19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Nojo Irové se pos..... u toho jejich Guinesse pít nebudu ....... nebo jen málo.
Musíme holt zas spoléhat na naeho Václava, paličatej je dost tak si myslím e těm komančům v Bruselu rozhodně neulehčí.
Není tady
Uvidíme, jestli si Vaek vyslouí mojí úctu...
Guinesse není dobrý... sem ho pil ve Skotsku, ale byla to nouzovka
Není tady
KALIK napsal(a):
Jasně e je LS napsána účelově nesrozumitelně. Podepsat něco, co není jasné a srozumitelné, je naprostá ílenost. Smlouva se nápadně podobá naim zákonům a jakej je v tom bordel.
Naprosto s tím souhlasím. Nikdy bychom nepodepsali smlouvu, které do slova a do písmene nerozumíme.
A ač jsme se snaili Lisabonskou smlouvou prolouskat, přiznám se, e nerozumíme skoro ničemu.
Take sama za sebe říkám: Tenhle paskvil ? - NIKDY.
Nepodepisuj. A kdy podepíe, tak se nediv. - To zna snad kadý. A přesto...
= celá Evropa.
Nechápeme to!
Upravil(a) tříska (4. 10. 2009 19:33)
Není tady
KALIK napsal(a):
Co to kecá ... boský Guinness - lahodnějí pivo jsem nepila ... teda jo, Murphy - ale to nejni tak rozířený
Upravil(a) Mía Kulička (4. 10. 2009 23:29)
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
KALIK napsal(a):
Co to kecá ... boský Guinness - lahodnějí pivo jsem nepila ... teda jo, Murphy - ale to nejni tak rozířený
No není patný měl jsem monost bydlet měsíc u hlavní sládka Gunese v Dublinu, ale mohu Vám řícim, e na černé kozlovské desítce dva dni votevřený s vylouhovanou vosou si pochutnával víc jak na vyhláeném Gunesovi.
Není tady
Support Vaclav Klaus! Stop the Lisbon treaty!
http://www.petitiononline.com/sptklaus/petition.html
Upravil(a) Jeňýk (9. 10. 2009 14:58)
Není tady
Váení spoluobčané!
Vědom si neblahých zkueností naeho národa, zejména z druhé světové války, zanechávám vám odkaz, ve kterém vás varuji před monými pozdějími poadavky za znovuosídlení naeho pohraničí sudetskými Němci, kteří byli po právu na základě mých dekretů z naí republiky odsunuti. Můe se stát, e mé dekrety, vydané z rozhodnutí vítězných mocností druhé světové války, budou odstupem času revanisty prohláeny za neplatné. Můe se stát, tak jako v minulosti, e se najdou ,,Čei vlastenci", kteří se budou Sudetským Němcům za jejich odsun omlouvat, a e budou nakloněni jejich návratu. Nenechte se oklamat a jejich návratu nedopuste. Hitlerové odcházejí, avak snaha o ovládnutí Evropy Německem zůstane. Mohou se najít vlastizrádci, kteří budou opět usilovat o odtrení Slovenska od České republiky. Bylo by to polapání odkazu naeho prvního presidenta Československé republiky T.G.Masaryka a jeho spoluzakladatele M.R. tefánika. Vedlo by to k zániku obou naich národů. Nezapomeňte, e mé dekrety se týkají i potrestání vlastizrádců, e mají trvalou platnost a potrestejte vechny případné vlastizrádce, a je to kdokoliv a v kterékoliv době. Vá Dr.Edvard Bene Praha, květen 1947
Není tady
Pro ty, co mají rádi Boboíkovou :
http://www.youtube.com/watch?v=P1MRiSIH … re=related
Není tady
KALIK napsal(a):
Pro ty, co mají rádi Boboíkovou
:
http://www.youtube.com/watch?v=P1MRiSIH … re=related
Kdo to je Boboíková? Není to náhodou ta, co kakdidovala za zločince na prezidenta?
Není tady
Petře, to říkali v tom videu?
Není tady
Já jsem se jaxi nedíval. Ono ji nic jiného nezbývá, ne hrát na protisudetskou strunu. Stejně ji to nepomůe. Provařená baba.
Není tady
Petře a čet jsi někdy s ní rozhovor na téma prezidenstkých voleb? Myslim e to celkem logicky a věrohodně vysvětlila. Tím e kandidovala za komanče umonila aby celá ta fraka skončila a presidentem se stal V.Klaus. Tak blbá aby věřile e bude zvolená fakt neni.
Navíc zrovna Boboíkovou bych fakt nepodezíral z nějakýho obdivu komunistickejch mylenek.........
Ona bohuel říká to z čeho jsem měl obavy u tehdá kdy jsme do EU vstupovali
Není tady
Jeňýku, víme vichni, e panu Klausovi nakonec byli dobří i komunisti, najednou kdy je potřeboval, tak se z nich stali velcí přátelé a nechal se jimi zvolit.
Můete mi, prosím, vysvětlit, co tedy paní Boboíková v evropském parlamentu celou tu dobu tedy dělala, kdy teď najednou nachází v LS tolik pro nás nevýhodných bodů, proč o nich celou tu dobu u předem nevyjednávala jako ostatní státy??
Není tady
Enji komunisti jsou bohuel jedna z legálně zvolených parlamentních stran jeliko 15% obyvatel téhle země si to ádá. No a jeliko tady bohuel nemáme systém větinový anébr poměrný tak se bez vyjednávání s komunistama neboejde nikdo. Koneckonců i pan Havel býval volen komunisty....... např hned v roce 89
Nu a co se týká paní Boboíkový tak stačí mrknout do jeích projevů v Evropským parlamentu a zjistí e proti Lisabonský smlouvě vystupovala vdycky.
Upravil(a) Jeňýk (15. 10. 2009 14:00)
Není tady
Věřím, e proti LS byla, ale já se ptám proč se nesnaila celou tu dobu zajistit pro ČR určité výjimky? Proč a teď, kdy u se dá udělat minimum, tady říká negativa pro ná stát?
Není tady
Enji napsal(a):
Věřím, e proti LS byla, ale já se ptám proč se nesnaila celou tu dobu zajistit pro ČR určité výjimky? Proč a teď, kdy u se dá udělat minimum, tady říká negativa pro ná stát?
Enji ... a ty VÍ, e se nesnaila? Celý tady ten průvih přece neleí na jednom člověku ...
Není tady
Jasně, e nejen ona, já jen, e tady má konkrétně ona tolik zastánců...
Proč jiné státy jako Polsko atd. mají výjimky třeba co se týká BD a my ne? Asi se na tom u jiných států více dojednávalo, řeilo a vyadovalo.
Upravil(a) Enji (15. 10. 2009 14:49)
Není tady
Enji napsal(a):
Jasně, e nejen ona, já jen, e tady má konkrétně ona tolik zastánců...
![]()
Proč jiné státy jako Polsko atd. mají výjimky třeba co se týká BD a my ne? Asi se na tom u jiných států více dojednávalo, řeilo a vyadovalo.
Asi mají schopnějí politiky. Někde jsem dnes četla, e " Proces schvalování lisabonské smlouvy v Česku můe pokračovat. Ústavní soud nenael rozpor mezi smlouvou, která má reformovat instituce v EU, a českým ústavním pořádkem. Dokument prý v případě schválení neoslabí svrchovanost země a je v souladu se základními hodnotami evropské integrace a demokracie. Soud ale nezkoumal smlouvu jako celek a rozhodl se zabývat předevím některými částmi dokumentu, proti nim obdrel od Senátu konkrétní argumenty. "
Ale soudy ti klidně jsou schopny i odsouhlasit, e chudáci vystěhovaní okupanti mají dle práva nárok na vrácení majetku, protoe byli vystěhováni neoprávněně - ale e neměli právo nás napadnout a okupovat - o tom u řeč není.
Přijde mi to jako boj Dona Quichotta s větrnými mlýny ... uf uf
Není tady
Pro ty, co chtějí slyet názor na LS nejen z naí "malé" země:
http://dotsub.com/view/738072dc-02d9-40 … 37ca5c1b8c
Není tady
Konečně dobrý video.
Jen jestli u není trochu pozdě......
Není tady
Jeňýku, nikdy není pozdě. Kadý můe něco udělat. Stačí třeba jen to, e si dá do podpisu něco jako já
Není tady
Kdo by chtěl vědět něco z pozadí Barrosova mládí Kam nás to jen chce zatáhnout?:
http://www.youtube.com/watch?v=gmTOo6avlZ0
Není tady
KALIK napsal(a):
Pro ty, co chtějí slyet názor na LS nejen z naí "malé" země:
http://dotsub.com/view/738072dc-02d9-40 … 37ca5c1b8c
Ano ano má pan europoslanec pravdu, nicméně ptám se jen na dvě otázky?
1) proč okupují válčí v Severním Irsku,, ale je to vnitřní záleítost z dob skotského krále Jakuba III
ale hlavně kdy brojí za Lisabon a EU?, proč tato ostrovní zem nemá euro?
Jiank Kaliku mezi náma dnes jsou u vesla lidé, kteří v 60tých letech byli "kytičkoví lidé" tedy hipís a ti co v Paříi dělali studenské rebélie atd a pod., take mnohdy pravicoví levičáci , kteří na stářéí moudří v levicové pravičáky
Není tady
KALIK napsal(a):
Jeňýku, nikdy není pozdě. Kadý můe něco udělat. Stačí třeba jen to, e si dá do podpisu něco jako já
Jen aby ten tvůj podpis tady na Babinetu četlo dostatečný mnoství lidí včetně presidenta.
Já mám trochu obavy aby náááhodou neselhali brzdy u Klausova auta nebo zčistajasna nevysadili motory jeho letadla...... má proti sobě dost magorů.
Není tady
Zajímavé, e Němci podepsali a 25.9.2009 a kolem nich nikdo neposkakoval a nevyhrooval vyloučením a kdo ví, čím jetě. Na ně si nikdo netroufne. Neměli bychom si to nechat líbit.
Není tady