|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
1) Erem miluje pořád svého ženáče
2) není to on - není to ono - i kdyby se přetrh
3) je to v erem né v tom příteli, i když z předchozích vláken od erem - nevím, nevím....
Sveho zenace nemiluju jen si na nej nechavam sem tam hezke vzpominky.Je fakt,ze to byl clovek,ktereho jsem milovala jak nikdy nikoho.
Muj soucasny pritel je spolehlivy ,ale co se tyce projevu lasky neni tam nic co by me v to presvedcilo,ze me miluje.Vse v domacnosti musi byt po jeho.
Není tady
eremuruss napsal(a):
3) je to v erem né v tom příteli, i když z předchozích vláken od erem - nevím, nevím....
Sveho zenace nemiluju jen si na nej nechavam sem tam hezke vzpominky.Je fakt,ze to byl clovek,ktereho jsem milovala jak nikdy nikoho.
Muj soucasny pritel je spolehlivy ,ale co se tyce projevu lasky neni tam nic co by me v to presvedcilo,ze me miluje.Vse v domacnosti musi byt po jeho.
Třeba je to jeho způsob "lásky".
Není tady
eremuruss, já mám dojem, že ten tvůj si chce tebou nahradit svou bývalou ženu. Nechce žádné začátky, chce už rozjetý, zavedený vztah. A protože mu vyhovovalo, jak to bylo u nich (kromě toho pití a milenců jeho ex), tak to tak chce mít i s tebou. Můj dojem z toho všeho je, že mu moc nezáleží na tobě jako osobě, ale na tom, mít ženu, společnou domácnost a rodinu. Možná se pletu. Kéž by!
Není tady

Martinka1 napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Muj soucasny pritel je spolehlivy ,ale co se tyce projevu lasky neni tam nic co by me v to presvedcilo,ze me miluje.Vse v domacnosti musi byt po jeho.Třeba je to jeho způsob "lásky".
Výnimočne súhlasím.. .Kto tvrdí, že sa "láska" prejavuje tak, že ustupujem? Možno sa prejavuje tak, že sa snažím robiť pre partnera "čo je správne".
Není tady
Ivana napsal(a):
eremuruss, já mám dojem, že ten tvůj si chce tebou nahradit svou bývalou ženu. Nechce žádné začátky, chce už rozjetý, zavedený vztah. A protože mu vyhovovalo, jak to bylo u nich (kromě toho pití a milenců jeho ex), tak to tak chce mít i s tebou. Můj dojem z toho všeho je, že mu moc nezáleží na tobě jako osobě, ale na tom, mít ženu, společnou domácnost a rodinu. Možná se pletu. Kéž by!
Tak tohle si myslim Ivano taky,ze si chce nahradit to co ztratil.Ale jak potom muze zit s nekym koho nemiluje.
Upravil(a) eremuruss (1. 6. 2009 21:47)
Není tady

