6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zajímalo by mě, jaké jsou podmínky při studiu V při zaměstnání.
Jak to v praxi vypadá (jak často, jak dlouho), jestli je to věkově omezené.
Platí se? Kolik?
Co je potřeba za znalosti při přijímacích zkoukách na pajdák nebo psychologii?
Není tady
Dami,
asi by bylo nejlepí vyhledat buď stránky přísluné koly, kde bývají různé informace uvedeny, případně zavolat nebo zajít na studijní oddělení koly, o kterou má zájem.
A Tvoje otázka "jak často?" se týkala čeho?
Není tady
Jak často se chodí do té koly...
Není tady
Já chodím co 14 dní, pátek odpoledne a sobota celý den.
Není tady
Damila: "Jak často se chodí do té koly..."
Jo, tak na jedné V jsme měli výuku kadých 14 dní v sobotu (6-8 hodin), na druhé kadý týden ve vední dny (taky tak nějak 6-8 hodin), brávala jsem si v práci dovolenou a některé přednáky jsem holt musela vynechat!
Věkově omezené to nebylo, byly tam i dámy kolem 50ky - prostě natlačené zaměstnavatelem ke zvýení kvalifikace... platila jsem za ročník kolem 10 000, pak kolem 20 000.
Ohledně znalostí mají koly určitě svoje poadavky vyvěené na stránkách...
Jo a jinak v současné době některé koly přecházejí na e-learning, take tam nejezdí tak často, spí jenom ke konzultacím, a víc pracuje u PC.
Není tady
To je bezva...děkuji!
Není tady
Vůbec nemá zač. Přeji Ti hodně úspěchů! A taky - zvykni si na pocit, e doma nebude mít naletěno, protoe zkouka bude přednějí .
Není tady
Tercila napsal(a):
Vůbec nemá zač. Přeji Ti hodně úspěchů! A taky - zvykni si na pocit, e doma nebude mít naletěno, protoe zkouka bude přednějí .
Nebo nastane druhá monost - domácnost bude naletěná a vypulírovaná jako nikdy předtím, protoe bude dělat cokoliv, jen aby nemusela sednout k učení .
Já jsem bohuel v té první skupině .
Není tady
Aprill: "Já jsem bohuel v té první skupině "
No, já jsem odjakiva oscilovala
Upravil(a) Tercila (31. 5. 2009 18:47)
Není tady
Tak mně nenaletěná domácnost neděsí, spí se budu muset po letech znova dostat do toho, jak se učit...
Není tady
Prosím jetě dotaz.
JAKÝ JE ROZDÍL MEZI PREZENČNÍ A KOMBINOVANOU FORMOU STUDIA?
Není tady
Damila napsal(a):
Prosím jetě dotaz.
JAKÝ JE ROZDÍL MEZI PREZENČNÍ A KOMBINOVANOU FORMOU STUDIA?
prezenční - denní
kombinované - dálkové
Není tady
Aha, myslela jsem si to. Take mám smůlu. :-(
S psychologií se můu rozloučit.
Potřebuji od zaměstnavatele povolení ke studiu? Mám poměrně nepravidelnou pracovní dobu, neměl by být problém to zvládnout.
Ale ta psychologie mě mrzí, moc.
Není tady
Jetě mě napadá, já jsem ze stejného města, take by nelo o dálkové studium v pravém slova smyslu. Dokonce mám pracovitě hned přes ulici od fakulty...ale ten věk by asi vadil, a nemohla bych mezi řádné studenty, co?
Není tady
Damila napsal(a):
Jetě mě napadá, já jsem ze stejného města, take by nelo o dálkové studium v pravém slova smyslu. Dokonce mám pracovitě hned přes ulici od fakulty...ale ten věk by asi vadil, a nemohla bych mezi řádné studenty, co?
, připomělo mi to jednoho klienta, který taky tvrdil, e nemá dálkové topení, protoe radiátory má pod oknem a to ádná dálka není .
Není tady
Tak já jsem v současné době na tom tak, e musím jít koupit mým chlapům ponoky, protoe nemám čas vyprat a přes horu prádla u nevidím. Já se normálně těím, e budu prát a uklízet nebo vařit.
