Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#151 6. 6. 2009 9:11

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 5900

Re: Nemám rodinu

Kalmo, ty se sice snažíš žít, být aktivní..... všechny ty rady "choď někam, neseď doma, usmívej se na svět..... "nepotřebuješ - všechno to děláš.
Ale prostě z tebe vysloveně čiší, že mᚠv hlavě prakticky neustále jen to, že chceš partnera. Vím, že se to dá těžko ovlivnit, když to člověka trápí a připadá si sám, ale prostě to tam je - je to cítit. Je to cítit tady, je to cítit v kavárně, na ulici, v autobusu...... mᚠto prostě napsané na čele.
Věř mi, opravdu ho potkáš, až to nebudeš čekat. Do té doby to bude jen činnost vedoucí k navázán vztahu a založení rodiny, ne zamilovanost, touha po tom, nosit JEHO dítě a láska.....
Jak se toho zbavit, to asi poradit nejde. Určitě holky všechny radí dobře, ale myslím si, že většina těch rad je pro tebe prakticky zbytečná, protože se zdá, že to všechno poctivě děláš, že víš, jak na to, snažíš se, ale vnitřní pocit prostě nepřelstíš.
Můj názor je, že jediné, co by mohlo pomoci, by bylo rezignovat. Smířit se s myšlenkou, že se může stát, že prožiješ život bez partnera a bez rodiny. Ale opravdu smířit, ne si říct "Fajn, tak holt nebudu mít nikdy rodinu, udělám si přesto svůj život hezký a užiji si ho i tak............ a už za týden  čekat, že se začne něco dít  - hele, postoj jsem změnila, tak kde je, už by ho tedy měla potkat ?

Řekla bych, že je to hodně podobné, jako když se někdo strašně snaží otěhotnět, pořád to má v hlavě, nemyslí na nic jiného a pořád nic. Potom se s tím smíří, adoptuje dítě, skáče kolem něho, ani se mu zrovna teď nehodí otěhotnět, protože toho má momentálně plné kecky, takže něco v něm na to zapomene...... a hup - za půl roku je v tom

Upravil(a) mashanka (6. 6. 2009 9:24)


Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

 

#152 6. 6. 2009 9:35

anais.de
♥♥♥♥♥--
Místo: Deutschland
Registrovaný: 23. 7. 2008
Příspěvky: 503

Re: Nemám rodinu

kalma napsal(a):

Leri děkuju moc smile.  No včerejší sraz byl katastrofa, hodilo by se ho dát do vlákna Skuhrací chlívek. Přišla tam těhotná holčina, tak holky radily a prakticky se o ničem jiném nemluvilo. dumbom. Kdy si kdo pořídí druhý, jak to kdo oznámil miláčkovi, co jejich děti papají a co vůbec ne. Vrcholem byla debata o pohádkách, které já už nemůžu znát, páč je dávají dopoledne v nějaké Kouzelné školce nebo co smile. Já řekla asi dvě věty. Ahoj a na závěr taky ahoj smile. Na moji extrovertnost výkon. V hlavě se mi to mlelo, když mi bylo zle a přicházel záchvat paniky, tak jsem si na vás vzpomněla. A na všechny ty milé příspěvky. Trošku to pomohlo smile. Pak jsem utekla s nejlepší kamarádkou do kina a už je to dobrý. Zažrala jsem se do psychofilmu a maminy nechala někde v dálce. Pro jistotu si teď na večer dohaduju další rande smile.  No jo, jsem holt žena činu.

Kalmo, jen pockej, Kouzelne skolky a zarazenych prdiku si jeste uzijes, ze Ti to poleze krkem tongue. On i rodinny zivot a materstvi maji sve stinnejsi stranky, jen se o nich moc nemluvi. Ber to tak, ze jsi v etape zivota, ktera ma sve vyhody i nevyhody, tak si uzivej tech vyhod, protoze az potkas toho praveho a budete mit miminko, prijde zase jina etapa a nektere plany a aktivity budes muset na cas povesit na hrebik (ale zato si budes uzivat materstvi, se vsim co k tomu patri, samozrejme smile ).


Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it. (Richard P. Feynman)

Není tady

 

#153 6. 6. 2009 21:45

Leri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: střední Morava
Registrovaný: 16. 4. 2008
Příspěvky: 1011

Re: Nemám rodinu

Mashanko, píšeš, že jediné, co by mohlo pomoci, je rezignovat.
To je přesně můj případ. 38,5 roku svého života jsem si ani nedokázala připustit, že bych někdy mohla mít rodinu. Zkrátka nebyl ten správný chlap. A teprve až přišel, přišly myšlenky na dítě. Jinak to přece ani nejde. Naopak to nemůže fungovat.
Takže já jsem rezignovala na rodinu a žilo se mi s tím celé ty roky vážně dobře.


