19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Je mi zase smutno, ale tak smutno, e z toho zařizuju nové vlákno. Jak přeít, kdy se moji vrstevníci ení, vdávají, rodí děti a já stále nic. Je mi přes 30 a nemám ani s kým tu rodinu zaloit. Jsem normální veselá holka, troufám si říct, e i oblíbená, ale tohle u nezvládám. Řeči typu taky se dočká, ten pravej někde běhá a určitě taky bude mít hodnýho manela a děti a blabla, tak za ty bych vradila. Poslední dobou je toho čím dál víc, no není divu. Ale já u nemůu, fakt e ne. Jsem trpělivá, optimistická, nebráním se schůzkám přes inzeráty, pořád někde lítám, nefňukám doma. Omlouvám se, ale zase to nějak nedávám.
Není tady
Poslala jsem Ti soukromou zprávu...
Není tady
Kalmo, a v čem ty sama vidí problém? nedaří se ti navázat vztah nebo naráí na samé tukany? Jsem ve stejném věku jako ty, rodinu sice mám, ale mám spostu kamarádek svobodných, bez partnera jako ty. Myslím, e nejsi ádná výjimka. Z věku bych si hlavu nelámala.
Není tady
Tak asi jetě není ten správný čas....
Zkus se netrápit a věnovat se sama sobě, tomu co tě baví. Moná ti to teď nepřipadá, protoe jsi smutná a má depku, ale být sama a svobodná můe být moc fajn.
Jsem taky sama, 30 se blíí. Asi mám těstí na lidi kolem sebe,nikdo mi nic nepředhazuje, nelituje (není proč!!!) nebo si ty řeči prostě nepřipoutím.
Není tady
Já právě nenaráím vůbec na nikoho. Kamarádi u jsou zadaní, moje okolí je tak nějak povdávané. Minulý rok, co byl ten svatební boom, tak se mi to vechno vdalo a oenilo a teď se jim rodí ty dětičky. Mě právě děsí, e nemám ani tu vidinu, e s "Karlem nebo prostě s přítelem" taky jednou budu to miminko a rodinu a tohle vechno mít. Jetě mě čeká sloitá cesta někoho potkat, říct si to je on, to chci a plánovat s ním tu sladkou budoucnost. Jene prostě není kde se seznámit, seznamky - to je katastrofa.
Není tady
kalma napsal(a):
Já právě nenaráím vůbec na nikoho. Kamarádi u jsou zadaní, moje okolí je tak nějak povdávané. Minulý rok, co byl ten svatební boom, tak se mi to vechno vdalo a oenilo a teď se jim rodí ty dětičky. Mě právě děsí, e nemám ani tu vidinu, e s "Karlem nebo prostě s přítelem" taky jednou budu to miminko a rodinu a tohle vechno mít. Jetě mě čeká sloitá cesta někoho potkat, říct si to je on, to chci a plánovat s ním tu sladkou budoucnost. Jene prostě není kde se seznámit, seznamky - to je katastrofa.
Souhlasím, e není kde se normálně seznámit. Já sice nejsem úplně sama, mám čtrnáctiletého syna, ale u jsem deset let rozvedená, iju sama a u mi z toho normálně hrabe. Poslední dobou je to čím dál horí, chvílema u nemůu, protoe jsem prostě na vechny starosti sama a sotva se u plouím.
Není tady
kalma napsal(a):
A chce svatbu a dítě proto, aby ses vyrovnala kamarádkám... nebo to tak skutečně cítí?
Přece na svatbu pomýlím ve chvíli, kdy ji mám s kým uskutečnit... - aby Ti nelo o tu svatbu a děti... - místo toho skutečného chlapa!!
U vidím jak se seznamuje s chlapama, kteří Ti na očích vidí "chci se vdát a mít dítě a je mi v podstatě jedno s kým" - tím Tě nechci urazit... ale chlapi to z Tebe vycítí a vezmou nohy na ramena (větina)...
chlapi nechtějí být zboí hodné "oenění a zplození dětí"
Není tady
Nebo - najdi si svobodné bezdětné přátele... i v tomhle věku je jich dost, okolo mně skoro vichni!!! :-) Proto si skoro připadám divná, kdy ve 34-ech letech se vdávám... :-) - jakoe ostatní neéééé :-)))
Není tady
Tak se na seznamky vyprdni a začni ít. Seznámit se můe klidně v krámu, kdy na to přijde. Ty se chce za kadou cenu seznámit a mít dítě jako ostatní, ale teď to nikam nevede, nejde to. Tak to chvíli nech být.
