|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Záleží jakou kvalifikaci požaduje, může také jednat tak, že příslušné místo z organizačních důvodů zruší a vypíše nové výběrové řízení s požadavkem vyšší kvaylifikace, podle mne se zachoval čestně, když Vás na to upozornil a nabídl příspěvky.
Není tady
U mě to tak fungovalo-nastoupila jsem do zaměstnání,pro které jsem neměla plnou kvalifikaci a zaměstnavatel mi určil do 2 let studovat,jinak že mě bude muset propustit.Udělala jsem si bakalářské studium na VŠ,které vyhovovalo.Bohužel vyšel teď nový zákon a já si budu muset dodělat magisterské studium / už jen 2 roky /,abych splňovala kvalifikaci.Na studium nikdo přispívat nebude,musím si ho hradit sama.Jsem také st.zaměstnanec.
Není tady
to je docela standardní případ, akorát myslím je umožněno státním zaměstnancům, aby si od druhého roku studia brali placené volno a nemuseli čerpat dovču. Aspoň tak to měla kamarádka
Není tady
Nařídit asi ne, ale může trvat na splnění kvalifikačních požadavků na dané místo.
Současně je však povinen (v tomto případě) vytvořit pro studium nezbytné podmínky. Domnívám se, že se jedná o kombinované studium (tj. "dálkové"), takže jde o uvolňování na konzultační soustředění, zkoušky atd.