Zle položená otázka... Ako môžeš TY žiť s niekým, kto ťa má len ako náhradu? On zjavne proste nechce byť sám. 
Není tady
eremuruss napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Přesně tak, Mash, já bych to snad ještě více zjednodušil na pouhé dvě varianty, a sice:
... a kdybych si měl vybrat (ale nejsem ženská, to je fakt), volím jednoznačně variantu č. 2.....Ja bych take volila 2, prijde mi to naprosto idealni.
Idealni?Bez pohlazeni,bez toho,aby me ukazal,ze me ma rad?Nechci zadnou nebezkou lasku,ale vztah co ma kazdy na zacatku vztahu.
Mne zase pripada idealni vztah , kde odpada takova ta klasika jako vareni, prani apod.
Ty lidi se proste sejdou , kdyz maji naladu a pak si jdou zase do sveho. Mne to pripada super.
Není tady
eremuruss napsal(a):
dixina napsal(a):
Já mám trochu opačný "problém". Mně to, že mě miluje, přítel říká dost často (je to zlatý člověk a vím, že to nejsou jen slova, ale dokazuje mi to i jinak) a samozřejmě totéž čeká i ode mě. Jenže já jsem právě ten typ, který to neumí říct do očí, přestože ho skutečně miluji. Jemu to samozřejmě chybí , jelikož čeká zpětnou vazbu, snažím se mu to dokazovat jinak. I kdybyste mě mučili, tak to prostě neumím říct do očí, ani ve slabé chvilce, to se raději přitulím, dám mu třeba pusu, pohladím ho, ale tohle prostě neumím. Je mi ho líto ( v dobrém slova smyslu), ono to potěší, ještě se umím překonat a napsat mu to třeba sms-kou aneo do meilu.
Ale jinak máme nádherný vztah.Jo do meilu me to pritel taky napise,ze me miluje.ale do oci me to nerekne.Jinak si vzpominam na sveho zenateho milence ktereho jsem mela pred lety.Me si nasel jako milenku diky tomu,ze potreboval zazit neco bourliveho.
Vypravel me o sve zene,ze ho nikdy neobejmnula ani pri sexu.vzdycky byla takova chladna a on si myslel o ni,ze ho nemiluje,ze ji na nem nezalezi.Pry to bylo tak vzdycky od zacatku jejich vztahu.Kdyz zjistila jeho neveru tak se s toho sesypala.Zacala mu psat milostne sms-ky a zacala bojovat.on takovou jeji reakci necekal.V sexu zacala hrat divadlo takovou ji pry vubec neznal,ale jemu se to nelibilo,protoze to nebyla ona,protoze citil,ze je to hrane.To jen tak jsem si vzpomnela,ze to same je zrejme i u me.Jen jsem nikdy neverila,ze muze existovat clovek ktery miluje a neumi vyjadrit sve city.
Tohle mi pripomina mne. Taky jsem se sesypala a urcitou dobu delala veci, ktere mi vubec neodpovidaji. Brzo mi, ale doslo , ze jsem jaka jsem a jestli se to nekomu nelibi , tak se neda nic delat , ale zmenit se nemuzu .
Není tady
Selima napsal(a):
Zle položená otázka... Ako môžeš TY žiť s niekým, kto ťa má len ako náhradu? On zjavne proste nechce byť sám.
Ale Erem prece taky nekolikrat priznala na ruznych vlaknech, ze ona nechce byt sama. ...Povestne zrcadlo...a ...vrana k vrane seda.
Není tady
Erem,
proc se ptas, jestli te on miluje?
Nemela by ses radeji zeptat sebe, jestli milujes ty jeho a zaridit se podle toho?
Není tady
venuše napsal(a):
Erem,
proc se ptas, jestli te on miluje?
Nemela by ses radeji zeptat sebe, jestli milujes ty jeho a zaridit se podle toho?
Na Ereminu odpověď na tuhle otázku si ráda počkám 
Není tady
majkafa napsal(a):
Erem, zeptej se sebe, jestli ty miluješ jeho. TO je důležité.
Na první stránce.
Neodpověděla.

majkafa napsal(a):
majkafa napsal(a):
Na první stránce.
Neodpověděla.
Mně z toho, plyne, že ho Erem nemiluje. Ale tak to její psaní působí na mě, jak to působí na ostatní, to nevím. Ale soudím, Majko, že to vnímáš stejně jako já.
Není tady
Modroočka napsal(a):
majkafa napsal(a):
majkafa napsal(a):
Na první stránce.
Neodpověděla.Mně z toho, plyne, že ho Erem nemiluje. Ale tak to její psaní působí na mě, jak to působí na ostatní, to nevím. Ale soudím, Majko, že to vnímáš stejně jako já.
Erem nemiluje jeho, on nemiluji ji, ale nikdo nechce být sám
.
Není tady

aprill napsal(a):
.
No, Aprill, ale někde jsem četla, že tyhle svazky nebo pertnerství z rozumu bývají nejpevnější a nejtrvalejší.
Není tady
Ale oni dva nebudou ani tento případ.

