Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 24. 5. 2009 21:54

majkafa
Host

Re: Nezájem o sex

Modroočko, závidím. big_smile

#27 24. 5. 2009 21:59

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

nezáviď a užívej si wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#28 24. 5. 2009 22:06

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Majko, 15 let jsem žila s tím, že jsem frigidní a asexuální, že jsem divná, že mi sex nic neříká, vyhýbala jsem se tomu. Až po odchodu BM jsem přišla na to, že to je v partnerovi. Taklže teď fakt nepotřebuju víc, než sex s někým, kdo mi jako chlp voní, přitahuje mě a vzrušuje. Víc nepotřebuju, teď mi to takhle vyhovuje. Jsem ráda, že mám konečně sex ráda a že si umím užít a že nemusím nic předstírat a během milování si řeknu co a jak chci.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#29 24. 5. 2009 22:09

H2SO4
♥♥-----

Luisefernanda napsal(a):

Jsem vdaná skoro rok a předtím jsme spolu se současným manželem chodili 8let...Poslední dobou (cca půl roku) nemám vůbec chu na sex - maximálně tak 2x do měsíce, což se nelíbí manželovi a ani se mu nedivím. Chtěla bych mu vyjít vstříc, ale vůbec se mi do toho sexu s ním nechce. Mám totiž jeden obrovský problém - ještě nikdy jsem s ním neprožila orgasmus a on je můj první sexuální partner. Milování s ním není špatné, vždy se snaží o maximum, ale asi bude problém ve měsad. Nějaké praktiky s vibrátorem máme, ale to se mi nelíbí a taky nemám ráda, když mě chce líbat dole - nelíbí se mi to od něho...nemůžu se nějak uvolnit nebo nevím co se mnou je... Dost se kvůli tomu hádáme - on by chtěl sex aspoń 3x týdně, ale do toho já se nepřemůžu... Orgasmu s ním jsem nikdy za 9let nedosáhla - ale sama v pohodě a hned. Nevím co mám dělat a jak se přemoct k sexu...nejhorší je to, že se mi do toho asi nechce z toho důvodu, že ten orgasmus neprožiju sad

A co třeba sexuolog? To není žádná ostuda, navíc to jsou příjemní lidé (vlastní zkušenost)

Není tady

#30 24. 5. 2009 22:37

Slniečko
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno-Praha-Brno

Luise,ja jsem na tom uplne stejne, bohuzel ovsem ze zkusenosti, ze s jinym muzem to funguje. Nemela jsem tech muzu v zivote moc,ale fungovalo to jen s jednim z nich a pokazde, ted si o tom muzu jen nechat zdat. Jinak s oralnim sexem to mame stejne, u manzela mi to vadi, opet jsem si tam pustila sama a dobrovolne jen jednoho. Sama take nemam zadny problem,horsi je to,ze kdyby to slo, utekla bych,ale nechci vzit synovi tatu,ktereho miluje. sad Nenech to dojit tak daleko,protoze pokud to tam neni,tak se obavam,ze to tam asi nikdy nebude. sad

"Nikdo si nezaslouží Tvé slzy či pláč a ten, kdo si je zaslouží, Tě nikdy nerozpláče..."
http://lbyf.lilypie.com/r1htp1.png
1. ROK: 8,570 kg, 74 cm, 2. ROK: 11,0 kg, 86 cm, 3. ROK: 12,0 kg, 93 cm
http://lb2f.lilypie.com/lQfmp1.png
1.ROK: 7,400 kg, 72 cm, 2. ROK: 9,6 kg, 81 cm

Není tady

#31 24. 5. 2009 22:49

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

majkafa napsal(a):

Majko, 15 let jsem žila s tím, že jsem frigidní a asexuální, že jsem divná, že mi sex nic neříká, vyhýbala jsem se tomu. Až po odchodu BM jsem přišla na to, že to je v partnerovi. Taklže teď fakt nepotřebuju víc, než sex s někým, kdo mi jako chlp voní, přitahuje mě a vzrušuje. Víc nepotřebuju, teď mi to takhle vyhovuje. Jsem ráda, že mám konečně sex ráda a že si umím užít a že nemusím nic předstírat a během milování si řeknu co a jak chci.

