3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Navrhuju, přesuňte se na alkoholické vlákno, tam je to k věci. Tady jsme na vlákně Nemám rodinu.
Sama se zařizuju podle téhle své rady a tak můj názor k pohledu Selimy a Mashanky najdete na alkoholickém.
mashanka napsal(a):
To je naopak hodně k věci. Pointa je v tom, e potí se seznamovýním nemají větinou ti, kteří po něm neprahnou, a naopak. To je moje rada - neprahnout.
Ovem, jak to udělat, to u neporadím - chápu, e to jde blbě, něco si poručit, to není ono
Ja vam nevim, ja se seznamila se svym prvnim "vaznym" chlapem ciste nahodou na internetu, kde jsem blbla jen tak (mam v tom dlouhou praxi). Ted mame vztah uz bezmala 3 roky. Nicmene jako dost velky introvert jsem se v realu neseznamovala - nebavi me moc chodit mezi lidi. A uprimne je mi jasne, ze kdybych nebyla tenkrat na netu, tak jsem doposud bez chlapa. Za tu dobu, co jsme spolu se mi nestalo, ze by me nekdo chtel nebo ja chtela nekoho. Proste bych fakt byla sama. Ne, ze bych toho nejak litovala, jen konstatuju stav veci. Navic spousta chlapu co vidim mi pripadaji dost otresni a to pracuju v IT a mam celkem siroky vzorek.
Není tady
Pijana som v rodine nemala, a psychotika vďakbohu tie nie, a vďakabohu ani za partnera. Mmch - alkoholizmus je psychiatrická diagnóza rovnako ako psychóza... Take sa v reále vyhýbam najradej obidvom. Vo virtuále mi a tak nevadia, ale háda sa s nimi nemienim.
Ale mbola by som nerada, keby tu nakoniec ostali na skle len názory práve žudí so skresleným vnímaním sveta.
Není tady
mashanka napsal(a):
Selima napsal(a):
mashanka napsal(a):
Já jsem nic takového nenapsala. Napsala jsem, e bych s ním nebyla. Pravděpodobně bych se s ním ani neseznámila, protoe bych neměla kde - lokály a herny nenavtěvuji
A hlavně, i oni vnímají neverbální signály - vybírají si jiné typy, ne jsem já - vycítí, e tady by jim to neprolo
Svätá prostata! Oni s amui gamblermi ani alkoholuikmi fakt nerodia, ale stávajú... Niekto skôr a niekto neskôr. Rozbehnutý gambler a pijan u asi o zoznamovanie ani vežmi nestojí - maximálne o sponzorku a opatrovatežku - ale väčinou sa zoznamujú v čase, keď ete sami netuia, čo na nich čaká...
Ja som sa zoznámila v čase, keď ete u nás automaty ani neexistovali, on nepil(resp. málo), bol pracovitý, mal ete za socíku ivnos... Nikto, vrátane jeho samého, nemohol tui, čo sa raz stane. Ale keďe zrejme naozaj nebol typ závisláka, po asi roku-poldruha roku a cca 130 000 nahádzaných do automatov s tým sám prestal. Ani to nikto netuil a netipoval.
ivot je pestrý, no.
Mýlí se - se sklonem k závislostem se člověk rodí.
Ráda bych se k tomu vyjádrřila, ale na alkoholicích.
Není tady
a co ti v tom brání ?
Není tady
Dala jsem tuto diskusi přečíst bývalé kolegyni. Tvrdí, e naopak, z eny musí vyzařovat touha po chlapovi. Věřím jí to, vdycky měla toho, kterého si umanula. Ona nedělala nic, vdycky byl aktivní on. Ona měla v hlavě jen mylenku -představovala si s ním sex - a ostatní lo samo, podle jejího scénáře. Chlapi se kolem ní jen rojili.
Tak nevím.
Není tady
Inak, rady na zoznamovanie - mono rada, ako sa vyhnú pri zoznamovnaí alkoholikovi nie je od veci - len tu iadna nepadla. Okrem intuície. Mne inutícia pomerne funguje, len ju občas slabo počujem. Kalma - ja som sa tie najlepie zoznámila, keď som sa vlastne nezoznamovala. Raz cez kamarátov a raz cez inetrnet, ale nie cez zoznamku, ale cez chat. Prisahali sme si obaja, e vôbec nehžadáme vzah
- a u sme nejaký čas spolu.
Fakt to tak nejako čudne na svete chodí. Ale domov, do obývačky za tebou zasa nepríde nikto, take by som radila chodi medzi žudí virtuálne aj reálne, ale nie prvoplánovo sa zoznamova ZA ÚČELOM VZAHU, ale skôr spoznáva žudí(a aj chlapov
).
