18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky těhulky a maminky, pravidelně 2x denně si mau bříko (elasti-q, enja balsam, bonella - střídám tyto krémy) a k dneku mám íleně popraskané břicho. Dokonce jsem i zkusila modrou indulonu - dle rady - ale nejspí nic nepomáhá. Máte některá zkuenosti s nějakým dobrým krémem nebo olejíčkem? U toho moc nezachráním, ale aspoň preventivně, a u mi břicho více nepraská.
Ach jo, doufám, e to po porodu trochu zmizí....
Není tady
zkus si v lékárně koupit obyčejný glycerin, tím jsme se mazaly, kdy nebyly tyhle novoty... Stačí ti decka.
Není tady
No je fakt, e moje mamča má do dnes íleně popraskané břicho, take to u fakt asi nic nezachráním, no jo, v létě si o dvojdílných plavkách nechám jen zdát Ale to je jedno, hlavně a máme zdravé mimi
Není tady
aneta napsal(a):
No je fakt, e moje mamča má do dnes íleně popraskané břicho, take to u fakt asi nic nezachráním, no jo, v létě si o dvojdílných plavkách nechám jen zdát Ale to je jedno, hlavně a máme zdravé mimi
Neboj, časem to popraskání zesvětlá, v létě břicho opálí a nebude to tak nápadný. Opravdu je to dědičné, mě po třech těhotenství trochu popraskaly jen prsa, ani jsem moc nemazala. Spí jsem břicho masírovala obličejovým kartáčkem a lehce protípávala. Vdycky u TV, večer, u mi to pak ani nepřilo....
Není tady
Já teda prozatim nemám strie, ale taky to máme v rodině. Ikdy se pravidelně mau olejíčkem Weleda, tak si myslim, e se tomu nevyhnu. Záleí na elasticitě kůe. Podle mě se někdo můe mazat horem dolem, ale jak to má daný, tak s tim nic nenadělá .
http://www.rodice.cz/metrik/][/url]
Není tady
tak to ja pouzivala dvakrat denne Elastiq a pak olej z Avonu a mam bricho ukazkove, no ted na materske kdyz se cpu cokoladou, tak zacina opet rust, ale masirovani behem tehu zabiralo. zkus jeste masazni rukavici a aspon jednou tydne to promasirovat ve sprse
Není tady
Zanet, me zatim bricho nepraska, ale prsa mam samou zilu (Saudek by koukal:-) ale praska mi kuze na bocich. Sice jsem to mela i driv, kvuli rychlemu rustu, ale ted se to zvetsuje a zvetsuje. No hlavne aby mimi bylo v poradku. Sice se mazu 2x denne, ale myslim, ze je to opravdu dedicne. v.
Není tady
Ahojky těhulky, od kdy byste radily mazat bříko? Hned od začátku nebo a kdy se začne zvětovat? Zatím mau občas (1-2x týdně) olivovým olejíčkem, ale moje mamka má po těhotenství hodně strií, tak bych tomu chtěla předejít. Díky
Není tady
Mazání je dobré hned od začátku.
Já jsem pouívala normální tělové mléko s medem od Oriflame, měla jsem je dost i na stehnech a hodně se to potom zlepilo, zesvětlalo, po porudu jsem si taky koupila nějaký draí krém, ale nemělo to ádný vliv.
Někde psali, e je vhodné masírovat a promaovat kůi hned od začátku aby bylo co nejvíc připravené.
A jinak rada naich babiček ( a dokonce i mé koařky na jizvu po císaři) ze veho nejlepí je domácí vykvařené sádlo bez soli. Tam není nic patného, ádná kůe na to není alergická a krásně to promastí.
Není tady
To domaci sadlo taky doporucuji. Znama mela po noze dost rozsirenou jizvu po operaci a pekne se ji to spravilo. S mazanim taky doporucuji cim driv tim lepe. Nekdo tady psal i o indulone? mate s tim nekdo zkusenosti? zatim pouzivam kvalitnejsi kremy, ale myslim, ze indulonka je asi nejtucnejsi:-)))) diky za info, v.
Není tady
O induloně jsem psala já, doporučila mi to známá, e jí to hodně pomohlo. Je fakt dost mastná a tak jí denně ráno nanáím na bříko.... moná to bude mít troku nějaký účinek. Uvidíme
Není tady
Kdy já se po ní osypala
Take vede sádlo
Není tady
hned jak budu v CR, kupuji nekolik tub do zasoby indulony. Ja si porad rikam, jestli ty drazsi kremy opravdu maji takove ucinky jak slibuji. Zatim to nepoznam, protoze se mazu a prsa a bricho jsou super, a boky jsem mela popraskane i pred, ale vim, ze mi mastnona na brichu dela dobre. Jdu do indulony.
Tehulky, mate zily? nevite jake leky se mohou uzivat proti zvetsujicim se zilan na nohach? v mem pripade na stehnech:-) v.
Není tady
Jo mě se ukázaly křečákya a po porodu. navíc mi doktor řekl e léčit je bude a nebudu chtít děti. No třetí moc neplánuju, ale konečně se dočkám. A jaký léky netuím to jsem nezkoumala. Ale v lékárně určitě něco poradí.
Není tady
Viky, no já musím zaklepat, prozatím se mi íly neobjevily.... aspoň na nohách ne. A na prsou jsou troku zřetelnějí. Určitě se poptej v poradně.
Není tady
Ja mela krecaky i pred, brala jsem leky a reklo se mi, ze mi zily vyndaji az po porodu, ale je to teda sila. Mam na stehnech uplne mapy rek:-))))))) jak budu v CR poptam se v lekarne, co se muzu brat.
Není tady
MeggyMegg, určitě, čím dříve tím lépe!!! Sice já mazala u od 9.t.t. a bříko mám stejně popraskané. Take to si nevybere
Není tady
Taky mau a mau, a doufám, e se ty potvory neobjeví. Ale mám takový tuení, e se objeví, protoe před otěhotněním jsem měla krásně pevný rovný břicho a teď ho mám celý napnutý, jakoby ta kůe nestíhala. Jinak MeggyMegg vidím, e budem rodit skoro stejně:-)
Není tady
Ahojík, taky jsem se troku poptávala, kdy jsem zjiovala čím mazat a známá mi poradila krém Bonal, je určen přímo na strie, kupovala jsem ho tento týden v lékárně a za velké balení( 200g) jsem dala 300 kč. Snad to pomůe, doteď jsem pouívala jen niveu a pleová mléka od Avonu.
Není tady