3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Souhlasím. Byla jsem první partnerkou mého mue. Chyba. Naprostá větina lidí má touhu vyzkouet něco jiného. Je lepí vědět, co mi vyhovuje a co ne.
No, to jo, já jsem vdávala mladá a bez nějakých větích zkueností, BM mě jako starí a zkuenějí taky nic moc nenaučil, já jsem nevěděla, co a jak, bylo to tky furt stejný, v posteli, já dole, on nahoře, sem tam opačně a NIC, NIC, NIC. Za 15 let, co jsme spolu spali, bych orgasmy spočítala na prstech rukou. Dosáhla jsem ho jen " na koníčka" a taky ne vdycky.
S přítelem to zrovna na koníčk dělat nemůeme, některý polohy s ním nejdou dělat vůbec, ale zase jsme zkusili ty, co mu nedělají problém a jde nám to skvěle. Ale po BM to není první partner, se kterým mám sex, ale kadopádně bych řekla, e z těch, co jsem dosud měla, je nejlepí. nebo moná já zraju a umím se víc uvolnit, víc si to uít a taky si říct, co chci. A v tom to je.
Není tady
Slávku ale já jsem nemluvila teoreticky, nýbr přímo k zakladatelce vlákna. Podle toho co říkala, e partner celkem ochotný nějakou snahu vyvinout, jen neví jak. A jí radím a se raději taky snaí, ne hned poutět mue k vodě.
Není tady
copak není dostatečně vidět, e to není hned? 9 let je hned? Pro mě ne.
Jasně, myslím, e moná by se měli naučit u milování víc komunikovat a nestydět se říct si, co se jim líbí a co ne. já klidn řeknu příteli tohle mi nedělej, to se mi nelíbí, nebo naopak tohle dělej a tohle zkus taky, to mi dělá dobře, takhle se mi to líbí, my si u milování pokecáme, lae váně, kdy si neřeknete co a jak chcete, těko se "sehrajete". Třeba vám to pak spolu půjde skvěle.
Není tady
Modroočka napsal(a):
nebo moná já zraju a umím se víc uvolnit, víc si to uít a taky si říct, co chci. A v tom to je.
Taky a poslední roky, co jsem oficiálně sama, poznávám, e to chce totálně se uvolnit a oddat se milování, aby v tu chvíli neexistovalo vůbec nic jiného, jen my dva.
Teď mi dolo, naplno jsem si uvědomila, co minulý rok řekla jedna babinetka (Sensation White u se zase blíí a já na tebe vzpomínám, má milá , jakpak se asi má) : Při milování se sobě vzájemně úplně a bezvýhradně odevzdat. Tehdy to funguje nádherně, kdy se to povede oběma partnerům.
Asi to není tím, e neproívá orgasmus. Spousta en orgasmus neproívá a přesto se jim sex líbí - ten akt samotný.
Vím, e je to nepříjemná situace, ale tvůj manel by měl vědět, e čím víc bude naléhat, tím dřív ti to zprotiví úplně. A dokonce se kvůli sexu hádat, je je úplně vraedné.
Pokud se uspokojuje sama, nějaké sexuální pudy nepochybně má a můe to mít vliv i na to, e při sexu s muem máte problém s tvým orgasmem. Větina lidí, která si při masturbaci zvykne a svůj styl a techniku, má s partnerem problém.
Zkus to nějaký čas vydret a nedělat si to. To je jediné, co ti v první fázi umím poradit.
Dotaz : Ví manel, e jsi s ním nikdy orgasmus neměla ?
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Jinak řečeno: Uvázat si na krk hned svého prvního partnera, bez vyzkouení partnerů dalích, je ílenství.A tohle podepíu i s vědomím rizika, e je vude kolem nás u dost lidí s virem HIV.
Holt nic u na tomhle blbým světě nebude bez rizika.
Nevím jak vy, ale já u se s tím smiřuji.
Pravda, pořád mi to nejde dost pod fousy...... ale snaím se...
... zvyknout si...
Nesouhlasím. Ano, obecně je asi lepí, kdy člověk vstupuje do manelství s určitými zkuenostmi. Ale na ivot není ádný jednotný recept ve smyslu - nejdřív jich tak 10 poznám a s jedenáctým se usadím.
A kdy u má člověk to obrovské těstí a zrovna ten první partner je pro něj pro ivot ten pravý, nejlepí?? To mu má pak říct - sorry, já se teď potřebuju pár let vybouřit, poznat jiné partnery, abych měla srovnání, take počkej, a tak asi za tři roky nashledanou?!?!?
