|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Já mám trochu opačný "problém". Mně to, že mě miluje, přítel říká dost často (je to zlatý člověk a vím, že to nejsou jen slova, ale dokazuje mi to i jinak) a samozřejmě totéž čeká i ode mě. Jenže já jsem právě ten typ, který to neumí říct do očí, přestože ho skutečně miluji. Jemu to samozřejmě chybí , jelikož čeká zpětnou vazbu, snažím se mu to dokazovat jinak. I kdybyste mě mučili, tak to prostě neumím říct do očí, ani ve slabé chvilce, to se raději přitulím, dám mu třeba pusu, pohladím ho, ale tohle prostě neumím. Je mi ho líto ( v dobrém slova smyslu), ono to potěší, ještě se umím překonat a napsat mu to třeba sms-kou aneo do meilu.
Ale jinak máme nádherný vztah.
Není tady
ARZINOE napsal(a):
Erem,mám ještě takovou intimní otázku?Jáký je tvůj přítel v sexu?Je něžný,myslí na tebe aby se ti to líbilo?Kdysi jsem měla čtyř měsíční známost a on mi taky za tu dobu neřekl nic zamilovaného.Nechala jsem ho a později se dozvěděla,že měl nevyřešený předěšlý vztah.Asi čekal,že se ta jeho vrátí nebo co.
No v sexu se snazi,aby se me to libilo,ale stejne me to pripada jak po nekolika letem manzelstvi.Chybi tam ta vasen to mazleni.Ja si take myslim,ze v sobe ma nevyreseny vztah,protoze 15 let manzelstvi se jen tak vymazat proste neda a on svou zenu miloval,kdyz ji trpel jeji neustale ulety.Kdyz se s nim ona rozvedla psychycky se slozil.Za kratkou dobu na to jsem mu do zivota vstoupila ja.
Upravil(a) eremuruss (27. 5. 2009 16:19)
Není tady
dixina napsal(a):
Já mám trochu opačný "problém". Mně to, že mě miluje, přítel říká dost často (je to zlatý člověk a vím, že to nejsou jen slova, ale dokazuje mi to i jinak) a samozřejmě totéž čeká i ode mě. Jenže já jsem právě ten typ, který to neumí říct do očí, přestože ho skutečně miluji. Jemu to samozřejmě chybí , jelikož čeká zpětnou vazbu, snažím se mu to dokazovat jinak. I kdybyste mě mučili, tak to prostě neumím říct do očí, ani ve slabé chvilce, to se raději přitulím, dám mu třeba pusu, pohladím ho, ale tohle prostě neumím. Je mi ho líto ( v dobrém slova smyslu), ono to potěší, ještě se umím překonat a napsat mu to třeba sms-kou aneo do meilu.
Jo do meilu me to pritel taky napise,ze me miluje.ale do oci me to nerekne.Jinak si vzpominam na sveho zenateho milence ktereho jsem mela pred lety.Me si nasel jako milenku diky tomu,ze potreboval zazit neco bourliveho.
Vypravel me o sve zene,ze ho nikdy neobejmnula ani pri sexu.vzdycky byla takova chladna a on si myslel o ni,ze ho nemiluje,ze ji na nem nezalezi.Pry to bylo tak vzdycky od zacatku jejich vztahu.Kdyz zjistila jeho neveru tak se s toho sesypala.Zacala mu psat milostne sms-ky a zacala bojovat.on takovou jeji reakci necekal.V sexu zacala hrat divadlo takovou ji pry vubec neznal,ale jemu se to nelibilo,protoze to nebyla ona,protoze citil,ze je to hrane.To jen tak jsem si vzpomnela,ze to same je zrejme i u me.Jen jsem nikdy neverila,ze muze existovat clovek ktery miluje a neumi vyjadrit sve city.
Není tady
madabr napsal(a):
erem, já měla úplně stejného manžela, žili jsme spolu 20 let. netvrdím, že mě neměl rád, ale nedokázal mě to nijak dát najevo. ono je sice hezké říkat, že je hodný, stará se o rodinu,ale to není všechno. postupně nastane absolutní citová vyprahlost, protože nechápeš, proč to všechno je. postupem doby se to dostalo do stádia, že měl o mě zájem jen proto,aby se se mnou jednou za čas vyspal. a říkala jsem mu to, několikrát, odpověd zněla, já to neumím. a to jsem po něm nechtěla mazlení každou chvíli, ale nějaký, jakýkiiv projev zájmu. před čtyřmi měsíci jsem od něho odešla, už jsem nedokázala dále žít se '"studeným psím čumákem" možná to není vůči němu fér, asi se i trápí, protože nechápe, co tak hrozného udělal, ale mě se ulevilo. takže ti můžu říct z vlastní zkušenosti, pokud ti něco vadí, čas to jen zhoršuje, ne naopak. a pokud si o tom nepromluvíte něco se nezmění, tak se budeš jen trápit, tak jako jsem se trápila já, postupně to trápení přešlo v naprostý nezájem. jo, a o věku to není, mám 45, možná naopak, právě tím, že člověk stárne, má větší potřebu slyšet, že se partnerovi líbí, že ještě je o něj zájem.držím palce
Mohu se zeptat.Ty si odesla kvuli tomuhle nebo v tom jeste byl nekdo druhy?
Není tady
Hodne me pomohlo co jste me napsali.Protoze ja opravdu nevedela,ze muze exisovat clovek co neumi vyjadrit sve city.Na sveho pritele se ted koukam jinak.Vcera jsem byla u nej a vecer se prihnala bourka.On si vzpomnel na mou dceru 16 letou,ze je sama doma a,ze pojedeme domu (puvodne jsme tam meli prespat),aby se doma nebala.Ja mu rekla,ze je zbytecne jezdit domu,ze ta bourka neni tak hrozna on,ale trval na svem a jeli jsme presto domu,byla,uz skoro pulnoc a on rano vstaval do prace.Dcera,uz davno spala.Za tohle si ho hodne vazim,ze ma starost o me dite.
Není tady

