21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Tutulko, to z mailu si ulo někam na disk a pak v tom kde má to HTML si najdi nahoře :
Nahrajte ablonu ze souboru na svém pevném disku:
Za tím klikni na prosocházet.... tam si najdi v PC ten soubor a dej nahrát.
Není tady
tuli já si to z emailu uloila do počítače, pak na blogu dala upravit HTML a dát nahrát z pevného disku, nahrát a pak jsem musela odkliknout "rozbalit ablony pomůcek" abych tu hatmatilku tam viděla. pak u jsem jen sjela ní , nala body, a to co se má změnit
Není tady
taK Já u nevím, co dělat furt nic
stačí zkopírovat tuto adresu http://img269.imageshack.us/img269/5029/66386647.jpg nebo tam má být něco jiného?
Není tady
Gabko, ale ty má jinou ablonku, ne má annave na blogu...
Není tady
jak to??? co jsem zase udělala patně, chjooo
Není tady
tak tutule u to má a já se stím párám tak dlouho a nic
Není tady
tak teď jsem to celé zvrzala a můu to dělat úplně od úplného začátku
Není tady
HOlky, ten odkaz na obrázek co máte někde na netu musí být v uvozovkách....
Jinak já vtipně myslela e jsem v editaci na svém blogu a zruila jsem pozadí babinetkám, které mám v druhém PC
Není tady
Spunti
Holky -a nelo by to pozadí nahrát normálně na blogu jako příspěvek, tak to vlastně dostanete na net?
Není tady
Duičko, pokud se to nezmení a nesníí kvalita, tak ano, ale měla byx tam obrázek pozadí jako příspěvek...
Není tady
já si to v abloně udělala tak, e u tam nemám ani nahrát z disku co jsem vymazala :grate:
Není tady
spunt napsal(a):
Duičko, pokud se to nezmení a nesníí kvalita, tak ano, ale měla byx tam obrázek pozadí jako příspěvek...
já jsem si právě udělala zkuební blog.
Není tady
holky můj blog si vymate nefunguje něco jsem tam podělala a u to nejde zpátky
zkusím si utvořit něco jiného
Není tady
a jetě mě ta ablonka od annave nejde rozbalit na blogu mám tam takovou hatmatilku
PK`yy8n� Vblogspot2sloupce.xml�ko�F��?l��)텢�ĭ#�*�h��5�;����䑔�����w�K���s�F�ݙ�y��}��u�nxY%yv9���ƳE'��r��՛�l>�p�������������/�~�
�0���Wa���5�W߿e���T�ɢ�o�>`�U]�0����>��2��1�X&&?L�: 9�{˪�a�����p(M�ֲe�/S>Z���d<>
��4���qTG;W�"�?�N\4��3v��QL���|�d�ts&���|9dY���(M\,��Y=T��)�] �!FE��W8�.B1��&Q�O��ţ__�~q�����>���'Dv�ڔ�e��l�m�� QQ&)A|�c}�:��~L�����|���S�?�>?��X
l�S�,
Není tady
Tutule napsal(a):
Tak ani mně se nic nestalo...zkopírovala jsem to od Jany, vloila svůj odkaz na png a nic se nestalo, je to furt bílý
Tuli - musí to být v jpg
Není tady
Gabka napsal(a):
a jetě mě ta ablonka od annave nejde rozbalit na blogu mám tam takovou hatmatilku
PK`yy8n� Vblogspot2sloupce.xml�ko�F��?l��)텢�ĭ#�*�h��5�;����䑔�����w�K���s�F�ݙ�y��}��u�nxY%yv9���ƳE'��r��՛�l>�p�������������/�~�
��4���qTG;W�"�?�N\4��3v��QL���|�d�ts&���|9dY���(M\,��Y=T��)�] �!FE��W8�.B1��&Q�O��ţ__�~q�����>���'Dv�ڔ�e��l�m�� QQ&)A|�c}�:��~L�����|���S�?�>?��X
l�S�,
Gabi - normálně jsem od Anny rozbalila jako kity a hodila do nový sloky
Není tady
Já to udělala takhle, mám to správně?
body {
background : #ffffff url('
"http://tutule.webgarden.cz/image/14466420"
' no-repeat fixed center;
color : #006699;
padding : 0;
marging : 0; font-style:normal; font-variant:normal; font-weight:normal; font-size:18px; font-family:Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif
}
Není tady
Tak tohle teď máme na blogu
body {
background : #FFFFFF url("http://resize.like.cz/images/1246047806pozadi1.gif")no-repeat fixed top center; width: auto;
color : #000033;
marging : 0; font-style:normal; font-variant:normal; font-weight:normal; font-size:18px; font-family:Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif
}
Lze pouít, pokud vkládáte a upravujete blog v mozille
Upravil(a) spunt (26. 6. 2009 23:04)
Není tady
dusička napsal(a):
Gabka napsal(a):
l�S�,Gabi - normálně jsem od Anny rozbalila jako kity a hodila do nový sloky
to se mi taky u něčeho stalo, zkus to znova
Není tady
Tutulko, ale ty v tom linku nemá koncovku
Není tady
spunt napsal(a):
Tak tohle teď máme na blogu
body {
background : #FFFFFF url("http://resize.like.cz/images/1246047806pozadi1.gif")no-repeat fixed top center; width: auto;
color : #000033;
}
Tak já nevím, okopírovala jsem toto a místo http atd jsem tam dala svojí adresu a nic
Není tady