6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Modroočko, závidím.
nezáviď a uívej si
Není tady
majkafa napsal(a):
Modroočko, závidím.
Majko, 15 let jsem ila s tím, e jsem frigidní a asexuální, e jsem divná, e mi sex nic neříká, vyhýbala jsem se tomu. A po odchodu BM jsem přila na to, e to je v partnerovi. Takle teď fakt nepotřebuju víc, ne sex s někým, kdo mi jako chlp voní, přitahuje mě a vzruuje. Víc nepotřebuju, teď mi to takhle vyhovuje. Jsem ráda, e mám konečně sex ráda a e si umím uít a e nemusím nic předstírat a během milování si řeknu co a jak chci.
Není tady
Luisefernanda napsal(a):
Jsem vdaná skoro rok a předtím jsme spolu se současným manelem chodili 8let...Poslední dobou (cca půl roku) nemám vůbec chu na sex - maximálně tak 2x do měsíce, co se nelíbí manelovi a ani se mu nedivím. Chtěla bych mu vyjít vstříc, ale vůbec se mi do toho sexu s ním nechce. Mám toti jeden obrovský problém - jetě nikdy jsem s ním neproila orgasmus a on je můj první sexuální partner. Milování s ním není patné, vdy se snaí o maximum, ale asi bude problém ve mě. Nějaké praktiky s vibrátorem máme, ale to se mi nelíbí a taky nemám ráda, kdy mě chce líbat dole - nelíbí se mi to od něho...nemůu se nějak uvolnit nebo nevím co se mnou je... Dost se kvůli tomu hádáme - on by chtěl sex aspoń 3x týdně, ale do toho já se nepřemůu... Orgasmu s ním jsem nikdy za 9let nedosáhla - ale sama v pohodě a hned. Nevím co mám dělat a jak se přemoct k sexu...nejhorí je to, e se mi do toho asi nechce z toho důvodu, e ten orgasmus neproiju
A co třeba sexuolog? To není ádná ostuda, navíc to jsou příjemní lidé (vlastní zkuenost)
Není tady
Luise,ja jsem na tom uplne stejne, bohuzel ovsem ze zkusenosti, ze s jinym muzem to funguje. Nemela jsem tech muzu v zivote moc,ale fungovalo to jen s jednim z nich a pokazde, ted si o tom muzu jen nechat zdat. Jinak s oralnim sexem to mame stejne, u manzela mi to vadi, opet jsem si tam pustila sama a dobrovolne jen jednoho. Sama take nemam zadny problem,horsi je to,ze kdyby to slo, utekla bych,ale nechci vzit synovi tatu,ktereho miluje. Nenech to dojit tak daleko,protoze pokud to tam neni,tak se obavam,ze to tam asi nikdy nebude.
Není tady
Modroočka napsal(a):
majkafa napsal(a):
Modroočko, závidím.
Majko, 15 let jsem ila s tím, e jsem frigidní a asexuální, e jsem divná, e mi sex nic neříká, vyhýbala jsem se tomu. A po odchodu BM jsem přila na to, e to je v partnerovi. Takle teď fakt nepotřebuju víc, ne sex s někým, kdo mi jako chlp voní, přitahuje mě a vzruuje. Víc nepotřebuju, teď mi to takhle vyhovuje. Jsem ráda, e mám konečně sex ráda a e si umím uít a e nemusím nic předstírat a během milování si řeknu co a jak chci.
No s tim,ze jsem frigidni s tim jsem zila taky cele manzelstvi.Pak jsem se i bala si najit nejakeho partnera,ze treba selzu.Pak po 10 letech celibatu se me naskytla moznost ten sex znova prozit a to se zenatym muzem.Myslela jsem,ze to bude vztah jen na jednu noc treba posledni milovani co ve svem zivote zaziju.Opravdu jsem takhle uvazovala.Vzniknul s toho vtah plny vasne a ja teprve poznala,ze milovani muze byt krasne.Vlastne on me nastartoval k tomu,ze ten sex proste potebuju.Jenomze zadny s tech partneru co prisli po nem se mu nevyrovna.Ja mam rada dlouhe mazleni coz muj pritel na to neni a me to strasne chybi.