Teď jsi mladá, svobodná, nezávislá enská? copak je to tak zlý?
Není tady
Martinko . Já to asi patně formuluju, já chci v první řadě partnera, ale u mi bijou biologický hodiny jako blázen, tak si klidně dokáu představit mít u nějakýho cvrčka. Klidně se nemusíme brát. Teď jsem se do toho zamotala, mám v hlavě chaos, prostě je mi líto, kdy vidím astný rodinky s kočárkem a já e jsem sama, no...
No jo, ale kde najít kamarády nezadaný...Pohybuju se ve patný společnosti, tady u jsem zůstala sama samotinká nezadaná.
Není tady
kalma napsal(a):
Martinko
. Já to asi patně formuluju, já chci v první řadě partnera, ale u mi bijou biologický hodiny jako blázen, tak si klidně dokáu představit mít u nějakýho cvrčka. Klidně se nemusíme brát. Teď jsem se do toho zamotala, mám v hlavě chaos, prostě je mi líto, kdy vidím astný rodinky s kočárkem a já e jsem sama, no...
No jo, ale kde najít kamarády nezadaný...Pohybuju se ve patný společnosti, tady u jsem zůstala sama samotinká nezadaná.
Pokud Ti jde jenom o děcko - k tomu přece vztah nepotřebuje - píu to drsně viď?
Ujasni si, co vlastně chce.
K dítěti Ti stačí "anonymní dárce spermatu" a nemusí to nutně být umělý oplodnění...
Společnost - vyra do jiné společnosti! :-) Lidí je spousta a nezadaných taky, divila by ses.
Není tady
Macíku . Já jsem tzv. neseznamovatelný typ, ale to je na jiné vlákno
. U na diskotékách pro mne v mládí nechodili kluci tancovat. Já byla vdycky ta kámoka, ta vrba, ale nějaký zájem byl minimální
.
Není tady
Marti, ale já nemám ani toho dárce spermatu . A klidně do mně, já tu stejně sedím a lituju se a tohle potřebuju.
Není tady
kalmi - ale nemysli si, e vechny rodinky s kočárkem jsou ATNÝ... to e bude mít chlapa a dítě Ti nezaručí, e bude astná a spokojená!!!
Klidně můe být NEASTNÁ A NESPOKOJENÁ MAMINKA S PŘÍTELEM SE KTERÝM SI NEROZUMÍ
Není tady
kalma napsal(a):
Marti, ale já nemám ani toho dárce spermatu
. A klidně do mně, já tu stejně sedím a lituju se a tohle potřebuju.
Jo tak to sis vybrala toho správného člověka
Není tady
kalma napsal(a):
Marti, ale já nemám ani toho dárce spermatu
. A klidně do mně, já tu stejně sedím a lituju se a tohle potřebuju.
Oslov náhodně deset (sto) chlapů, e se s nima zadarmo vyspí... myslím e aspoň jeden se nechá ukecat... (ani ho nemusí uvádět do rodného listu)... - omlouvám se e jsem drsná ale přála sis to :-)
Není tady
... jo a přečti si tu soukromou zprávu co jsem Ti poslala a zkus se podle toho zařídit :-) - ovem pozor, nemůu Ti zaručit, e kdy se zařídí podle mé rady, e nepřijde změna - třeba si fakt najde chlapa :-) ... (moná e to podvědomě ani nechce?)