Není tady
Selima napsal(a):
Inak, rady na zoznamovanie - mono rada, ako sa vyhnú pri zoznamovnaí alkoholikovi nie je od veci - len tu iadna nepadla. Okrem intuície. Mne inutícia pomerne funguje, len ju občas slabo počujem.
Kalma - ja som sa tie najlepie zoznámila, keď som sa vlastne nezoznamovala. Raz cez kamarátov a raz cez inetrnet, ale nie cez zoznamku, ale cez chat. Prisahali sme si obaja, e vôbec nehžadáme vzah
- a u sme nejaký čas spolu.
Fakt to tak nejako čudne na svete chodí. Ale domov, do obývačky za tebou zasa nepríde nikto, take by som radila chodi medzi žudí virtuálne aj reálne, ale nie prvoplánovo sa zoznamova ZA ÚČELOM VZAHU, ale skôr spoznáva žudí(a aj chlapov
).
Selima ma pravdu. Za casu VS jsem mela na kolejich spolubydlici, ta STRASNE nekoho chtela a hltala ocima skoro kazdeho chlapa, ta jeji zoufalost na ni byla proste videt. V duchu jsem se ji smala.
Nejlepsi je poznavat lidi, aniz by se od nich neco cekalo.
Není tady
amba napsal(a):
Dala jsem tuto diskusi přečíst bývalé kolegyni. Tvrdí, e naopak, z eny musí vyzařovat touha po chlapovi. Věřím jí to, vdycky měla toho, kterého si umanula. Ona nedělala nic, vdycky byl aktivní on. Ona měla v hlavě jen mylenku -představovala si s ním sex - a ostatní lo samo, podle jejího scénáře. Chlapi se kolem ní jen rojili.
Tak nevím.
Ale té bývalé kolegyni zřejmě nelo o celoivotní vztah a rodinu, e...?
Ono je to celý nějaký naruby. Moje kamarádka: kdy měla vztah, jeli po ní mraky chlapů. Kdy pak byla sama, o ádnýho nezakopla. Oni to prostě vycítí. Ale myslím, e je to i naopak. Spokojenej, "vyskákanej" chlap je hrozně přitalivej. Vytěkanej zoufalec, co si s prominutím evidentně letos nevrz, je prostě ne-e-e.
Není tady
mashanka napsal(a):
a co ti v tom brání ?
Nic, u jsem se vyjádřila, jen jsem chtěla upozornit e tady by to bylo
Upravil(a) Rosamunda (2. 9. 2009 23:49)
Není tady
amba napsal(a):
Tak nevím.
No, to musel být pohled - to se potom nedivím, e po ní li. Zajímavé je, e já to měla naopak - vdycky jsem dostala chlapa na cudnost. Take, vlastně dostal on mě
Ono asi záleí jakého chlapa a k jakému účelu
Upravil(a) mashanka (2. 9. 2009 23:56)
Není tady
ADFka2 napsal(a):
amba napsal(a):
Tak nevím.Ale té bývalé kolegyni zřejmě nelo o celoivotní vztah a rodinu, e...?
Ono je to celý nějaký naruby. Moje kamarádka: kdy měla vztah, jeli po ní mraky chlapů. Kdy pak byla sama, o ádnýho nezakopla. Oni to prostě vycítí. Ale myslím, e je to i naopak. Spokojenej, "vyskákanej" chlap je hrozně přitalivej. Vytěkanej zoufalec, co si s prominutím evidentně letos nevrz, je prostě ne-e-e.
Já mám pár nezadaných kamarádek a také pár nezadaných kamarádů, kteří se mi svěřili s pocity podobnými jako Kalma. Je jim samotným smutno a nějak se jim seznamování momentálně nedaří.
A to vyzařování? Tedy já nevím, asi na to nemám dostatečně citlivou anténu, já z nich ádné vyzařování z nikoho necítím. Jsou to vichni normální príma lidi, rozhodně nikdo z nich nevypadá na to "e si jetě letos nevrz...". A přesto se jim nedaří.
Myslela jsem si, e jsou to trápení lidí spí středního věku. Ale straně mě překvapilo, kdy jsem se dozvěděla, e tento problém měla asi po 2 roky dcera mé kamarádky - nádherná, tíhlá, chytrá, milá holka kolem 20 let, a taky mají tento problém některé kamarádky mé dcery, vechno hezké fajn holky. ádné zoufalkyně.
