21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
super odkaz . víte někdo, jak vytvořit vlastní ablonu?
tak já to riskla a kromě oblíbených odkazů mi nic nezmizelo, teda myslím si to
Není tady
annave napsal(a):
Tak ablona je tam. Ani to netrvalo tak dlouho. Ale ta hlavička mě tve.
A tady jsou taky nějaké ablony: http://cute-bloglayouts.blogspot.com/
mě ty ablony nejdou dát na blog
Není tady
Dagi, nevím proč ty příspěvky nejdnou. A hlavička mi pořád nejde
Gabko Na tuhle ablonu jsem taky koukala. A ty ablony - jestli jsem to dobře pochopila, tak se musí napsat té holčině na email a ona pole kód. Ale s mojí znalostí cizích jazyků je to opravdu jen odhad.
Není tady
jé tak mě zmizel vzkazníček
ani, aha, dík
Není tady
gábi, měla jsi ho přes blueboard? tam se dostane přes svůj účet a můe si ho dát na blog znovu, vzkazy zůstanou zachovány..
dagi neměla
Není tady
jupííí já na to přila u tam mám svůj původní vzkazníček
Není tady
Dagi, vím a nevím
To jsem nepomohla e?
MOhu Ti dát odkaz na stránky, kde je ve popsané a můe se to podle toho naučit, ale myslím e se rychleji naučím s photoshopem, ne bych vytvořila sama vlastní ablonku.
Já bych na to potřebovala nějaký prográmek, kam dá počet sloupců, jejich umístění, ířku, velikost hlavičky a ono by to samo vygenerovalo tu ablonku
Mě se to zdá straně sloité. Musí vědět přestně co kdy zadat a nesmí vynechat jedinné lomítko či závorku......
Myslím, e by nebyl problém se to naučit od někoho...... i kdy stejně je tam těch údajů docela dost
Take pokud chce studovat, polu odkaz.
Já se podle toho naučila udělat to pozadí na Babinetky a i to na svůj blog
Není tady
punti, tak dej odkaz . dáme hlavy dohromady a třeba na něco příjdeme
Tak koukni, ale předem hlásím e do toho nejdu, chvilku jsem tím listovala a je to víc ne moc údajů na mojí hlavu
http://www.jakpsatweb.cz/
Není tady
Tak teď jsem si pro změnu stahla pěknou ablonu a zase tam není ta horní lita a bez ní já to neumím Jestli mě nebylo bez blogu líp.
Upravil(a) annave (25. 6. 2009 21:01)
Není tady
punti, čumím na to jak puk a tohle teda fakt neee . take pokud se najde někdo ikovný, a sepíe návod v moulí řeči, budu mu neskutečně vděčná
ani, nevzdávej to
No asi mě brzo trefí. Ale já na to přijdu.
Není tady
večra jsem měla stejně pocity
Já vám to musím napsat. Získala jsem od děvčat z BC tu základní trojsloupcovou ablonu.Díky, díky, díky. Jestli jí někdo budete chtít, polu emailem. Sice mě zarazilo, e je bílá (sem chtěla černou ) Ale pak v nějakém osvícení jsem zjistila, e v rozvrení jsou písma a barvy a tam se dá navolit barva pozadí, čar, písma a veho. Take barva můe být jakákoliv. Jetě, e jsem se neptala.
A hlavně tam jde vloit hlavička. Já su tak astné...
Není tady
EvaR napsal(a):
clare napsal(a):
a jetě se zeptám, jde přidávat ločka do prohlíeče od Slide?
... jo jo to jde..... přihlásit se (Sign In) kliknout na My slide (nahoře na stránce).... pak zase dolů Options - Edit ... a můe přidat dalí obrázek .... nebo vymazat nějaký stávající.... nebo přesunout myí pořadí obrázků .... a pak zase překopírovat tu počítačovou hatmatilku k sobě na blog....
děvčátka moje zlatý, jsem hrozný tele!!!!! teprve teď jsem se dostala k tomu, e si přidám k prohlíeči dalí týdny kalendáře a nejde mi to, nemůu nikde jak píe Evička najít Options-edit
Není tady
clare, a bude přihláená, tak úplně na hoře je My slide, klikne, a otevře se ti stránka s tvejma obrázkama a u kadého je modře Options
Není tady
Prosím, pomoc Na blogu mi najednou nejdou vkládat komentáře k příspěvkům.
Nevíte kde je problém?
Není tady
Anny - můe mi prosím poslat ablonku na dusicka4@seznam.cz?
A s těma příspěvkama - počkej na Dagi, té to taky nelo
Anny- tak ted na to koukám - nastavení - poznámky - a tam - kdo můe přidávat komentář
Upravil(a) dusička (26. 6. 2009 18:53)
Není tady
A já sem vám tak přemýlela, e vlastně by moná lo - nahrát obrázek (png nebo gif)do příspěvku a nakopírovat ten jeho html kod - ale nevím kam - do html do ablony?
Není tady
Duičko, pokud ho chce jako pozadí, tak by to lo...
Já to večer vyzkouím, mám dva způsoby jak tam vloit to pozadí.... tak zjistit jaký je mezi nimi rozdíl.
Není tady
Annave, to je přesně ta ablonka, co mají babinetky, jen já ji mám v tom druhém PC
Tam se někde dá zatrhnout, jestlipovoluje komentáře.... jdu se kouknout kde
Tak v nastavení si klikni na záloku "poznámky" a tam je druhá volba Kdo můe přidávat komentáře...
A jetě je tam nové záznamy mají komentáře a nové záznamy nemají komentáře
Tak snad to pak půjde
Upravil(a) spunt (26. 6. 2009 19:08)
Není tady