|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Mam pritele se kterym mam vztah skoro pul roku.Za cely den me da pusu tak 2x.Pri milovani me kolikrat liba jen do vlasu.Kdyz jsme spolu tak se milujeme skoro denne,ale pripadam si spise jak v po*n nez v milovani z lasky.Strasne me chybi to mazleni.Bohuzel mu to nedokazu rict,protoze by me to pripadalo jako,ze si neco vynucuju.Ja myslim,ze pokud by me miloval tak tam to mazleni musi byt nebo snad ne?
Jinak pritel me se vsim pomuze pomaha me v domacnosti bere me na vylety snazi se pro me udelat maximum.Uz hodne dlouho jsem od nej neslysela to sluvko miluju te.Bohuzel on ode mne take ne.Mam v sobe nejaky blok,protoze,kdyz to nevyslovi on tak ani ja ne.
Dneska se me zeptal jestli si myslim,ze me ma rad.moje odpoved byla,ze ne.....u nej byla dlouha pomlka bez odpovedi.Asi po 5 minutach me rekl,proc by teda pro me delal vsechno,kdyby me nemel rad.Sama si to vsechno nedovedu vysvetlit treba me ma jen proto,aby nebyl sam.Za mesic se ke me chce prestehovat.Ted predelavame byt,aby jsme to tam meli pekny.
Není tady

erem, to je zase jiný nebo ten, kterého jsme tady před nedávnem rozebraly na atomy ?
Není tady
mashanka napsal(a):
erem, to je zase jiný nebo ten, kterého jsme tady před nedávnem rozebraly na atomy ?
To je ten sami.
Není tady

A co myslíš - dělá to všechno skutečně pro tebe ? Zeptal se tě někdy, jestli zrovna přesně o to, co dělá, stojíš nebo by sis přála něco úplně jiného ?
Není tady
mashanka napsal(a):
A co myslíš - dělá to všechno skutečně pro tebe ? Zeptal se tě někdy, jestli zrovna přesně o to, co dělá, stojíš nebo by sis přála něco úplně jiného ?
Ne to se nezeptal.Dela vse automaticky.V sobotu uvaril synovi obed,kdyz jsem byla na brigade a vse pochopitelne uklidil.Ja nemusela delat,uz nic.
Není tady

Já nevím. Asi už máš něco za sebou, není ti 20 a poznala jsi různé stránky života, stejně, jako většina z nás, lehce odrostlejších.
Máš několik možností :
čekat lásku nebeskou, při které se budeš vznášet 3 metry nad zemí a možná se nedočkat
mít vztah spřátelených garsonek s někým, s kým ti vyhovuje občasný sex
najít praktického parťáka pro život, kterého budeš mít ráda a on tebe a spokojeně spolu zestárnete, i když se u toho nebudete každý den vznášet
poslat chlapy k šípku a žít sama
Tohle je potřeba si ujasnit. Člověk prostě nemůže mít všechno najednou. Někdy se to sice povede, ale pravděpodobnost je velmi malá
Upravil(a) mashanka (24. 5. 2009 23:43)
Není tady
Erem, každý člověk vyjadřuje lásku jinak, není žádný univerzální způsob.
Přečti si knihu Pět jazyků lásky.
Není tady
Erem, to je jak od puberťáka "Ja myslim,ze pokud by me miloval tak tam to mazleni musi byt nebo snad ne?" - jasně že NE!!!
Ve vztahu aby fungoval musí být funkční KOMUNIKACE. Je to chlap, jak má vědět, že Ti to nestačí (v sexu), když ani neotevřeš pusu a neřekneš mu to???
Není tady
Erem, zeptej se sebe, jestli ty miluješ jeho. TO je důležité.

Ááááá, nové vlákno od Erem, výborně... 
Naštěstí se nejmenuje "Zasloužila jsem si tu facku?", jak jsme před časem očekávali... 
... ale k věci:
eremuruss napsal(a):
Strasne me chybi to mazleni.Bohuzel mu to nedokazu rict...
To je ovšem špatně, Erem, a to myslím vážně. Když mu to neřekneš, on se jen tak "sám od sebe" nezmění, protože jemu to takhle, jak vidíš, vyhovuje... málokterej chlap je od přírody "mazel"...
Není tady
Já mám zase zkušenosti, že hodně mužů je od přírody mazlíčků. A kdo to v sobě nemá, tak to tam prostě nedostane. A když se to "naučí", nebude to přirozené, nebude to ono.

Přesně tak, Mash, já bych to snad ještě více zjednodušil na pouhé dvě varianty, a sice:
mashanka napsal(a):
- čekat lásku nebeskou, při které se budeš vznášet 3 metry nad zemí a možná se nedočkat
- najít praktického parťáka pro život, kterého budeš mít ráda a on tebe a spokojeně spolu zestárnete, i když se u toho nebudete každý den vznášet
... a kdybych si měl vybrat (ale nejsem ženská, to je fakt), volím jednoznačně variantu č. 2..... 
Není tady
Je ještě jedna varianta - potkat svou lásku nebeskou, která bude oboustranná, a žít a vznášet se do konce našich dnů. 
Proč se spokojit s málem?
Majkafo, problém je v tom, že si ji některé ženy představují lásku nebeskou po vzoru telenovel (obden padesát rudých růží, patetická vyznání, pan dokonalý ve všech hledech, nikdy žádný nesoulad mezi partnery) nebo prostě jen jako soustavnou zamilovanost, mám na mysli tu prvotní, která opravdu nejde udržet padesát let. Tím rozhodně nechci říct, že neexistují šťastné páry, které se mají hluboce rádi, ale pochybuju, že se každý den vznáší jako na obláčku - to je neudržitelné, kdežto souznění, úcta, oddanost a láska ano.
Není tady
JJ, přesně tak. Záleží na tom, co si pod "láskou nebeskou" kdo představí.
A počítat, jestli mě políbil dvakrát za den, jako počítá erem, mi přijde zvláštní.
Jaká je norma? 
majkafa napsal(a):
A počítat, jestli mě políbil dvakrát za den, jako počítá erem, mi přijde zvláštní.
Jaká je norma?
Tady nejde o normu kolikrat me polibil denne,ale o to,ze me neobejmne,ze zrejme nepotrebuje mou blizkost.Ja byla zvykla na mazlici muze,ktery meli touhu se me neustale dotykat.Tenhle takovy neni.Tak si to vysvetluji,ze me zrejme nemiluje a jsem nez ta se kterou si krati cas.
Není tady
Obcas vidim v nasem meste dvojici,ktera je spolu 20 let a neustale se vodi po ulici za ruce a v obchode se kolikrat obejmnou a pusinkujou se a vypada to jako by spolu teprve zacinali a ne zili v manzelstvi takovou dobu.
Není tady
Erem: tak to jsme na tom podobně,taky mě tohle někdy mrzí. Že mě za celý den nedokáže jen tak obejmout, když někde jsme nebo doma, pohladit mě, znám jen pusu ráno při odchodu do práce a pusu při příchodu z práce. Ale jak se to tady říká, je to prostě v něm a nepředěláš ho. I když ten můj byl ze začátku mazlivý tak po pár letech už není.
Není tady
Marusinka napsal(a):
Erem: tak to jsme na tom podobně,taky mě tohle někdy mrzí. Že mě za celý den nedokáže jen tak obejmout, když někde jsme nebo doma, pohladit mě, znám jen pusu ráno při odchodu do práce a pusu při příchodu z práce. Ale jak se to tady říká, je to prostě v něm a nepředěláš ho. I když ten můj byl ze začátku mazlivý tak po pár letech už není.
Jenomze ja jsem s nim pul roku!!!!
Není tady
Hm, já tři roky. No to byste měli být zamilovaní a mělo by to být krásné. No u nás to první rok bylo nádherné, takové to vznášení se v oblacích a ty slovíčka co mi říkal na to nikdy nezapomenu. Ale je to normální průběh. Samozřejmě už to nikdy nebude jako dřív a s tím jsem smířená.
Není tady

eremuruss napsal(a):
Obcas vidim v nasem meste dvojici,ktera je spolu 20 let a neustale se vodi po ulici za ruce a v obchode se kolikrat obejmnou a pusinkujou se a vypada to jako by spolu teprve zacinali a ne zili v manzelstvi takovou dobu.
Tak takoví byli mí rodiče... musím přiznat, že já jsem to nechápal, proč se pomalu v šedesáti vodí pořád za ruku a líbají se na zastávce jako zamilovaní studentíci... 
Není tady
eremuruss napsal(a):
My jsme byli spolu 20 let a přesně takhle to vypadalo, a přitom měl můj BM už několikátou milenku a já to nevěděla.
eremuruss napsal(a):
majkafa napsal(a):
Jaká je norma?Tady nejde o normu kolikrat me polibil denne,ale o to,ze me neobejmne,ze zrejme nepotrebuje mou blizkost.Ja byla zvykla na mazlici muze,ktery meli touhu se me neustale dotykat.Tenhle takovy neni.Tak si to vysvetluji,ze me zrejme nemiluje a jsem nez ta se kterou si krati cas.
Měla jsem na jazyku dvě slova... ale nenapíšu je, abych nedostala ban 
Co takhle říct "miláčku, obejmul bys mě prosím"?
Líná huba holý neštěstí.
Kdyby s Tebou být nechtěl, tak není, nedělá pro Tebe všechny věci co dělá a nechce s Tebou bydlet 
Není tady

Martinka1 napsal(a):
Kdyby s Tebou být nechtěl, tak není, nedělá pro Tebe všechny věci co dělá a nechce s Tebou bydlet
Přesně tak...
Každej jsme prostě jinej, on si třeba myslí, že Ti svou lásku dokazuje např. i tím přerovnáváním prádla ve skříni... a nepochopí, že Ty místo toho potřebuješ pořádně pomuchlovat...
Není tady
Erem, a Ty ho někdy sama pomazlíš ? Takový to : nic nedělej, já si Tě budu hladit.
Někdy příklady táhnou.
Není tady