Není tady
Kalmi, já kdy jsem četla poprvé název tématu... tak jsem si myslela e "nemám rodinu" = jsem sirotek, umřela mi celá rodina... ne e JETĚ nemám rodinu :-)
Není tady
Na to nemám, ale super nápad . Ono mě to přejde, to já normálně takhle nefňukám, ale je to asi hodina, co mi přila dalí zpráva: budeme mít miminkoooo. Pak si říkám, v čem jsem jiná, e ta astná maminka nejsem já. Kdy pominu tatínkův vkus
Není tady
Marti ten název je fakt divnej . Zprávu jsem četla a líbí se mi to
Není tady
kalma napsal(a):
Na to nemám, ale super nápad
. Ono mě to přejde, to já normálně takhle nefňukám, ale je to asi hodina, co mi přila dalí zpráva: budeme mít miminkoooo. Pak si říkám, v čem jsem jiná, e ta astná maminka nejsem já. Kdy pominu tatínkův vkus
Něco v Tobě to mimčo jetě nechce, bojí se... :-)
Kvůli tomu e nemá dítě nejsi horí člověk
Není tady
kalma napsal(a):
Marti ten název je fakt divnej
. Zprávu jsem četla a líbí se mi to
Super
Není tady
kalma napsal(a):
Macíku
. Já jsem tzv. neseznamovatelný typ, ale to je na jiné vlákno
. U na diskotékách pro mne v mládí nechodili kluci tancovat. Já byla vdycky ta kámoka, ta vrba, ale nějaký zájem byl minimální
.
Ale to u bylo dávno - asi (myslím ty diskotéky). Teď to můe být vechno jinak. Pro mě taky nikdo nechodil tancovat, se mnou se kluci bavili jen proto, abych je seznámila se svýma úasnýma kamarádkama U je to tolik let, přece se tím nenechám ovlivnit na celý ivot.
Co vyzařuje k lidem, tak podle toho se k tobě chovají. Kdy má "na čele" napsáno Já jsem jenom kámoka na pokec, tak jsi prostě pro chlapy jen kámoka na pokec.
Upravil(a) macík* (29. 5. 2009 16:11)
Není tady
Netlač na pilu, musí na tobě toti tvůj stav "chci rodinu" být i vidět. Jen proto ti okolí můe říct "taky se dočká, neboj" apod.
No a vidí to taky ti chlapi. A pochopitelně se zděsí, u předemco naprosto chápu.
Troku si to srovnej v hlavě.
Zrovna včera jsem to musela udělat já - sice ne s chlapem, ale přijde mi to jako podobná situace.
Přijela jsem do jednoho super knihkupectví (jiné město) pozdě, 15min před zavíračkou. Paní řekla nekompromisně - zavíráme v 18. Je tam milion knih a já měla jen 15min. Chvilku jsem pobíhala zmateně mezi regály nervozní a pak jsem si řekla dost: jinak.
Zklidnila jsem se, a řekla si , e to nechám osudu - náhodě. Stoupla jsem k jednomu regálu a v něm vybrala asi 6 knih. Jedna lepí ne druhá a z toho 2 tituly, které jsem sháněla dříve. Trvalo mi to asi 10min. V 18mi paní prodavačka řekla, e jestli chci, e můu jetě vybírat 15min. (asi se jí mě zelelo.) Za těch nových 15min jsem nevybrala ádnou.
To byl můj nejnovějí příklad nesmyslnosti tlačení na pilu. Řekni si jednodue, e vechno se děje správně, e ten správný chlap (kterého si přesně přeje) přijde v ten správný čas, e ty to ví, a důvěřuje ivotu (osudu, bohu, ODS - to je fuk). Buď veselá, směj se, plánuj, ij...a zapomeň na své urputné chtění.
Není tady
Kalmo, neumím poradit, jen chci říct, e ti úplně rozumím a e s tebou soucítím... Teď nevím, jestli to nepíu blbě, bojím se aby to nevyznělo jako povýenecká lítost, prostě ti rozumím, tvým pocitům..
Já kdysi chtěla straně rodinu a děti, a měla jsem tehdy to obrovské těstí, e bylo s kým a povedlo se (aspoň na čas,ale to je zasjiná kapitola). Ale dodnes si vzpomínám, jak ta touha po rodině a dětech byla neuvěřitelně silná. Ví, to se těko vysvětluje jiným lidem, kteří to prostě necítí nebo cítí jinak. Takové to "najdi si kamarády a uívej si svobody dokud můe" je v téhle situaci asi toté, jak se říká - nabízet jídlo člověku umírajícímu ízní...
A e je sloité seznámit se, kdy kolem je větina zadaných, to potvrzuju. Jenome já si můu dovolit vyčkávat, děti u mám a tak na nějakém tom roce čekání nesejde.
Neumím a nemůu ti pomoct, ale chci aspoň napsat, e ti rozumím straně moc drím palce