Vím o čem mluvím: Můj BM byl můj první (já jeho ne). Byla jsem s ním po 13 let naprosto astná. Ano, párkrát mi zahlodal v hlavě červíček, jaké by to bylo s někým jiným... ale vdycky jsem měla dost rozumu, abych takovou mylenku zaplaila s vědomím: Proč riskovat něco existujícího, krásného, s čím jsem spokojená, pro jakési hypotetické zkuenosti, které ani nevím, jaké budou??
Ano, v době svého porozvodového hledání jsem moná poznala i o troku lepí a zajímavějí sex, ne v manelství. Ale jetě jsem nepotkala chlapa, se kterým bychom si tak komplexně ve vem sedli, jako kdysi s manelem , bohuel...
Take ti, co milují svého prvního partnera a jsou s ním spokojení - nedoporučuju za kadou cenu dohánět chybějící zkuenosti.....
Toto vak platí obecně, nkoli pro autorku vlákna, která je s manelem v sexu 9 let nespokojená... Poradit neumím, jen vím, e takto je to u nich zásadně patně...
Upravil(a) Blossom (26. 5. 2009 10:17)
Slavek17 napsal(a):
Ronja napsal(a):
Rada vyměniot manela mi přijde mírně řečeno drsná.... Pokud vztah jako takový funguje, tak proč ho hned vzdávat? To se přece nedělá, takhle
Jene snait se můe tehdy, kdy se druhá strana taky CHCE snait.
Ale co u, kdy ona ta druhá strana vlastně ani nechce...
... taky můe jen imitovat snaení... a ve skutečnosti můe jen připravovat pole pro definitivní rozchod.
Blbý je, e nikdy si nikdo nemůe být jistý, o jaké snaení se jedná...
Láska je super, ale niekedy stačí túba a repekt voči tomu druhému. A snaha urobi dobre aj sebe, aj jemu/jej. Aké jednoduché.
Není tady
A autorke vlákna by som skutočne odporúčala viac komunikova a tie: presta vníma sex ako niečo, čo MUSÍM, čo sa odo mňa očakáva... Ale zača to vníma ako HRU: Kúpte si kámásútru, otvorte knihu a skúste sa navzájom dotýka podža obrázkov knihy a skúma, či sa vám to páči, alebo nie. Alebo sa skúste uspokojova len rukou a pusou, zakáte si samotný styk... proste objavujte tú vežkú krásnu ríu milovania.
Obajv najprv ty SAMA, čo chce a čo nie, potom to skús vysvetli partnerovi. Lebo kým to nevie ty, ako na to príde on.
Upravil(a) Selima (26. 5. 2009 18:02)
Není tady
Dost zajímavé příspěvky...za 1) s manelem o sexu mluvíme víc ne dost a říkám mu, co má dělat...a jak...ale on to dělá chvíli dobře a pak zase podle sebe a u mě to nudí...za 2) na dotaz jestli manel ví, e jsem org. s ním nikdy neměla tak ví...řekla jsem mu to tak před 3 roky..furt jsem si naivně myslela e se to změní, ale bohuel ne - ale co se dá dělat teď. Není to ve jen o sexu, ale je to taky důleitá součást...
Není tady
V tom případě doporučuju začít řeit od toho "nesexového" problému. Ono toti jak to neklape jinde, tak to často neklape ani v lonici. Problém u vás nevypadá ani tak technický, jako spí psychický. Teď jsem to pročetla a ty píe e ani neví, jestli manela miluje, nebo je to zvyk? To mě přijde jako dost důleitá otázka Jestli chcete ten vztah zachránit, tak je na čase, abyste s tím oba začali něco dělat....
Není tady
Nemyslela jsem tím zvyk jako e ho nemiluju, já ho miluju, ale zvykem jsem myslela ten sex!! e prostě víme u co bude atd...toto jsem myslela zvykem. Asi si budu muset poradit sama, to by nás někdo musel znát, aby mě tady mohl radit, to si musíme vyřeit sami...
Není tady
Zkouíte se milovat na neobvyklých místech? V neobvyklých polohách?
Luisefernanda napsal(a):
Dost zajímavé příspěvky...za 1) s manelem o sexu mluvíme víc ne dost a říkám mu, co má dělat...a jak...ale on to dělá chvíli dobře a pak zase podle sebe a u mě to nudí...za 2) na dotaz jestli manel ví, e jsem org. s ním nikdy neměla tak ví...řekla jsem mu to tak před 3 roky..furt jsem si naivně myslela e se to změní, ale bohuel ne
- ale co se dá dělat teď. Není to ve jen o sexu, ale je to taky důleitá součást...
Já ti nevím. Čím dál tím víc to vidím na změnu partnera. Ne přijdou děti.
A nechci se ani rozvádět po necelém roku manelství, kdy máme teďka spolu i dluhy...to by k ničemu nespělo - spí jsem hloupá v tom, e jsem věděla do čeho jdu a vdala jsem se....Asi ho prostě miluju a nedokázala bych si bez něho můj ivot asi představit, ale moná je to jen o síle zvyku....
Tohle jsem myslela...to mě z toho, cos napsala, hodně zaujalo. zkus se nad tím sama jetě zamyslet, někdy o nás to, co zn ás vypadne, řekne nečekaně hodně.
Není tady
Na neobvyklých místech se nemilujeme..zatím bydlíme u naich...take je to hodně o ničem..ale kdy třeba vypadnou o víkendu pryč, tak je to super a to se mi i líbí, e dotoho můu dát vechno!! O prázdninách u asi budeme bydlet v naem novém domečku, tak se to třeba vechno změní!! Jeliko kdy to tak vezmu tak furt vnímám nějaké zvuky u nás, jestli nás někdo neslyí atd.. - toto mě taky dost tve, nejsem dostatečně potom uvolněná!Ach jo...
Není tady
No vida... Nakonec (ve svém) se uvolní a jetě z ní bude sexuální dračice....
Není tady
Luisefernanda napsal(a):
Na neobvyklých místech se nemilujeme..zatím bydlíme u naich...take je to hodně o ničem..ale kdy třeba vypadnou o víkendu pryč, tak je to super a to se mi i líbí, e dotoho můu dát vechno!! O prázdninách u asi budeme bydlet v naem novém domečku, tak se to třeba vechno změní!! Jeliko kdy to tak vezmu tak furt vnímám nějaké zvuky u nás, jestli nás někdo neslyí atd.. - toto mě taky dost tve, nejsem dostatečně potom uvolněná!Ach jo...
Nu, já měla na mysli neobvyklá místa. Třeba les, vodu v rybníce, kabinku v hypermarketu, kino, kde není moc návtěvníků, u jednoho z vás v práci, jestli je to moné, nebo u obou, v parku na lavičce, ...
Slavek17 napsal(a):
No vida... Nakonec (ve svém) se uvolní a jetě z ní bude sexuální dračice....
![]()
![]()
No, Slávku, ale u mě to tak bylo, jene se to nestalo s manelem, ale a po....
Není tady
Luisefernanda napsal(a):
.zatím bydlíme u naich...take je to hodně o ničem..ale kdy třeba vypadnou o víkendu pryč, tak je to super a to se mi i líbí, e dotoho můu dát vechno!! ! Jeliko kdy to tak vezmu tak furt vnímám nějaké zvuky u nás, jestli nás někdo neslyí atd.. - toto mě taky dost tve, nejsem dostatečně potom uvolněná!Ach jo...
Mít na sex klid a vlastní soukromí,tak to je velice důleité.Sama za seme můu říct,e kdy jsem měla máti vedle v pokoji,tak se mi do sexu nechtělo.A kdy něco bylo,tak jsem se vdycky ptala přítele jestli nás nemohlo být slyet.
Není tady
majkafa napsal(a):
Nu, já měla na mysli neobvyklá místa. Třeba les, vodu v rybníce, kabinku v hypermarketu, kino, kde není moc návtěvníků, u jednoho z vás v práci, jestli je to moné, nebo u obou, v parku na lavičce, ...
Tak co o to, milování na neobvyklých místech je suprovej adrenalin, ale kadej na to asi není... já třeba mám do puritána hodně daleko, ale např. na lavičce v parku ve dne (a tedy za plného provozu), do toho bych se asi nepustil... ... v kanclu, to jo (ale v zamčeným) ...
Není tady
To by bylo hrozný, kdyby se vai dozvěděli, e to taky děláte
Není tady
Můj syn s tím ádný problém nemá.
Mno, já jakoto syn, jsem s tím taky problémy neměl, ale teď jakoto otec se občas cítím poněkud blbě...
Není tady