Nechci tvrdit, e zoufalci s psím pohledem "Chcete mě?? vůbec neexistují. Ano, párkrát jsem někoho takového viděla. Ale znám dost fajn lidí, kterým se seznamování zrovna nedaří a já vůbec netuím proč.
Mám li být upřímná, poučení z celé téhle diskuse je pro mě ji vyřčené Ono je to celé nějak naruby.
A nebo jetě líp - Vím, e nic nevím...
Ne, nelo jí ani o vztah, ani vdycky o postel,prostě si jen tak pohrávala. Občas sex chtěla, ale kdy zjistila, e chlap chce jíst, tak to okamitě ukončila. Ona sama jedla jen jogurty, někdy s rohlíkem a kdo předpokládal, e si spolu udělají běnou večeři, měl smůlu. Kupodivu, bylo jich dost, kteří se s ní chtěli oenit.
Nehypnotizovala je očima, jak by se mohlo zdát, stála k nim třeba zády, ale oni poznali, e jsou ádoucí a reagovali. Nevím, co s ní je teď, u jsem ji dlouho neviděla, ale dřív nezavřela pusu, jak své okolí bavila svými historkami. e na nich bylo hodně pravdy vím z neodbytných telefonátů.
Není tady
A myslí, e zrovna po tomhle kalma prahne ?
Není tady
Na tom vyzařování moná něco bude .......pze já jsem ve 20 byla sladká prsatá kočička a vůbec nikdo mě nechtěl..........byla jsem zakomplexovaná, bojácná, nevěřila jsem si, bála jsem se promluvit, osamělá .......vechny holky měly dávno kluky.......a já je nacházela jedině tak , e jsem za ními sama přila a řekla jim to a větinou z toho byl jen sex......a pak jsem si nala podobnýho kubu jako já a toho jsem si vzala ........
Ale dneska je hrozná doba...............kadej kouká, aby to pro něj bylo výhodný, aby na tom druhým neprodělal ,aby nemusel moc obětovat ...........proto je tolik lidí nad 30 nezadaných........
Upravil(a) Rozmarila (3. 9. 2009 18:00)
Není tady
Nemyslím si nic, ani nikoho k takovému chování nenabádám Jen konstatuji, e na mue funguje nejen vyzařování cudnosti, ale i vyzařování touhy. Jak kdo s tím či oním naloí je jeho věc. Tečka.
Není tady
Rozmarila napsal(a):
Na tom vyzařování moná něco bude .......pze já jsem ve 20 byla sladká prsatá kočička a vůbec nikdo mě nechtěl..........byla jsem zakomplexovaná, bojácná, nevěřila jsem si, bála jsem se promluvit, osamělá .......vechny holky měly dávno kluky.......a já je nacházela jedině tak , e jsem za ními sama přila a řekla jim to a větinou z toho byl jen sex......a pak jsem si nala podobnýho kubu jako já a toho jsem si vzala ........
Ale dneska je hrozná doba...............kadej kouká, aby to pro něj bylo výhodný, aby na tom druhým neprodělal ,aby nemusel moc obětovat ...........proto je tolik lidí nad 30 nezadaných........
S tím souhlasím - moc přemýlejí, aby dostávali co nejvíc a co nejméně museli sami dát. Nemyslím jen materiálně - tomu se zrovna nedivím, kdy je člověk opatrný, aby si nenarazil nějaké netáhlo, co by se nejraději nechalo vydrovat, ale spí citově.
Není tady
Malinkatá vsuvka o tom vyzařování . Dnes mě vzala kamarádka na výlet ze její kamarádkou. Nějak jsme se s tou novou bavily a ona mi řekla, e jak mě tak pozoruje, e ze mě hrozně "vyzařuje" láska, dobrota a pohoda taky a e mám v očích napsáno spostu citu. Hned jsem si na vás vzpomněla
. Take si myslím, e fakt to je o tom těstí, e se ta moje láska zatím někde fláká. No nic, tak jsem se přila pochlubit
. Taky mám takový pocit, e nepůsobím jako chudinka, která hledá. No ale třeba se pletu, třeba to chlap vidí jinak. Děkuju za vechny názory na tomto vlákně a snad brzy zaloím vlákno Zoufala jsem si, ale u jsem konečně astná
.
Není tady
co se týká toho vyzařování.....poslední dobou , jak se cítím stále líp, pracuju na sobě a tak. je to znát v práci. jsme v kanceláři dvě a z 10 lidí zamíří ke mě 9 a dokonce někteří ani nezaregistrují kolegyni. občas je to i nepříjemné....vechno mi dávají na můj stůl, ač tam mají svůj, mluví jen na mě atd.
Není tady