Co mě nezabije, to mě posílí.

Není tady

 

#154 7. 6. 2009 10:27

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem
Registrovaný: 24. 2. 2008
Příspěvky: 7946

Re: Nemám rodinu

offtopic
Kalmo tummenupp popis srazu mě fakt rozesmál big_smile A ta Kouzelná školka smile, to znám. lol
Také jsem prožívala takové období a nebylo to vůbec špatné období, nic tragického smile
Holky kecaj o dětech, no fajn, ale víš jak mě chybí kdykoliv se sebrat a někam jen tak vypadnout? Přespávat v autě nebo ve stanu, kdekoliv, v Čechách, v zahraničí... smile Ne jen s manželem, tohle jsme prováděli i s kamarádkou, s jejím bráchou, jeho kamarády...
To není tak, že když je ženská vdaná, má kupu dětí = takhle to má být, takhle je to správně
a když to do určitého věku není SPLNĚNO (za každou cenu kolikrát) = jsem divná, nemožná a NIKDY tohle já už mít nebudu.


http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

 

#155 7. 6. 2009 14:43

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Nemám rodinu

Blossom napsal(a):

Kalmo, jsem ráda, že už je z tvých příspěvků cítit určitý optimismus, to je dobře.

Co se týká schůzek na inzerát, je potřeba tam chodit tak nějak - s nadhledem a ne s velkým očekáváním. Někdo tu trefně kdysi napsal - asi jako na odpolední kroužky . Já když jsem to takto sportovně dokázala brát, tak jsem postupně přes net docela pěkné vztahy měla ( i když to pravé ořechové to nakonec zatím nikdy nebylo a vztah za čas skončil - ale ty vztahy měly svůj smysl).
A navíc mám touto cestou spoustu mužských - kamarádů. Já si totiž velmi často s nimi docela fajn pokecala, párkrát z toho bylo i velmi příjemně strávené třeba 4 hodiny v kuse. A ve mě pocit - na kamarádství je toho společného dost a dost, na lásku ale nějak málo, něco tomu chybí.
A s mnohými z nich jsem dodnes v občasném mailovém kontaktu, a nebo když se potkáme, jdem spolu na kafe a popovídáme. A tak i dobře vím, že i ti chlapi se s tím hledáním správné partnerky dost trápí, a i oni mají fůru historek s ženskými - exotkami.

Chci tím říct, abys hledání přes net nevzdávala. Vždy nakonec i tady na babinetu jsou mnohé, které se přes net seznámily a nyní tu rodinu mají.
Holky, ozvěte se, a Kalma ví, že to jde....

Cez netovú zoznamku som mala pár vzahov, ale väčšinou kratších sad , ale jeden bol dlhší a pekný... A zatiaž najdlhší a najkrajší vzah mám tiež vďaka internetu, ale nie cez zoznamku, ale normálne cez pokec... wink Niekedy je fakt lepšie netlači na pílu a len tak si spoznáva chlapov... S tmto sme si písali párkrát neutrálne, videli sme sa viac-menej náhodne, repsektíve nie s nejakým vežkým plánovnaím - a ja som šla s tým, že bude dobre, ak sa z toho vykžube príma kamarát, lebo jeden sa mi práve oženil a odsahoval grater kapitulation a dobrých kamarátov nikdy nemôže by dos. No a - je z toho viac. Neplánovane, nečakane, mimochodom. stolt


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#156 7. 6. 2009 15:20

kalma
♥♥-----
Registrovaný: 17. 4. 2009
Příspěvky: 40

Re: Nemám rodinu

Včera jsem byla na koncertu, tam bylo chlaaaapuu rodna. Ale jelikož mám ještě na čele tu samolepku, tak nic. Ale já tam šla za hudbou, že...vissla . Píšu si s jedním na netu a jiskří to mezi náma virtuálně dost a dost. Zatím máme 156 procent stejných zájmů a hlavně má ten humor, co já potřebuju.No ale nebudu nijak jásat, takových už taky bylo. Včera mi má kamarádka řekla, že jsem příliš náročná, že chci mít chlapa s pěti P a že musím alespoň jedno slevit. Nebo lépe nechat si jen jedno. Tak nad tím tak od rána přemýšlím a myslím si, že to není pravda. Chci normálního chlapa se smyslem pro humor, který by mě měl rád. Nic víc. Z ní mluví to, že tohle netové seznamování nezná. Jak už se to tu psalo, přeci nebudu s někým, který mi nevoní. Přeci nebudu s někým, který by o to stál, ale  něco mi na něm vadí.  Tak to zkouším dál, no ne..

Upravil(a) kalma (7. 6. 2009 15:21)

Není tady

 

#157 7. 6. 2009 15:30

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno
Registrovaný: 8. 9. 2007
Příspěvky: 5741

Re: Nemám rodinu

Selima napsal(a):

... No a - je z toho viac. Neplánovane, nečakane, mimochodom. stolt ...

