Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 30. 5. 2009 17:06

Damila
♥♥♥♥♥♥-

VŠ při zaměstnání

Zajímalo by mě, jaké jsou podmínky při studiu VŠ při zaměstnání.
Jak to v praxi vypadá (jak často, jak dlouho), jestli je to věkově omezené.
Platí se? Kolik?
Co je potřeba za znalosti při přijímacích zkouškách na pajdák nebo psychologii?

Není tady

#2 31. 5. 2009 0:45

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Re: VŠ při zaměstnání

Dami,
asi by bylo nejlepší vyhledat buď stránky příslušné školy, kde bývají různé informace uvedeny, případně zavolat nebo zajít na studijní oddělení školy, o kterou mᚠzájem.
A Tvoje otázka "jak často?" se týkala čeho? big_smile big_smile

Není tady

#3 31. 5. 2009 0:50

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Jak často se chodí do té školy...

Není tady

#4 31. 5. 2009 12:14

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Já chodím co 14 dní, pátek odpoledne a sobota celý den.

"Člověk si uvědomí, že byl šastný, až už je to pryč."

Není tady

#5 31. 5. 2009 12:27

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Damila: "Jak často se chodí do té školy..."

Jo, tak na jedné VŠ jsme měli výuku každých 14 dní v sobotu (6-8 hodin), na druhé každý týden ve všední dny (taky tak nějak 6-8 hodin), brávala jsem si v práci dovolenou a některé přednášky jsem holt musela vynechat!
Věkově omezené to nebylo, byly tam i dámy kolem 50ky - prostě natlačené zaměstnavatelem ke zvýšení kvalifikace... platila jsem za ročník kolem 10 000, pak kolem 20 000.
Ohledně znalostí mají školy určitě svoje požadavky vyvěšené na stránkách...
Jo a jinak v současné době některé školy přecházejí na e-learning, takže tam nejezdíš tak často, spíš jenom ke konzultacím, a  víc pracuješ u PC.

Není tady

#6 31. 5. 2009 13:10

Damila
♥♥♥♥♥♥-

To je bezva...děkuji!

Není tady

#7 31. 5. 2009 16:26

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Vůbec nemᚠzač. Přeji Ti hodně úspěchů! A taky - zvykni si na pocit, že doma nebudeš mít naleštěno, protože zkouška bude přednější big_smile.

Není tady

#8 31. 5. 2009 17:00

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Tercila napsal(a):

Vůbec nemᚠzač. Přeji Ti hodně úspěchů! A taky - zvykni si na pocit, že doma nebudeš mít naleštěno, protože zkouška bude přednější big_smile.

Nebo nastane druhá možnost - domácnost bude naleštěná a vypulírovaná jako nikdy předtím, protože bude dělat cokoliv, jen aby nemusela sednout k učení wink .
Já jsem bohužel v té první skupině kapitulation .

Není tady

#9 31. 5. 2009 18:45

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Aprill: "Já jsem bohužel v té první skupině kapitulation "

No, já jsem odjakživa oscilovala big_smile

Upravil(a) Tercila (31. 5. 2009 18:47)

Není tady

#10 31. 5. 2009 20:22

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Tak mně nenaleštěná domácnost neděsí, spíš se budu muset po letech znova dostat do toho, jak se učit...

Není tady

#11 5. 6. 2009 11:48

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Prosím ještě dotaz.

JAKÝ JE ROZDÍL MEZI PREZENČNÍ A KOMBINOVANOU FORMOU STUDIA?

Není tady

#12 5. 6. 2009 11:50

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Damila napsal(a):

Prosím ještě dotaz.

JAKÝ JE ROZDÍL MEZI PREZENČNÍ A KOMBINOVANOU FORMOU STUDIA?

prezenční - denní
kombinované - dálkové

Není tady

#13 5. 6. 2009 11:54

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Aha, myslela jsem si to. Takže mám smůlu. :-(
S psychologií se můžu rozloučit.

Potřebuji od zaměstnavatele povolení ke studiu? Mám poměrně nepravidelnou pracovní dobu, neměl by být problém to zvládnout.

Ale ta psychologie mě mrzí, moc.

Není tady

#14 5. 6. 2009 11:55

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Ještě mě napadá, já jsem ze stejného města, takže by nešlo o dálkové studium v pravém slova smyslu. Dokonce mám pracoviště hned přes ulici od fakulty...ale ten věk by asi vadil, a nemohla bych mezi řádné studenty, co? sad

Není tady

#15 5. 6. 2009 12:00

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Damila napsal(a):

Ještě mě napadá, já jsem ze stejného města, takže by nešlo o dálkové studium v pravém slova smyslu. Dokonce mám pracoviště hned přes ulici od fakulty...ale ten věk by asi vadil, a nemohla bych mezi řádné studenty, co? sad

lol, připomělo mi to jednoho klienta, který taky tvrdil, že nemá dálkové topení, protože radiátory má pod oknem a to žádná dálka není .

Není tady

#16 5. 6. 2009 12:18

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Tak já jsem v současné době na tom tak,  že musím jít  koupit mým chlapům ponožky, protože  nemám čas vyprat a přes horu prádla  už nevidím.   Já se normálně těším, že budu prát a uklízet nebo vařit. lol

"Člověk si uvědomí, že byl šastný, až už je to pryč."

