29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Čaj z drmku...holky nepili jste ho některá? Já o něm teď něco našla a rozhodla se ho vyzkoušet, kvůli tomu že se mi rozházel cyklus, ale tedy jednou sem polkla a myslela sem, že se po... ...tak sem se chtěla zeptat jestli nemáte některá zkušenosti, jestli fakt pomáhá, jestli má cenu to vydržet...taky po něm pak neskutečně pálí v puse
, a nebo jestli se ta jeho chuť nedá alespoň nějak přebít třeba?
Není tady
Danus ja ho nezkousela ,ale uvazovala nad nim.Jednu dobu jsem o nem hledala kde co ,nedivim se ,ze te pali pusa,je prezdivany jako mnissky pepr a to taky pry z duvodu ,ze se pil v klasterech ,ze snizuje chut na sex Ja ho i proto zavrhla ,nejak se mi tahle vlastnost neslucuje se snazenim
Není tady
Danuš - já se z Tebe po....
Co, prosím Tě všechno bereš?
Já mám pocit, že jsi jmenovala ještě nejaké vitamíny a tak.
Ať to nepřekombinuješ.
Méně je někdy více.
A jestli Ti ten čaj dělá blbě, tak ho vyhoď nebo pošli dál - takový čajík pro tchýni.
Není tady
Annie já teď neberu právěže nic , jen vitamíny, Centrum materna
. (brala sem listovku a ten jód jak sme se bavili, ale to sem právěže nahradila tima kompletníma)
A blbě mi tedy fakt udělal, od tý doby co sem ho vypila (musela sem ho tam chrcnout najednou pomalu bych to nezvládla , tak tu sedím a přemýšlím jestli půjdu blinkat
bo ne
.
To pálení v puse sem trochu zajedla jablkem, ale cítím to furt .
Jo Zuzanko, já taky četla že to má snižovat chuť na sex a taky se mi to nezdálo, ale zase jinde psali, že je brán jako afrodisiakum, tak pak si má člověk vybrat . A to že je hnusnej sem četla taky, ale říkala sem si co bych pro upravení cyklu a mimi nevydržela, ale až takovou sílu sem tedy nečekala
, to asi fakt nedam, tedy sem si jistá že nedam
.
Tak nevím, chci něco na upravení cyklu, protože jak byl pravidelnej to asi udělala Provera a teď se mi zase úplně rozházel, tak chci zkusit ještě něco přírodního než naklušu k doktorovi (mám v plánu tam kdyžtak jít po létě v září) tak asi radši než toto zkusím Jeřáb ptačí
.
Není tady
Občas tady pročítám.
Danuško, kde na to pořád chodíš? Vždyť ty už jsi za nejrůznější preparáty zaručující otěhotnění, a upravující cyklus, musela utratit majlant. Ono méně je někdy opravdu více , jak píše Annie.
Není tady
Danuš a kontryhel?
Není to sice žádná lahůdka, ale nic mě po něm nepálilo...
Není tady
Danus a nebylo tam ,ze je to antiafrodisiakum?Ja v nekolika knihach nasla vzdy tenhle vyraz a pak jednou na netu ,ze je to afrodiziakum,myslim,ze se bud spletli ,nebo to ma byt reklamni tah
Vim,ze tech pripravku je tolik,ze clovek nevi do ceho vrazit penize prvni .. ja to tak taky jednu dobu delala a nic nepomohlo ,az to cviceni od MOjzisove mi cykly upravilo a zadarmo ,jen to chtelo trpelivost
Jerab jsem taky mela ,jako tinkturu ale celou tu sadu od Podhorne.Z te sady NADEJE.Brala jsem to ctvrt roku a ucinek zadny ,ale tohle vsechno chce cas a ja byla tak nedockava ,ze jsem ho nemela Proste si myslim,ze kdyz uz jdes do bylinek ,tak je to vazne na dlouhodobe uzivani ,pul rok zadna doba ...
Není tady
No a kontryhel teda doporucuju vsema deseti vid Annie
Je skoro za babku ,pit ho muzes porad a ucinky urcite ma
Není tady
Annie kontryhel já pila pravidelně už kdysi, docela dlouhou dobu a nevím, taky sem o něm teď znovu něco četla, ale ten je prý hlavně na upravení dělohy a nárust děložní sliznice. Tyhle dvě věci sem fakt dočetla že jsou na rozházený cykly no...nevím .
Citronko, jó asi utratila, však už sem taky dost dlouho nic nekoupila a už byla ke všemu tak nějak skeptická, ale prostě cyklus se mi zase hodně natahuje, a nejsou to zrovna ty nejpříjemnější nervy a k doktorovi chci jít fakt až po létě, tak za to že zkusím ještě jednu bylinku a fakt chci jen bylinku né nějaká zaručená lákadla typu Femigard a Vitotonik a fytotonik, to už fakt né!!! tak za tu jednu bylinku si fakt myslím, že už nic nedám...
Není tady
Zuzanko psali to třeba tady http://www.bobshop.cz/?p=productsMore&a … ek-obecny- ale jasně že máš asi pravdu, že půjde spíš o reklamní tahy .
Jo vím, že bylinky asi všeobecně chtějí čas. Já byla trpělivá hlavně ze začátku, třeba Femigard nebo ten kontryhel sem pila docela dlouho. Ale pak už to bylo taky všechno asi zkreslený nedočkavostí . No teď už tak nějak stojím pevně nohama na zemi bohužel
. Já prostě už chtěla nechat všechno být a vzít jen ty vitamíny a nechat si prostě léto ještě takový pohodový, bez doktora a prostě si léto užít a pak naklusat kdyžtak k němu a začít to už pořádně řešit. Ale měla sem cykly potom co naskočili po Proveře pravidelný 35dní a pak najednou jeden 30, další 42, další 35 a teď sem 26.DC a ovuše nikde, takže to bude asi hodně dlouhej cyklus
. Tak sem prostě chtěla ještě zkusit něco přírodního na to srovnání no...
