18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Citim sa nesmierne poctena, ze ja nechapave dievca z Mongolska dokazem pobavit nevsedneho ceskeho muza, ktory sa vymyka vsetkym statistikam a travi svoj drahocenny cas na internetovej diskusii. Skoda ze sa nepozname osobne, mohli sme si v klude podebatovat nad cajom s jacou mastou alebo by som ta ponukla kumysom.
PS: Skus sa trosicku pohrat s atlasom sveta, aba sme si boli na cistom, ze vies, kde sa zapadne Mongolsko nachadza. A popripade mozes prist potom na navstevu.
No, tak uz musim ist, idem nasadit svojmu chrobacikovi na nohu gulu a zamknut mu klietku, lebo mam taky neprijemny pocit, ze som hadam nechala dvierka pootvorene, tak aby sa nahodou nedostal k svojmu mobilu.
Pekny vikend vsetkym. :-))))
Není tady
Och a s odpustanim si Axi nerob starosti, nemam ti co odpustat, niekto ako ty ma moze naozaj nanajvys podpichnut, ale nie urazit.
Není tady
faf napsal(a):
Citim sa nesmierne poctena, ze ja nechapave dievca z Mongolska dokazem pobavit nevsedneho ceskeho muza, ktory sa vymyka vsetkym statistikam a travi svoj drahocenny cas na internetovej diskusii. Skoda ze sa nepozname osobne, mohli sme si v klude podebatovat nad cajom s jacou mastou alebo by som ta ponukla kumysom.
PS: Skus sa trosicku pohrat s atlasom sveta, aba sme si boli na cistom, ze vies, kde sa zapadne Mongolsko nachadza. A popripade mozes prist potom na navstevu.
No, tak uz musim ist, idem nasadit svojmu chrobacikovi na nohu gulu a zamknut mu klietku, lebo mam taky neprijemny pocit, ze som hadam nechala dvierka pootvorene, tak aby sa nahodou nedostal k svojmu mobilu.
Pekny vikend vsetkym. :-))))
Posílám ti faf vééélikou pusu, neb jsi moje milovaná kočka!
Na Axiho nehleď - ačkoli pár věcí o ivotě ví, umí být opravdu neomalený hulvát a za to západní Mongolsko mu posílám ránu přímo do nosu, protoe tohle se nedá omluvit ani jako vtip. Já Slovenky eru, protoe jsou chytrý a taky krásný (jetě krásnějí ne Čeky a to je co říct)...
Není tady
Fiiiha, Avalonka, normalne sa cervenam. :-))) Tak posielam pusu tiez, nieze by sa ma Axi dotkol, ale ty si ma potesila. :-)))
No, tym Mongolskom sa ma vobec nemohol dotknut, to som takmer ani nepochopila, aku to ma suvislost, no ale dobre. :-))) ( som namyslena Bratislavcanka, to vies...)
Ja som si doteraz myslela, ze vy Cesi sa spravate casto ovela milsie a menej nafukane ako my Slovaci, no holt vynimka potvrdzuje pravidlo, ze ano?
Tak prajem nadherny vikend a tesim sa na dalsie diskusie. :-))
pa pa
Není tady
Faf, jsem rád, e jsi tak sebevědomá, e to západní Mongolsko bere s humorem. Trochu mě zamrazilo, e to někdo můe vzít váně. Tímhle druhem humoru se bavíme s naimi slovenskými kolegy jinak bezva chlapi. My jsme pro ně zlí Čehůni, kteří je vykořisují jako levnou pracovní sílu, oni jsou pro nás chlapci ze západního Mongolska. Vdy se při tom vzájemně velmi dobře pobavíme nikdy se nikdo neurazil, proč taky. Ono není vyloučeno, e na Slovensko za prací budeme brzy jezdit my z Česka. No a to cukroví od starej mamy, které vdycky vozí, to je fakt něco. Slovenky jsou stejně chytré a stejné krásné (vidím, e u i Avalonka otočila pořadí) jako Čeky. Moná jsou trochu emotivnějí a to je i tvůj případ. Já to nepovauju za mínus, ale naopak za plus (něco ti poeptám - já to mám taky, ale nikomu to neříkej). A někdy pojede k nám na západ, klidně se ozvi, nějaká mongolská restaurace se v Praze určitě najde vzal bych i dceru, aby slyela jazyk kmenů z východních stepí.
Není tady
Axi napsal(a):
Faf, jsem rád, e jsi tak sebevědomá, e to západní Mongolsko bere s humorem. Trochu mě zamrazilo, e to někdo můe vzít váně. Tímhle druhem humoru se bavíme s naimi slovenskými kolegy jinak bezva chlapi. My jsme pro ně zlí Čehůni, kteří je vykořisují jako levnou pracovní sílu, oni jsou pro nás chlapci ze západního Mongolska. Vdy se při tom vzájemně velmi dobře pobavíme nikdy se nikdo neurazil, proč taky. Ono není vyloučeno, e na Slovensko za prací budeme brzy jezdit my z Česka. No a to cukroví od starej mamy, které vdycky vozí, to je fakt něco. Slovenky jsou stejně chytré a stejné krásné (vidím, e u i Avalonka otočila pořadí) jako Čeky. Moná jsou trochu emotivnějí a to je i tvůj případ. Já to nepovauju za mínus, ale naopak za plus (něco ti poeptám - já to mám taky, ale nikomu to neříkej). A někdy pojede k nám na západ, klidně se ozvi, nějaká mongolská restaurace se v Praze určitě najde vzal bych i dceru, aby slyela jazyk kmenů z východních stepí.
Není tady
Vyborne Axi, tesi ma ze to beries takto. Tak ak ty nahodou budes mat cestu sem k nam, zastav sa a ja ta pozvem do svojej jurty....
Není tady
Hadam si si len nerobila starosti, Pan? :-)))))
Aj ked, ked sa tak divam na svoj posledny prispevok, dalo by sa to vselijako dvojzmyslene vysvetlovat. Ale bolo to myslene uuuplne nevinne.....:-)))
Není tady
Tak jsem se tu něco nového naučila: a potkám uja zo Slovenska pohovorím o západnom Mongolsku...bude se smát čie mi ublíí ? :-)))
Není tady
No, skor to druhe. :-))))) Ujovia byvaju menej tolerantni. :-)))
Není tady
To je dobré, ale prubnem to...treba s ňákým chalánom:-)))
V hospodě se to skousne, a kdy ne...bude aspoň sranda
Není tady
Ahoj,
dnes jdu uspat naeho těce nemocného téměř 13letého pejska. Je mi hrozně, jako kdyby mi umřel někdo z rodiny. Myslete na mě a polete mi pozitivní energii. Jsem ubulená jako malá.
Ahoj holky, docela hezký rozhovor dnes vyel v Ona Dnes s Irenou Obermannovou. Neříkám, souhlaste s ní. Říkám, e docela stojí za to si ho přečíst :-)
Tady je link:
http://ona.idnes.cz/ona_telo.asp?r=ona_ … a_telo_eck
Není tady
lvice napsal(a):
Ahoj,
dnes jdu uspat naeho těce nemocného téměř 13letého pejska. Je mi hrozně, jako kdyby mi umřel někdo z rodiny. Myslete na mě a polete mi pozitivní energii. Jsem ubulená jako malá.
Nebuď smutná, lvice. Vdy - jak říkala umírající babička Barunce - jste se uili. Určitě měl tvůj pejsek u tebe krásnej ivot, jsou psi, kteří by mu mohli závidět. I to, e u něj jeho panička bude v poslední hodince plakat.
Drím palce a posílám tu pozitivní energii!
Není tady