"Len tak,
ako keby som a stretol náhodou,
ako keby som a stretol na ulici v prudkom daždi,
ako keby som a mohol odviez loďou,
len tak mimochodom
poviem: Mám a rád!"
Povieš: "Ach, ako každý!"

Také pokorenie!
Možno by to bolo práve v auguste.
Zahanbený až po korene
stromov,
krútil by som kžúčom na prste,
povedal by som ti: "Poďme domov!"
Len tak,
ako náhodou.
A mimochodom."

pussa Ahoj Sel pussa

Není tady

 

#158 7. 6. 2009 18:10

kalma
♥♥-----
Registrovaný: 17. 4. 2009
Příspěvky: 40

Re: Nemám rodinu

No, takže zpátky na zem Kalmičko grater. Píšu si další neúspěch. Pak má být člověk pozitivně naladěn a v pohodě.  Můj opěvovaný netový přítel s miliardou vzájemných koníčků mi napsal, je to pár minut, že jako neeee. Takže ona ta rezignace mi asi půjde snáz než jsem myslela. Teď mám pocit naprostýho znechucení z celýho seznamování. hmm

Není tady

 

#159 7. 6. 2009 18:30

agewa
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 27. 2. 2008
Příspěvky: 4341

Re: Nemám rodinu

jak já ti Kalmo rozumím:-)
i já jsem nějak z toho internet. seznamování tak nějak znechucená, unavená.
spoustu schůzek a nic moc.
a pořád sedět u PC se mi taky nechce.

Není tady

 

#160 7. 6. 2009 19:25

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 5900

Re: Nemám rodinu

kalma napsal(a):

No, takže zpátky na zem Kalmičko grater. Píšu si další neúspěch. Pak má být člověk pozitivně naladěn a v pohodě.  Můj opěvovaný netový přítel s miliardou vzájemných koníčků mi napsal, je to pár minut, že jako neeee. Takže ona ta rezignace mi asi půjde snáz než jsem myslela. Teď mám pocit naprostýho znechucení z celýho seznamování. hmm

Ale on možná taky - ani pro něj to přece nebylo ono, když napsal, že tedy neee. Buď ráda, že Tě nevodí za nos a nenechává si tě u ledu, což bývá u mužů (ale i u žen) dost častý jev.
Vykašli se na to. Když se přestaneš násilně seznamovat, nebudeš muset počítat neúspěchy- žádné nebudou


Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

 

#161 7. 6. 2009 19:50

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Nemám rodinu

ViktorkaLove napsal(a):

Selima napsal(a):

... No a - je z toho viac. Neplánovane, nečakane, mimochodom. stolt ...

"Len tak,
ako keby som a stretol náhodou,
ako keby som a stretol na ulici v prudkom daždi,
ako keby som a mohol odviez loďou,
len tak mimochodom
poviem: Mám a rád!"
Povieš: "Ach, ako každý!"

Také pokorenie!
Možno by to bolo práve v auguste.
Zahanbený až po korene
stromov,
krútil by som kžúčom na prste,
povedal by som ti: "Poďme domov!"
Len tak,
ako náhodou.
A mimochodom."

pussa Ahoj Sel pussa

Ahój! rock


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#162 7. 6. 2009 19:53

kalma
♥♥-----
Registrovaný: 17. 4. 2009
Příspěvky: 40

Re: Nemám rodinu

Tak agewo, jdeme ven smile. Kašleme na ně. Už mne to taky neba.  Mashanko děkuju, končím s tím a půjdu někam ven. Právě jsem si domluvila víkend v Českém Krumlově. To město zbožňuju a tu kamarádku taky. Tamten sysel psal, že se mu se mnou strašně moc krásně píše, ale.. Tak jsme se dohodli, že budeme kámoši. Takže ono to nedopadlo zase tak zle, když nad tím teď přemýšlím. storstark

Není tady

 

#163 7. 6. 2009 20:22

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 5900

Re: Nemám rodinu

Správně. Držím palce a užívej si, dokud můžeš. Jednou budeš ještě budeš vzpomínat na svobodu wink.
Krumlov mám také ráda. A mají tam nejlepší muzeum tortury usch

Upravil(a) mashanka (7. 6. 2009 20:22)


Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

 

#164 7. 6. 2009 20:31

majkafa
Host

Re: Nemám rodinu

Z muzea tortury zvracím ještě teď. Ale z toho pražského na Hradčanském náměstí. grater

kalma, nebuď smutná. Jestli to má být, tak to bude. Říkám si to i pro sebe. Já už rezignovala. Potkávám samé "exoty". Dospěla jsem k tomu, že se mi už do žádného vztahu nechce. Je mi takhle dobře. Nechce se mi nic budovat.
Ale já už mám velké děti.
Užívám si teď života bez vztahu. Není to špatné. smile
Tak nějak mám pocit, že prostě nejsem stavěná pro vztah. Tak co, není to nutné pro život.

 

#165 7. 6. 2009 21:07

kalma
♥♥-----
Registrovaný: 17. 4. 2009
Příspěvky: 40

Re: Nemám rodinu

Majko, tak k tomuhle bych chtěla dospět. smile. Držím palce. hjarta

Není tady

 

#166 7. 6. 2009 21:28

kalma
♥♥-----
Registrovaný: 17. 4. 2009
Příspěvky: 40

Re: Nemám rodinu

Zatím tu bulím jak poslední plačka gratergratergrater.

Není tady

 

#167 7. 6. 2009 21:31

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Registrovaný: 12. 9. 2007
Příspěvky: 8543

Re: Nemám rodinu

kalma napsal(a):

Zatím tu bulím jak poslední plačka gratergratergrater.

A proč?

Není tady

 

#168 7. 6. 2009 21:35

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno
Registrovaný: 8. 9. 2007
Příspěvky: 5741

Re: Nemám rodinu

kalma napsal(a):

Majko, tak k tomuhle bych chtěla dospět. smile. Držím palce. hjarta

Hele, nevěř jí. Furtem furt chce svoji Élišku. Vim to, podle sebe. Já taky chcu furt svého Viktora. A taky tu občas bulim, jak blb, někdy to napíšu..., a někdy to NEJDE..., jako např. teď..., tož ale holt protož sem chodíme, ne? grater pussa par

Není tady

 

#169 7. 6. 2009 21:35

kalma
♥♥-----
Registrovaný: 17. 4. 2009
Příspěvky: 40

Re: Nemám rodinu

Přijde mi to líto, že zase budu  usínat sama. No jo, ta krásná Sebelítost, to  mám po babičce kapitulation

Není tady

 

#170 7. 6. 2009 21:36

kalma
♥♥-----
Registrovaný: 17. 4. 2009
Příspěvky: 40

Re: Nemám rodinu

Viktorko, posílám ti kapesníky, nikomu to neřeknemu, ju?

Není tady

 

#171 7. 6. 2009 21:40

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno
Registrovaný: 8. 9. 2007
Příspěvky: 5741

Re: Nemám rodinu

Martinka1 napsal(a):

kalma napsal(a):

Zatím tu bulím jak poslední plačka gratergratergrater.

A proč?

Ty jsi zlatíško, Marti, fakt!!! pussa pussa pussa MTR a ráda tě čtu, čim dál, tim víc, ptz. "babi ti sluší" (podle vzoru "Smrt jí sluší"...), děcka, bez ohledu na mé básnické a jiné vlohy, v našem Brnečku KRÁSNĚ prší... já jsem se určitě narodila za deště! Jj, při nejbližší příležitosti se zeptám svý mámy... hjarta kapitulation hjarta par

Není tady

 

#172 7. 6. 2009 21:56

Leri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: střední Morava
Registrovaný: 16. 4. 2008
Příspěvky: 1011

Re: Nemám rodinu

Holky, nebrečte, i to smutnění k životu patří, a kromě toho, ráno bude zase líp. Hele, já jsem chlapa měla a večer jsem taky usínala sama, no a co? tillfreds
Vážně, neberte to tak tragicky, zkrátka berte život s tím vším, co vám přináší, to všechno k vám patří a co vás nezabije, to vás posílí...


Co mě nezabije, to mě posílí.

Není tady

 

#173 7. 6. 2009 22:22

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 5900

Re: Nemám rodinu

kalma napsal(a):

Zatím tu bulím jak poslední plačka gratergratergrater.

Prosímtě - raduj se, že sis neuvázala na krk nějakého joudu. A že je to jouda, to je víc, než jasné, když neviděl Tvoje kvality


Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

 

#174 7. 6. 2009 22:23

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 5900

Re: Nemám rodinu

kalma napsal(a):

Přijde mi to líto, že zase budu  usínat sama. No jo, ta krásná Sebelítost, to  mám po babičce kapitulation

Možná sama, ale o to snadněji, když ti nikdo nebude chrápat do ucha


Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

 

#175 8. 6. 2009 0:37

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno
Registrovaný: 8. 9. 2007
Příspěvky: 5741

Re: Nemám rodinu

mashanka napsal(a):

kalma napsal(a):

Přijde mi to líto, že zase budu  usínat sama. No jo, ta krásná, to  mám po babičce kapitulation

,,
Možná sama, ale o to snadněji, když ti nikdo nebude chrápat do ucha

Mash, kdo jsi? Skřítek, nebo... hmnm - jak těžké vyslovit - zprostředkovatel  ú l e v y , 
... va va va

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů