29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den,
mou dceru včera popálil (nechtěně) kamarád cigaretou na tváři. Chtěla jsem se zeptat - nevíte někdo, co dělat, aby nezůstala jizva? Včera si to trochu chladila, ale měli rozlučkový večer po maturitě, tak nic moc. Má to ještě smysl dneska chladit? Nebo něčím mazat?
Děkuji za všechny rady.
Není tady
Zkuste na to Fenistil gel ..ten je i na drobné popáleniny. Mě na spálenou ruku od trouby zabral hezky.
Není tady
Teď se hodně propaguje Hemagel
Není tady
Poly napsal(a):
Dobrý den,
mou dceru včera popálil (nechtěně) kamarád cigaretou na tváři. Chtěla jsem se zeptat - nevíte někdo, co dělat, aby nezůstala jizva? Včera si to trochu chladila, ale měli rozlučkový večer po maturitě, tak nic moc. Má to ještě smysl dneska chladit? Nebo něčím mazat?
Děkuji za všechny rady.
Panthenol ve spreji.
Není tady
Na spáleniny, odřeniny dávám Betadine mast. Hojí se to hezky po ní.
Není tady
Dík za rady. Ještě jsem se chtěla zeptat - mažete spáleniny hned, nebo nejdřív necháte bez mazání, jen tak na vzduchu?
Není tady
Poly napsal(a):
Dík za rady. Ještě jsem se chtěla zeptat - mažete spáleniny hned, nebo nejdřív necháte bez mazání, jen tak na vzduchu?
nejdříve dlouho chladím a pak nastříkám panthenol.
Není tady
Vepřové sádlo je nejblíže složením lidskému tělu, takže i sádlem mazat a masírovat, případně propolisovou mastí a určitě se ztratí úplně !
Není tady
Dík, Aneri, v lékárně nám taky doporučili sádlo, tak mažeme sádlem. Děkuji všem za rady.
Není tady