6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Někde jsem četla, e okna od Světa oken jsou česká, ale někde zase, e nejsou Tak teď nevím, jak to je?
Není tady
Ty jsi četla? Já u jsem si myslela, e mě ádný z místních reklamních mnohoklonů nemůe překvapit, a tobě se to povedlo!
A jestli jsou okna česká nebo nečeská neře, hlavně, e ti dobře zaplatí za reklamu, ne?
Není tady
Modrovousi, ví, ale takové dilema, to je hrozná věc. Rozumí - já jdu za chvilku na sezení s kamokou a taky nevím, jestli si dát pivo či víno. Zřejmě to vyřeím tak, e si dám obojí.
A teď si vem, e ona osoba zřejmě celé dny přemýlí a neví, jak to je a netuí, jak si pomoci. To je na zbláznění. A moná u se stalo
Take Sonuli, zkus něco na uklidnění.
Není tady
Judyna napsal(a):
Modrovousi, ví, ale takové dilema, to je hrozná věc. Rozumí - já jdu za chvilku na sezení s kamokou a taky nevím, jestli si dát pivo či víno. Zřejmě to vyřeím tak, e si dám obojí.
A teď si vem, e ona osoba zřejmě celé dny přemýlí a neví, jak to je a netuí, jak si pomoci. To je na zbláznění. A moná u se stalo
Take Sonuli, zkus něco na uklidnění.
Judy, já se obávám, e u něco zobe. Ale buď to není na uklidnění nebo to má na ni patné účinky.
Není tady
Judy dej si skotskou.
Není tady
máme plastáky, ale vzhledem k venkovním roletám nejsou teměř vůbec videt.
Není tady