Není tady
Jestli Tě tu některé příspěvky neodradily, tak bych ráda napsala, e hold některé eny orgasmus zkrátka při souloi nedosahují a není to problém partnera. Nevím proč jej tedy měnit... Jsem také jedna z nich, navíc teď mám období, kdy při sexu tam dole u necítím any ty pěkné pocity (nemyslím orgasmus, myslím vzruení)... Take jsme na tom asi stejně... Také tak nějak sex potřebuji méně. Nevím, co poradit, moná ádná rada neexistuje?
Spí bych tolik nemyslela na to mít orgasmus, ale na to, e je to pěkné, e je to s milovaným člověkem, je to intimní a alespoň troku mne to vzruuje... Jen nevím, proč Ti není příjemné mít manela "tam dole". Jen tak pro zajímavost, já poslední dobou zase nesnesu při milování líbání prsou.
Není tady
Jene já myslím, e u autorky vlákna u je to kritické, píe, e půl roku u o sex zájem nemá. Moná právě proto, e tento partner není to pravé ořechové.
Taky jsem si v manelství ke konci proila to, co píe erem a Modroočka. Taky jsem si myslela, e to já u o sex zájem nemám.
Ale byl to hluboký omyl. A moc mi to chybělo.
Nemyslím si, e pohřbít se v takhle mladém věku, ostatně v 9 let odzkoueném vztahu je to pravé ořechové. To je můj názor.
Autorka ani neví, jestli by s jiným muem orgazmus nemá. A moná to nikdy nepozná, kdy zůstane v neuspokojivém vztahu. Kdyby nebyla krize, nepsala by sem. Píe, e manel se zlobí, e se hádají. Já myslím, e je na čase řeit. Ne si tu milenku najde manel.
A třeba i řeit rozhovorem, nalít manelovi čistého vína.
Ale ivot není jen o orgasmu... Důleité je, e jej má alespoń sama. Někdo nemá orgasmus vůbec... Já také o sex nejevím zájem, trvá to u více ne rok... Ale partnerem to není, hold mne sex nevzruuje jako dřív a nevím proč (viz moje vlákno). Partnerů jsem měla poměrně dost, a tak vím, e orgasmus asi nikdy mít s muem nebudu.
Jinak je ale naprosto normální, e po 9 letech sex nemůe být to, co na počátku, pravděpodobně by se jí to stalo s jakýmkoliv muem. Pokud vak jí něco v sex chybí, a o tom mluví před manelem, určitě si to rád vyslechne, kdy mu jde o to, aby měl vůbec sex...
Není tady
Zajímavá diskuse... pro mě poučná v tom, e já jsem si a do dneka myslel, e orální sex (myleno prováděný muem eně) mají rády vechny (nebo tedy skoro vechny) eny, a koukám, e tomu tak není... zajímalo by mě, jestli je to nějaká fyziologická záleitost, stud, nebo jenom "partner, který to neumí"...
Není tady
Já myslím, e stud a partner, který to neumí - nemá rád.
Ale můou být moná drobné výjimky, e nechtějí, moná proto, e studem pro jistotu nikdy nezkusily. Nebo partner neuměl a s jiným u nezkusily.
Nebo někdo prostě doopravdy nechce.
Ale tomu zase nerozumím, protoe ochuzovat se o něco tak úasného ...
Filosofka napsal(a):
Ale ivot není jen o orgasmu... Důleité je, e jej má alespoń sama. Někdo nemá orgasmus vůbec... Já také o sex nejevím zájem, trvá to u více ne rok... Ale partnerem to není, hold mne sex nevzruuje jako dřív a nevím proč (viz moje vlákno). Partnerů jsem měla poměrně dost, a tak vím, e orgasmus asi nikdy mít s muem nebudu.
