6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jako účinná probiotika se mi osvědčila Probio C+D. Obsahují vitamíny, vitamín D je důležitý pro správnou funkci organismu i pro prevenci vředových onemocnění střeva jak jsem našla a je dobrý na imunitu, jsou i levnější než ostatní probiotika co ten vitamín mají. Víc je vypasné tu http://www.pharmaagency.cz/humanni-prod … m/prod_11/
Není tady
Denissak napsal(a):
Jako účinná probiotika se mi osvědčila Probio C+D. Obsahují vitamíny, vitamín D je důležitý pro správnou funkci organismu i pro prevenci vředových onemocnění střeva jak jsem našla a je dobrý na imunitu, jsou i levnější než ostatní probiotika co ten vitamín mají. Víc je vypasné tu http://www.pharmaagency.cz/humanni-prod … m/prod_11/
Osobo, běž s tou svou reklamou do ... .... no - třeba až TAM
Není tady
Probiotika mi poprvé doporučili v lékárně, když jsem si vyzvedávala léky a čípky na gynekologické potíže. Dala jsem na ně a koupila Probiolact. Zřejmě pomohl. Při další kontrole jsem dostala pochvalu od paní doktorky.
Není tady
Po antibiotikách určitě nestačí jenom jogurty a podobně…mně vyhovovaly probiotika colon dophilus jestli to píšu správně
Není tady
Colon Dophilus jsem po antibiotikách taky brala a fajn
Není tady
Jo jo. Probiolact - probiotika, beru při každém užívání antibiotik. Cítím s pak skvěle a jsem bez jakýchkoli střevních potíží.
Není tady
A něco jiného než žrát patáky neumíte?
Není tady
Probiotika mi po antibiotikách doktor sám doporučoval, není na nich nic špatného.
Není tady
Probiotika jsou už nějakou dobu nedílnou součástí na domácí lékárničky. Máme velkou rodinu, takže každý měsíc je minimálně jedna oslava. Pak nastupuje Probiolact. Pomáhá nám se střevními potížemi. V zimě jsme ho brali na posílení imunity a taky se osvědčil.
Není tady
Dopřesňuji: vyměňte cestu do lékárny za cestu pro jogurt, plísňový sýr a acidofilní mléko a zařaďte to do pravidelné stravy. Už jen to, že probiotika zařazujete do své lékárničky ve formě farmaceutických produktů musí celý chemický průmysl plnit hrdostí
Není tady
probiotika zařazujete do své lékárničky ve formě farmaceutických produktů
Garantuju ti, že i kdyby celá jejich "lékárnička" byla krabice od bot obsahující flastr, acylpyrin a mast na hemeroidy, budou její obsah obměňovat podle toho, na kterej produkt zrovna vnucujou reklamu... aa netejče se jen farmacie...
Takže si s jogurtama,sejránkama a kyškou plácáš játra úúúplně zbytečně
Není tady
helena napsal(a):
probiotika zařazujete do své lékárničky ve formě farmaceutických produktů
Garantuju ti, že i kdyby celá jejich "lékárnička" byla krabice od bot obsahující flastr, acylpyrin a mast na hemeroidy, budou její obsah obměňovat podle toho, na kterej produkt zrovna vnucujou reklamu... aa netejče se jen farmacie...
Takže si s jogurtama,sejránkama a kyškou plácáš játra úúúplně zbytečně http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Snažil jsem se dát jim šanci, aby si necpali do lékárničky Savo jen proto, že je ve slevě
Není tady
Luucy napsal(a):
Já mám při užívání antibiotik vždy průjmy a křeče. Našla jsem si na internetu, že je nějaký nový probiotikum Probiolact. Tak jsem to zkusila minulý týden, kdy jsem brala antibiotika proti angíně. A skutečně super!
Skutečně super? Co to znamená? Co si pod tím mím přestavit?
Není tady
Sonuli napsal(a):
Luucy napsal(a):
Já mám při užívání antibiotik vždy průjmy a křeče. Našla jsem si na internetu, že je nějaký nový probiotikum Probiolact. Tak jsem to zkusila minulý týden, kdy jsem brala antibiotika proti angíně. A skutečně super!
Skutečně super? Co to znamená? Co si pod tím mím přestavit?
Asi že průjem vystřídala zácpa, co jinýho, ta nedovtipo!
Není tady
modrovous napsal(a):
No ale to by chtělo nějakej zázračnej prostředek na pos*ání, ne?
Není tady
helena napsal(a):
modrovous napsal(a):
No ale to by chtělo nějakej zázračnej prostředek na pos*ání, ne?
Na to stačí zdejší roztomilá reklamní vlákénka.
Není tady
modrovous napsal(a):
No vidíš... a zadááármóóó...
Není tady
helena napsal(a):
modrovous napsal(a):
No vidíš... a zadááármóóó...
Ale prd z toho, že jo. Teda krom toho pos.ání.
Není tady
modrovous napsal(a):
Ale prd z toho, že jo. Teda krom toho pos.ání.
Nerouhej se... jedna má starší zkušená spolupracovnice říkávala, že dobře se vy*at je lepší, než si průměrně zashookat
Není tady
No, tak to si musíš koupit nějaká šetrná probiotika... Já mám třeba dobou zkušenost s OMX probiotika...
Není tady
Ahoj holky, mám po léčbě antibiotik a ráda bych si koupila probiotika, jaké doporučíte?
Není tady
Tak nejlepší je začít brát probiotika současně s antibiotiky...ale tak toto řeknou v každé lékárně při vyzvednutí ATB, včetně rady, jaké zvolit...
...tímto rovnou vyzývám další klony, aby se neobtěžovaly házet reklamu. Děkuji.
Není tady
Andrejko, oni reklamujou klidně na jiných vláknech...
Není tady
rina napsal(a):
Andrejko, oni reklamujou klidně na jiných vláknech...
Já to vím, rino. Ale pravidla mi nedovolují banovat za "blbost". Občas fakt mám chuť vás tady vyzvat, ať nezasahujete, nereagujete na ně a necháte je vykecat, mě by docela zajímal vývoj takových umělých diskuzí Ono je někdy až zábavné to sledovat...blbé ale je, že trend jakési inteligence se značně snižuje. Ono za těch 15 let, co jsem na Babinetu, mám už docela dost srovnání. Ještě před pár lety sice byly nepovolené reklamy, ale měly aspoň nějakou úroveň, což teď už se opravdu říci nedá.
Není tady
Ano, Andrejko, děkuju a chápu.
Jednak to strašně svádí dělat si z těch průhledných tahů legraci, ale druhak občas aj uvěřím že je tam něco zajímavého a pak jakoby dostanu pěstí do oka: Na, tady máš za svoji zvědavost.
Já myslím že mnoho klonů si už samo se sebou doporučovalo zázračné výrobky bez odezvy, ale neodradilo je to za krátkou dobu udělat to zas. Stejně jako rozsypaný čaj.
Není tady