29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Objednala jsem si urč.zboží domů na dobírku a brácha totéž nezávisle na mně dovezl z Brna.Okamžitě jsem přes e-mail objednávku stornovala,bohužel mi bylo sděleno,že je již zaslána na moji adresu.
Pokud si balíček z pošty nevyzvednu,vrátí se asi zpět zpět odesílateli
.Ptám se: nebude po mně odesílatel vyžadovat nějakou finanční náhradu,nebo nemůžu mít z toho nějaký problém,že jsem si balíček nevyzvedla?
Děkuji za příp.odpovědi.
Není tady
Z nevyzvednutí nic, co se náhrady týče, koukni, co mají v obchodních podmínkách.
Není tady
Tak z toho nemusíš mít strach, maximálně si u nich již nic neobjednáš, neboť dostaneš příznak "obchod není povolen". Navíc při objednání zboží tzv prostředky na dálku (internet, telefon) máš nárok na vrácení zboží do 14 dnů bez udání důvodu. Takže buď v klidu, nic se neděje.
Není tady
Při využití čtrnáctidenní lhůty se ovšem vrací jenom cena zboží, nikoliv poštovné+balné. Osobně bych uvažoval nad dohodou s obchodníkem a částku za poštovné, je-li přiměřená, bych mu zaslal na účet. Přece jenom i na dálku je smlouva taková, že on zboží pošle a ty si ho vyzvedneš, a takhle mu vznikly zbytečné náklady (jo já vím, to je riziko podnikání, ale stejně...)
Není tady