29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Dajaja napsal(a):
Rai já mám asi z 12 týdne.
Jué asi se nám rozroste chlívek
jůůů a máš ho někde na netu? ... sem zvědavá co
Není tady
A koho že se nám rozroste?
Není tady
ahoj holky, tak moje pracovni moralka jde fakt do kytek, cely den nedelam nic.. teda nic, aspon jsem se objednala na NT screening, ktery se tu normalne nedela. Plati se zvlast (135€), ale aspon snad budu klidnejsi, protoze dalsi a tady vlastne jediny utz bych mela az nekdy ve 20-22 tydnu.
Není tady
Oliii nádherná fazolka - Honzíček tedy?
Není tady
Ahoj já to mám taky jen ve foťáku. Doma stáhnu a pošlu. Jinak v práci jsem taky marná.
Není tady
Oliii to věřím..
Už se moc těším až se vám budu moci pochlubit i já z UTZ a s bříškem...zatím povyrostlo jen trošičku..
Upravil(a) RAIEM (4. 6. 2009 11:14)
Není tady
no to čekání musí být hrozný já jsem na nervy když nevidím prcka týden ale zase ty už prcka uvidíš krásně z é ručičkama a nožičkama no mě bříško už roste už mám kalhoty která jsem měla volné tak je mám akorát a pásek už nepotřebuju a večer to jsem jako balón
Není tady
Oliii ten je krásnej To budete mít doma veselo
co to je za rasu?
Ty jo já mám dneska pořád hlad.
Není tady
Oliii opravdu je nádhernej...jejky to je šmudlík
Není tady
Není tady
Jo naháček a vy budete mít toho chlupatýho To bude super, uvidíš že ti to moc pomůže.
Není tady
Oliii tak to je super. Pejsánek je nádhernej
Dajajo, jak dneska nejím. Já přímo žeru
Není tady
Téma zavřeno