Jen jsem nikdy neverila,ze muze existovat clovek ktery miluje a neumi vyjadrit sve city.
Jestli není zakopaný v pes v tom, že jsi v jádru nikdy nevěřila, že existuje člověk, který miluje právě Tebe. To je dost častý jev u lidí, kteří mají neustále nějaké pochybnosti - prostě, vnitřně nedokážou věřit tomu, že ten úžasný člověk by miloval zrovna je. Je to věc sebevědomí, často i s dětství pocházejícího pocitu, že nestojím za nic. Proto nechápu, jak by zrovna mě mohl někdo milovat.
Když to neříká, "je to důkaz", že mě nemiluje.
Když to říká, "říká to proto, že se to má".
Neřeš, co kdo říká a věř své ženské intuici
Upravil(a) mashanka (27. 5. 2009 16:46)
Není tady
mashanka napsal(a):
Jen jsem nikdy neverila,ze muze existovat clovek ktery miluje a neumi vyjadrit sve city.
Jestli není zakopaný v pes v tom, že jsi v jádru nikdy nevěřila, že existuje člověk, který miluje právě Tebe. To je dost častý jev u lidí, kteří mají neustále nějaké pochybnosti - prostě, vnitřně nedokážou věřit tomu, že ten úžasný člověk by miloval zrovna je. Je to věc sebevědomí, často i s dětství pocházejícího pocitu, že nestojím za nic. Proto nechápu, jak by zrovna mě mohl někdo milovat.
Marshanko v tom to neni, u mych 2 predchozich partneru jsem vedela,ze me miluji.Umeli to dat najevo.Tady je to jine....
Není tady

Uměli to dát najevo tak, že jsi jim věřila, nebo tě skutečně milovali ? Kdo to ví ?
Není tady

no hele, ted me napada, jak tady Kdysi Nicolas prisel s napadem nejakeho automatickeho generatora romantickych sms, ze v urcitou hodinu se vygeneruje nejaky mustr a na zadane cislo se posle nejaka basnicka ci jine milostne textove dilo.
Není tady

baba.jaga napsal(a):
no hele, ted me napada, jak tady Kdysi Nicolas prisel s napadem nejakeho automatickeho generatora romantickych sms, ze v urcitou hodinu se vygeneruje nejaky mustr a na zadane cislo se posle nejaka basnicka ci jine milostne textove dilo.
a kam by se odesílalo to "já Tebe taky ?"

Není tady

mashanka napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
![]()
Mashanko, premyslej. To je samozrejme chytra sms brana, kde si dotycny zargistruje, zada svoje tel. cislo a ty sms se pak tvari, ze je poslal dotycny a pak kdyz mu prijde sms "ja tebe taky", tak se odesle ne jeho cislo.
Není tady

I kdyz ja si myslim, ze fakticky jde udelat software, ktery i ty odpovedi na "ja tebe taky" bude generovat sam ;-)))
Není tady

baba.jaga napsal(a):
I kdyz ja si myslim, ze fakticky jde udelat software, ktery i ty odpovedi na "ja tebe taky" bude generovat sam ;-)))
Tak to jo - to by nebylo spravedlivé, kdyby jedna strana generovala a duhá musela datlovat - tak teď jsem spokojená - tohle je rovnoprávné ! 
Není tady
mashanka napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
![]()
To mluvíte o mně?
Někdy jsem četla, že introvert se zmůže maximálně na - já tebe taky-
Viděla jsem se v tom.

majkafa napsal(a):
mashanka napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
![]()
To mluvíte o mně?
Někdy jsem četla, že introvert se zmůže maximálně na - já tebe taky-Viděla jsem se v tom.
Jo, je to i o mně - dokonce to mám uložen v mobilu, abych to nemusela pořád psát - přitom manžela skutečně miluji
Není tady
mashanka napsal(a):
majkafa napsal(a):
mashanka napsal(a):
a kam by se odesílalo to "já Tebe taky ?"![]()
To mluvíte o mně?
Někdy jsem četla, že introvert se zmůže maximálně na - já tebe taky-Viděla jsem se v tom.
Jo, je to i o mně - dokonce to mám uložen v mobilu, abych to nemusela pořád psát - přitom manžela skutečně miluji
Jak kterej introvert
já bych pořád milýho zahrnovala projevama lásky
ono mě to prostě baví, nemůžu si pomoct, kdybych to neříkala a nedělala, trpěla bych 
Není tady

mashanka napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
Tak to jo - to by nebylo spravedlivé, kdyby jedna strana generovala a duhá musela datlovat - tak teď jsem spokojená - tohle je rovnoprávné !
Generator: JA tebe strasne miluju!
Ona: ja tebe taky
Generator : milacku, ty mas tak krasne oci!
Ona: Dekuju
Generator posila nahodnou basnicku.. atd.
To je spravedlive, pac zeny to tak chteji! ;-)))
Není tady

Nepotrebujeme generátorov,
sami sme generátori...
Není tady
Nečetla jsem to celé ... jen asi první dvě strany... podle mě:
1) Erem miluje pořád svého ženáče
2) není to on - není to ono - i kdyby se přetrh
3) je to v erem né v tom příteli, i když z předchozích vláken od erem - nevím, nevím....
Erem se chce možná přesvědčit, že chyba je v něm a mít duši v pejru, když se s ním rozejde....
je to můj pohled.
Erem - to, že tě někdo nemiluje, jak si ty představuješ, ještě neznamená, že tě nemiluje jak nejvíc dovede 
(tak nějak se to říká a je to pravda).
Ani pět jazyků lásky jí nepomůže, když to prostě nějak neklaplo - erem a ty jsi do něj zamilovaná ? Upřímně.
Upravil(a) Asha (29. 5. 2009 23:48)

Není tady
Asha napsal(a):
Erem se chce možná přesvědčit, že chyba je v něm a mít duši v pejru, když se s ním rozejde....
je to můj pohled.
Erem - to, že tě někdo nemiluje, jak si ty představuješ, ještě neznamená, že tě nemiluje jak nejvíc dovede
(tak nějak se to říká a je to pravda).
Já si myslím,že Erem už má představu o tom,jak by se k ní partner měl chovat.A upřímně, každý rád slyší třeba večer větu:dobrou noc miláčku,miluji tě.
Erem už není ve věku,že by vztah brala na lehkou váhu.Určitě chce mít v partnerovi jistotu,pochopení a lásku.
Těch 15 let jeho manželství se nedá zapomenout ze dne na den.A to,že se člověk hned vrhá do dalšího vztahu je chyba.Moje zkušenost je taková:můj " přítel"si mě našel aby nebyl sám,aby měl v celku pravidelný sex a aby té svojí ukázal,že si taky umí někoho najít.Proto jsem se od něho nějaké lásky nedočkala.
Není tady
dixina napsal(a):
Mluvíš z duše mé polovičky....
Jakmile chci zpětnou vazbu, řekne mi, že to neumí na povel a že mu to nejde..
Není tady
Mikeš napsal(a):
Přesně tak, Mash, já bych to snad ještě více zjednodušil na pouhé dvě varianty, a sice:
mashanka napsal(a):
- čekat lásku nebeskou, při které se budeš vznášet 3 metry nad zemí a možná se nedočkat
- najít praktického parťáka pro život, kterého budeš mít ráda a on tebe a spokojeně spolu zestárnete, i když se u toho nebudete každý den vznášet... a kdybych si měl vybrat (ale nejsem ženská, to je fakt), volím jednoznačně variantu č. 2.....
Ja bych take volila 2, prijde mi to naprosto idealni.
Není tady
Martinka1 napsal(a):
eremuruss napsal(a):
majkafa napsal(a):
JJ, přesně tak. Záleží na tom, co si pod "láskou nebeskou" kdo představí.
A počítat, jestli mě políbil dvakrát za den, jako počítá erem, mi přijde zvláštní.
Jaká je norma?Tady nejde o normu kolikrat me polibil denne,ale o to,ze me neobejmne,ze zrejme nepotrebuje mou blizkost.Ja byla zvykla na mazlici muze,ktery meli touhu se me neustale dotykat.Tenhle takovy neni.Tak si to vysvetluji,ze me zrejme nemiluje a jsem nez ta se kterou si krati cas.
Měla jsem na jazyku dvě slova... ale nenapíšu je, abych nedostala ban
Co takhle říct "miláčku, obejmul bys mě prosím"?
Líná huba holý neštěstí.
Kdyby s Tebou být nechtěl, tak není, nedělá pro Tebe všechny věci co dělá a nechce s Tebou bydlet
Mila Martinko, jsou povahy , pro ktere neni mozne neco takoveho vyslovit. Takze toto nemuze byt univerzalni rada.
Není tady
Ivana*M napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Přesně tak, Mash, já bych to snad ještě více zjednodušil na pouhé dvě varianty, a sice:
mashanka napsal(a):
- čekat lásku nebeskou, při které se budeš vznášet 3 metry nad zemí a možná se nedočkat
- najít praktického parťáka pro život, kterého budeš mít ráda a on tebe a spokojeně spolu zestárnete, i když se u toho nebudete každý den vznášet... a kdybych si měl vybrat (ale nejsem ženská, to je fakt), volím jednoznačně variantu č. 2.....
Ja bych take volila 2, prijde mi to naprosto idealni.
Idealni?Bez pohlazeni,bez toho,aby me ukazal,ze me ma rad?Nechci zadnou nebezkou lasku,ale vztah co ma kazdy na zacatku vztahu.
Není tady
ARZINOE napsal(a):
Asha napsal(a):
je to můj pohled.
(tak nějak se to říká a je to pravda).Já si myslím,že Erem už má představu o tom,jak by se k ní partner měl chovat.A upřímně, každý rád slyší třeba večer větu:dobrou noc miláčku,miluji tě.
Erem už není ve věku,že by vztah brala na lehkou váhu.Určitě chce mít v partnerovi jistotu,pochopení a lásku.
Těch 15 let jeho manželství se nedá zapomenout ze dne na den.A to,že se člověk hned vrhá do dalšího vztahu je chyba.Moje zkušenost je taková:můj " přítel"si mě našel aby nebyl sám,aby měl v celku pravidelný sex a aby té svojí ukázal,že si taky umí někoho najít.Proto jsem se od něho nějaké lásky nedočkala.
No tohle si ja myslim taky,ze to je tak i u nas.Snazi se sestavit nabytek tak jak ho mel se svou byv.manzelkou.Nekolikrat jsem mu vytykala,aby nadobi oplachoval on to ale stejne tak nedela.Kdyz mu reknu,ze si to nadobi radci umeju radci sama tak dela,ze me neslysi a dela si vse po svem.Zrejme to tak delala jeho byvalka.
Není tady