Jinak je ale naprosto normální, e po 9 letech sex nemůe být to, co na počátku, pravděpodobně by se jí to stalo s jakýmkoliv muem. Pokud vak jí něco v sex chybí, a o tom mluví před manelem, určitě si to rád vyslechne, kdy mu jde o to, aby měl vůbec sex...
Není jenom o orgazmu, ale je I o orgazmu.
A ona to nemá po 9 letech, ale od začátku. A v tom je zásadní rozdíl.
Upravil(a) majkafa (25. 5. 2009 11:10)
majkafa napsal(a):
...moná proto, e studem pro jistotu nikdy nezkusily.
V 21. století?
Upravil(a) Mike (25. 5. 2009 11:23)
Není tady
majkafa napsal(a):
Filosofka napsal(a):
Jinak je ale naprosto normální, e po 9 letech sex nemůe být to, co na počátku, pravděpodobně by se jí to stalo s jakýmkoliv muem. Pokud vak jí něco v sex chybí, a o tom mluví před manelem, určitě si to rád vyslechne, kdy mu jde o to, aby měl vůbec sex...Není jenom o orgazmu, ale je I o orgazmu.
A ona to nemá po 9 letech, ale od začátku. A v tom je zásadní rozdíl.
Od začátku? Vdy píe, e je tak půl roku, co se jí do sexu nechce. A navíc manel podle jejího popisu nevypadá, e by byl k ní lhostejný, snaí se. Myslím, e to bude tím, e nemá orgasmus a moná si myslí, e jej najde jinde. Hold a bohuel toto jsou typické "problémy" en, které za svůj ivot poznali jen jednoho partnera. Já jsem z toho vyléčená, poznala jsem jich více, a tak vím, e rozdíly jsou někdy sice markantní, ale (alespoň u mne) to nemá na orgasmus vliv, prostě jej nemám...s nikým a za ádných okolností.
Upravil(a) Filosofka (25. 5. 2009 11:34)
Není tady
Já to myslela tak, e od začátku nikdy s ním orgazmus neměla.
Já ho s větinou partnerů mám, ale stalo se, e s někým prostě ne, kdybychom se oba rozkrájeli.
Luisefernanda napsal(a):
jetě nikdy jsem s ním neproila orgasmus ...Orgasmu s ním jsem nikdy za 9let nedosáhla
Není tady
PPavlaa napsal(a):
to si děláte srandu, e by měla hned vyměnit chlapa ne já nevěřím vlastním očím, jakoby snad vechno bylo jen o tom sexu ...
Palvi úprimne- ostávala by si vo vzahu, kde nemá s muom NIKDY orgazmus? (A sex a u nebaví...?) Ja neviem, ale musel by tam by silný iný dôvod...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
majkafa napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
no, spí podle mě vázne mezi nimi komunikace ... jsem pro aby věděl a ukázala mu jak na to, ne hned měnit chlapa ...
Po devíti letech podle mě není hned. U je to dostatečně dlouhá doba.
přijde na to, jestli mu za těch devět let řekla, jak to chce, nebo čekala, jestli si to vydedukuje jaksi sám, e
Vie, ak je on jej PRVÝ, tak mono ani vežmi nemala ako zisti, ako to chce... jedine porovnaním s autoerotikou, ale to je iná álka kávy, pravda... Neviem, ja by osm to asi skúsila riei, ale chlapi sú jeitní a neviem, či je to perspektívne rieenie.
Upravil(a) Selima (25. 5. 2009 15:10)
Není tady
Luise, jsem na tom podobně, 8 let s partnerem, orgasmu dosáhnu jenom sama (ale i k tomu jsem dola a kolem 20-22 let, nějak jsem holt později dospívala :-), ale otázkou je, zda tě intimní kontakt s ním jinak uspokojuje? A to,e se ti nelíbí líbání dole (mně taky moc ne), by měl pochopit....můj přítel to pochopil nakonec :-) U mě je bohuel problém v nechuti k sexu z důvodu toho, e mě partner nepřitahuje a to se vůlí změnit nedá a jsem docela zoufalá.... Roky jsem si myslela, e je to zkrátka tím, e jsem "frigidní", nejsem na sex..... a teď u je nějak pozdě něco měnit...
Není tady
Mike napsal(a):
majkafa napsal(a):
...moná proto, e studem pro jistotu nikdy nezkusily.
V 21. století?
Ja som teda začínala ete v minulom storočí... ale stud tam bol tie. Prudérna výchova-nevýchova(respektíve skôr samovýchova) a strané obavy z toho, ČO SI PREBOHA TEN MU BUDE O MNE MYSLIE - e som žahká entina. No, nemyslel si. Bol zlatý, zamilovaný a naučil ma, čo je to dáva si náklonnos najavo aj v posteli. Má za to moju nehynúcu vďaku, inak by som mono bola dodnes prudérna chudera ochudobňujúca sa o rôzne pekné príjemnosti ivota.
Upravil(a) Selima (25. 5. 2009 15:15)
Není tady
majkafa napsal(a):
Já to myslela tak, e od začátku nikdy s ním orgazmus neměla.
Já ho s větinou partnerů mám, ale stalo se, e s někým prostě ne, kdybychom se oba rozkrájeli.
Ja tie nie, alebo len občas - ale vie, e mi to trebárs ani nevadilo? Ak sa chlap snail a mne s ním bolo dobre, ten orgazmus mi priamo nechýbal. Ale tu zrejme chýba - a hlavne chýba porovnanie, pravda...
Není tady
No Modroočko, taky bych to chtěla jednou zaít , ten kvalitní sex, o kterém píe, e má s přítelem... 32 let jsem si myslela, e na sex nejsem a teď bohuel nemyslím na nic jinýho
Upravil(a) Malaika (25. 5. 2009 15:18)
Není tady
Malaika napsal(a):
Luise, jsem na tom podobně, 8 let s partnerem, orgasmu dosáhnu jenom sama (ale i k tomu jsem dola a kolem 20-22 let, nějak jsem holt později dospívala :-), ale otázkou je, zda tě intimní kontakt s ním jinak uspokojuje? A to,e se ti nelíbí líbání dole (mně taky moc ne), by měl pochopit....můj přítel to pochopil nakonec :-) U mě je bohuel problém v nechuti k sexu z důvodu toho, e mě partner nepřitahuje a to se vůlí změnit nedá a jsem docela zoufalá.... Roky jsem si myslela, e je to zkrátka tím, e jsem "frigidní", nejsem na sex..... a teď u je nějak pozdě něco měnit...
Prečo? Ste zobratí v kostole? Máte cez 70 rokov? Alebo prečo? Nechápem, fakt nechápem, prečo "by malo by neskoro"...
Není tady
Selimo, protoe mě přitahuje někdo jiný ne můj přítel a jen kvůli sexu se prostě rozejít nechci..ale u mi z toho hrabe
Selima napsal(a):
Malaika napsal(a):
Prečo? Ste zobratí v kostole? Máte cez 70 rokov? Alebo prečo? Nechápem, fakt nechápem, prečo "by malo by neskoro"...
Není tady
Modroočko, a teď jsem si přečetla, e jsi na tom byla podobně jako já :-) Tak zůstanu optimistická, e se mi to jetě povede... Tím, e jsem roky brala sex jako povinnost, jsem teď ve stavu, kdy se teprve učím se odvázat a být přirozená.... bohuel roky sexu, který se mi hnusil, mě troku v té sexuální oblasti zablokovaly...
Modroočka napsal(a):
majkafa napsal(a):
Modroočko, závidím.
Není tady