6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
annave napsal(a):
Děvčata SOS SOS SOS
Prosím, poradíte mi některá, jak si dát na blog ocenění, aby to vypadalo nějak takhle. Já jsem skončila u nadpisu a dál nevím.
A jak se to dělá, když dostanete ocenění dvě? Vybíráte 14 blogů?
Anny - já jsem si uložila obrázek na disk a ten jsem nahrála a zkopírovala nadpis , to povídání , a napsala poděkování. Vyberu za sebe jen 7. ALe to až zítra. Mrkni se ke mně na blog.
Není tady
A už jsem to našla. Strana 5, příspěvek 104. Špunti díky
Není tady
annave napsal(a):
A už jsem to našla. Strana 5, příspěvek 104. Špunti díky
tak jsem v noci nepochopila co myslíš. promin
Není tady
Duši já kolikrát nepochopím ani sama sebe. A srozumitelné vyjadřování mi dělá velké potíže.
Není tady
Prosím o radu
vytvořila jsem si vlastní pozadí, nahrála na šablonu s třeba sloupečkama, tu klasickou co máme od babinetek - ja od Annave, při zobrazení blogu bylo pozadí vidět i tři sloupečky, ale když si dám rozvržení, mám tam jenom jeden sloupek - pod sebou všechny miniaplikace atd.... Co s tím?????
Není tady
Jak si vytvořit pohyblivou ikonku, banner, blikačku
http://www.jak-na-blog.cz/pohyblivou-ikonku.php
http://lesana.bloguje.cz/543735-animovany-obrazek.php
Není tady
Dusi, to se mi takhle objevilo taky, ten prostřední je levý a ten spodní je pravý, to poznáš podle toho, co tam máš například hodiny, tak víš který je to sloupec. Nechápu ale proč se to tak zobrazilo. Ale na webu je to ok.
Není tady
Holky, co máte tu šablonu, co koluje mejlama, ta se 2 sloupci, jde vám nahrát hlavička v png, tak aby to v png zůstalo? Mně se tam dycky objeví bílé pozadí a to jsem tam měla původně jinou hlavičku a bez pozadí a nevím co s tím
Není tady
Tutulko, pokud chceš hlavičku s průhledným pozadím, jako mám třeba já na svém blogu, ulož si obrázek s koncovkou gif
Není tady
Tutul, já mám hlavičku v png a obarvila jsem si bílé pozadí podle barvy blogu. Ale to u tebe asi nepůjde. Ale hlavičku máš nádhernou.
Není tady
Díky za tuhle nit konečně jsem dokázala dát si ocenění ke mě na blog i když se přiznám že jsem otálela kvůli mé blbé náladě i když jsem z něho měla radost
Není tady
dusička napsal(a):
Prosím o radu
vytvořila jsem si vlastní pozadí, nahrála na šablonu s třeba sloupečkama, tu klasickou co máme od babinetek - ja od Annave, při zobrazení blogu bylo pozadí vidět i tři sloupečky, ale když si dám rozvržení, mám tam jenom jeden sloupek - pod sebou všechny miniaplikace atd.... Co s tím?????
Ahojky, tak já mám ten samej problém, na webu to OK rozhodně není, všechno mám pod sebou, nejdou mi např. blogy vedle záznamů,ale až si naroluju všechny příspěvky,seznam blogů se mi zobrazí teprve pak...nevím jak na to,díky
Není tady
Tohle si mi také stalo.
Nahrála jsem si znovu šablonu co nabízí blogspot a pak jsem tam znovu přehrála tu třísloupcovou.....
A bylo to v pořádku.
Není tady
A myslíš,že by to samý šlo s šablonou,kterou jsem si yvrobila??,Mám tam zase mraky odkazů na blogx,nemůžu to dělat zase znova A tu co nabízí blogspot nechcííííí
Není tady
Evajs, můžeš zkusit stávající šablonu přehrát znovu, ale pokud máš svoje pozadí, tak si tu část co jsi vkládala dodatečně zkopíruj, to tam musíš dát znovu.
Ale jestli se to srovná a nevymaže se z vložených funkcí nic, to Ti nezaručím.
Změna šablony je risk.....
Není tady
Holky pomoc , na obou blozích mi zmizely pozadí, vidíte je nebo ne? Co to zase může být? Nic jsem neměnila. Není možný, že resize už neplatí? Je to přeci jen dočasné.
Tak je to asi tak jak si myslím, musela jsem to přes resize nahrát znovu, to je na prd, když to vydrží tak málo, jak byste to řešily? Když jsem to zkusila nahrát na jeden svůj starší blog, tak se mi to neukáže...
Upravil(a) Tutule (7. 7. 2009 11:24)
Není tady
Tutul, já vidím pozadí u obou. Jak to, že mi uniklo, že máš dva blogy:co: A krásný
Upravil(a) annave (7. 7. 2009 17:21)
Není tady
spunt napsal(a):
Evajs, můžeš zkusit stávající šablonu přehrát znovu, ale pokud máš svoje pozadí, tak si tu část co jsi vkládala dodatečně zkopíruj, to tam musíš dát znovu.
Ale jestli se to srovná a nevymaže se z vložených funkcí nic, to Ti nezaručím.
Změna šablony je risk.....
3puntí,šablonu jsem neměnila,nakonec jsem zjistila,že je to tím,že mám před všemi příspěvky Slide...dala jsem ho nakonec a ejhle,sloupce se mi zobrazily pěkně vedle sebe
Teda, s resize mě to taky překvapilo snad ani to pozadí nemám uložený,pořád jsem jej měnila,aby bylo akorát,to asi budu muset dělat znovu Ale kam ji tedy nahrát aby vydržela ?
Není tady
Holky, prosim, poradte mi, co a jak mam nastavit, abych mela na blogu stitky?
Není tady
Sillwan, když píšeš příspěvek, nebo když ho edituješ, tak máš dole štítek..... tam napiš název, třeba ráčci.
U dalšího příspěvku můžeš buďto znovu vypsat ráčci, nebo si to rozklikneš a máš tam ráčci .... postupně musíš otevřít každý příspěvek, přes editovat a dopsat štítek (případně vybrat).
Podrobněji: V řídícím panelu klikneš na "upravit" záznamy. Otevře se Ti okno, kde máš názvy všech příspěvků.
Kliklneš na "upravit" a jsi v okně jako když píšeš nový příspěvek. Za modrým možnosti příspěvku máš popisky pro tento příspěvek a za tím malé okno, kam napíšeš název štítku. Pokud máš nějaké štítky již založené, tak klikneš za tímto oknem na zobrazit vše, vyklopí se Ti okénko, kde máš názvy všech již vytvořených štítků. Buďto si vybereš, nebo založíš další a klikneš na publikovat příspěvek.
Upravil(a) spunt (8. 7. 2009 15:23)
Není tady
Diky, Spunti. A jak si to mam pak dat do sloupecku?
Není tady
Sillwan, nevím co chceš dát do sloupečku, jsem zmožená
V blogu se ten štítek objeví automaticky.
A na straně se Ti ty štítky také objeví samy
Není tady