6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ale no tak holky! Vite jak se to rika: odrikaneho chleba nejvetsi krajic )
A take se rika: co se skadliva, rado se miva )
Není tady
Nojo, milá Pandorro, ale ten suchý krajíc někdy dusí... Kousek máslíčka by nebylo???
Není tady
Včera jsem měla historku, co mě posunula zpátky, co posunula, dostala jsem úder na solar plexus.
Šli jsme po městě ruku v ruce, já zachumlaná do dlouhého teplého kabátu, ve kterém vypadám jak kosmonaut.A co čert nechtěl- půl roku jsem"bejvalku" neviděla a teď si to proti nám vykračovala a slušelo jí to. Asi si nás nevšimla(hm....) a můj muž si málem vykroutil hlavu, jak se za ní otáčel!!!
Já, místo toho, abych ho kopla do koulí,co se má za ní otáčet!!!, tak se mi chtělo strašně brečet a pak se mi bezděky zaťaly pěsti....Jo, jo, kasám se, jak jsem nad věcí, a jen ji potkám, tak bych vraždila. Mám vztek hlavně na sebe.Udílím tu rady a sama jsem jen hromádka nervíků a nevypořádaných emocí.
Absolutně nejsem nad věcí, nevěřte mi
Není tady
Při spatření bejvalky nad věcí asi nikdo moc nebude...., takže buď jen ráda, že ji nepotkáváš každý den.....ale to neřeš, že si mohl ukroutit hlavu, kdyby se ani nepodíval, to bych pak v tom cosi hledala....a mimochodem: vedl se za ruku s tebou? vedl se s tebou dál? tak vo co go?Vím pochopitelně, o co jde- city a emoce u tebe, ale drž se!!!
Není tady
Regino, nedělej si vrásky. Chlapi jsou tak udělaný, že se otočí za ženskou, která mu "padne do oka" a vůbec to nemusí být bejvalka. Něco ho na ní zaujme, tak se koukne - oni fungujou takhle (proto taky mají rádi "obrázky"). Myslím, že ti to některej ze zdejších "samců" potvrdí. To není o vztahu, lásce a tak, to je totéž, jako když prcek přesuší řeč s maminkou, protože ho zaujalo autičko za výlohou hračkářství.
Není tady
Holky,dík. Konstatovala jsem, že bych se musela užárlit na ccca 3 miliony žen od 18 do 50, které dobře vypadají.
Jen mě rozhodilo, že jsem stále tak nejistá, kasala jsem se, že by mě to nebolelo a kdesicosi...ejhle, a ono to stále moc bolí, pořád je to nezahojené.
Už se nelituju, šla jsem s ním dál, ruku v ruce, večer jsme se krásně pomilovali, tak fakt vo co go:cool:
Taky koukám po jednom tatínkovi na hokejových trénincích mladšího syna;)A mám černé svědomí, protože, se mi tuze, tuze líbí, no, a já jemu taky. Funguje dokonale chemie. Chodí tam jeho paní, moc fajn holka, mají dokonce stejně staré kluky jako já. No, takže se nechávám jen unášet příjemným sněním a říkám si, jak SNADNO kvůli ,ehm, chtíči, by člověk pošlapal svoje zásady a sklouzl někam, kam nechce.
Brr, ty důsledky:(Když čtu Angii, Feurii a Kolku, tak vím, co nechi, a vím, jak je to pro ně těžké.
Není tady
Tak to vidíš, Regi, rozumem to zvládnem....aj my se rády kouknem na nějakého chlapa...., a o tom to je....
Není tady
No, ale bolo to od neho dost hnusne a pekne drze, vzhladom na minulost. Alebo nevie ovladat krcne svalstvo...:-))))
Není tady
Ale faf - vždyť jsem to psala... To není ovládáním krčního svalstva, oni snad ani nevědí, že se otáčejí, to funguje samo, víš. Nesmíš brát všechno tak úplně vážně.
Není tady
ahojky holky, tak jsem tady zaregistrovala asi v před před před posledním příspěvku svuj nick, a dávám vám za pravdu, není to vubec lehké...no ale poručte citum, NEJDE TOOOOOO, Bože:-(((
Regi,
taky Vám povím dobrou historku ze života. Cca před měsícem jsem se seznámila s milým svobodným 36letým klukem na inzerát přes web. Psali jsme si skvělé mailíky, SMS, dokonce i setkání dopadlo dobře. Druhá schůzka taky docela šla. Ale pak ..... Uf . Pozvala jsem ho teď v sobotu na lyže, zájezd se konal od nás z práce (naštěstí pro mě). Ráno nasedl do busu, koukal jako vrah a na mojí otázku, co se děje, odvětil, že má problémy. Tečka. Když jsem se ho zeptala, zda soukromého či pracovního rázu, mlčel jako ryba. Celá cesta do Rakouska byla sakra nepříjemná. Trapně jsem se snažila o konverzaci a když jsem se ho zeptala, co se děje, vyjel na mě, že už se ptám snad popáté...... . Tak jsem se zdravě naštvala, řekla jsem mu, že se nehodlám už ptát na nic, celý den jsme si lyžovali každý sám, já si to s holkama z práce skvěle užila. Cestu zpátky jsem taktéž nějak přetrpěla (prý už se odpoledne při lyžování nudil.....). Na závěr se mi sice omluvil, že nebyl dobrý společník, koukal se při tom kamsi za mně a na mou SMS, že se sice sobota nezdaříla a že ho ráda uvidím ani neodpověděl. Blbec jeden....... No vidíte, jak mě život ušetřil otravovat se zase s jedním pitomcem . Už plánuju další lyžovačku s kolegyni z práce. Nakonec zjišťuju, jak je mi bez chlapa fajn .
Lvice,
jak smutné, ale jak typické!
Svobodný chlap je ve 36 letech divnej. Dej na mě. Znám ve svém okolí asi 2 (37 let a 40 let) - oba hezcí, finančně zajištění tak akorát, sportovci, bez závazků.
Ani jednoho z nich bych nechtěla - byť jsou to moji kamarádi. Ani nedokážu říct konkrétně, co mi na nich vadí. Asi jakási "zaprděnost" - oni čekali léta, až si pro ně přijde Miss Universe a ona tak nějak furt nejde. Jsou jaksi zapšklí vůči ženským. Mysleli si vysoko a dnes už na ně normální holky kašlou.
Myslím si, že svobodný chlap v tomto věku značí jediné - je to natolik velký sobec, že se ještě nedokázal přizpůsobit trvalému partnerskému vztahu.
Máš recht - užívej s kámoškama. Ale nemáš recht v tom, že je to bez chlapa lepší. Existují i prima kluci. Jen nám někdy schází podívat se také dolů na zem... :-)
Není tady
To lvice:
tak to je síla, nesnáším když nevím...nemám ráda nejistotu a tomuhle týpkovi bych asi řekla něco od plic, ale na druhou stranu nač se rozčilovat pravda.Ale jak si to představuje napláínovat si celodenní lyžovačku a být jak kakabus???Jsi asi dobrá povaha, kdyby se tohle stalo mě, tak bych si jistojistě to lyžování asi ani nedokázala užít.Celý den bych přemýšlela jak mu to osolit:-)))))
Ale být bez chlapa zas tak fajn není to musím souhlasit s avalonkou.Jenže mít chlapa za každou cenu, to prostě taky nejde.Na inzeráty už teda moc nevěřím:-(( a jinde ti chlapi prostě nerostou.Zkrátka začarovaný kruh.
Jo a ještě musím reagovat na slova avalonky, kdy psala, že nám někdy schází podívat se také dolů na zem...:-) jo holka, myslím že nás tady je spousta která slevila ze svých požadavků-a nebyli to asi přehnanané požadavky, upřímnost, věrnost, tolerance...takové"ty normální"ale přitom hodně vzácné vlastnosti. No a podle toho co píšeš bych musela asi spíš hledat pod zemí, shlédnout z výšky na zem nestačí-prostě NEJSOU!!!
Helca: No vsak ja som to nemyslela vseobecne, aj moj priatel sa obzera a nejako mi to nevadi, myslela som to na ten konkretny pripad, ze sa okato obzeral za svojou byvalou milenkou, ci co to bola... To bolo dost drze a necitlive k manzelke, ktora odpustila a zije s nim dalej, nie?
Inak nech sa obzeraju, kym som ja ta "najkrajsia" vobec mi to nevadi. :-)))))))))))
Koniec koncov, obzeram sa aj ja. :-)
Není tady
Lvice,
tedy ty jsi kaskader! Na lyze s kolegy z prace a celkem neznamym clovekem... A zvlast v dobe, kdy on si leze do sve jeskyne a ty ho pak z ni zcela nepristojne tahas Jen nechapu, proc s tebou vubec jezdil.... nejak to chlapec neodhadl. A ty taky ne, devce
Není tady
Kolko,
proč si kazit náladu a přemýšlet, kterak mu to osolit. Nejsem pomstychtivá, prostě jsem se pouze oprostila od toho přemýšlet nad ním a užívala jsem si lyžovačku. Ten den jsem si užila podle svých představ. Je to jeho problém, ne můj tak co....... A že nechce dál komunikovat? Taky dobře, zase jedna dobrá zkušenost navíc. Taky jsem byla dřív typ, osolit, vrátit mu to a nyní jsem dospěla do stádia že na to kašlu. Je to mnohem jednodušší a pro mne přijatelnější. Já mám své problémy, tak proč si lámat hlavu ještě nad zbytečnými věcmi?
S chlapem je to lepší...... . Mno, toť polemika . Je to spíš otázka úhlu pohledu. Vždyť se mrkněte tady na ty stránky, ty mraky podváděných nešťastných ženských, opuštěných s miminkem, mlácených........ Nic není "dokonalé", ani stav bez chlapa. Ale než mít doma blbce, to je lepší být sama........ Vlastně sama, já nejsem sama, mám přátele, koníčky, svobodu, a to taky něco stojí. Nemusím vařit, prát hromady prádla, hádat se, zda se večer budu dívat na film či fotbal, hádat se, kam pojedeme na dovolenou..... . Ono všechno má své a vše něco stojí. Navíc jsem dospěla k závěru, že víc člověk o něco usiluje a snaží se, tím méně to dostane. Takže jsem dospěla do stádia, kdy žádného chlapa nesháním, pokud přijde, super, pokud ne, budu žít život trochu jinak než jsou zvyklé ženský - děti, starosti, pračky špinavého prádla, plné hrnce..... Prostě všechno něco stojí, jde o to, aby člověk přijal to, co mu život právě nabízí a využil toho pozitivním způsobem.
No a s tím koukáním po jiných, to je normálka ne ?
Dnes ráno jsem slyšela ideál, který chtějí mít chlapi doma - vzhledově miss, ale hospodyňka, která o ně bude pečovat . Já nevím, kdy se konečně proberou..........
No Pan,
problém byl asi v tom, že v okamžiku, kdy jsme zájezd objednávali tak byl z jeskyně venku. Mno a já zase využila rady jedné z mnoha úžasných psychologických knížek, kterak netradičně randit a "otestovat si partnera". Proč se mnou jel? To je jednoduché, zaplatil za to 860,- Kč........ A můj odhad? Byl to prima kluk, vůbec jsem netušila, že má nějaký problém a že "zalézá do jeskyně". Takže jak vidíš, ne všechny rady z moudrých knih jsou v praxi dost dobře realizovatelné........
Pan,
ale víš co, zase jedna zkušenost k dobru. Kaskadér . Vyzkoušet se má všechno, když to člověk dělá pro sebe....... Zřejmě to je tak, že se problém zčista jasna vynořil, protože měsíc byl naprosto v pohodě a super. Ale to je jeho věc a jeho problém. Jsem ještě taková odvaha, že jsem mu v klidu napsala, že se sobota sice nevydařila, ale jestli se mu vrátí dobrá nálada, že ho ráda uvidím. Neodepsal. Takže co, život jde dál.......
Myslím že taky nejsem pomstychtivá, ne nemyslím vím to, byla jsem ráno v nějakém divném rozpoložení, a je fakt proč si přidělávat starosti, nechce nechce život je moc krátky na hádky a vubec na přidělávání si zbytečných blbých starostí
lvice napsal(a):
Pan,
ale víš co, zase jedna zkušenost k dobru. Kaskadér . Vyzkoušet se má všechno, když to člověk dělá pro sebe....... Zřejmě to je tak, že se problém zčista jasna vynořil, protože měsíc byl naprosto v pohodě a super. Ale to je jeho věc a jeho problém. Jsem ještě taková odvaha, že jsem mu v klidu napsala, že se sobota sice nevydařila, ale jestli se mu vrátí dobrá nálada, že ho ráda uvidím. Neodepsal. Takže co, život jde dál.......
Lvice,
přesně tak. Nebyla vůbec náhoda, že ti tahle situace na horách přišla. Stalo se to úplně správně. Proč? Protože jsi velmi rychle pochopila, že s tímhle chlapem bys ztrácela čas. Rychle a relativně bezbolestně.
Představ si, že by se ta situace odehrála třeba až za 2 měsíce a ty už bys měla hodně našlápnuto do zamilovanosti.
Myslím, že vše, co nás v životě potká, má pro nás nějakou informaci. Jen my občas ty informace neumíme číst. Naše škoda.
Ty sis tu informaci přečtla a zcela správně zpracovala - bravo!! :-*
Není tady
Avalonko,
máš naprostou pravdu, kdybych do toho měla zamotané citečky, bylo by to horší. Život je krátký, chlapů spousta.... Tož co se trápit . Myslím, že inzeráty nejsou špatná věc, už jsem takhle potkala dva správné chlapíky, ale díky mě to vyšumělo. Taky se učím...... Odpočinu si až v hrobě . Tedy alespoň má tělesná schránka
Mluvila jsem s hodně cizinci, kteří si také všimli, že české ženy (hovořím samozřejmě obecně - existuje mnoho výjimek) jsou na vyšší úrovni (inteligentní a pěkné) než čeští muži. Nechci se tímto dotknout neobvyklých exemplářů mužů, jako je třeba Axi, ale mám neblahý dojem, že na tom něco je.
Hm... Jestli ti to oni báječní cizinci nesdělovali ve chvíli, kdy měli své uši mezi tvými lýtky. To se pak nakecá spousta věcí. Navíc tento fenomén není typický jen pro cizince. Máme ho i doma a říká se mu "klíny do hlavy!.
Lvice,
presne naopak, ta rada stopro zafungovala, hoch nezvlada stresove situace
Jde jen o to, zda jsi ho tomu testu nevystavila taky moc brzy. Paaac ja muzu rici, ze abych s sebou chlapa nekam vzala, to si teda musi setsakramensky zaslouzit, aby byl vybran Pak ovsem dostane sanci, a ne ze je podroben nejakemu pitomemu testu, mezi cizimi lidmi, v cizim prostredi, kdyz se mu chce treba zrovna brecet, ale nejen kvulu naprosto idiotske vete: kluci neplacou, brecet nemuze. Tak halt chudak zaleze do jeskyne jsouc z ni tahan, kouka jako vrah, mozna byt v jeho situaci a v jeho kuzi, budes taky tak koukat )
A mam takovy dojem, ze jsi tu roli "bezva kamos" jeste tak zcela neopustila Sakra zacni se chovat jak zenska ) Nedivim se, ze ti neodepsal, zazil asi perne chvile...vis co to byli Pavlovovi psi??? ... Takovej hnusnej reflex si na tebe vypestoval. Nebo tys mu vypestovala? Kazdopadne: Brrrrr
Ceske zeny jsou na vyssi urovni nez cesti muzi???? No to je tak kolosaaaaaalni bejkarna, ze ji musel vymyslet jedine nejaky hooooodne potouchly chlap, aby se mu ty kliny v kliny lepe zatloukaly )))
Není tady
Pan: Ceske zeny jsou na vyssi urovni nez cesti muzi???? No to je tak kolosaaaaaalni bejkarna, ze ji musel vymyslet jedine nejaky hooooodne potouchly chlap, aby se mu ty kliny v kliny lepe zatloukaly )))
Chacha, Pan :-)))) ten úvodní odstavec si Roman vypůjčil z mého příspěvku a v tom druhém odstavci ho okomentoval.
Takže tu bejkárnu jsem vymyslela já (ačkoli nejsem poťouchlý chlap) a dovolím si za tímto sdělením stát. Respektive bejkárna to vlastně je - neb jsem Býk a tak si za tím budu stát dokonce i tvrdohlavě!
Není tady