29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Milé maminky chtěla bych se Vás zeptat zda jste taky své dětičky tím naočkovali a kolik jste za to platili a jaké měli potíže po očkování. Děkuju moc
Není tady
Nechala jsem teď očkovat a reakce naprosto žádná. Jsou 2 vakcíny s odtsupem půl roku ajedna stála 700,-
Není tady
Ahoj Květinko,
Filípka jsme očkovali asi před měsícem,vakcína byla zrovna v akci a stála 730 kč.Po očkování neměl žádnou reakci (na tuhle vakcínu reakce nebývají) a na přeočkování jdeme za půl roku.
Není tady
Děkuju vám, pomohli jste mi
Není tady
Ockovali sme vcera, zatim reakce zadna. Vakcina stala 644kc a u dr. jsem zaplatila 100Kc.
Není tady
ockovat teprve jdem, vakcinu uz mame a i s pichnuti me vyjde kolem 800,-
Není tady
Jak píší holky, my nechávali očkovat první dávku včera, stála necelých 700, prý je teď akce do konce května, normálně stojí asi tisíc. To by řekli a si ostatní, co ji kupovali jindy. Druhá za půl roku. Vojta dostal injekci do ramínka, některé děti ji prý dostávají do stehna. Taky jsme slyšeli, že reakce na tuto vakcínu nebývají. Holky a nevíte, jestli VZP něco proplácí?
Není tady
Jo a taky jsme u Dr.platili za aplikaci stovku.
Není tady
Jo a taky jsme u Dr.platili za aplikaci stovku.
Není tady
U první vakcíny reakce žádná a dnes jsme byly na druhé a zatim to vypadá, že jí píchly spíš nějakej povzbuzovák jak tu malá řádí jak péro :-)
Aplikace taky za 100,-
Není tady
Stránky: 1