6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Pan,
co se týče štíhlé figury, tak dle mé vlastní zkušenosti jsou ty nejvymakanější holky s bříškem jak pekáč buchet a zadečkem jak dva kmínky většinou tak nějak v nepohodě.
Kdysi jsem chodila do posilovny hodně často (teď už sporadicky, ale snažím se - spíš kvůli fyzičce než figuře) a kdykoli jsem tam viděla holku s opravdu vymakanou figurou, byla sama a nešťastná. Není to samozřejmě pevné pravidlo, ale myslím, že ty holky si tak nějak na těch strojích vybíjely mindráky a nenávist k mužskejm.
Jakmile si kterákoli z nich někoho našla, přestala chodit pravidelně, tak nějak se lehce příjemně zaoblila (oněch známých 5 kg navíc) a vyzařovalo z ní úplně něco jiného
A byly tam i holky, které dokázaly v plném tempu šlapat na stepperu 40 minut a když jsem viděla, jak mají úplně skelné oči a leje z nich pot - jak to byl "urputný" výjev - tak mi jich bylo líto a říkala jsem si "zlatá moje malá pneumatika".
Není tady
Avalonko, možná, že mě k tomuhle postoji "dohnal" právě ten můj. Jo, byly doby, kdy jsem do něj hučela horem dolem, občas i na ten fičák došlo, jenže po něm všechno steklo jak voda po huse. Tak jsem se časem dopracovala k tomu, že v rámci zachování svého duševního zdraví jsem ho prostě "odpojila" = uvařím, uklidím, vyperu, případně zařídím to, na co stačím a zbytek prostě neřeším. Dostane večeři - sní ji hned nebo ji nechá vystydnout nebo nesní vůbec - jeho věc; převlíkne se obden nebo za dva týdny - totéž; přijde ve čtyři nebo v devět - dtto. Pokud se na něco zeptá, odpovím mu, ale jinak hovor nevyhledávám - když potřebuju, pokecám si jinde, ale protože mám přes den lidí až nad hlavu, jsem i ráda, že moc mluvit nemusím. Možná to vypadá jako rezignace (a taky trochu je, co si budem povídat), ale mě to pomohlo. Nežeru se blbostma typu "on nepapal - nechutná mu, je mu něco?", nepanáčkuju za dveřma s pantoflema v zubech, prostě si čtu, pletu, vyšívám a je mi fajn. Kdyby odešel, možná bych to poznala jen podle toho, že by ubylo bince v bytě
Není tady
Helo, ale máš ho ráda,viď?
Není tady
No, ráda - spíš mám pocit, že když už ho jednou mám doborvolně doma, tak mu tu základní péči musím poskytnout. To máš skoro jako se psem - akorát že to zvíře má jednak radost, když mě vidí a jednak je výrazně roztomilejší
Není tady
helena napsal(a):
No, ráda http://fora.babinet.cz/img/smilies/hmm.png - spíš mám pocit, že když už ho jednou mám doborvolně doma, tak mu tu základní péči musím poskytnout. To máš skoro jako se psem http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png - akorát že to zvíře má jednak radost, když mě vidí a jednak je výrazně roztomilejší http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
jééé, to je prča - jsi vtipná, fakt!
Víš co ti řeknu? Někdo by mohl namítnout "a proč s ním zůstáváš?" nebo "a proč ho nenutíš, ať se snaží???".
Jenže ty jsi prostě akceptovala svého muže i s jeho chybami a tak mu dokážeš neustále nenadávat a nesvalovat na něj vinu za vše, co se doma nebo mezi vámi pokazí. Víš, že jsi měla a máš na výběr (vyhodit ho nebo odejít sama), ale už ses rozhodla. Zůstat a a to se všemi důsledky.
Já si holky myslím, že je důležité vědět PROČ něco děláme.
Není tady
Odchází se blbě, zvlášť v mém věku, kdy jsem i ráda, že mám poměrně slušnou práci a tak dál (už jsem se někde zmiňovala) a vyhodit ho? Viz výše - psa taky nevykopnu na ulici, když už není milé štěňátko, ale nerudný dědek. Nakonec jsem si ho vzala dobrovolně a ráda (manžela - ale psa vlastně taky ) a i když s ním dneska už mám akorát společné bydlení a tři dospělé děti, tak si říkám "nepijie, nebije mě, za kočičkama nelítá" - jinde je hůř.
