6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tak holky - píu sem
Jak přidat komentář
musíte si u svého blogu změnit nastavení :
Nastavení - poznámky - kdo můe přidávat komentáře atd....
Není tady
dusička napsal(a):
tak holky - píu sem
Jak přidat komentář
Duičko, tak jsem si vytvořila vzkazník, ale nejde mi dát na blog, pořád mi to háe chyby, prosím jak na to, děkuji.
Není tady
topazio napsal(a):
dusička napsal(a):
tak holky - píu sem
Jak přidat komentář
Nastavení - poznámky - kdo můe přidávat komentáře atd....Duičko, tak jsem si vytvořila vzkazník, ale nejde mi dát na blog, pořád mi to háe chyby, prosím jak na to, děkuji.
Topi - kopíruje ten první kod - html ? do - rozvrení - přidat miniaplikaci - Html/jawa script -
Není tady
dusička napsal(a):
tak holky - píu sem
Jak přidat komentář
dui, mám tam uvedeno, e komentáře můe přidávat kdokoliv a přesto to nejde . co s tím?
dagi napsal(a):
dusička napsal(a):
tak holky - píu sem
Jak přidat komentář
Nastavení - poznámky - kdo můe přidávat komentáře atd....dui, mám tam uvedeno, e komentáře můe přidávat kdokoliv a přesto to nejde . co s tím?
Dagi - tak to vůbec netuím, a já taky nevím, mně zas nejdou přidávat komentáře k novým příspěvkům.
Není tady
holky, chtěla bych si změnit ablonu blogu.. jak to udělat, abych nepřila o vzkazníček, sledující apod.? jde to vůbec?
dagi, to by neměl být problém... vyber ablonu a dej si náhled...jen bude muset upravit např. velikost hlavičky
Není tady
ali, kdy jedu přes rozvrení - upravit html a nakopíruju nový kód, objeví se mi hláka, e pomůcky budou smazány a jsou tam vechny vyjmenované.. buď to potvrdím a nová ablona se uloí, nebo mám monost to zruit, ale zůstane mi ta stará. jsem z toho jelen
aha, tak já měnila ablonu jen v tom bloggeru (z těch, co nabízí) a tam nebyl problém tak se omlouvám
Není tady
aha .. no tak to je blbé, to asi měnit nebudu. já si právě vybrala přes ten pyzam, jak dávala odkaz dusi
Tutule a není tam monost stáhnout víc variant kodů?
Není tady
holky, já furt nevím, co s těma komentama pod fotkou.. těm co to funguje a je moné jim přidat komentář, mohly byste kdy tak napsat, jak to máte nastaveno? děkuju
Holky, co jste chtely zmenit pozadi na blogu, tak tady je vyborny navod -
http://nicoleyoungdesigns.blogspot.com/ … -page.html
Dagi, kdyz pujdes podle tohoto navodu, o nic na blogu neprijdes.
Upravil(a) sillwan (29. 5. 2009 16:56)
Není tady
sillwi, děkuju, podívám se na to
sillwan napsal(a):
Dagi, kdyz pujdes podle tohoto navodu, o nic na blogu neprijdes.
Jé Sillwi, ono je to v anglině....
Není tady
Tutule napsal(a):
sillwan napsal(a):
Dagi, kdyz pujdes podle tohoto navodu, o nic na blogu neprijdes.Jé Sillwi, ono je to v anglině....
Tak ja to zkusim o vikendu prelozit, jestli mi to ditka dovoli...
Upravil(a) sillwan (29. 5. 2009 19:59)
Není tady
sillwan napsal(a):
Tutule napsal(a):
sillwan napsal(a):
Dagi, kdyz pujdes podle tohoto navodu, o nic na blogu neprijdes.Jé Sillwi, ono je to v anglině....
Tak ja to zkusim o vikendu prelozit, jestli mi to ditka dovoli...
to bys byla hodna
Není tady
Holky,prosím, vytvořila jsem si slideshow,vypadá krásně,akorát se mi na blogu nezobrazuje,co s tím ? měla jsem problém i s hodinama,vkládala jsem asi 10 různejch,a jsem kápla na ty,co se zobrazují...nevíte čím to můe být? Nechybí mi něco v počítači? Pak ale nechápu,e se mi to na stránkách slide zobrazuje a po zkopírování kodu na blog ne děkuju
Není tady
evajs napsal(a):
Holky,prosím, vytvořila jsem si slideshow,vypadá krásně,akorát se mi na blogu nezobrazuje,co s tím ? měla jsem problém i s hodinama,vkládala jsem asi 10 různejch,a jsem kápla na ty,co se zobrazují...nevíte čím to můe být? Nechybí mi něco v počítači? Pak ale nechápu,e se mi to na stránkách slide zobrazuje a po zkopírování kodu na blog ne děkuju
Evi - a nemá pomalej net? Já kdy jde blbě, trvá to i někdy pět minut, ne se mi zobrazí hodiny jinak nevím, čím by to mohlo být jiným
Není tady
evajs napsal(a):
Evajsíku, já ho tam parádně vidím - vypadá to skvěle...!!
Není tady
Coe ? To jako fakt? to nechápu,e ho tam nevidím sama Ale hodiny a metřík nevidím třeba ani u Daginky A hodiny jsem nala jiný,u jsem nevydrela pořád zji´tovat proč to nejde děkuju,snad to ně+kdy uvidím i já
Není tady
Prosím o radu nezobrazujeme se mi úplný seznam blogů, ale jen devět. A já ji mám uloeno více, a dalí lidičky nejdou vidět. Ale kdy se podívám na jejich blog, tak oni mě v seznamu mají a já ne. Přitom jsem si je do seznamu dala. Děkuji.
Není tady
topazio napsal(a):
Prosím o radu nezobrazujeme se mi úplný seznam blogů, ale jen devět. A já ji mám uloeno více, a dalí lidičky nejdou vidět. Ale kdy se podívám na jejich blog, tak oni mě v seznamu mají a já ne. Přitom jsem si je do seznamu dala. Děkuji.
Topi... jdi do rozvrení.... miniaplikace... upravit.... konfigurovat seznam blogů.... a dej vidět vechny ... pak bys měla vidět vechny
Není tady