29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Naše budoucí mamky
RAIEM
věk 26 let
snažení od 11/07
14.4. nalezeny //
potvrzení dr. 21.4. 15.6.
termín porodu 21.12.
první pohyby
DAJAJA
věk 29 let
snažení od 07/08
1.4. nalezeny //
potvrzení dr. 7.4. 14.4.
termín porodu 6.12.
první pohyby 19-20 týden
AHUMADA
věk 29
snažení zhruba rok
13.4. nalezeny //
potvrzení dr. 20.4. 6.5.
průkazka 20.5.
termín porodu 13.12.
první pohyby
RAČICE DRAČICE
věk 30 let
bez snažení
10.4. nalezeny //
potvrzení dr. 21.4.
termín porodu
první pohyby
PETRAP
věk 31 let
snažení na první pokus
30.3. nalezeny //
potvrzení dr. 6.4. 20.4.
termín porodu 25.11.
první pohyby 19 týden
POTVURKAPODIVNA
věk 31 let
21.3. nalezeny // 20.4.
termín porodu 24.11.
první pohyby
MAG
věk 30 let
25.4. nalezeny // 13.5.
termín porodu 23.12.
první pohyby
BRUSINKA
věk 25 let
1.4. nalezeny //
termín porodu 9.12.
první pohyby
FUFÍK
věk 32 let
20/3 nalezeny //
termín porodu 26.11.09
snažení od 04/08 (Clostylbegyt od 10/08), bohužel samovolný potrat 01/09
první pohyby
MAUSKA
věk 28 let
9.5. nalezeny // 26.5.
termín porodu 11.1.10
snažení od léta-podzimu 08
první pohyby
SAĎOUREK
věk 29 let
15.5. nalezeny // 3.6.
termín porodu 22.1. (budeme držet palce, ať je to co neblíže termínu)
snažení od podzimu 05 mezi tím 2x potrat v 19 a 20 tt, zjištěna malá děloha
první pohyby
FERDAFERDA
věk 29 let
6.5. nalezeny // 2.6.
termín porodu 13.1.2010
snažení od května 2007, v roce 2008 ZT v 6 tt
první pohyby
PAJTAŠEK
věk 32 let
15.4. nalezeny //
termín porodu 24.12.2009
snažení od března 2007
první pohyby
LENINKA41
věk 35 let
3.6. nalezeny //
termín porodu
snažení na druhý pokus
první pohyby
Upravil(a) Dajaja (24. 7. 2009 9:39)
Není tady
Tady máme nový chlív, pokud bychom přes víkend nakecaly do 1000. Pak se přesuňte.
Není tady
Tak už holky musíme sem do 2.
Není tady
čau holky, gratuluju k super výsledku Mě to čeká za týden. Počítám, že tak od neděle začnu plašit a být nervozní. Já mám tlak spíš nízký. Na kontrole jsem vždy tak vystreslá, že mi to vylítne na tlak normální
Není tady
Ahoj holky, hlasim se po delsi dobe. Jsem zpatky v Dublinu, vysetreni v CR a utz dopadlo dobre, uz bylo krasne videt
Vratili jsme se v nedeli v noci a vcera stravili cely den na plazi, konecne sem dorazilo aspon na par dni leto, takze jsem nabirala energii na navrat do prace. Budu asi cely den docitat, jen jsem zahlidla dve hodne smutne zpravicky od Ronji a Slunicka, holky, je mi to moc lito
Drzim palce, at se brzy zadari a priste to urco vyjde!!!
Není tady
Mausko gratuluji k ... super zpráva!!
Není tady
Mausko tak to je super, to už tě dáme na nástěnku , což?
Veran ... to by asi bylo na dlouhý povídání Nejhorší je, že to na sobě moc nepoznám,jestli mám vyský a nebo nízký tlak.
Na zátěžovém testu jsem nebyla, Ale dostnu ten celodenní měřič tlaku, tak tam se uvidí. Ještě říkal Dr. že mi dá i ten celodení EKG holter, když to bude nutné
On je fakt kapacita a věřím, že nic nezanedbá.
Není tady
Petro, uz jsem poslala sz Dajaje, tak se tam snad brzy objevim:)
Není tady
Petro, Mau, super zprávy.
Já budu muset v práci s pravdou ven dřív než jsem počítala, protože jsem dneska zjistila, že o mně jdou drby (pravdivé) Ode dneška nežeru
Není tady
RAIEM, ty budeš rodit v Domažlicích?
Já mám prý zajištěnou protekci v Plzni Lochotíně (teď asi nejmodernější porodnice v republice), kamarádka tchýně je sestřičkou na porodním, tak prý si mě pohlídá To jsem zvědavá, vzhledem k tomu přetlaku, co tam panuje...
