|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Tak Babucho jak je? Už teplota konečně odešla?
Není tady
Ahoj holky,mám taky ten problém co vy,mam neustále teplotu 37-37,5 a mam to už dva roky,dr.my taky udělala vše možný vyšetření i vše co jste tady psaly a nic,vše bylo vpořádku.Taky mi to přijde divný a nenormální.Už jsem k dr.přestala i chodit myslela si snad že si vymýšlim.Ale taky mi řekla,že to můžu mít z nepravidelného rytmu,dělám blbí směny denní a noční,prý se ten organismus nestíhá vzpamatovat,tak nevím jestli z tohodle je to možný.
Není tady
Ahoj holky, tak se přiznám, že jsem se na tu svou teplotu vykašlala, prostě jsem ji ignorovala a nějakou dobu se neměřila... Stejně se na nic nepřišlo, tak jsem si říkala, že se tím nebudu dále zabývat. No a dnes jsem se změřila znovu a mám 37,1.. tak nevím, čím to je. Ale podle vašich příspěvků vidím, že v tom alespoň nejsem sama 
Není tady
Já m ám zvýšenou teplotu od malička, tak do 37,5°C, má to i moje sestřenice, prohnaly nás obě jako děti kontrolama ona snad brala i nějaká homeopatika, já nerbala nic. Oběma nám to zůstalo a ani jedna s tím nemáme problém. Jen je dobré nahlásit to v nemocnici, kvůli rannímu oměření. Já to zapoměla říct při operaci kolene a chtěli si mě tam docela dlouho nechat. Jinak pokud je to jediný symptom, tak bych nic neřešila, pokud k tomu je únava, stavy vyčerpání a další příznaky, tak řešit...nebylas někde v cizině? Velice často se taky vyřazují choroby z cizích zemí, málokdo ví, že například malárii je možné chytnout i u nás 
Není tady
No unavená jsem byla dost, teď se mi zdá, že se to trochu zlepšilo... a v cizí zemi.. byla jsem v dubnu na lodi, plavba západním středomořím, Francie, Tunis, Španělsko... na lodi se 4000 lidmi... ale toto, myslím, nic nezpůsobilo...
Není tady
v dubnu na lodi? v Tunisu? a kdy přesně začli ty teploty, jo koukám, že nejspíš od února, ne? Tak to asi opravdu nebude mít spojitost 
Není tady
No měla jsem je už od zimy, cca od ledna, to byla samá viróza, ale neléčila jsem se, vždycky jsem proležela víkend a pak zase do práce..
Není tady
Už několik dní mě také trápí zvýšená teplota,bez jakékoliv příčiny(byla jsem i na krev.testech) až na letos velmi silnou alergii na všechny ty pyly a obilí.Je pravda ,že může být zvýšená i z dlouhodobých stresu ?? poslední 2 týdny se mě ty stresy držely a fest ale teď když už jsem si myslela že jsem i vp ohodě tak přišlo todle ... doufám,že to je pouze to alergii?
Není tady