|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj holky, chtela jsme se vas jenom zeptat jestli se Vam nekdy stalo, ze ste cca 6 dni po mrse meli stejnou bolest ajo pri ni. Mne to trapi uz celkem dlouho a minuly cklus me takhle brisko bolelo temer celej cyklus. Nevim jestli s tim zajit na pohotovst, abych tam nebyla na smich
. Jestli amt enejake zkusenosti, tka budu rada kdyz mi pomuzete 
Není tady
Marti, právě teď to prožívám, jsou to muka. Jsem 5. den a už jen minimálně špiním a mám pocit,jako by mi někdo ždímal vaječníky. Hrůza. Poslední dobou, co mám cykly řízené utrogestanem a clostilem jsem to takhle měla furt. Jako by už mrcha končila a přitom břicho bolí,jako by měla začít. Lupla jsem ibalgin a doufám, že to přejde. Jinak jsem nepoužitelná. 
Není tady
Marti, užívám clostil a agolutin a bolesti mám i celý cyklus.
Někdy je to zase různé, 2-3 dny velké bolesti,pak týden klid a nanovo. Několikrát jsem s tím byla u MUDra., ale ten na UTZ nic neviděl. Prý vaječníky pracují. K MUDrovi. ale určitě zajdi.
Není tady
Martí já tohle měla kvůli endošce, po operaci to přešlo. Ale vzpomínám si, že i když jsem brala Clostík, tak jsem bolestí málem umřela...udělaly se me po něm cysty a proto ta bolest. Ale nechci tě strašit, prostě zajdi k dr. 
Není tady
je holky dik, as tam teda opravdu zajdu
Není tady
Ahojky vespolek, taky se mi podařilo mít pěkné křeče až po skončení ms, tedy pak to přešlo ale při sexu to bylo zpět , takže fakt otrava
ale byla jsem před 14 dny u mudr. ale ten nic neviděl (tedy to mi eště nic nebolelo)... může to mít souvislost s injekcí agulotinu co sem dostala na vyvolání ms?? k mudr. se mi nechce , už takle sem tam skoro jak doma 
Není tady
Ahoj Marti, možná je to total od věci, ale mě takhle pobolívalo vesměs uprostřed cyklus (ale nebylo to vždy uprostřed), cítila jsem se jako při ms ale občas to bylo i horší a člověk měl pomalu kolena u brady aby to bylo "snesitelnější" a mnohdy pomohl brufen a tak jsem šla k dr.
Po vyšetření (nebylo to ale utz) mě dr řekla, že jen začíná a probíhá ovulace a proto mě toliko bolí v podbřišku. Prý při užívání antikoncepce se může stát že ženská to díky těm hormonům ani nastupující ovuši necítí a pak když vysadí je z toho celá pryč. Nevím.... Ale k dr bych nejspíš šla 

Není tady
Blava-tak ja mam to same..taky uprostred cyklu,desny bolesti,jsem nepouzitelna 
kdysi my zjistili endosku,odstranili. ale po nejake dobe to zase zaclo bolet. prynto prejde po porodu,ale to taky nepomohlo
ted nic neberu a pekne si uzivam
a dr na me kouka vzdy jak na blazna,nikde zadnej nalez neni-UZ ani v krvi
Není tady
Ahoj Megan, já jsem vesměs dost náchylná na záněty moč. měchýře a cest takže jsem si vždycky myslela, že jsem někde nastydla a vysvětlení o probíhající ovulaci se mě zdálo fakt divné, ale protože se nám mimi pořád nedaří
podstoupila jsem nějaká vyšetření a dr nenašel žádný problém... Tak to je asi možné... Nevím...

Není tady
No holky endoška je zrádná v tom, že je vidět jen když se do vás podívaj...tzn. LPSK
A bolesti na konci ms nebo hned po, špinění a bolesti při styku jakékoliv intenzity jsou bohužel jasným příznakem
Bohužel obvodní gyndaři to v čechách ještě dost často opomíjejí, nasazují nesmyslné léky na záněty...prostě to neřeší a endometrioza dokáže opravdu pěkně potrápit a čím víc se její léčba odkládá tím je to horší..ms jí krmí a ložiska se zvětšují...
Není tady
jj,je to presne tak!
ale jsou i centra na lecbu endometriozy,ja tam tenkrat byla...a uz byla objednana prave na LPSK,aby zjistili v cem je problem,jenze jsem otehotnela a pod nuz nesla...jenze ted se mi do toho centra zase nejak nechce 
Není tady
Těhotenství je lék na endošku
, ale právě většinou jen na určitou dobu
Z vlastní zkušenosti musím říct, že čím dřív se to začne řešit, tím rozodně líp. Kdyby to u mě řešil obvodní dr. dopadla bych určitě o poznání lépe. Vlastně až v caru začali řešit endometriozu, ale to už jsem byla bez jednoho vaječníku, o který jsem přišla před deseti lety právě kvůli této potvoře 
Upravil(a) Silvi.100 (9. 6. 2009 19:46)
Není tady
me taky muj dr rekl,ze jko klidek pohoda... a u Apolinare doktorka desne prijemna,vsechno se mnou probrala,vysvetlila..byl videt zajem
Není tady
Cauky ja se pridam endoska je mrcha,Silvi souhlasim naprosto se vsim, dr to berou na lehkou vahu,kazda kontrola probehla tak ,ze je vse v naprostem poradku a menstruacni bolesti ,ktere jsem mela a mam tim trpi kazda druha ,to mi rikal dr a laparka ukazala neco jineho 
Není tady