Není tady

#17 5. 6. 2009 12:19

Damila
♥♥♥♥♥♥-

...se mi nesměj.  big_smile
Tím jsem chtěla říct, že bych možná časově zvládla i denní, jen bych málem byla spolužákům věkově skoro mámou...

Není tady

#18 5. 6. 2009 12:20

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Neli, ale teď to vrcholí a mᚠ3 měsíce klid, ne?

Není tady

#19 20. 7. 2009 13:26

vendulinda
♥♥♥----
Místo: ta naše Morava :-)

Damilo, ještě je možnost, že by jsi jezdila do Olomouce, tam psychologie dálkově jde wink

Není tady

#20 20. 7. 2009 13:49

Damila
♥♥♥♥♥♥-

vendulinda napsal(a):

Damilo, ještě je možnost, že by jsi jezdila do Olomouce, tam psychologie dálkově jde wink

Jj, už to mám pozjišované, jsem přihlášená do kurzu přípravy na VŠ (dva semestry), takže s Olomoucí počítám, že bych tam  v červnu naklusala, pokud se mi při tom kurzu osvědčí, jestli na to vůbec mám (schopnosti, čas, peníze...páč je to poměrně nákladná záležitost).
Ale díky.tummenupp

Není tady

#21 20. 7. 2009 15:10

vendulinda
♥♥♥----

není zač smile . Píšeš, že je to nákladná záležitost. Samotné studium se ale snad neplatí, ne?? Teda, pokud už nemᚠvystudovanou jinou VŠ. Přeju ti, abys to zvládla stolt . Já jdu teď do třeáku, dělám teda jiný obor a mám pocit, že mi z toho brzo hrábne roll ...

Není tady

#22 20. 7. 2009 15:23

Damila
♥♥♥♥♥♥-

vendulinda napsal(a):

není zač smile . Píšeš, že je to nákladná záležitost. Samotné studium se ale snad neplatí, ne?? Teda, pokud už nemᚠvystudovanou jinou VŠ. Přeju ti, abys to zvládla stolt . Já jdu teď do třeáku, dělám teda jiný obor a mám pocit, že mi z toho brzo hrábne roll ...

Já už mám "hrábnuto" dávno, mně už nic neohrozí. smile
Ale ne, ani se tam možná nedostanu, nechám to koňovi.

Co se týče financí, tak v Olomouci se skutečně platí pět tisíc na semestr. Nevím co vše je v tom zahrnuto, a dokonce mám dojem, že se platí jen první dva roky.
To asi kvůli přirozenému odpadu. Lidi si rozmyslí jít někam studovat "jen tak", když to není zadara. Zůstanou jen vytrvalci, kterým to stojí za to.
Nevím, jestli budu patřit mezi ně. Ráda bych, ale třeba má život pro mě jiné plány.

Není tady

#23 20. 7. 2009 15:33

vendulinda
♥♥♥----

aha big_smile , to je ale síla, já naštěstí jako student komb. studia nic neplatím. Ale vím, že se můj obor dá studovat i v rámci celož. vzdělávání a to se pak platí a taky první dva roky, ale nejsi vedená jako řádný student, až třetí rok. Já studuju na Ostravské Univerzitě..každá to má asi jinak. A určitě na to něco je, jak píšeš, že je to kvůli odpadlíkům. Přeju ti, aby ti to vyšlo, asi tě to hodně baví, co? smile Já jsem chtěla svůj obor taky dlouho studovat, ale nešlo to dálkově, naštěstí se to změnilo wink

Upravil(a) vendulinda (20. 7. 2009 15:34)

Není tady

#24 20. 7. 2009 15:39

Damila
♥♥♥♥♥♥-

vendulinda napsal(a):

aha big_smile , to je ale síla, já naštěstí jako student komb. studia nic neplatím. Ale vím, že se můj obor dá studovat i v rámci celož. vzdělávání a to se pak platí a taky první dva roky, ale nejsi vedená jako řádný student, až třetí rok. Já studuju na Ostravské Univerzitě..každá to má asi jinak. A určitě na to něco je, jak píšeš, že je to kvůli odpadlíkům. Přeju ti, aby ti to vyšlo, asi tě to hodně baví, co? smile Já jsem chtěla svůj obor taky dlouho studovat, ale nešlo to dálkově, naštěstí se to změnilo wink

A co mᚠza obor?
Mně na VŠ život nestojí, ale moc bych to chtěla vystudovat, to víš že jo, už kvůli sobě. Kvůli tomu, že mě to moc bere, ten obor.
Prosím Tě, potřebuji to povolení od zaměstnavatele?

Není tady

#25 20. 7. 2009 15:49

vendulinda
♥♥♥----

já dělám germanistiku na ff, taky mě to hrozně baví a vždycky mě to táhlo, už na základce, jenže mě osud nejdřív zavál na sš ekonomickou a ono dostat se potom na ff humanitního směru není nejjednodušší, ale sen se mi splnil, snad proto taky, že jsem si zatím šla wink . Jak to myslíš s tím potvrzením , jako pro tu školu? To žádné potvrzení nepotřebuješ.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí