Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 25. 5. 2009 10:22

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Re: Jak poznam,ze me miluje?

majka.r.63 napsal(a):

Erem, a Ty ho někdy sama pomazlíš ?  Takový to : nic nedělej, já si Tě budu hladit.
Někdy příklady táhnou.

tummenupp

Není tady

#27 25. 5. 2009 11:23

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha-východ

eremuruss napsal(a):

majkafa napsal(a):

JJ, přesně tak. Záleží na tom, co si pod "láskou nebeskou" kdo představí.
A počítat, jestli mě políbil dvakrát za den, jako počítá erem, mi přijde zvláštní.
Jaká je norma? big_smile

Tady nejde o normu kolikrat me polibil denne,ale o to,ze me neobejmne,ze zrejme nepotrebuje mou blizkost.Ja byla zvykla na mazlici muze,ktery meli touhu se me neustale dotykat.Tenhle takovy neni.Tak si to vysvetluji,ze me zrejme nemiluje a jsem nez ta se kterou si krati cas.

můj manžel na to taky není (ale teda při sexu se mazlíme, to zase jo) a přesto vím že mě miluje...

Není tady

#28 25. 5. 2009 11:39

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Ano, každý má svůj projev lásky. Takový, jaký umíme, jaký jsme viděli u rodičů, takový, jaký nám byl pochválen, který nám jde vyslovit bez kopřivky...atd...

Přesto všechno si myslím, že to dokážu "cítit". Poznám, jestli mě ten člověk jen "používá" nebo jestli mu na mně záleží.

Můj chlap také dělá věci které nemám ráda (dojíždí auta, chce se nustále tulit a dotýkat, dlouho čučí do ledničky - a usmívá se při tom (!), plete si ručníky a osušky...lol ) i když ví, že mi to vadí, ale přesto vím, jaké ke mně chová city. A není to TO, co říká. Podstatné je pro mě to ,co dělá. nikdy bych se nezeptala "máš mě rád?". Je to úplně zbytečné a navíc mně velmi nepříjemné /(tudíž asi všem/ - jakési nutivé, tlačící...a to já nerada.

Kdyby měl úroveň naší lásky posuzovat podle toho, kolikrát mu říkám "miluji tě", tak bychom spolu nebyli vůbec. Neřekla jsem to myslím nikdy.

Erem - to musíš vědět sama, uvnitř. Težko se to NE  připouští,různě se okecává,  ale nemá smysl se klamat. Kdybys věděla, že tě má rár, neptala by ses zde. Nikdo z nás to vědět nemůže. proto si myslím, že máš pochybnosti ....jenom si o "lásce" velké, jedinečné, jediné, atd - nedělej iluze. Většinou je to vypracovaný oboustranně kompromisní vztah.

Není tady

#29 25. 5. 2009 11:40

javena
♥♥♥♥♥♥-

ze me zrejme nemiluje a jsem nez ta se kterou si krati cas.

A i kdyby to tak bylo, tak to přeci není špatně. My všichni si spolu taknějak krátíme čas a dlouhou chvíli, jak jdeme životem, ne. Jestli je ti s ním hezky, můžeš se na něho spolehnout a vyjde s tvými dětmi, tak ti nemusí snášet modré z nebe jako důkaz lásky.
Mě by to stačilo. Ale já jsem prd romantička.
Upřímně, kdyby se na mě chlap furt lepil, votlapkával mě a slintal něco do ouška, měla bych z toho pupínky. lol
Měla bych spíš pocit, že je ujetej. Každej jsme holt nějakej, no.
Jo a to mazlení při sexu se fakt dá doladit. wink Tam mi to nevadí. gloria

Není tady

#30 25. 5. 2009 13:33

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Prečítaj si "Pět jazykú lásky" ... niekto proste nie je "kontaktný typ" a nemazná sa ani v zamilovanosti, ale dáva lásku najavo inak. Smola je, ak sa zíde kontaktný typ s nekontaktným. roll (Ja mám smolu na nekontaktných rodičov  hmm - ale dá sa to prežiť, keď človek pochopí, ako sa veci majú).

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#31 25. 5. 2009 13:38

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Obcas vidim v nasem meste dvojici,ktera je spolu 20 let a neustale se vodi po ulici za ruce a v obchode se kolikrat obejmnou a pusinkujou se a vypada to jako by spolu teprve zacinali a ne zili v manzelstvi takovou dobu.

My jsme byli spolu 20 let a přesně takhle to vypadalo, a přitom měl můj BM už několikátou milenku a já to nevěděla.

No, to je presne ono známe: Veci nie sú vždy také, ako sa zdajú... stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#32 25. 5. 2009 15:25

hrosanek
Host

Ere,

vědomí, že mě má druhý rád (miluje mě) je jenom v Tobě. Projevy tohoto jsou u každého jiné. Projevy lásky jsou téměř vždy výchozí z rodiny, kde vyrůstal. Pro někoho stejně důležité jako dýchání je říkat "Miluju Tě", pro někoho je to dvousloví, které nedostane z pusy celý život, ale fakticky nosí svou polovičku na rukou.

Otázka je, proč Ti to chybí? Jeho způsob lásky Ti nevyhovuje? Pak si řekni a zcela jasně, co Ti chybí, beze všech srovnávaček s předcházejícími partnery. Někdy stačí říct, co mi chybí a teprve v té chvíli to ten druhý pochopí. Horší je to, když chybí všechno to důležité, co by ve vztahu mělo být. Tj. respekt, úcta, touha (aspoň elementární). Tu slůvky a ani mazlením nedoženeš.

Upřímně nerozumím, proč chceš dostat něco, co sama projevovat neumíš nebo nechceš. Pak už by Ti vyznání lásky šlo z pusy lépe? Něco jako, když ty mě miluješ, tak já tebe taky?

Taky znám páry, které se po dvaceti letech (i více) vodí za ruku po městě. Jen oni vědí, jak to mezi nimi je. Každý zvlášť, sám za sebe.

Upravil(a) hrosanek (25. 5. 2009 15:27)

#33 25. 5. 2009 17:16

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Dobře Hroší tummenupp

Není tady

#34 25. 5. 2009 19:29

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha-východ

u nás se taky jeden pár vodí po x letech za ruce na veřejnosti. A doma si občas dej přes hubu, ale prej jim to vyhovuje

Není tady

#35 26. 5. 2009 0:12

mashanka
Zablokovaný

Martinka1 napsal(a):

Erem, to je jak od puberťáka "Ja myslim,ze pokud by me miloval tak tam to mazleni musi byt nebo snad ne?" - jasně že NE!!!
Ve vztahu aby fungoval musí být funkční KOMUNIKACE. Je to chlap, jak má vědět, že Ti to nestačí (v sexu), když ani neotevřeš pusu a neřekneš mu to???

Já ji chápu - říkat někomu, že chci, aby se se mnou mazlil a očekávat to od něj jako splnění povinnosti, o to málokdo stojí. Asi  jí spíš chybí ten pocit z přirozeného mazlení, který je, když se lidé milují, přirozený. Většina žen vnímá ten rozdíl mezi tím, co je přirozené a co jim partner dělá protože ví, že to chtějí.

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#36 26. 5. 2009 0:20

mashanka
Zablokovaný

eremuruss napsal(a):

majkafa napsal(a):

A počítat, jestli mě políbil dvakrát za den, jako počítá erem, mi přijde zvláštní.
Jaká je norma? big_smile

Tady nejde o normu kolikrat me polibil denne,ale o to,ze me neobejmne,ze zrejme nepotrebuje mou blizkost.Ja byla zvykla na mazlici muze,ktery meli touhu se me neustale dotykat.Tenhle takovy neni.Tak si to vysvetluji,ze me zrejme nemiluje a jsem nez ta se kterou si krati cas.

A kde jsou ti objímači ? Asi to ke štěstí nestačilo, když jsou fuč. Vymaloval ti některý z nich ? Neblázni, jsi jak malá. Buď ráda, že máš alespoň trochu použitelného chlapa. Řeči se mluví a voda teče. Každý, kdo chce, může slintat 99 vyznání lásky denně a k čemu to je, když po sobě ani neodnese talíř, když se nažere ? Kecy jsou jen kecy, ale který z těch mazlíčků ti vyměňoval obklady a vařil čaje, když jsi byla nemocná a který ti bude vyměňovat pleny, až jednou neudržíš moč ? Pak se teprve ukáže, kdo tě má skutečně rád
Prostě všechno mít nemůžeš - už se s tím smiř

Jinak, pokud si "jenom krátí čas" tím, že ti opravuje dům, maluje a vaří pro tvoje dítě, tak to považuji za celkem příjemné a pro tebe výhodné krácení času

Upravil(a) mashanka (26. 5. 2009 0:24)

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#37 26. 5. 2009 7:11

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

erem, kolik ti je?

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#38 26. 5. 2009 7:20

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Jo, v tom to má Erem fajn, že jí partner pomáhá, ale asi ji trochu chápu, že to pohlazní chybí. Jenže jsou chlapi, kteří to prostě neumí a přitom by pro tu ženu udělali z lásky cokoliv. Co s chlapem, kterej mě bude líbat, hladit, objímat a přitom mi ani nevezme tašku snákupem. Ideální by bylo tak vše v jednom, ale tak to nefunguje. I když, měla jsem čásek přítele, ten mě objímal, líbal, hladil, taky mi pomáhal, staral se, vařil, jel by pro mě na kraj světa, ale žárlil a když nebylo po jeho, bylo zle. Poslal jsem ho do háje, protože se to nedalo snášet.
Erem, ber to rozumně, nemůžeš mít všechno, jak bys chtěla, urči si priority a pokud je pro tebe důležitější to objímaní a hlazení, pak si hledej toho, kdo ti tohle dá. Ale může se stát, že tě bude hladit a objímat, ale to bude tak všechno, co pro tebe udělá.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#39 26. 5. 2009 8:18

ARZINOE
♥♥-----

majka.r.63 napsal(a):

Erem, a Ty ho někdy sama pomazlíš ?  Takový to : nic nedělej, já si Tě budu hladit.
Někdy příklady táhnou.

Nečekej na to až on něco řekne a  zkus to sama.Nemusí to být miluji tě,ale třeba ho jen pohlaď po vlasech a řekni mu,že ses na něho těšila.
Kdo ví jak je na tom s láskou on?Možná má za sebou nějaký bolavý vztah a teď se radši drží zpátky.
Já jsem se třeba jako dítě cítila,že mě rodiče nemají rádi,protože  jsem neplánované dítě.Otec mě nechtěl.Nějak jsem to překlepala,ale později jsem tu lásku hledala v partnerském vztahu.No a né jen tak nějakou lásku.Chtěla jsem pořád aby mi říkal jak mě miluje a tak...Když to nebylo myslela jsem si,že mě nemá rád.Sama jsem ale byla  chladná.Trošku v tobě vidím sebe.

Není tady

#40 26. 5. 2009 9:52

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

ARZINOE napsal(a):

majka.r.63 napsal(a):

Někdy příklady táhnou.

Nečekej na to až on něco řekne a  zkus to sama.Nemusí to být miluji tě,ale třeba ho jen pohlaď po vlasech a řekni mu,že ses na něho těšila.
Kdo ví jak je na tom s láskou on?Možná má za sebou nějaký bolavý vztah a teď se radši drží zpátky.
Já jsem se třeba jako dítě cítila,že mě rodiče nemají rádi,protože  jsem neplánované dítě.Otec mě nechtěl.Nějak jsem to překlepala,ale později jsem tu lásku hledala v partnerském vztahu.No a né jen tak nějakou lásku.Chtěla jsem pořád aby mi říkal jak mě miluje a tak...Když to nebylo myslela jsem si,že mě nemá rád.Sama jsem ale byla  chladná.Trošku v tobě vidím sebe.

Ano je to tak od rodicu jsem nikdy nedostala pohlazeni nebo pomazleni.I,kdyz vim,ze me svymzpusobem meli radi tohle me proste chybelo.nedokazali to dat ani svym vnoucatum.
Prave proto me to zase chybi ve vztahu.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#41 26. 5. 2009 9:55

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka napsal(a):

eremuruss napsal(a):

majkafa napsal(a):

Jaká je norma? big_smile

A kde jsou ti objímači ? Asi to ke štěstí nestačilo, když jsou fuč. Vymaloval ti některý z nich ? Neblázni, jsi jak malá. Buď ráda, že máš alespoň trochu použitelného chlapa. Řeči se mluví a voda teče. Každý, kdo chce, může slintat 99 vyznání lásky denně a k čemu to je, když po sobě ani neodnese talíř, když se nažere ? Kecy jsou jen kecy, ale který z těch mazlíčků ti vyměňoval obklady a vařil čaje, když jsi byla nemocná a který ti bude vyměňovat pleny, až jednou neudržíš moč ? Pak se teprve ukáže, kdo tě má skutečně rád
Prostě všechno mít nemůžeš - už se s tím smiř

Jinak, pokud si "jenom krátí čas" tím, že ti opravuje dům, maluje a vaří pro tvoje dítě, tak to považuji za celkem příjemné a pro tebe výhodné krácení času

Toho prvniho objimace jsem si vzala byla to laska jako tram.Po 6 letech jsme se rozvedli,uz objimal jinou. big_smile
Ten druhy byl zenaty.To mas pravdu tenhle pro me neudelal vubec nic.Jen ty slovicka a.....

Upravil(a) eremuruss (26. 5. 2009 9:56)

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#42 26. 5. 2009 9:58

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Erem, to je jak od puberťáka "Ja myslim,ze pokud by me miloval tak tam to mazleni musi byt nebo snad ne?" - jasně že NE!!!
Ve vztahu aby fungoval musí být funkční KOMUNIKACE. Je to chlap, jak má vědět, že Ti to nestačí (v sexu), když ani neotevřeš pusu a neřekneš mu to???

Já ji chápu - říkat někomu, že chci, aby se se mnou mazlil a očekávat to od něj jako splnění povinnosti, o to málokdo stojí. Asi  jí spíš chybí ten pocit z přirozeného mazlení, který je, když se lidé milují, přirozený. Většina žen vnímá ten rozdíl mezi tím, co je přirozené a co jim partner dělá protože ví, že to chtějí.

Tak,tak chtela bych,aby to bylo od neho od srdce ne jako povinnost,ze by to mel delat.

Není tady

#43 26. 5. 2009 10:05

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Erem, podľa mňa si naoazj prečítaj tú knihu, porozmýšľaj a potom si povedz či dokážeš pochopiť JEHO prejavy lásky a byť s nimi spokojná. Ak áno, tak ho proste ber takého, aký je. Ak nie - no, treba asi hľadať inde. Môže sa zmeniť, ak bude vo vrúcnom a láskyplnom vzťahu, ale ak je zdržanlivý na začiatku, tak silne pochybujem, že časom to bude lepšie. Ja sama som zo "studeného odchovu" a pritom objímací typ, ale preto som si vždy hľadala partnerov mojkacie typy - pomerne úspešne - a teraz sa učím vidieť lásku aj v iných prejavoch a uspokojiť sa s miernymi, povedzme "primeranými" nežnosťami. Inak, rada sa dotýkam detí a vzierat, tie to majú rady a aj ja mám pri tom dobré pocity. Ľudia, a nielen muži, majú často problém druhého aj obyčajne objať, nieto ešte prejaviť sa vrúcnejšie, a ja im nechcem spôsobovať rozpaky. Deti a zvieratá nepoznajú pravidlá slušnosti, odstup a tak, takže tam je to bez problémov - buď sú doyktové sympatie, alebo nie. stolt

Brita

Není tady

#44 26. 5. 2009 10:26

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Tak,tak chtela bych,aby to bylo od neho od srdce ne jako povinnost,ze by to mel delat.

V tom případě sis ale vybrala špatnýho chlapa.
Nemůžeš očekávat od chlapa, kterej není "objímač", že se jím stane, zvlášť když mu ani neřekneš, že Ti to chybí.
Jako bys očekávala, že Ti bude číst myšlenky dumbom

A navíc - proč chápeš jako POVINNOST to, co on pro Tebe udělá, protože ho požádáš?
Pokud bys byla jeho nadřízená v práci - to by možná byla povinnost.
Ale pokud jsi partnerka, on sám se může rozhodnout, jestli to udělá nebo ne.
Tak jakápak POVINNOST! kapitulation

Upravil(a) Martinka1 (26. 5. 2009 10:28)

Není tady

#45 26. 5. 2009 10:27

ARZINOE
♥♥-----

Já si myslím,že mě taky svým způsobem měli rádi ale pro mě to bylo málo.Když jsem byla malá,tak jsem ostatním dětem záviděla jak ti jejich rodiče je mají rádi,jak je hladí a pusinkují.Někde jsem četla,že pro kvalitní partnerský vztah je důležité mít citový základ z dětství.A je to tak.Proto se snažím synovi dát to,co jsem neměla.
Erem kolik je let tobě a kolik tvému partnerovi?
Jaké byly jeho předešlé partnerské vztahy ?A co jeho rodina?

Není tady

#46 26. 5. 2009 13:57

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

ARZINOE napsal(a):

Já si myslím,že mě taky svým způsobem měli rádi ale pro mě to bylo málo.Když jsem byla malá,tak jsem ostatním dětem záviděla jak ti jejich rodiče je mají rádi,jak je hladí a pusinkují.Někde jsem četla,že pro kvalitní partnerský vztah je důležité mít citový základ z dětství.A je to tak.Proto se snažím synovi dát to,co jsem neměla.
Erem kolik je let tobě a kolik tvému partnerovi?
Jaké byly jeho předešlé partnerské vztahy ?A co jeho rodina?

Me i memu partnerovi je 39 let.jeho predesly vztah byl,ze mu byla manzelka nekolikrat neverna a navic ona i pila.Jeho rodina je ukazka stastneho manzelstvi.
Svym detem jsem se snazila taky dat tu lasku co jsem v detstvi nemela.Vysledek je ze se syn stal nezvladatelnym.S dcerou zadny problem neni ba naopak jsme jako dve kamaradky sveruje se me se vsim.

Není tady

#47 26. 5. 2009 22:46

papa22
♥------

Možná takhle reaguje i můj partner...sem tam nějakou slečnu pochválí, ale mě ne...a jednou se k tomu vyjádřil sám, že nebyl rodiči nikdy chválen a sám to tím pádem neumí...vyjadřovat city...říct sluší ti to, jsi hezká...
já taky neměla zrovna opečovávací rodiče...byli oba báječní, ale podnikatelé bez času na rodinu...takže láska ta tam...ale u holek je to jiné..ty jsou obětavější a snadněji se přizpůsobí..myslím teda, dle sebe..

Není tady

#48 27. 5. 2009 8:08

ARZINOE
♥♥-----

Erem,mám ještě takovou intimní otázku?Jáký je tvůj přítel v sexu?Je něžný,myslí na tebe aby se ti to líbilo?Kdysi jsem měla čtyř měsíční známost  a on mi taky za tu dobu neřekl nic zamilovaného.Nechala jsem ho a později se dozvěděla,že měl nevyřešený předěšlý vztah.Asi čekal,že se ta jeho vrátí nebo co.

Není tady

#49 27. 5. 2009 10:05

madabr
♥♥♥----

erem, já měla úplně stejného manžela, žili jsme spolu 20 let. netvrdím, že mě neměl rád, ale nedokázal mě to nijak dát najevo. ono je sice hezké říkat, že je hodný, stará se o rodinu,ale to není všechno. postupně nastane absolutní citová vyprahlost, protože nechápeš, proč to všechno je. postupem doby se to dostalo do stádia, že měl o mě zájem jen proto,aby se se mnou jednou za čas vyspal. a říkala jsem mu to, několikrát, odpověd zněla, já to neumím. a to jsem po něm nechtěla mazlení každou chvíli, ale nějaký, jakýkiiv projev zájmu. před čtyřmi měsíci jsem od něho odešla, už jsem nedokázala dále žít se '"studeným psím čumákem" možná to není vůči němu fér, asi se i trápí, protože nechápe, co tak hrozného udělal, ale mě se ulevilo. takže ti můžu říct z vlastní zkušenosti, pokud ti něco vadí, čas to jen zhoršuje, ne naopak. a pokud si o tom nepromluvíte  něco se nezmění, tak se budeš jen trápit, tak jako jsem se trápila já, postupně to trápení přešlo v naprostý nezájem. jo, a o věku to není, mám 45, možná naopak, právě tím, že člověk stárne, má větší potřebu slyšet, že se partnerovi líbí, že ještě je o něj zájem.držím palce

Není tady

#50 27. 5. 2009 14:13

mary.one
♥♥-----

Mikeš napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Kdyby s Tebou být nechtěl, tak není, nedělá pro Tebe všechny věci co dělá a nechce s Tebou bydlet dumbom

Přesně tak...
Každej jsme prostě jinej, on si třeba myslí, že Ti svou lásku dokazuje např. i tím přerovnáváním prádla ve skříni... a nepochopí, že Ty místo toho potřebuješ pořádně pomuchlovat...

Někteří chlapi mají podle mě prostě "odpor k nadbytečnosti", tzn. on třeba myslí, že když ti ten den už jednu pusu dal nebo když ti už jednou v začátku řekl, že tě má rád, tak to prostě stačí.

Radím promluvit si o tom. Říct mu, co si představuješ, co potřebuješ, co bys ráda, co ti chybí...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí