29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Někde jsem četla, že okna od Světa oken jsou česká, ale někde zase, že nejsou… Tak teď nevím, jak to je?
Není tady
Ty jsi četla? Já už jsem si myslela, že mě žádný z místních reklamních mnohoklonů nemůže překvapit, a tobě se to povedlo!
A jestli jsou okna česká nebo nečeská neřeš, hlavně, že ti dobře zaplatí za reklamu, ne?
Není tady
Modrovousi, víš, ale takové dilema, to je hrozná věc. Rozumíš - já jdu za chvilku na sezení s kamoškou a taky nevím, jestli si dát pivo či víno. Zřejmě to vyřeším tak, že si dám obojí.
A teď si vem, že ona osoba zřejmě celé dny přemýšlí a neví, jak to je a netuší, jak si pomoci. To je na zbláznění. A možná už se stalo
Takže Sonuli, zkus něco na uklidnění.
Není tady
Judyna napsal(a):
Modrovousi, víš, ale takové dilema, to je hrozná věc. Rozumíš - já jdu za chvilku na sezení s kamoškou a taky nevím, jestli si dát pivo či víno. Zřejmě to vyřeším tak, že si dám obojí.
A teď si vem, že ona osoba zřejmě celé dny přemýšlí a neví, jak to je a netuší, jak si pomoci. To je na zbláznění. A možná už se stalo
Takže Sonuli, zkus něco na uklidnění.
Judy, já se obávám, že už něco zobe. Ale buď to není na uklidnění nebo to má na ni špatné účinky.
Není tady
Judy dej si skotskou.
Není tady
máme plastáky, ale vzhledem k venkovním roletám nejsou teměř vůbec videt.
Není tady