|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
ON předělává JEJÍ byt aby JEMU se tam líbilo... - tak jsem to pochopila já.
Vždyť přece Erem píše, že tam předtím byla spokojená a s návrhem předělat byt přišel on, protože přece "v bordelu ON žít nebude" 
Upravil(a) Martinka1 (4. 6. 2009 10:47)
Není tady

Bůhví, jak to přesně bylo. Ono, když člověk opravdu nemá možnost něco změnit, je pro jeho nervy a náladu výhodnější, když se naučí s tím být spokojený
Není tady
ON předělává JEJÍ byt aby JEMU se tam líbilo... Erem píše, že tam předtím byla spokojená a s návrhem předělat byt přišel on
Co si pamatuju, tak taky kdesi psala, že s tím pořádkem to u ní nebylo zrovna OK (a vadil mu pes v posteli
jestli se nepletu). Erem (asi) zas tak moc nevadí, že se v bytě předělává = vylepšuje to, na co ona neměla nebo nezvládala. Chápu to tak, že ty úpravy dělají po nějaké dohodě, ne, že on "rozhodne, vykoná a nechce slyšet námitky".
Není tady
Myslím,že by byla věčna škoda nevyužít chlapskych ruk,ktere tam před tím chyběli.A když má on zajem o to líp 
Není tady

Mne by sa páčilo, ak by mi niekto prerábal byt, keby som JA CHCELA. Ale aby mi niekto prerábal byt, v ktorom sa cítim dobre -
to teda NIE. Otázka je, ako to má Erem, mne to z jej písania nie je celkom jasné(možno ani jej).
Není tady
eremuruss napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Mikeš napsal(a):
K té, co chlastá a zahýbá, jo?Ale Mikeši.............. třeba nezahýbala anechlastala, to se tak někdy vykládá.....
A Erm, takovou jistotu nemáš nikdy, ani u svobodnýho chlapa, že si nenajde nějakou jinou..............Modroocko,ale ja ji znam osobne,byvali jsme pred lety kamaradky.Zijeme na malem meste takze tu o kazdym kazdy vi tak nejak vsechno i,kdyz jsem jejiho manzela osobne drive neznala o ni se to tu rikalo leta jak se ona chovala.Takze v tomhle mu verim.
Co se říká na malém měste je 100% pravda, tomu se musí věřit!
Není tady