Není tady
...se mi nesměj.
Tím jsem chtěla říct, e bych moná časově zvládla i denní, jen bych málem byla spoluákům věkově skoro mámou...
Není tady
Neli, ale teď to vrcholí a má 3 měsíce klid, ne?
Není tady
Damilo, jetě je monost, e by jsi jezdila do Olomouce, tam psychologie dálkově jde
Není tady
vendulinda napsal(a):
Damilo, jetě je monost, e by jsi jezdila do Olomouce, tam psychologie dálkově jde
Jj, u to mám pozjiované, jsem přihláená do kurzu přípravy na V (dva semestry), take s Olomoucí počítám, e bych tam v červnu naklusala, pokud se mi při tom kurzu osvědčí, jestli na to vůbec mám (schopnosti, čas, peníze...páč je to poměrně nákladná záleitost).
Ale díky.
Není tady
není zač . Píe, e je to nákladná záleitost. Samotné studium se ale snad neplatí, ne?? Teda, pokud u nemá vystudovanou jinou V. Přeju ti, abys to zvládla . Já jdu teď do třeáku, dělám teda jiný obor a mám pocit, e mi z toho brzo hrábne ...
Není tady
vendulinda napsal(a):
není zač . Píe, e je to nákladná záleitost. Samotné studium se ale snad neplatí, ne?? Teda, pokud u nemá vystudovanou jinou V. Přeju ti, abys to zvládla . Já jdu teď do třeáku, dělám teda jiný obor a mám pocit, e mi z toho brzo hrábne ...
Já u mám "hrábnuto" dávno, mně u nic neohrozí.
Ale ne, ani se tam moná nedostanu, nechám to koňovi.
Co se týče financí, tak v Olomouci se skutečně platí pět tisíc na semestr. Nevím co ve je v tom zahrnuto, a dokonce mám dojem, e se platí jen první dva roky.
To asi kvůli přirozenému odpadu. Lidi si rozmyslí jít někam studovat "jen tak", kdy to není zadara. Zůstanou jen vytrvalci, kterým to stojí za to.
Nevím, jestli budu patřit mezi ně. Ráda bych, ale třeba má ivot pro mě jiné plány.
Není tady
aha , to je ale síla, já natěstí jako student komb. studia nic neplatím. Ale vím, e se můj obor dá studovat i v rámci celo. vzdělávání a to se pak platí a taky první dva roky, ale nejsi vedená jako řádný student, a třetí rok. Já studuju na Ostravské Univerzitě..kadá to má asi jinak. A určitě na to něco je, jak píe, e je to kvůli odpadlíkům. Přeju ti, aby ti to vylo, asi tě to hodně baví, co? Já jsem chtěla svůj obor taky dlouho studovat, ale nelo to dálkově, natěstí se to změnilo
Upravil(a) vendulinda (20. 7. 2009 15:34)
Není tady
vendulinda napsal(a):
aha , to je ale síla, já natěstí jako student komb. studia nic neplatím. Ale vím, e se můj obor dá studovat i v rámci celo. vzdělávání a to se pak platí a taky první dva roky, ale nejsi vedená jako řádný student, a třetí rok. Já studuju na Ostravské Univerzitě..kadá to má asi jinak. A určitě na to něco je, jak píe, e je to kvůli odpadlíkům. Přeju ti, aby ti to vylo, asi tě to hodně baví, co? Já jsem chtěla svůj obor taky dlouho studovat, ale nelo to dálkově, natěstí se to změnilo
A co má za obor?
Mně na V ivot nestojí, ale moc bych to chtěla vystudovat, to ví e jo, u kvůli sobě. Kvůli tomu, e mě to moc bere, ten obor.
Prosím Tě, potřebuji to povolení od zaměstnavatele?
Není tady
já dělám germanistiku na ff, taky mě to hrozně baví a vdycky mě to táhlo, u na základce, jene mě osud nejdřív zavál na s ekonomickou a ono dostat se potom na ff humanitního směru není nejjednoduí, ale sen se mi splnil, snad proto taky, e jsem si zatím la . Jak to myslí s tím potvrzením , jako pro tu kolu? To ádné potvrzení nepotřebuje.
Není tady