.
Není tady
Danuš - chce to trpělivost, nemyslet na to a jet na dovolenou.
Není tady
Danus to je prave na nic ,ze takova jedina zarucene pomahajici bylinka asi neni
Ja delam v knihach a za snazeni jsem procetla uplne vsechny knizky o bylinkach co jsou na pultech a ze jich je Podle Gresika mas brat tohle ,podle jakehosi mnicha toto,podle Hildegardy ono .. a takovych je jeste docela dost ..
Taky jsem se docetla ,ze pomaha vitamin E ,primo na poldnost ,koupila jsem si ho teda v GS + pupalkovy olej ,ze to budu brat i na pms .. No penez jsem vyhodila docela dost za vsechno mozny a kdyz jsem pak prisla na cviceni Mojzisove ,tak jsem dostala dalsi zaruceny recept na cajik
Ja vim,ze je to rada na zabiti ,ale vazne je nejlepsi trochu vypnout a kolem lekarny probehnout bez povsimnuti
Není tady
fíha! to koupím manžovi kvůli té snížené chuti na sex
Danuš, já si kupovala ženský čaj od Gřešíka, byl i poměrně chutný a to já prosím nemám byliny ráda Kontryhel mi sbírala kamarádka, ale bacha nesmí se to přehnat
Souhlasím s uděláním obchvatu kolem lékárny za min. týden jsem tam nechala víc, než se líbí mé peněžence
Není tady
Jo Zuzanko vitamín E a pupalku od GS sem měla taky . Čaj od Grešíka taky, i příťa měl nějaký čaj, tuším od Dr. Popov nebo tak něco. Fakt je toho moc, a právěže já už i kde co vyzkoušela a taky už sem se na to všechno chtěla vybodnout, ale prostě když člověk každý ráno měří teplotu a vidí že už je bůhví jakej den cyklu a nic se neděje tak oni zase začnou nervy dělat svoje no...
.
Tak teď nevím, mám na vybranou zkusit ten jeřáb , nezkoušet nic, a nebo naklusat k doktorovi už teď...no nevím budu si to zase muset nechat všechno nejdřív projít hlavou
.
Ale holky děkuju .
Není tady
Danus, je neco, co jsi jeste nevyzkousela?? Dyt se to telo z tech preparatu uplne pomatne
nech to chvili plavat
Není tady
Dani já bych to taky nechala plavat , poku nejsou cykly delší jak 40 dnů, tak se na to vykašli, já takhle fungovala po vysazení HA - od 28 do 40 dnů a to je ještě v normě, každý měsíc to bylo jinak. podle toho jestli byla nebo nebyla ovu
a za Dr. jsem pak byla poprvé na agolutin až když MS nepřišla 50 dnů a něco, pak pár dalších cyklů dobrý, pak zase nic a pak jsem poprvé otěhotněla- sice to nedopadlo, ale to už je jiná
dej tělu teď přes prázdniny oraz, vitaminama _ materna nic nezkazíš, ale v létě je i hodně ovoce a zeleninyo
a po prázdninách jestli se tělo neumoudří tak naběhni k dr. - další stránka vci, že některé ty bylinky můžou snižovat účinky léků- tak je tak je to pak kontraproduktivní
hodně štěstí přeju
Není tady
Ahojte holky, Leni jo určo je ještě něco co sem nevyzkoušela , třeba teď jsem v zoufalosti zase hledala a objevila tedy ten Jeřáb ptačí a ještě nějaká homeopatika, tuší že folliculinum a lutheinum
. Ale to sem tedy opravdu ještě neměla
.
Jinak sem čekala holky do 35.DC a teploty byli pořád dole 36,2. A moje trpělivost u konce, nestála sem už o další čekání a trápení sama sebe, nestála sem o to už zkoušet nějakou přírodu, která stejně mě nikdy nepomohla . Takže sem včera po menším prodiskutování a dodání odvahy došla k rozhodnutí že navštívím gyndaře. Docela sem se bála, hlavně kvůli mojí váze a tak. Ale přece jenom s tou teď už fakt něco dělám, a moje nervy už by to takhle dál asi neunesli tu bezmoc, navíc teď ten cyklus necyklus. Takže peču na nějaký babský rady a bylinky a homeopatika, a dostala sem od doktora na srovnání cyklu Clomhexal a Proveru (viz podpis) a přítel byl odeslán na spermio. Taky tu maternu doberu jen tu co mám a byl mi doporučen Femibion, že má nějakou nejlepší už naštěpenou listovku nebo co, tak pak půjdu do něj.
Jani ještě jsem se chtěla zeptat, jak si psala že některé bylinky snižují účinnost léků, tak bych třeba neměla pít k timhle lékům ani ten ženskej čaj od grešíka?
Není tady
Danuško achoooj! No, moc tě chválím, jsi šikula! Výborně, je to na dobré cestě. Já taky musela na srovnání cyklu brát ten orgametril, vzpomínáš? A nechodilo mi to například vůbec, ovulace asi taky nic. Takže jsem si to pěkně rozjela a tělo už funguje samo. Moc na tebe myslím a vím, že brzy to klapne!
Není tady