyby aspoň s mezerou T CZK. Ale takhle? Nedalo mi prostě. To už je s ironií a naštvaností. Přijde mi to neuctivé. Vidím to poprvé v životě a doufám, že naposled.
Mám v úctě korunu českou.
Btw obvyklé je psát Kč.
Upravil(a) majkafa (3. 6. 2009 21:37)
CZK je normální mezinárodní zkratka české měny. Ale TCZK vidím taky poprvé
Není tady
majkafa napsal(a):
Nu, došlo mi to. Ale je to strašný. Takhle prznit zkratku naší měny. Kdyby aspoň s mezerou T CZK. Ale takhle? Nedalo mi prostě. To už je s ironií a naštvaností. Přijde mi to neuctivé. Vidím to poprvé v životě a doufám, že naposled.
Mám v úctě korunu českou.
Btw obvyklé je psát Kč.
to je jeste deformace z prace u mezinarodni firmy, tam se to tak bezne znacilo, jde o tisic korun ceskych
Není tady
majkafa napsal(a):
Kuty napsal(a):
Sumasumárum z této akce vyplývá,že je 300tis.smlouva zdarma,oni tomu v reklamě říkají 10% zhodnocení.4 500,- Kč byla státní podpora ve starém zákoně. Už několik let je max. 3 000,-. na rok a naspořenou částku 20 000,- (je to 19 tisíc a nějaké drobné) za rok.
Btw wegdesign3000 plácá nesmysly. Je vidět,že toho moc neví. Tady je vůbec spousta matoucích informací.
kdyz ja prave myslela, ze kdyz tam vlozim 30 000 Kc, tak ze mi na podzim vrati tech 10% a k tomu kdyz to jeste uzavru na prcka na 300 000 Kc, tak dostanu jeste 1 500 Kc zpet a ono pry ne, maximalni zvyhodneni je 3 000 Kc
ted jsem jeste zjistila, ze od 1.7. by mela mit akci Wuestenrot a sice smlouva zdarma a urok 2,2% a od 1.6. ma akci Raiffeisenbank a sice smlouva 50% (po prekecani prodejcu mi ji jsou schopni udelat zdarma) a prvni rok uroceni 4%, pak 2%
porad vaham, zda uzavrit smlouvu uz ted nebo cekat na konec roku, s cim sporitelny vybehnou....???
Není tady
Adule, myslím, že nemáš jasno v tom, co je státní příspěvek a co je poplatek při uzavření smlouvy - 1 % z cílové částky.
Já jsem taky uzavírala stavebko na konci roku,to ptáčky lapají. Mám už násled u Pyramidy, brali jsme si i úvěr a byli jsme s nimi spokojeni.
Majkafo, ja vim, ze je statni prispevek u novych smluv jen 3000 Kc a ne 4500 Kc. Ja ted prave hledam nejake stavebni sporeni pro prcka, abych nemusela platit ten poplatek za uzavreni smlouvy, zadny uver z toho brat nechceme, chceme mu tam jen sporit a ziskat tu podporu 3000 Kc.
U prvniho mame prave stavebko na 300 000 kc a bylo to v akci s nulovym prispevkem za uzavreni, tak hledam neco podobneho.
Asi jsme se spatne pochopili....
Není tady
majkafa napsal(a):
Kuty napsal(a):
Sumasumárum z této akce vyplývá,že je 300tis.smlouva zdarma,oni tomu v reklamě říkají 10% zhodnocení.4 500,- Kč byla státní podpora ve starém zákoně. Už několik let je max. 3 000,-. na rok a naspořenou částku 20 000,- (je to 19 tisíc a nějaké drobné) za rok.
Jaké nesmysly jsem napsal?????????????????
Není tady
webdesign3000 napsal(a):
Zadarmo to není.
Dá se nesmyslných 30.000,- Kč + 3000,- Kč jako poplatek. Poplatek na podzim vrátí a smlouva je " jakoby zadarmo".
ČMSS vydělá na vložených 30.000,- Kč. Za 6 let se ČMSS ozve, že smlouva končí a přitom tam bude cca 150.000,- Kč. Na rady zástupce ČMSS (rádobyporadce) to klient ukončí. Nepočítal jsem, ale logicky by pro klienta měla být výhodnější varianta, kde bude cílovka 150.000,- Kč a smlouva bude zdarma.
Jo, jednička na financování bydlení
Tak namátkově.
Btw otazník stačí jeden.
majkafa napsal(a):
webdesign3000 napsal(a):
Zadarmo to není.
ČMSS vydělá na vložených 30.000,- Kč. Za 6 let se ČMSS ozve, že smlouva končí a přitom tam bude cca 150.000,- Kč. Na rady zástupce ČMSS (rádobyporadce) to klient ukončí. Nepočítal jsem, ale logicky by pro klienta měla být výhodnější varianta, kde bude cílovka 150.000,- Kč a smlouva bude zdarma.
Jo, jednička na financování bydleníTak namátkově.
Btw otazník stačí jeden.
Pravda pravdoucí.
ČMSS skutečně vydělá na vložených 30.000,- Kč. Pokud by klient vložil 20.000,- až na konci roku, je to optimální řešení. Takhle vloží klient 30.000,- Kč hned a na jeho penězích vydělává ČMSS a klientovi dává směšný úrok 2 % a klient má ty peníze zablokované.
A i to, co jsem napsal o chování a radách zástupců ČMSS je pravdivé. Týká se to zástupců všech stavebních spořitelen, nejlepší zkušenosti mám asi s Buřinkou.
Takže žádné bláboly a nesmysly, jen pravda.
Stejně je sranda, že si někteří lidé myslí, jak tomu rozumí a přitom tomu nerozumí. Vivat Liška.
Liška je škodná...............
Není tady
Ten "směšný" úrok je momentálně jeden z nejvyšších, jaký ti bankovní ústav poskytne. Mrkni se jen tak pro zajímavost, jaké jsou momentálně úroky z termínovaných vkladů.
Pak jsi nesprávně pochopil, že bych obhajovala uvedenou stavební spořitelnu. Ani jednu z nich neobhajuju ani nehaním.
A na závěr si dovolím citovat
Stejně je sranda, že si někteří lidé myslí, jak tomu rozumí a přitom tomu nerozumí.
Majkafo,já už nějakou dobu nereaguji na bláboly jedné osoby zde na tomto vláknu,je to jak mlácení slámy-zkrátka o ničem.Tentokrát ses do této"sítě" zapletla ty a o to víc ti fandím a jsem ráda,že nejsem sama,která jako ty došla ke stejnému závěru.
Není tady
majkafa napsal(a):
Stejně je sranda, že si někteří lidé myslí, jak tomu rozumí a přitom tomu nerozumí.
Majko, ale jak o tom umí zasvěceně mluvit............to by si jeden myslel, že tomu fakt rozumí............... kdyby tomu sám nerozuměl
Není tady
majkafa napsal(a):
Ten "směšný" úrok je momentálně jeden z nejvyšších, jaký ti bankovní ústav poskytne. Mrkni se jen tak pro zajímavost, jaké jsou momentálně úroky z termínovaných vkladů.
Pak jsi nesprávně pochopil, že bych obhajovala uvedenou stavební spořitelnu. Ani jednu z nich neobhajuju ani nehaním.
A na závěr si dovolím citovat
2 % je nějaké terno? No tak to už se ničemu nedivím, když máš takový názor.
Není tady
Modroočka napsal(a):
majkafa napsal(a):
Majko, ale jak o tom umí zasvěceně mluvit............to by si jeden myslel, že tomu fakt rozumí............... kdyby tomu sám nerozuměl
Kdybys tomu sama rozuměla, tak by sis to dokázala spočítat.
nevidím žádnou výhodu v tom, že na mojich penězích bude vydělávat SS, když mi jinde vydělají více, než mi dá SS.
10 % je jen lákadlo......
Není tady