29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Sadí, gratuluju k srdíčku
Není tady
Mag taky bych sežrala na co bych přišla..ale musím se hlídat
Není tady
Za chvilku jedu na svíčkovou
Není tady
Raiem, jinak jsem ti ještě neodpověděla na tu skoliózu, já sice mám, ale ne tak strašnou, dokonce když cvičím, tak je to kolikrát úplně Ok, jen ta lenost někdy vítězí
a to , že můžeš sežrat na co příjdeš, ti teda závidím
Není tady
Saďourek napsal(a):
Raiem, jinak jsem ti ještě neodpověděla na tu skoliózu, já sice mám, ale ne tak strašnou, dokonce když cvičím, tak je to kolikrát úplně Ok, jen ta lenost někdy vítězí
![]()
a to , že můžeš sežrat na co příjdeš, ti teda závidím
JJ cvičit cvičit cvičit ... ale ještě se k tomu přinutit
s tím jídlem .... "něco špatného k něčemu dobré" ....
Není tady
Ahojte holky,
vítám nováčky
Tak já funím taky, ale spíš z toho, že mám alergii, tak mám pořád zacpaný nos, už jsem z toho pěkně otrávená
Ta komoda je hezká, ale pro mě vyhozený peníze, nechala jsem si dělat komodu u truhláře, když jsem čekala Niki a vyšla mi cca na dva a půl a mám jí přesně podle sebe
RAIEM napsal(a):
PetroP ... já sem zatím aktivní normálně ... na víkend mám naplánovaný opět výlet .. nějaký výstup do kopečka
Příští týden mě taky čeká registrace na ředporodní kurzy...
Nechci vypadat jako trouba, ale registrace tak brzo? Já myslela, že je to až tak od 30. tt??!!
Není tady
já mám švagra stolaře a všechen nábytek nám dělal on (pravda, kovářova kobyla chodí bosa a na sokle u skříně jsme čekali skoro 3 roky ) ,ale vím, že to udělá kvalitně, dokonce už se vyznám i o hranách, pojezdech na šuplíky atd atd
2,5 tis, není až tak strašná cena,a le hlavně víš, že je to kvalitní a nerosype se ti to
Není tady
Ferdoferdo u nás v Domažlicích se registruješ v 12-13 tt na kurzy a začínáš chodit kolem 18-20 tt...musím dopředu aby bylo místečko Bude to super..už se moc těším
Není tady
No toto, tak to jo.. Já chodím na Orlí v Brně a tam je to až od toho 30. Snad se tam taky dobelhám No asi to bude zajímavý.. pro prvorodičky asi úplně novej svět, že?
Není tady
To určitě ano ferdo ... kamarádka tam chodila ještě před týdnem a nemohla si to tu vynachválit...fakt tě tam naučí všechno...cviky,dýchání,koupání ..a tak .. můžeš tam chodit i s přítelem nebo manžou A hlavně se sejdeš s dalšíma těhulkama a pokecáš
Není tady
Chtěla jsem se zeptat, jestli se taky některá budíte v noci a myslíte na jídlo, na který by jste měli chuť? Ovšem druhej den už je to pasé, páč už je chuť na něco úplně jinýho??
Není tady
Holky jdu na tu svíčkovou tak zatím pa
Není tady
Tak já se teda hlady v noci nebudím ale mám pořád pocit takový plnosti, nějak pomalu trávím
Tak to já taky nevím, co bych do tý huby dala, ale já teda přibírám , tak se snažím hlídat.
aj á zase sedím 2x do hodiny na záchodě v noci naštěstí jen jednou za celou noc
Není tady
Já se naštěstí v noci hlady nebudím, jen na záchod, ale já jsem byla vždycky uchcaná
Jím víc, ale zas tak hrozný to není. Rozhodně se nepřežírám, ale ani neomezuju. Hlásím dnes už 2 kila nahoru
Jinak kdyby to někoho zajímalo. Volala jsem do Podolí a mám opravdu dorazit v neděli. Né dřív a když jsem se ptala, zda stačí příští týden, tak mi bylo řečeno, že se přijme na den jen 12 rodiček.
Sádě loupnu tě na nástěnku, tak mi pošli info.
Není tady
Daji:
věk 29
snážo od podzimu 2005 (fuj, to je doba) mezi tím 2x potrat v 19 a 20 tt, zjištěna malá děloha
// 15.5.
srdíčko 3.6.
TP podle MS vypadá na 22.1., ale u mě to nehrozí, budu ráda, když se překulím přes 30tt
Není tady
Hotovo
Máš toho koukám hodně za sebou. Do třetice to jistě vyjde
Není tady
Holky tak jsem se tedy tentokrát přežrala....no se mimí konečně poměje
Není tady
Saďourek napsal(a):
Daji:
věk 29
snážo od podzimu 2005 (fuj, to je doba) mezi tím 2x potrat v 19 a 20 tt, zjištěna malá děloha
// 15.5.
srdíčko 3.6.
TP podle MS vypadá na 22.1., ale u mě to nehrozí, budu ráda, když se překulím přes 30tt
Moje Niki je narozená 23. ledna, tak to koukej taky naplánovat na tohle datum
Jinak příští chat pojmenuju Zimňátka 2009/2010 ať to nově příchozí nemate. Teď to podle mě už nezměním. Pokud některá víte, že by to šlo a jak, tak jsem jedno ucho
Není tady
Holky já taky zatím nepřibírám. Zatimjsem ani neměla moc z čeho , když šlo skoro všechno ven
Ale melounek místo břicha už mám pěknej
Raiem svíčkovou jo? Jééé tu bych si taky dala Asi se na víkend objednám k mamince na oběd
Není tady
PetroP to jo ty si vlastně hodně viď
JJ svíčková byla žůžo
Holky máte některá už někde nějaké foto bříšánka?
Není tady
Téma zavřeno