18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já aktuálně studuji v a mám 2 práce - stíhat se to dá, ale je pravda, e občas nevím, co dřív. Kadopádně vdycky jedna věc jde trochu mimo, u mě to je kola...ale na druhou stranu tenhle aktivní ivot miluju a neumím si představit, e by to bylo jinak :-)
Není tady
já jsem studovala na VE a pracovala jsem jenom jako brigádník na dohody. Dnes bych u moná volila raději zaměstnání a dálkové studium, protoe při nástupu do práce mi éfoval člověk, kt vůbec V neměl, ale vypracoval se. A lidi si ho za to i váili. I můj kolega na tom byl podobně a po pár letech začal studovat na Cevro Institutu. Je to kola s individuálním přístupem a orientovaná na praxi.
Není tady
A co je na tom, e éfa dělá člověk, který vysokou kolu nemá a vypracoval se? Je horí?
Není tady
Corina napsal(a):
A co je na tom, e éfa dělá člověk, který vysokou kolu nemá a vypracoval se? Je horí?
Nejspíe to, e dnes se hodně hledí na titul, ne ut tolik na člověka a jeho schopnosti...vlastní zkuenost ve více oblastech.
Není tady
Přijde mi, e mladí hodně hledí na titul a mají pocit, e jen co dokončí vysokou kolu, dostanou vedoucí místo. Tedy ne e mi to jenom příjde, ale mluvím ze zkuenosti.
Není tady
Titul se ale dnes vyaduje. Tak asi proto vzniká mnoho nových V a počet lidí s tituly roste. To ale nijak nezmění schopnosti a inteligenci národa. Nejsme schopnějí jen proto, e máme více Mgr.
Jsem u asi pamětník. Ale dřív V něco znamenala. Dnes je to málem základní nutnost k tomu, aby člověk vůbec mohl mít sluné zaměstnání.
Smutné.
Ti mladí jsou k tomu nuceni společností. Tak proč by nestudovali, pokud mohou.
Jiná věc pak je, kdy se povaují pak za něco víc, ale to asi k mládí taky patří...
Není tady
Ametyst proti studiu nenamítám ani ň, mluvím o postoji a očekáváních.
Není tady
Potvrzení od zaměstnavatele nepotřebuje. Ale doufám, e má dobrýho éfa, ona kola občas dokáe nepříjemně časově zatopit a je fajn moci říct zaměstnavateli "sry, máme krizovku, musím narychlo do koly, nahradím si to v sobotu".
Není tady
Já u bych asi nevolila jinou cestu, ne studium při práci. Stejně ta V dneska není nic moc, pokud nemáte nějakou extra specializaci. Take dobrá volba V dálkově + práce.
Není tady
Ahoj vem, ráda bych se zeptala někoho, kdo studuje na UJEP regionální rozvoj na předměty a obtínost učiva. Jsem matka dvou dětí, ale chci si zvýit kvalifikaci. Manel je skvělou oporou a dokáe se o děti postarat. Jen nevím, zda to není opravdu masakr:( Díky za radu!
Není tady
Já tedy tuhle kolu nestuduji. Ale pokud jde o mě, nedokázala bych studovat při malých dětech. Se zaměstnáním se to dá nějak domluvit, kdy je dobrá vůle z obou stran. Ale děti se "jindy" vychovat nedají. Nevím, mně by to přilo, alespoň tak jak já jsem to měla nastavené, e mi něco důleitého utíká, co u nevrátím.
Studovala jsem vlastně vdy , neustále něco, ale nebylo to tak intenzivní, e bych musela být několik dní z domu, jako teď, kdy studuji (by dálkově) V. A i teď, kdy mám děti větí, mám někdy pocit, e je zanedbávám. Poslední chvíle, kdy jsou ochotni se mi svěřit, povídat si, a máma má zkoukové-sorry, teď měsíc nemůu...taky jsem hledala kompromisy (a hledám). A mám pocit, e to nejde stíhnout ve, kvalitně.
Dřív, kdy jsem měla jinou práci, trávila jsem tam třetinu času, za víc peněz, ne teď. Ale člověk musí brát co je.
Take rozhodni se podle moností svých a své rodiny. Nepočítej s tím, e V je lehká. Má-li být dobrá, a dát ti kvalitní vzdělání, pak holt člověk musí něco investovat (peníze, čas, energii).
Hodně těstí...a ti to vyjde, jak potřebuje.
Není tady
Damila: asi má pravdu, ale chybí mi momentálně nějaká změna. Byla jsem 6 let doma kvůli rizikovým těhotenstvím a dvěma dětěm a teď sice chodím do super práce, ale pořád mi něco v ivotě chybí. Holka začala chodit do první třídy a kadý den je stejný. Teď cítím, e mám na studium energii. I kdy, začala bych a přítí rok, protoe letos u nestihnu podat přihláku. Holce bude 8 a klukovi 4. Jen nevím, jak je tahle kola náročná, snad mě bude bavit.
Není tady
dobré dopoledne. Projídím diskuze o studiu při zaměstnání a při mateřské. Narazila jsem na UAM Brno. Nevíte některá jak a co je titul MBA, co se při studiu získává? myslím tím, jestli je nějak jinak významný ne Bc. a Mgr.Děkuju za zmínky
Není tady
Ahoj je tu někdo kdo studuje v Praze? Sháním teď přes Vánoce nějakou brigádu nebo přivýdělek...jaké jsou monosti?
Není tady