Není tady
Helo, to je ale smutné- to máte tak málo společného?Já se zatím nebojím vedle svého vzteklouna i zestárnout, jen sio už hledám společnost i jinde, než sekoukat, jak se kaboní a všichni jsou blbci.
Ve finále:stejně každý máme nějakou úchylku, která toho druhého rozzuří do nepříčetnosti ,a která se věkem ještě více zvýrazní- takže mít jiného je podle mě jen z deště pod okap.Máš pánbůhzaplať nadhled, ale pokud je tvůj muž jen jako nájemník...
Není tady
Regi, víš, možná lepší "nájemník", než se denně nervovat, co zas bude. A já už dneska vím (ale dalo to práci), že ta chyba není ve mně. Jasně, taky nemám svatozář , ale která z nás ji máme, že? Jenomže když ten druhý nemá zájem, pak je to na houby. Nakonec děti ho měly rády (a mají dodnes, i když už taky leccos vidí), tak proč jim rozdupat hnízdo jen proto, že nechce mě? Ne že bych se nesnažila - pokoušela jsem se zjistit proč, jestli něco nedělá blbě já a tak podobně, ale dočkala jsem se maximálně odpovědi, že on nemá čas, protože chodí do práce (haha - já taky + rodinu na plný úvazek), případně mě vyslechl a stejně se nic nezměnilo. No tak jsem se podle toho zařídila, no. Mám svoje zájmy, těším se na první vnoučátko, když děti přijdou na návštěvu, tak je tímhle neobtěžuju a hlavně doufám, že nezestárnu do stejné podoby jako on.
Není tady
Heleno,
ty jsi pro mě ideální životní balanc.
Stojíš nohama pevně na zemi a nechceš od života víc, než ti může dát. Nechceš ale ani míň - dokážeš vidět spoustu jiných radostných věcí, než je jen manžel (který tedy u tebe radostný není, ale ty víš, že on není jedinou náplní tvého světa). Věcí, které vůbec nemají nižší hodnotu než partnerský vztah.
Manžel ti (možná) dává alespoň pocit, že nejsi úplně sama, asi občas pár slov prohodíte a tím to končí. Ale znáš ho léta, něco hezkého jste spolu prožili a ty jsi na to nezapoměla. Sice to není "zas tak moc", ale určitě to není "nic". No a to ostatní do "hodně" ti dávají děti a budoucí vnouče + všechno, co tě baví.
Oni si totiž někdy lidé myslí, že štěstí je něco "závratně okouzlujícího". Že když věci nejsou "dokonalé", tak vlastně jako by nebyly vůbec. Ale svět není černobílý - to už jsem tu jednou psala - svět je podle mě škálou šedi a jde o to najít tu svojí "šedivou", která mi sedí nejlépe. Pro mě je štěstí takový tichý klidný pocit. Pocit, že i když není všechno zářivě bílé, tak je to vlastně v pořádku a je to pro mě dost dobré.
Někdo má úžasného muže a nevydařené děti, někdo má vydařené vše kromě práce nebo zdraví. Myslím, že když něco klape, tak něco jiného klapat nebude a jde o to najít jakousi rovnováhu. Myslím, že jsi tu rovnováhu našla - to je super!
Není tady
Avalonko, děkuju. Víš, s tím štěstím - každý ho chce, to je i normální, ale moc lidí si myslí, že červená knihovna, harlekýnky a romantické telenovely jsou ten pravý život - aneb chudá švadlenka přeze všechna protivenství ke štěstí (nejlépe s krásným milionářem) přijde. No a pak se ty švadlenky diví, že musí řešit starosti běžného života a ten milionář s náručí štěstí pořád nejde. Teda ono to platí i v opačném gardu, že.
Já jsem byla od asi 12 let porůznu z domova, takže co jsem nenasbírala do té doby (hlavně od babičky, která mě milovala a já ji taky), to jsem pak musela pracně hledat a učit se jinde a sama. Možná je tohle ten "základ", který mě naučil ne nechtít víc nebo se o to aspoň nesnažit, ale smířit se s tím, že mi nikdo nic nepřinese na zlatém tácu, ale o všechno se musím sakra zasloužit sama. Víš, je to možná příliš pesimistické, ale já říkám, že je lepší počítat vždycky s tou horší variantou a pak být příjemně překvapená, než se divit, že věci se neřídí podle mě a dávat to okolnímu světu patřičně "sežrat", protože je to jeho vina.