No s tim,ze jsem frigidni s tim jsem zila taky cele manzelstvi.Pak jsem se i bala si najit nejakeho partnera,ze treba selzu.Pak po 10 letech celibatu se me naskytla moznost ten sex znova prozit a to se zenatym muzem.Myslela jsem,ze to bude vztah jen na jednu noc treba posledni milovani co ve svem zivote zaziju.Opravdu jsem takhle uvazovala.Vzniknul s toho vtah plny vasne a ja teprve poznala,ze milovani muze byt krasne.Vlastne on me nastartoval k tomu,ze ten sex proste potebuju.Jenomze zadny s tech partneru co prisli po nem se mu nevyrovna.Ja mam rada dlouhe mazleni coz muj pritel na to neni a me to strasne chybi. sad

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#32 25. 5. 2009 9:58

Filosofka
♥------

Jestli Tě tu některé příspěvky neodradily, tak bych ráda napsala, že hold některé ženy orgasmus zkrátka při souloži nedosahují a není to problém partnera. Nevím proč jej tedy měnit... Jsem také jedna z nich, navíc teď mám období, kdy při sexu tam dole už necítím any ty pěkné pocity (nemyslím orgasmus, myslím vzrušení)... Takže jsme na tom asi stejně... Také tak nějak sex potřebuji méně. Nevím, co poradit, možná žádná rada neexistuje?

Spíš bych tolik nemyslela na to mít orgasmus, ale na to, že je to pěkné, že je to s milovaným člověkem, je to intimní a alespoň trošku mne to vzrušuje... Jen nevím, proč Ti není příjemné mít manžela "tam dole". Jen tak pro zajímavost, já poslední dobou zase nesnesu při milování líbání prsou.

Není tady

#33 25. 5. 2009 10:11

majkafa
Host

Jenže já myslím, že u autorky vlákna už je to kritické, píše, že půl roku už o sex zájem nemá. Možná právě proto, že tento partner není to pravé ořechové.
Taky jsem si v manželství ke konci prožila to, co píše erem a Modroočka. Taky jsem si myslela, že to já už o sex zájem nemám.
Ale byl to hluboký omyl. A moc mi to chybělo.
Nemyslím si, že pohřbít se v takhle mladém věku, ostatně v 9 let odzkoušeném vztahu je to pravé ořechové. To je můj názor.
Autorka ani neví, jestli by s jiným mužem orgazmus nemá. A možná to nikdy nepozná, když zůstane v neuspokojivém vztahu. Kdyby nebyla krize, nepsala by sem. Píše, že manžel se zlobí, že se hádají. Já myslím, že je na čase řešit. Než si tu milenku najde manžel.
A třeba i řešit rozhovorem, nalít manželovi čistého vína.

#34 25. 5. 2009 10:33

Filosofka
♥------

Ale život není jen o orgasmu... Důležité je, že jej má alespoń sama. Někdo nemá orgasmus vůbec... Já také o sex nejevím zájem, trvá to už více než rok... Ale partnerem to není, hold mne sex nevzrušuje jako dřív a nevím proč (viz moje vlákno). Partnerů jsem měla poměrně dost, a tak vím, že orgasmus asi nikdy mít s mužem nebudu.

Jinak je ale naprosto normální, že po 9 letech sex nemůže být to, co na počátku, pravděpodobně by se jí to stalo s jakýmkoliv mužem. Pokud však jí něco v sex chybí, a o tom mluví před manželem, určitě si to rád vyslechne, když mu jde o to, aby měl vůbec sex...

Není tady

#35 25. 5. 2009 11:05

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Zajímavá diskuse... pro mě poučná v tom, že já jsem si až do dneška myslel, že orální sex (myšleno prováděný mužem ženě) mají rády všechny (nebo tedy skoro všechny) ženy, a koukám, že tomu tak není... zajímalo by mě, jestli je to nějaká fyziologická záležitost, stud, nebo jenom "partner, který to neumí"... va

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#36 25. 5. 2009 11:08

majkafa
Host

Já myslím, že stud a partner, který to neumí - nemá rád.
Ale můžou být možná drobné výjimky, že nechtějí, možná proto, že studem pro jistotu nikdy nezkusily. Nebo partner neuměl a s jiným už nezkusily.
Nebo někdo prostě doopravdy nechce.
Ale tomu zase nerozumím, protože ochuzovat se o něco tak úžasného ... smile

#37 25. 5. 2009 11:10

majkafa
Host

Filosofka napsal(a):

Ale život není jen o orgasmu... Důležité je, že jej má alespoń sama. Někdo nemá orgasmus vůbec... Já také o sex nejevím zájem, trvá to už více než rok... Ale partnerem to není, hold mne sex nevzrušuje jako dřív a nevím proč (viz moje vlákno). Partnerů jsem měla poměrně dost, a tak vím, že orgasmus asi nikdy mít s mužem nebudu.

Jinak je ale naprosto normální, že po 9 letech sex nemůže být to, co na počátku, pravděpodobně by se jí to stalo s jakýmkoliv mužem. Pokud však jí něco v sex chybí, a o tom mluví před manželem, určitě si to rád vyslechne, když mu jde o to, aby měl vůbec sex...

Není jenom o orgazmu, ale je I o orgazmu. smile
A ona to nemá po 9 letech, ale od začátku. A v tom je zásadní rozdíl.

Upravil(a) majkafa (25. 5. 2009 11:10)

#38 25. 5. 2009 11:22

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

...možná proto, že studem pro jistotu nikdy nezkusily.

V 21. století? va

Upravil(a) Mikeš (25. 5. 2009 11:23)

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#39 25. 5. 2009 11:32

Filosofka
♥------

majkafa napsal(a):

Filosofka napsal(a):

Není jenom o orgazmu, ale je I o orgazmu. smile
A ona to nemá po 9 letech, ale od začátku. A v tom je zásadní rozdíl.

Od začátku? Vždy píše, že je tak půl roku, co se jí do sexu nechce. A navíc manžel podle jejího popisu nevypadá, že by byl k ní lhostejný, snaží se. Myslím, že to bude tím, že nemá orgasmus a možná si myslí, že jej najde jinde. Hold a bohužel toto jsou typické "problémy" žen, které za svůj život poznali jen jednoho partnera. Já jsem z toho vyléčená, poznala jsem jich více, a tak vím, že rozdíly jsou někdy sice markantní, ale (alespoň u mne) to nemá na orgasmus vliv, prostě jej nemám...s nikým a za žádných okolností.

Upravil(a) Filosofka (25. 5. 2009 11:34)

Není tady

#40 25. 5. 2009 13:16

majkafa
Host

Já to myslela tak, že od začátku nikdy s ním orgazmus neměla.
Já ho s většinou partnerů mám, ale stalo se, že s někým prostě ne, kdybychom se oba rozkrájeli.

#41 25. 5. 2009 13:27

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Luisefernanda napsal(a):

ještě nikdy jsem s ním neprožila orgasmus ...Orgasmu s ním jsem nikdy za 9let nedosáhla

Strach je malá smrt...

Není tady

#42 25. 5. 2009 15:06

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

PPavlaa napsal(a):

to si děláte srandu, že by měla hned vyměnit chlapa ne va já nevěřím vlastním očím, jakoby snad všechno bylo jen o tom sexu ...

Palvi úprimne- ostávala by si vo vzahu, kde nemᚠs mužom NIKDY orgazmus? (A sex a už nebaví...?) Ja neviem, ale musel by tam by silný iný dôvod...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#43 25. 5. 2009 15:10

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

majkafa napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

no, spíš podle mě vázne mezi nimi komunikace ... jsem pro aby věděl a ukázala mu jak na to, ne hned měnit chlapa ...

Po devíti letech podle mě není hned. Už je to dostatečně dlouhá doba.

přijde na to, jestli mu za těch devět let řekla, jak to chce, nebo čekala, jestli si to vydedukuje jaksi sám, že smile

Vieš, ak je on jej PRVÝ, tak možno ani vežmi nemala ako zisti, ako to chce... jedine porovnaním s autoerotikou, ale to je iná šálka kávy, pravda... Neviem, ja by osm to asi skúsila rieši, ale chlapi sú ješitní a neviem, či je to perspektívne riešenie.

Upravil(a) Selima (25. 5. 2009 15:10)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#44 25. 5. 2009 15:12

Malaika
♥♥♥----

Luise, jsem na tom podobně, 8 let s partnerem, orgasmu dosáhnu jenom sama (ale i k tomu jsem došla až kolem 20-22 let, nějak jsem holt později dospívala :-), ale otázkou je, zda tě intimní kontakt s ním jinak uspokojuje? A to,že se ti nelíbí líbání dole (mně taky moc ne), by měl pochopit....můj přítel to pochopil nakonec :-) U mě je bohužel problém v nechuti k sexu z důvodu toho, že mě partner nepřitahuje a to se vůlí změnit nedá a jsem docela zoufalá....  Roky jsem si myslela, že je to zkrátka tím, že jsem "frigidní", nejsem na sex..... a teď už je nějak pozdě něco měnit...

Není tady

#45 25. 5. 2009 15:15

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

majkafa napsal(a):

...možná proto, že studem pro jistotu nikdy nezkusily.

V 21. století? va

Ja som teda začínala ešte v minulom storočí... big_smile ale stud tam bol tiež. Prudérna výchova-nevýchova(respektíve skôr samovýchova) a strašné obavy z toho, ČO SI PREBOHA TEN MUŽ BUDE O MNE MYSLIE - že som žahká ženština. hmm No, nemyslel si. Bol zlatý, zamilovaný a naučil ma, čo je to dáva si náklonnos najavo aj v posteli. Má za to moju nehynúcu vďaku, inak by som možno bola dodnes prudérna chudera ochudobňujúca sa o rôzne pekné príjemnosti života.

Upravil(a) Selima (25. 5. 2009 15:15)

Brita

Není tady

#46 25. 5. 2009 15:17

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Já to myslela tak, že od začátku nikdy s ním orgazmus neměla.
Já ho s většinou partnerů mám, ale stalo se, že s někým prostě ne, kdybychom se oba rozkrájeli.

Ja tiež nie, alebo len občas - ale vieš, že mi to trebárs ani nevadilo? Ak sa chlap snažil a mne s ním bolo dobre, ten orgazmus mi priamo nechýbal. Ale tu zrejme chýba - a hlavne chýba porovnanie, pravda...

Brita

Není tady

#47 25. 5. 2009 15:17

Malaika
♥♥♥----

No Modroočko, taky bych to chtěla jednou zažít rodna smile, ten kvalitní sex, o kterém píšeš, že mᚠs přítelem... 32 let jsem si myslela, že na sex nejsem a teď bohužel nemyslím na nic jinýho

Upravil(a) Malaika (25. 5. 2009 15:18)

Není tady

#48 25. 5. 2009 15:18

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Malaika napsal(a):

Luise, jsem na tom podobně, 8 let s partnerem, orgasmu dosáhnu jenom sama (ale i k tomu jsem došla až kolem 20-22 let, nějak jsem holt později dospívala :-), ale otázkou je, zda tě intimní kontakt s ním jinak uspokojuje? A to,že se ti nelíbí líbání dole (mně taky moc ne), by měl pochopit....můj přítel to pochopil nakonec :-) U mě je bohužel problém v nechuti k sexu z důvodu toho, že mě partner nepřitahuje a to se vůlí změnit nedá a jsem docela zoufalá....  Roky jsem si myslela, že je to zkrátka tím, že jsem "frigidní", nejsem na sex..... a teď už je nějak pozdě něco měnit...

Prečo? Ste zobratí v kostole? Máte cez 70 rokov? va Alebo prečo? Nechápem, fakt nechápem, prečo "by malo by neskoro"...

Brita

Není tady

#49 25. 5. 2009 15:19

Malaika
♥♥♥----

Selimo, protože mě přitahuje někdo jiný než můj přítel a jen kvůli sexu se prostě rozejít nechci..ale už mi z toho hrabe rodna

Selima napsal(a):

Malaika napsal(a):

Prečo? Ste zobratí v kostole? Máte cez 70 rokov? va Alebo prečo? Nechápem, fakt nechápem, prečo "by malo by neskoro"...

Není tady

#50 25. 5. 2009 15:22

Malaika
♥♥♥----

Modroočko, až teď jsem si přečetla, že jsi na tom byla podobně jako já :-) Tak zůstanu optimistická, že se mi to ještě povede... Tím, že jsem roky brala sex jako povinnost, jsem teď ve stavu, kdy se teprve učím se odvázat a být přirozená.... bohužel roky sexu, který se mi hnusil, mě trošku v té sexuální oblasti zablokovaly...

Modroočka napsal(a):

majkafa napsal(a):

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí