3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Pisatel napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
No kdyby fungovala v Řecku, pak bychom dnes tu onu nej demokracii měli do dnes.
U zase blbě kecá
Tak proč jsme na hony vzdálení řecké demokracii? Proč kadé ráno nestojíme na náměstí a nehlasujeme co budeme dělat apod? Proč není tady plebicit a jiné vymoenosti oné řecké demokracie?
A máme tu veho chu?
Sama za sebe říkám, e díky bohu, e tu ádný plebicit není Za prvně nevím, co to je a za druhé mne to uráí
(Tak mne Petře napadá: Má pravdu - mizerný komunisti, umíte si vůbec představit, kolik super filmů mohli jetě Werich s Burianem natočit?)
Upravil(a) Pandorraa (19. 10. 2009 15:57)
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
U zase blbě kecáTak proč jsme na hony vzdálení řecké demokracii? Proč kadé ráno nestojíme na náměstí a nehlasujeme co budeme dělat apod? Proč není tady plebicit a jiné vymoenosti oné řecké demokracie?
A máme tu veho chu?
Sama za sebe říkám, e díky bohu, e tu ádný plebicit není
Za prvně nevím, co to je a za druhé mne to uráí
Není tady
Pandoro mizerní je sakra slabé slovo. Zrůdní komunističtí zločinci. Filmy jasně, ale kolik tisíc pičkových hlav ze vech oborů se zapomnělo venku a udělali tam "díru" do světa.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Pandoro mizerní je sakra slabé slovo. Zrůdní komunističtí zločinci. Filmy jasně, ale kolik tisíc pičkových hlav ze vech oborů se zapomnělo venku a udělali tam "díru" do světa.
Nebo taky zůstali doma a udělali jim díru do hlavy...
A nebo taky po roce 89 jim zase ti "druzí drsní hoi" vytunelovali nejen továrny, ale i nápady....
Říká ti něco například název Karosa, Orličan.... atd?
Ví, nech na hlavě.
Není tady
Samozřejmě znám i jiné podniky, které byly rozkradeny. Kdo privatizoval a kradl? Bývalí komunisti, StBáci, taxikáři, vexláci.......................................a jejich příbuzní.
Není tady
U je to tady.
est scénářů, jak potrestat Čechy za zlobivého Klause
http://aktualne.centrum.cz/zahranici/ev … ?id=650381
Není tady
Petr100 napsal(a):
Samozřejmě znám i jiné podniky, které byly rozkradeny. Kdo privatizoval a kradl? Bývalí komunisti, StBáci, taxikáři, vexláci.......................................a jejich příbuzní.
Ale prd! Tyhle chudáci jen trokařili a přicmrdovali.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Petr100 napsal(a):
To nebyli ádní chudáci. Tak kdo podle tebe KRADL?
Není tady
Petr100 napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Petr100 napsal(a):
To nebyli ádní chudáci. Tak kdo podle tebe KRADL?
Ale no tak fuj! Jaký kradl? Ty továrny jsou zlikvidovaný a zavřený nebo "utlumený" zcela LEGÁLNĚ. V tom je ten fór.
Si asi nepamatuje, co řekl Pavel Tigrid o "pomoci" ze západu, co?
Upravil(a) Pandorraa (20. 10. 2009 18:59)
Není tady
Aha, teď je mně to jasné.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
No kdyby fungovala v Řecku, pak bychom dnes tu onu nej demokracii měli do dnes.
U zase blbě kecá
Tak proč jsme na hony vzdálení řecké demokracii? Proč kadé ráno nestojíme na náměstí a nehlasujeme co budeme dělat apod? Proč není tady plebicit a jiné vymoenosti oné řecké demokracie?
A máme tu veho chu?
Dikybohu, ze tu neni recka demokracie. Vy byste byl ortok bez jakehokoliv prava.
Není tady
Odpověď prezidenta republiky Ústavnímu soudu ohledně Lisabonské smlouvy
http://www.klaus.cz/klaus2/asp/clanek.a … gz2nieX5YW
Není tady
Joo Kaliku stejně je to vechno prd platný kdy to podepíe.......... a ono mu u asi nic jinýho nezbyde.
Pak u jen vyfasovat modrý vlaječky s hvězdičkama a vzhůru do ulic...... jsem jen zvědavej jestli budou mít ti evroptí pionýři, a vzniknou, taky modrý átky jako jsme my měli rudý.
Není tady
Stejně je ten ivot ale pěkně barevnej. Představte si, e by vechny státy rovnoměrně průběně vzkvétaly, nikdo by nepáchal ádný patnosti ... to by bylo celkem nuda, nemyslíte? Za bolevika to bylo ílený, ale stejně ... měli jsme undergroundového skauta, do kterého jsme chodili pod roukou pionýra, rudé átky nám raly myi na táboře .. sice jsem se nedostala na kolu hned napoprvé .. to v rámci mého intelektuálně průvihového nebolevického tatínka ... za trest jsem si musela vylepit chybějící dělnický původ rokem na učňáku, pak jsem zdrahla na strední .... ale na učňáku jsem potkala skvělý lidi, se kterýma se přátelím dodnes ... bylo to sice hnusný a omezující ale ... byla to doba her a malin nezralých .. a to bylo na té době krásný ....
Omlouvám se za vpád - podpis Lisabonské smlouvy stejně neovlivníme, ale alespoň jsme kvalitně zazlobili , ne ?
Upravil(a) BB (23. 10. 2009 21:56)
Není tady
Moná to, e nechce pan prezident podepasat LS nesouvisí ani tak s Beneovými dekrety ( LS v článku 295 jasně říká, e majetkové vyrovnání je záleitost národních soudů), ale spí s hlavou 4 Listiny základních práv EU - Solidaritou. Ta zakotvuje pro občany EU, kromě těch, kteří si vyjednali výjimky, vymahatelnost jejich sociálních a občanských práv. Výjimku mají Britové - ti nesouhlasí s omezením délky pracovní doby a pro katolické Polsko jsou zas nepřijatelná větí práva pro homosexuály.
Moná to souvisí i s tím, e pan prezident odmítá více ne rok ratifikovat dodatkový protokol Evropské sociální charty.
Není tady
Zatím doufám, e Klaus s údajným podpisem mlí a e ví, e jeho dodatek bude neprůchodný. Uvidíme...
Není tady
http://zpravy.idnes.cz/madarsko-nesouhl … anicni_ipl on ten ná pan president ví co dělá
Není tady
Jeňýku, a nejen to, ale i:
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa … jimku.html
Jsem přesvědčena, e ná prezident to má v hlavě moc dobře srovnané.
Jestli on ten Václav není v pozici, jak ve scéně "Císařův pekař".. Béčko mu cpe k podpisu "vejce, chleba, pivo", ale Václav natěstí čte "Čechy, Morava, Slezsko.." U jen zbývá, aby se Béčka zeptal, coe to má znamenat. On mu jistě odpoví, e je to jen ert, taková "malá abdikačka". Doufám, e Václav vydrí tu smlouvu "kouskovat" s tím, e za kadý kousek nějaký ústupek, kdy u..
A smlouva celkově. Inu, lidé milí, je to v "háju Oháju", budeme tam, a se nám to líbí, nebo ne. K naemu vývoji nutno dodat, e to zřejmě je nutnost, protoe ná národ byl vdy tvrdý, hrdý, paličatý a důsledný. Ale dokud jsme nepadli na hubu, tak do té doby jsme s ničím nic nedělali.. LS je jako budík. Vzbudíme se a můeme se konečně rozhodnout - jestli vstaneme, nebo budeme spát dále.
Není tady
Tak Slováci ustupují, protoe dle jejich slov zachování sociálních práv je pro ně důleitějí.
Není tady
A dalí věc. on sice nikdo pořádně neví, co ta výjimka bude znamenat, protoe tady se hraje pouze na (anti)sudeáckou notu, ale zřejmě prosazení této výjimky bude znamenat i znemonění odvolání naich občanů u Lucemb. soudu.
Není tady
DaiTerr napsal(a):
Jestli on ten Václav není v pozici, jak ve scéně "Císařův pekař".. Béčko mu cpe k podpisu "vejce, chleba, pivo", ale Václav natěstí čte "Čechy, Morava, Slezsko.." U jen zbývá, aby se Béčka zeptal, coe to má znamenat. On mu jistě odpoví, e je to jen ert, taková "malá abdikačka". Doufám, e Václav vydrí tu smlouvu "kouskovat" s tím, e za kadý kousek nějaký ústupek, kdy u..
Není tady
Tak komu věřit?
http://aktualne.centrum.sk/domov/politi … id=1194214
http://zpravy.idnes.cz/ochrance-prav-ko … domaci_bar
http://zpravy.idnes.cz/klaus-uz-podruhe … domaci_bar
Asi jsme opět ...
Upravil(a) Petra101 (30. 10. 2009 10:52)
Není tady
Čert aby se v tom vyznal, ale obecná výjimka, kterou nae vláda kvůli Klausovi vyjednala ,podle odborů vylučuje v ČR platnost celé řady sociálních práv garantovných Unií. A právě zdroje blízké Klausovi údajně potvrdily, e právě o to prezidentovi lo. Vláda ale tvrdí, e práva občanů omezena nebudou. éf ODS Topolánek si pochvaloval: "Schválení výjimky pro ČR je pro nás pozitivní. Nebudeme tak vázáni k naplňování rozsáhlých sociálních práv třetí generace." Čím de facto potvrdil obavy odborů. Podle éfa Evropské omise ale Čei budou muset respektovat základní práva EU tak jako tak. Podle něj to vyplývá z dalích dokumentů Unie. Snad ano.
Není tady
Judyno pokud se vztekají odbory, tak mě to jen potěilo.
Není tady