18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Na Floridě v sobotu 30.5.09 zemřel ve věku 76 let zpěvák Waldemar Matuka. příčinou smrti byl zápal plic a selhání srdce.
Není tady
To je mi líto. Byl to můj oblíbený zpěvák. A za mlada to byl fakt sekáč.
A muselo být pro něj hrozný, e mu nedovolili na sklonku ivota, ze zdravotních důvodů, letět do Čech...
Není tady
Prý poslední rozloučení bude v Praze.
Není tady
Ota napsal(a):
Prý poslední rozloučení bude v Praze.
Nevíte kdy?to ho převezou sem nebo to bude jen rozloučení?
Není tady
Poslední informace:
http://kultura.idnes.cz/zemrel-zpevak-w … _hudba_jan
Není tady
Taky je mi to moc líto, měla jsem ho ráda a jako malý jsme si se sestřenicí poutěly jeho desky do zblbnutí. Zanechal po sobě spoustu opravdu krásných písniček...
Není tady
Tak, tak a hlavně to byl člověk bez hvězdných manýrů sérebrit.
Není tady
Zpěvák s velkým srdcem, charismatický člověk, prostě někdo, kdo tady po sobě zanechal spoustu krásných věcí, jeho písničky zná snad kadý, je mi to moc líto
Není tady
To je mi strasne lito.Mela jsem ho moc rada.Docela me to zarazilo.Clovek s velkym srdcem.Smutne...hodne smutne...
Není tady
Waldemar Matuka a Petr Spálený byli odjakiva moji nejoblíbenějí zpěváci z generace 60tých let.
Matuka to jetě korunoval tím jak rozdrádil komanče svým odchodem na Floridu........ museli pak uboáci vymazat jeho zpěv z titulní písničky k Chalupářům.
Je to smutný ale poslední roky u mu zdraví moc neslouilo, tak snad u nael to Eldorádo........
http://www.youtube.com/watch?v=jXIpb-Pic4c
Není tady
Tak jsem právě dokoukala ten pořad na ČT1 a můu říct, e to byl první pořad od porodu, na který jsem koukala. Výborně jsem se u něj odreagovala, Waldemar i ostatní zpěváci... To je prostě generace, její písničky se hrajou dodnes... V duchu jsem si zpívala snad vechny písničky, a mě překvapilo, e je znám celý zpaměti. Klobouk dolů přede vemi.
Není tady
Jó, kdyby my jsme se se doíli toho věku...na něj se dá vzpomínat... Po nás zvostane, leda prd!
Není tady