Není tady
Jo a holky, ráno jdu na KO, tak držte palce, když bude prcek na UTZ dost velký, vezmou mi krev na OSCARa.
Není tady
Ahojky, nesměle mezi vás nakukuju a hlásím se do vašich řad.. Tak nevím, jestli se můžu řadit do Zimňátek 2009, když by jsme měli rodit v lednu 2010!?
Není tady
Vítej mezi nás, já budu mít termín zřejmě upřesněný taky na leden, tak snad nás tady holky nechají
Není tady
Daji - jenom k tomu Podolí Já se registrovala v 15+2
a nebyl žádnej problém. Doporučuju tam ve čtvrtek zavolat a normálně se jich zeptat, že se bojíš že budou mít plno ale že jsi teprv 13+4 - oni už ti poradí (třebas řeknu že mají ještě dvěstě míst volnejch a ať přijdeš až v pondělí)
fakt doporučuju nejdřív zavolat a zeptat se, páč jinak tě taky může někdo parádně sprdnout
Není tady
hOlky dívejte co jse objevila připadá mi to skvělé co vy na to ?jen škoda že jsem na začátku asi bych do toho šla
http://www.ajuty.cz/shop/pali-multifunk … .1401.html
Upravil(a) oliii (2. 6. 2009 22:15)
Není tady
Ahoj holky,
Ferdaferde to je jedno kdy budeš rodit. Hlavně že to bude následující zima. To by nás tu asi moc nebylo, kdyby jsme zakládaly chlívek jen na prosincové zimňátka Ale dobrej postřeh, tohle mě ani nenapadlo
Def díky za info, zavolat předem bych tam mohla. Možná mi rovnou mile řeknou, ať se naučím pořádně číst
Normálně začínám pěkně funět. Vyjít pár schodů z metra je pro mě jako bych vyběhla 10 patrový barák. Nevim teda co budu dělat za pár měsíců
Není tady
Krásné ráno holky
Mag .. ano budu rodit v Domažlicích.Pročpak?..znáš to tu? Držím palečky na KO
Ferdaferda .. vítám tě mezi námi
Oliii .. vypadá to pěkně .. ale pro mě by to bylo zbytečné protože bych to do toho našeho bytečku neměla kam narvat Budu si kupovat přebalovací ppodložku a budu přebalovat na posteli a vaničku extra
Není tady
Dajajo, já jsme taky teď pořád zadýchaná. By mě zajímalo, co budeme dlat za pár měsíců
To už budem jen ležet a funět
Nic .... zaregistrovala jsme se na plavání a gravid jogu a hned jak mě přejde večerní zvracení, tak nastoupím.
Asi by ze mě neměli radost, kdybych jim znečistila bazének
Není tady
PetroP ... já sem zatím aktivní normálně ... na víkend mám naplánovaný opět výlet .. nějaký výstup do kopečka
Příští týden mě taky čeká registrace na ředporodní kurzy...
Není tady
Ahoj holky, jsem zpátky z KO, prcek odpovídá 10+0, což znamená, že se od minule postaršil, ale stejně si pořád myslím, že jsme počali na Velikonoce, bo v tenhle termín byl manžel na služebce
Všechno zatím ok, jenom se zjistilo, že jsem kdysi prodělala toxoplasmozu, což nevadí, pač už jí nemůžu dostat
Jo a nepřibrala jsem ani deko, což nechápu, protože břuch už mám vyvalenej dost
RAIEM, neznám, ale myslela jsem si, že je to z Horšáku blíž do Stoda.
Není tady
Mag do Stoda to máme cca 24 a do Domažlic 12 km... Ale stejně bych chtěla Domažlice. Všichni si je tu chválí..tedy myslím porodní.Jezdí sem rodit i z Klatov nebo dokonce i z Plzně
Prďolka si asi bere živiny z tebe když jsi nepřibrala..i když já přibrala jen kilko .. myslím že ono to teprve začne
Upravil(a) RAIEM (3. 6. 2009 11:08)
Není tady
Ahá No já jsem původně z Plzně severu a naše spádová nemocnice byla Stod a já k němu mám trochu averzi (ležela jsem tam v šesti).
Jinak o to přibírání se nebojím, já šla na tu váhu ale s obavou, protože já nejím, já žeru
Není tady
ahoj holky, tak i sem hlásím, že KO dopadla dobře, srdíčko už pěkně klinkalo
myslím, že už bych se mohla pomalu ale jistě dát připíchnout k vám na nástěnku
Není tady
Saďourku to bys tedy určitě mohla ... jen ať se nám ta nástěnka pěkně zaplňuje
Není tady
Téma zavřeno