No, taky mám ten pocit, ale to si musí vyřešit Erem sama se sebou
Není tady
Ja sama nevim jestli ho miluju.Rada ho mam to mohu rict uprimne.Vadilo by me ,kdyby jsme se rozesli.Mam strach,aby se nevratil k byvalce.
Není tady

a vadilo by ti kdyby jste se rozešli že už bys ho neměla nebo že by byla možnost vrácení se k manželce?
Není tady
Petruša napsal(a):
a vadilo by ti kdyby jste se rozešli že už bys ho neměla nebo že by byla možnost vrácení se k manželce?
Oboji, nechci ani jedno.Tenhle clovek pro me dela hodne.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Petruša napsal(a):
Oboji, nechci ani jedno.Tenhle clovek pro me dela hodne.
Tak proc to porad rozebiras? 
Není tady

eremuruss napsal(a):
Ja sama nevim jestli ho miluju.Rada ho mam to mohu rict uprimne.Vadilo by me ,kdyby jsme se rozesli.Mam strach,aby se nevratil k byvalce.
Ale tímhle ten tvůj strach jen živíš a on roste...... neřeš to, žij svojí přítomností a nespekuluj coby kdyby.... on tě evidentně má rád a dává to nejevo svým osobitým způsobem tak jak to nejlépe umí a jak mu to dovolíš ty sama.... těma svýma pochybnostma o sobě ho povědomě od sebe odháníš... nemůže se k tobě přiblížit víc, páč cítí tu tvojí nejistotu.... až mu otevřeš srdce a budeš mu zcela důvěřovat on to vycítí a přiblíží se k tobě.... akce a reakce....toť vše.... pochybuješ o sobě, ne o něm, ta nejistota vychází z tebe.... 
Není tady

Erem, skús to brať taj, že tento muž aj keby ťa milova z celého srdca, dáva lásku najavo inak, ako ty očakávaš. Buď to prijmi, alebo sa s ním rozíď zavčasu. S rizikom, že ťažko nájdeš niekoho, kto bude prejavovať náklonnosť PRESNE tak, ako ty očakávaš.
Není tady

aprill napsal(a):
Modroočka napsal(a):
majkafa napsal(a):
Na první stránce.
Neodpověděla.Mně z toho, plyne, že ho Erem nemiluje. Ale tak to její psaní působí na mě, jak to působí na ostatní, to nevím. Ale soudím, Majko, že to vnímáš stejně jako já.
.
Tak to vidím i já. Ale netvrdím, že to nemůže fungovat. Člověk potřebuje hlavně parťáka pro život. Když je partner kamarád, může to být i lepší, než zamilovaný, který pořád nosí kytičky, pěje ódy, vyznává lásku, ale v praktickém životě je nepoužitelný. Chtělo by to, naučit se vidět lásku i v uvařené večeři a opravené pračce, ale vím, že to není jednoduché.
Já jsem se kdysi, ve 28 letech, rozvedla z podobného důvodu s manželem - byl to naprosto spolehlivý člověk, dokázal nás vždycky obstarat, když jsem byla na MD, pomáhal, ráno vzal kluka s sebou na poštu nebo v neděli na výlet, abych si mohla pospat.... prostě, projevoval lásku tak, že "vytřel v kuchyni". Ale byl trochu suchar, nebyla s ním legrace a byl až moc zodpovědný. On vůbec nepochopil, proč, co dělá špatně... tak se snažil... nechápal, že pro mě může něco tak abstraktního, jako pocity, mít větší váhu, než hmatatelná skutečnost. Nechápal, že mi chybí vášeň, napětí, ......., že nemám ten pocit, že jsem pro něho jediná na světě. Myslel, že je přece jasné, že jsem, když se mnou je. Takovému člověku, který psychologii považuje za pavědu a pocity za rozmary, to ale nejde vysvětlit.
Kdybych to neudělala tenkrát, dneska, bych se s ním kvůli tomu už nerozvedla. Uměla bych tu lásku vidět.
Tím ale nechci říct, že toho lituji. Mám asi štěstí, ale potkala jsem druhého muže, který je úžasný a jsem s ním šťastná. Ale to se vždycky nepovede. Měla jsem prostě štěstí
Upravil(a) mashanka (3. 6. 2009 11:21)
Není tady
To je hezký Mashanko 
Není tady