A s tím posledním odstavcem taky souhlasím - další mé oblíbené rčení je, že svět nefunguje na principu spravedlnosti, ale rovnováhy. Sice si tím občas vysloužím pochybnosti o mém zdravém rozumu, ale ono se to v realitě potvrzuje.
Není tady
No, Avalonka, ale na druhej strane predsa tvrdis, ze aku dlan zivotu nastavis, tolko od neho dostanes.
Tak neviem, ja si stastie predstavujem inak, ako zmierit sa s vecami, s ktorymi by sa dalo nieco robit.
Asi mam obrovsku dlanisko. Vcera som sa celkom pobavila, ked priatel zrazu len tak povedal, ze ine baby by za takeho chlapa dali neviem co a ja stale s niecim nie som spokojna. Musela som sa smiat, lenze on ma asi fakt pravdu, minimalne si moje kamosky tukaju na celo, ked sa stazujem na nejaku blbost.
Hm, ze dokonalost v zivote nenajdem, to som si uz uvedomila, teraz sa s tym uz len zmierit. :-DDDD
Není tady
faf napsal(a):
No, Avalonka, ale na druhej strane predsa tvrdis, ze aku dlan zivotu nastavis, tolko od neho dostanes.
Tak neviem, ja si stastie predstavujem inak, ako zmierit sa s vecami, s ktorymi by sa dalo nieco robit.
Asi mam obrovsku dlanisko. Vcera som sa celkom pobavila, ked priatel zrazu len tak povedal, ze ine baby by za takeho chlapa dali neviem co a ja stale s niecim nie som spokojna. Musela som sa smiat, lenze on ma asi fakt pravdu, minimalne si moje kamosky tukaju na celo, ked sa stazujem na nejaku blbost.
Hm, ze dokonalost v zivote nenajdem, to som si uz uvedomila, teraz sa s tym uz len zmierit. :-DDDD
Samozřejmě - za velkou dlaní si rozhodně stojím.
Však Helena má svou dlaň pořádnou - vejde se jí tam toho hodně, jen ten manžel tam zabírá málo místa, ale to zbylé místo vyplňují děti, vnouče, koníčky, optimismus...
Velká dlaň totiž není o tom "chtít úplně všechno". Je to o tom "chtít tolik, kolik můžu dostat a ani o krapítek míň". Protože dostat hodně můžeš, ale dostat všechno ne.
Pokud si někdo myslí, že bude mít na stoprocent lásky, zdraví, štěstí, peněz a slávy (a že takových lidí znám dost), tak bude do konce života nespokojený a protivný.
A to tedy Helenka není - pod vše, co napsala, se můžu 3x podepsat!
Není tady
helena napsal(a):
Avalonko, děkuju. Víš, s tím štěstím - každý ho chce, to je i normální, ale moc lidí si myslí, že červená knihovna, harlekýnky a romantické telenovely jsou ten pravý život - aneb chudá švadlenka přeze všechna protivenství ke štěstí (nejlépe s krásným milionářem) přijde. No a pak se ty švadlenky diví, že musí řešit starosti běžného života a ten milionář s náručí štěstí pořád nejde. Teda ono to platí i v opačném gardu, že.
Já jsem byla od asi 12 let porůznu z domova, takže co jsem nenasbírala do té doby (hlavně od babičky, která mě milovala a já ji taky), to jsem pak musela pracně hledat a učit se jinde a sama. Možná je tohle ten "základ", který mě naučil ne nechtít víc nebo se o to aspoň nesnažit, ale smířit se s tím, že mi nikdo nic nepřinese na zlatém tácu, ale o všechno se musím sakra zasloužit sama. Víš, je to možná příliš pesimistické, ale já říkám, že je lepší počítat vždycky s tou horší variantou a pak být příjemně překvapená, než se divit, že věci se neřídí podle mě a dávat to okolnímu světu patřičně "sežrat", protože je to jeho vina.
A s tím posledním odstavcem taky souhlasím - další mé oblíbené rčení je, že svět nefunguje na principu spravedlnosti, ale rovnováhy. Sice si tím občas vysloužím pochybnosti o mém zdravém rozumu, ale ono se to v realitě potvrzuje.
Já bych zakázala romantické filmy. Je to neuvěřitelná a opravdu vážně zhoubná mystifikace. Máš naprostou pravdu v tom, že to - hlavně v mladých holkách - podporuje touhu po nedosažitelném a ty holky pak mají v partnerských vztazích problémy. Je fakt, že přítele nějaké ufňukané a věčně nespokojené nány docela lituju a vůbec se nedivím, když jí kopne do zadku ...
Není tady
Avalonka, moja zlata, ale brat manzela ako psa???? Ze sa o neho staram a je to inventar??? Brrr, radsej sama do konca zivota ako toto. Bez urazky, Helenka. :-)))
Nikdy nic nie je na 100% to je mi dnes uz jasne, fakt. :-D A romanticke filmy + telenovely su naprd, aj tak tam vacsinou vsetko konci svadbou a zili stastne az kym nepomreli..ha ha, to by museli poriet hodne rychle...:-)))) Ale medzi telenovelami a zivotom VEDLA niekoho je este stale kopa priestoru....
Není tady
Ale no tak faf Neber vsechno zas tak vazne a doslova. Helcin cerny humor je taky trochu horky, ale pomaha ji zit. O tom, co nemuze zmenit, nepremysli, mluvi o tom s nadsazkou a humorem, netrapi se tim. A to je dobre, kazdy se prece "branime" jinak a kazdy ma svou hranici snesitelnosti jinde, jinak nastavenou. Vsadim se, ze i Helca ma sve "tak a dost!" Jen ta situace jeste nenastala, az nastane, Helca se z toho urcite nezhrouti a vyresi to. Myslim, ze ji rozumim, jsem stejna krevni skupina. Jen uz neocekavam to nejhorsi, abych se mohla radovat, kdyz prijde to lepsi.... Zjistila jsem, ze to stoprocentne funguje: co ocekavas, to prijde! Takze si to ted prenastavuju tak, ze cekam to nejlepsi. Mohu si to dovolit, jsem stejna jak Helca vycvicena, ze ani to nejhorsi mne neskoli.
A Heleno, tve rceni, ze svet nefunguje na principu spravedlnosti, ale rovnovahy, to je obrovske moudro! Dekuji ti za nej
A drzim ti palce, aby te i ta nejaka "cervena knihovna" jeste potkala, nejlepe typu: jak on se uzasne napravil ))))
Holky, vzdyt muzi maji sveho Bonda, my zase telenovely, jako deti jsme meli vsichni pohadky o princezne a princi. Vzdyt to patri k zivotu, je potreba si sem tam "zalitat" Jen je taky potreba umet hladce pristat a ne spadnout na hubu ( No ne?
Není tady
Jéééé Pandorro - kdyby on se úžasně napravil, tak já zřejmě skončím v laskavé péči tichých osob v bílém a to fakt nejsou pánové, s nimiž bych si přála prožít zbytek života. Před bílým pláštěm preferuju bílého koně s princem v sedle, i když, obávám se, ten plášť je reálnější.
Jinak máš ovšem pravdu, že můj styl vyjadřování je spíš obrana. Abys mě taky neprokoukla . Ale přiznejme si mezi námi děvčaty - takové malinkaté zhrouceníčko, všichni tě obskakují, věci se řeší bez tvého přispění - nechtěla by sis aspoň někdy zkusit, jaké to vlastně je?
Není tady
Nooo, Pan, to bude asi skor rozdielny nazor na to, ci sa veci daju, alebo nedaju zmenit. Mozno to bude mojim vekom, ale ja sa snazim menit vsetko, co len trochu menit ide, k svojej spokojnosti, samozrejme.
Je to len na nas, kazdy sme strojcom svojho stastia, cize ak si povieme, ze toto sa zmenit neda, tak sa to ani dat nebude. Ako sa to hovori, tusim" jedine co musime, je zomriet, vsetko ostatne je na nas". Takze len to beriem ako nezmenitelny fakt. :-))) a ktovie, mozno ani to nie je take iste.....:-)))) v dnesnej dobe...
Ale naozaj tieto moje blaboly nie su mierene proti Helenke, alebo jej zivotnemu stylu. Bol to len moj nazor.
A utvrdzujem sa v myslienke, ze je dolezite, a to hrozne moc, zariadit si svoj zivot od zaciatku tak, aby mi vyhovoval. nerobit velke kompromisy medzi svojimi prianiami a realitou, lebo casom sa z nevyhovujuceho stane este nevyhovujucejsie....
Není tady
faf - jistě, je to věkem. Dřív jsem se taky víc snažila, ale možná jsem přece jen pohodlnější a taky už je to o strachu z budoucnosti. Když se tak koukám kolem, jsem ráda, že mám bydlení, práci a relativní klid.
Není tady
Helco,
co my dve si budem povidat, vid? )))
Navic ja si to "hrouceni" fakt zkusila se vsim vsudy, teda krome tech bilejch plastu, ale za to s placem, kterymu po letech ve stylu: nase mama vsechno zvladne, vyresi, ustoji...stejne nikdo neveril! Odnesla jsem to jen zdravotne, na druhou stranu jsem ziskala jedno obrovske poznani: nikomu uz nedovolim, aby na mne nalozil vic, nez unesu a predevsim to nedovolim sama sobe Takze ted se "hroutim" pomerne pravidelne a predevsim vcas a kontrolovane ))) Funguje to jedna basen
faf
mas naprostou pravdu, ze pokud zacne clovek slevovat uz na zacatku, bude slevovat az do konce.... a porad a porad, dokud neotupi nebo ho to nezabije. A nebo to razantne nezmeni.
Stejne tak je fakt, ze co nekdo povazuje za hodne malo, jiny muze videt jako dostacujici nebo dokonce maximalni.
Není tady
Faf,
Zařídit si život od začátku tak, aby ti vyhovoval, to je sice moc krásná vize (kterou s tebou zčásti sdílím), jenže ono se nedá všechno naplánovat a odhadnout předem.
Kde bereš jistotu, že muž, který se ti teď jeví jako ideální, bude za pár let stejně prima? Nebo že floutek, kterýho bys nechtěla, nebude za 20 let naopak vyzrálý a zodpovědný muž?
Nikdy nevíš předem co se stane.
Helena si určitě nebrala za muže "psa". Brala si chlapa, který se halt změnil a zpohodlněl (to oni ti naši milánci "občasto" dělávají). A co teď s tím? Myslíš, že ho ona může změnit? Těžko.
Ona se může jen přizpůsobit situaci, což udělala dle mého s grácií a humorem. Co nejméně bolestně.
Co bys udělala ty? Vyhodila ho? Neustále mu nadávala a ztrácela tak zbytečně energii? Ono se jinak rozhoduje ve 20-30 a jinak třeba v 50. Ženská se zcela přirozeně bojí samoty a když vidí ty voly kolem sebe, řekne si "stejně bych to s jiným asi nevyhrála".
Samozřejmě, že je to tak trošíčku pohodlné (zbabělé?) ale chápu, když se v takové situaci někdo řídí heslem "není čas na hrdinství".
Ty jsi teď hrdinka, ale on až tě ten život trochu otluče ze všech stran a bude ti víc let, tak možná začneš dělat víc kompromisů.
Tím ovšem nemyslím kompromisů, které by mne zásadně nevyhovovaly. Takové nedělám ani já a dělat nebudu nikdy.
Není tady
Pandorraa
já se, pravda, nehroutila, ale dítka jsem naučila, že maminka není vždycky na špagátku při ruce... Prostě jsem měla zaměstnání, ze kterého jsem se vracela nekdy ve tři a někdy v jedenáct v noci, takže oni leccos udělaly samy od sebe, protože věděly, že jednak když přijdu utahaná, tak jsem protivná = je lepší mít uklizeno, umýt nádobí po večeři a tak, protože bude klid, jednak jsem jim to vždycky vynahradila jinak. A ono se mi to vrací i dnes - jak padal sníh, volal mi kluk "Mami, přijedu ti pomoct a počkej na mě, ne abys to dělala sama" Docela mě to dostalo...
Avalonko
máš pravdu, kdybych si brala "psa", mohla bych se vztekat jen sama na sebe. Ale já se vdávala za normálního, veselýho, aktivního kluka, dokonce ani ne vymazlenýho maminkou. Jenže proč k tý změně došlo, to prostě nedovedu určit a on (jako spousta jiných chlapů) na tohle téma mluvit nebude. Taky proč, když mu vlastně "nic neschází". A souhlasím i s tím, že s jiným by to bylo totéž, ne-li horší. Kdyby mi bylo o 20 míň, měla bych víc síly ke změně, možná i odvahy, ale dneska už je to jiné. Těžko si můžu namlouvat, že někde na mě čeká "princ na bílém koni", jehož jediným přáním je hýčkat mě a číst mi přání z očí . Jo, bylo by to krásný a kdyby to přišlo (hahaha), bránit se nebudu. Ale podívám-li se na to realisticky, spíš bych vyměnila jedno mrzutýho dědka za druhýho, akorát, že by byl protivnej jinak. A to snad radši zůstat u poznaného "zla", než si na starý kolena zvykat na jiný.
Není tady
Tohle mi před chvílí přišlo a tak se s vámi musím podělit:
Nejsem žádná "inteligentní krasavice", ani bohatá "zelená vdova". Jsem úplně normální, ani ošklivá, ani chudá ženská a hledám k sobě taky "normálního" chlapa. který nemá pošlapaný ego od svojí dominantní matky a nesnaží si ho hojit na své partnerce, nechrápe a ráno netvrdí, že v noci vůbec nespal,nedrbe se neustále při hovoru na koulích, případně v řiti, splachuje po sobě záchod a umyje si ruce poté, co "ho ždímal" do mušle, netelefonuje s kamarádama a neprobírá s nimi poslední fotbalový zápas celou cestu, zatímco jedeme ke tchýni na kafe zvaným "čulifrnda", nenutí mě uklízet každý víkend a nikdy nepronese nad natřískanou ledničkou větu "tady zase nejni nic k jídlu!", netůruje auto u čerstvě pověšenýho prádla a nedojíždí auta řízený "no jo ženskou" a nedělá pak na ní "fakáče", nebere mě na párty s jeho nadřízenejma s sebou jako "špendlík v kravatě" a nechce po mě, abych měla najednou 127 cm dlouhý nohy, čtyřky kozy a dlouhé blond vlasy, nenechává nespláchnuté oholené fousy a jiné porosty v umyvadle a roztahuje mokrý ručník aby nesmrděl, nekrká u stolu a neprdí při každém podřepu, když si sahá pro lahváče, neomračuje mě zážitkama z poslední pařby a obsah žaludku po pitce nevypradňuje do postele, nestříhá si nehty u jídla,nemá chuť na jahodové knedlíky zrovna když jsem připravila chilli con carne, nenutí mě skákat padákem a bungee jumping a nekritizuje moje kamarádky z jógy,neříká mi, kde všude mám celulitidu a jak bych mohla vypadat, kdybych "něco se sebou dělala", neopravuje mojí angličtinu, když se snažím poradit zbloudilým cizincům, nezapomíná na moje narozeniny a při sexu nevykřikuje "Lído, dělej,přirážej!!!",když se jmenuju Alena, nedosoluje si každé jídlo, aniž by ho ochutnal,neptá se mě po sexu "tak co, jaký to bylo?" a "byla jsi?", nechodí doma nahej s ponožkama, nevyndavá si u televize holuby z nosu a necvrnká je kolem sebe,nezapomíná mi vyřizovat důležíté vzkazy typu "tvůj táta je v nemocnici s infarktem", nepočítá s tím, že mám nadpřirozenou schopnost číst myšlenky,nechce společný sex ve třech s impotentním kamarádem Jardou "aby si taky čuchnul; kurňa", .... já vlastně ani nechci chlapa!
Není tady
Já jo:cool:JInak to je u nás tak z 1/3, takže mám doma témeř idola:-)
S břichem, plešatýcho,utahanýho, vzteklýho a ješitnýho a malichernýho...Mám ho ale ráda, tak to hodlám vydržet a ještě se přitom bavit.
Není tady
Helca, tak to je cool, fakt. :-))) A vazne som sa ta nechcela dotknut, nepredpokladam, ze by si si bola brala psa. :-)))
Avalonka, mozno som naozaj este malo pootlkana zivotom, to je asi fakt. Neviem, dnes som pri rozhovore s rodicmi skonstatovala, ze keby som nevidela ich sposob spoluzitia, tak sa asi vobec nikdy nevydam. Ale im to ide, stale ziju spolu a nie vedla seba, maju obaja 50 a su super cinorodi a stale niekam chodia, casto chodievame na rozne vylety este stale ako rodina ( lyzovat a tak podobne ). mam takmer 26 rokov, ale este som sa s nimi nikdy nenudila a myslim, ze ani oni spolu nie. Prekonali kopu problemov a stale sa maju radi. nenormalne ma tesi, ked ich vidim tulit sa k sebe vecer pri telke, alebo ked zahlasia, ze idu spolu do kina a tak. Ak to ide im, verim, ze to tak nejako dokazem aj ja. Najhorsou mojou nocnou morou je predstava, ze raz budem zit iba vedla niekoho, a len preto, lebo sa budem bat zostat sama. To radsej zit si sama pre seba a podla seba.
Tak hadam to vyjde. :-)))
Není tady
Helena
UUUÁÁÁÁÁ, to je nádherááááá takhle už jsem se dlouho nezasmála. Nojo, Helčo, ty jsi prostě moje jednička!
Není tady