3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Mně se nejvíc líbí, jak si tady kadá obhajujete to, s čím jste sem vlastně přily jako s problémem, jako ideální a normální, co přece musí proívat kadý. Pokud to někdo neproívá, nikdy neměl doma gemblera nebo notorika, není to moné a určitě kecá
Není tady
Selima napsal(a):
Nehádajte sa s ňou, u je nepríčetná... Môj bývalý začal gemblova, ale sám s tým prestal. Okrem toho je u bývalý. (Gemblova začal po cca 6 orkoch vzahu, po roku- roku a pol prestal). Inak som nemala ani gemblera, ani alkoholika. (A naiel by sa v zbierke aj nejaký mladý ruovučký penis, ale skôr ako výnimka, nie ako ciežová skupina
). Dotiahla som to tam, kde som a som tu spokojná. Viem si predstavi nejaké iadúce zmeny, ale tie sa netýkajú vzahu. A ďakujem za opýtanie, darí sa mi psychicky dobre a v ivote som nebrala iadne AD, psychofarmaká ani nič podobné. Vlastne okrem zhorujúcej sa alergie sa nemám na čo saova. Neviem, kožko z toho je moja zásluha a kožko "astie" - a ani to nerieim. A Rozmarile elám, aby jej lieky lepie zaberali a zvládla si apspoň internetové diskusie "bez ztráty kytičky".
Selimo prosímtě, ena která si vybere gamblera za mue prostě v pořádku není .....mě se to nikdy nestalo ......mě je sice líto, e se ti nedařil ivot a e nemá děti ani vnučku........ale nevím proč se mi za to mstí a vude mě pomlouvá ........třeba najde časem jiný smysl ivota ....a nebude muset sekat kolem sebe ......začni se třeba starat o staré bezmocné lidi ....dej něco lidem kolem sebe.......a uleví se ti .......kdy člověk dává druhým pomáhá to nejvíc jemu ......
Upravil(a) Rozmarila (2. 9. 2009 16:12)
Není tady
Rozmarila napsal(a):
mashanka napsal(a):
helena napsal(a):
Le by byla, kdyby mu řekla : a se navečeříme, půjdeme ke mně a bude sex
Kadá le se nemusí natvrdo vyslovit, přece. Stačí, aby se ena chovala tak, e tenhle vývoj situace můe pán očekávat. Při běné večeři bývají jiná konverzační témata, ne sex...Neznám enu, která by při večeři začala debaty o sexu - snad nějaká rajda. Pokud ty debaty začne on, záleí na ní jestli na to přistoupí nebo ne.
Mě, kdy někdo pozval a večeři, bylo to to první, co si troufl a choval se zatraceně úasně. Rozhodně si nikdo z nich nedovolil mluvit hned o sexu. On mě pozval a jeho úspěch byl u v tom, e jsem pozvání přijala. Dáma na rande musí jedinou věc - přijít. Ona si vybírá, který z jejích nápadníků bude úspěný a který ne. Pokud se chová jako laciné zboí, nesmí se tak divit, e je s ní tak zacházenoJene tohle byly vztahy s internetový seznamky.........a předtím jsme denně psali několik týdnů na netu ...třeba i o sexu ......
Tak s tím nemám zkuenost - na netu jsem nikdy chlapy nesháněla
Není tady
Rosamunda napsal(a):
Majo, ona předem ví, e jí by se to nestalo, ona pozná, jaký ten chlap bude za 10,20 let, dokonce je schopná mu na rande udělat genetický rozbor, jestli to nemá v genech
No je pravda, e nemoc si nikdo nevybírá, ale kdy s tím ani evidentně nic nedělá a ostatním nutí, jak se mají léčit... nejdřív bych si zametla na vlastním prahu, ale vlastně se na ní nezlobím, jen mi prostě vadí.
Ona má roky vztahy s mladýma klukama???A hned několika?? Tak tím se mi ve vysvětluje.
A chodí na nějaké testy na pohlavní choroby???
Chudáci její děti,chudinka vnučka.....bych se za takovou babičku styděla.
Není tady
Pokud se chce někdo stydět, rozhodně kadý najde něco, za co se má stydět, u sebe. Stydět se za jiné lidi nikomu nepřísluí.
Jinak, holky, co se třeba zamyslet nad přezdívkou Rozmařilá - nenapovídá vám význam toho slova něco ?
Není tady
mashanka napsal(a):
Mně se nejvíc líbí, jak si tady kadá obhajujete to, s čím jste sem vlastně přily jako s problémem, jako ideální a normální, co přece musí proívat kadý. Pokud to někdo neproívá, nikdy neměl doma gemblera nebo notorika, není to moné a určitě kecá
oí tom řeč nebyla, bylo to o tvém a R. prohláení, e takového člověka ihned poznáte a prohlédnete.je zvlátní, jak to dokáe překroutit.
Není tady
mashanka napsal(a):
Pokud se chce někdo stydět, rozhodně kadý najde něco, za co se má stydět, u sebe. Stydět se za jiné lidi nikomu nepřísluí.
Jinak, holky, co se třeba zamyslet nad přezdívkou Rozmařilá - nenapovídá vám význam toho slova něco ?
To není Rozmařilá .........ale Rozmarila, Roza .............jako rozmarná, rozmazlená, rozmilá ......uívající si, rochnící si, rozmarně si hovící.......jako růe .......Roza.......
Není tady
Rozmarila napsal(a):
Lúthien napsal(a):
zlo trestat zlem? Hmmmm, dobře vydláděná cesta do peklíčka.....
Na tebe já radi nereaguju:lol:.....zase bys mi za chvilku celá rozčilená napsala : "ty prde"......
:oTy oduevnělá osobo nae .......hihi....někdo káe vodu a pije víno .......
a proč na mě teda reaguje? Ty u mě nemá v ignoru? A myslí, e kdy tě oslovím "prde", e jsem natvaná? To je taková nae krajská hantýrka, kadý kraj má něco
A vínko si dám jednou za měsíc ráda...hlavně bílé vínko
ivot je moc krátký na to, se tebou zabývat, take čao. Člověk, který zlo oplácí zlem mi opravdu nemá co nabídnout....
Není tady
agewa napsal(a):
mashanka napsal(a):
oí tom řeč nebyla, bylo to o tvém a R. prohláení, e takového člověka ihned poznáte a prohlédnete.je zvlátní, jak to dokáe překroutit.
Já jsem nic takového nenapsala. Napsala jsem, e bych s ním nebyla. Pravděpodobně bych se s ním ani neseznámila, protoe bych neměla kde - lokály a herny nenavtěvuji
A hlavně, i oni vnímají neverbální signály - vybírají si jiné typy, ne jsem já - vycítí, e tady by jim to neprolo
Upravil(a) mashanka (2. 9. 2009 16:27)
Není tady
agewa napsal(a):
mashanka napsal(a):
Poznáme Agewo........to je toti o neverbální komunikaci ........jsou to takový jemný nuance ................u to člověka varuje a někdo to prostě nevidí ..........třeba ta nespolehlivost , nebo lhaní .....nebo jiné......
Není tady
Rozmarila napsal(a):
mashanka napsal(a):
Jinak, holky, co se třeba zamyslet nad přezdívkou Rozmařilá - nenapovídá vám význam toho slova něco ?To není Rozmařilá .........ale Rozmarila, Roza .............jako rozmarná, rozmazlená, rozmilá ......uívající si, rochnící si, rozmarně si hovící.......jako růe .......Roza.......
Jo Rozmilá - to bude ono
Není tady
Rozmarila napsal(a):
agewa napsal(a):
mashanka napsal(a):
Poznáme Agewo........to je toti o neverbální komunikaci ........jsou to takový jemný nuance ................u to člověka varuje a někdo to prostě nevidí ..........třeba ta nespolehlivost , nebo lhaní .....nebo jiné......
Jo, lhaní poznám - to tady oficiálně prohlauji
Není tady
mashanka napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
mashanka napsal(a):
Jinak, holky, co se třeba zamyslet nad přezdívkou Rozmařilá - nenapovídá vám význam toho slova něco ?To není Rozmařilá .........ale Rozmarila, Roza .............jako rozmarná, rozmazlená, rozmilá ......uívající si, rochnící si, rozmarně si hovící.......jako růe .......Roza.......
Jo Rozmilá - to bude ono
![]()
![]()
Myslí, e si to jen namlouvám????
Není tady
mashanka napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
mashanka napsal(a):
Jo Rozmilá - to bude ono
![]()
![]()
A někdy a Roztomilá...
marnost nad marnost, bud neumíte číst nebo......no radi o té druhé monosti nebudu ani uvaovat.
Není tady
kdy si vybíráte z mých slov jen to co se vám hodí, je to pak těký.moná by bylo dobrý si přispěvky přečíst CELÉ.
Není tady
Rozmarila napsal(a):
mashanka napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
To není Rozmařilá .........ale Rozmarila, Roza .............jako rozmarná, rozmazlená, rozmilá ......uívající si, rochnící si, rozmarně si hovící.......jako růe .......Roza.......Jo Rozmilá - to bude ono
![]()
![]()
Myslí, e si to jen namlouvám????
KDEPÁÁÁK !!!
Není tady
Já jsem la na toto forum v domnění,e se tu poskytují rady,normálně se tu vyměňují názory,e se tu třeba něco přiučím,pročtu si tu rady od zralých en....prostě s nějakou nadějí,pokecám si tu,poradím v něčem,někdo poradí mě....atd
Zatím mě to tu připadá jako boj.
Boj o to kdo vyřeil líp to a to...
Boj o to, kdo je chytřejí...
Boj o to,kdo má lepího chlapa...
Připadám si tu jak v boxerském ringu.
Nemohu tvrdit,e tu nejsou vyjímky,ale toto tu převauje.
Je tu někdo komu Babinet pomohl??????
Není tady
agewa napsal(a):
marnost nad marnost, bud neumíte číst nebo......no radi o té druhé monosti nebudu ani uvaovat.
A to je právě ta chyba - vdycky je potřeba brát v úvahu vechny monosti a neupínat se jen k té, která se nám nejvíc líbí - člověk si tím často uetří zklamání
Není tady
Rozmarila napsal(a):
agewa napsal(a):
mashanka napsal(a):
a proč to nezafungovalo u tebe, pokud vím, jsi taky rozvedená ?
Není tady
maja095 napsal(a):
Já jsem la na toto forum v domnění,e se tu poskytují rady,normálně se tu vyměňují názory,e se tu třeba něco přiučím,pročtu si tu rady od zralých en....prostě s nějakou nadějí,pokecám si tu,poradím v něčem,někdo poradí mě....atd
Zatím mě to tu připadá jako boj.
Boj o to kdo vyřeil líp to a to...
Boj o to, kdo je chytřejí...
Boj o to,kdo má lepího chlapa...
Připadám si tu jak v boxerském ringu.
Nemohu tvrdit,e tu nejsou vyjímky,ale toto tu převauje.
Je tu někdo komu Babinet pomohl??????
Ale něco jsi se tu přece přiučit mohla. Třeba to, e ivot je boj
Není tady
agewa napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
agewa napsal(a):
oí tom řeč nebyla, bylo to o tvém a R. prohláení, e takového člověka ihned poznáte a prohlédnete.je zvlátní, jak to dokáe překroutit.Poznáme Agewo........to je toti o neverbální komunikaci ........jsou to takový jemný nuance ................u to člověka varuje a někdo to prostě nevidí ..........třeba ta nespolehlivost , nebo lhaní .....nebo jiné......
No já jsem váně onemocněla po 30 letech ...........větina en byla v blázinci sama bez rodiny i bez dětí ......
Není tady
agewa napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
agewa napsal(a):
oí tom řeč nebyla, bylo to o tvém a R. prohláení, e takového člověka ihned poznáte a prohlédnete.je zvlátní, jak to dokáe překroutit.Poznáme Agewo........to je toti o neverbální komunikaci ........jsou to takový jemný nuance ................u to člověka varuje a někdo to prostě nevidí ..........třeba ta nespolehlivost , nebo lhaní .....nebo jiné......
Lidi se rozvádějí z různých důvodů. Třeba jen proto, e u se jim spolu nelíbí, něco vyprchalo.......... neznamená, e kdy je někdo rozvedený, e je to proto, e jim někdo propil nebo prohrál peníze na nájem, zmlátil je, týral a já nevím, co jetě.
Není tady
mashanka napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
agewa napsal(a):
Jo, lhaní poznám - to tady oficiálně prohlauji
Prosím a mohu vědět tu techniku podle které se to pozná??? Nebo je to jen ituitivní???
Intuice,ne vdy je pravdivá.
Není tady
to byla otázka protoe se tu holedbáte , e poznáte nevhodné typy, take proč to R. nevarovalo, kdy se vdávala? pokud vím, mě tu přece předhazujete, e jsem to před 20lety poznat mohla( měla).
Není tady