27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
annave napsal(a):
Děvčata SOS SOS SOS
Prosím, poradíte mi některá, jak si dát na blog ocenění, aby to vypadalo nějak takhle. Já jsem skončila u nadpisu a dál nevím.
A jak se to dělá, kdy dostanete ocenění dvě? Vybíráte 14 blogů?
Anny - já jsem si uloila obrázek na disk a ten jsem nahrála a zkopírovala nadpis , to povídání , a napsala poděkování. Vyberu za sebe jen 7. ALe to a zítra. Mrkni se ke mně na blog.
Není tady
A u jsem to nala. Strana 5, příspěvek 104. punti díky
Není tady
annave napsal(a):
A u jsem to nala. Strana 5, příspěvek 104. punti díky
tak jsem v noci nepochopila co myslí. promin
Není tady
Dui já kolikrát nepochopím ani sama sebe. A srozumitelné vyjadřování mi dělá velké potíe.
Není tady
Prosím o radu
vytvořila jsem si vlastní pozadí, nahrála na ablonu s třeba sloupečkama, tu klasickou co máme od babinetek - ja od Annave, při zobrazení blogu bylo pozadí vidět i tři sloupečky, ale kdy si dám rozvrení, mám tam jenom jeden sloupek - pod sebou vechny miniaplikace atd.... Co s tím?????
Není tady
Jak si vytvořit pohyblivou ikonku, banner, blikačku
http://www.jak-na-blog.cz/pohyblivou-ikonku.php
http://lesana.bloguje.cz/543735-animovany-obrazek.php
Není tady
Dusi, to se mi takhle objevilo taky, ten prostřední je levý a ten spodní je pravý, to pozná podle toho, co tam má například hodiny, tak ví který je to sloupec. Nechápu ale proč se to tak zobrazilo. Ale na webu je to ok.
Není tady
Holky, co máte tu ablonu, co koluje mejlama, ta se 2 sloupci, jde vám nahrát hlavička v png, tak aby to v png zůstalo? Mně se tam dycky objeví bílé pozadí a to jsem tam měla původně jinou hlavičku a bez pozadí a nevím co s tím
Není tady
Tutulko, pokud chce hlavičku s průhledným pozadím, jako mám třeba já na svém blogu, ulo si obrázek s koncovkou gif
Není tady
Tutul, já mám hlavičku v png a obarvila jsem si bílé pozadí podle barvy blogu. Ale to u tebe asi nepůjde. Ale hlavičku má nádhernou.
Není tady
Díky za tuhle nit konečně jsem dokázala dát si ocenění ke mě na blog
i kdy se přiznám e jsem otálela kvůli mé blbé náladě i kdy jsem z něho měla radost
Není tady
dusička napsal(a):
Prosím o radu
vytvořila jsem si vlastní pozadí, nahrála na ablonu s třeba sloupečkama, tu klasickou co máme od babinetek - ja od Annave, při zobrazení blogu bylo pozadí vidět i tři sloupečky, ale kdy si dám rozvrení, mám tam jenom jeden sloupek - pod sebou vechny miniaplikace atd.... Co s tím?????
Ahojky, tak já mám ten samej problém, na webu to OK rozhodně není, vechno mám pod sebou, nejdou mi např. blogy vedle záznamů,ale a si naroluju vechny příspěvky,seznam blogů se mi zobrazí teprve pak...nevím jak na to,díky
Není tady
Tohle si mi také stalo.
Nahrála jsem si znovu ablonu co nabízí blogspot a pak jsem tam znovu přehrála tu třísloupcovou.....
A bylo to v pořádku.
Není tady
A myslí,e by to samý lo s ablonou,kterou jsem si yvrobila??,Mám tam zase mraky odkazů na blogx,nemůu to dělat zase znova A tu co nabízí blogspot nechcííííí
Není tady
Evajs, můe zkusit stávající ablonu přehrát znovu, ale pokud má svoje pozadí, tak si tu část co jsi vkládala dodatečně zkopíruj, to tam musí dát znovu.
Ale jestli se to srovná a nevymae se z vloených funkcí nic, to Ti nezaručím.
Změna ablony je risk.....
Není tady
Holky pomoc , na obou blozích mi zmizely pozadí, vidíte je nebo ne? Co to zase můe být? Nic jsem neměnila. Není moný, e resize u neplatí? Je to přeci jen dočasné.
Tak je to asi tak jak si myslím, musela jsem to přes resize nahrát znovu, to je na prd, kdy to vydrí tak málo, jak byste to řeily? Kdy jsem to zkusila nahrát na jeden svůj starí blog, tak se mi to neukáe...
Upravil(a) Tutule (7. 7. 2009 11:24)
Není tady
Tutul, já vidím pozadí u obou. Jak to, e mi uniklo, e má dva blogy:co:
A krásný
Upravil(a) annave (7. 7. 2009 17:21)
Není tady
spunt napsal(a):
Evajs, můe zkusit stávající ablonu přehrát znovu, ale pokud má svoje pozadí, tak si tu část co jsi vkládala dodatečně zkopíruj, to tam musí dát znovu.
Ale jestli se to srovná a nevymae se z vloených funkcí nic, to Ti nezaručím.
Změna ablony je risk.....
3puntí,ablonu jsem neměnila,nakonec jsem zjistila,e je to tím,e mám před vemi příspěvky Slide...dala jsem ho nakonec a ejhle,sloupce se mi zobrazily pěkně vedle sebe
Teda, s resize mě to taky překvapilo snad ani to pozadí nemám uloený,pořád jsem jej měnila,aby bylo akorát,to asi budu muset dělat znovu
Ale kam ji tedy nahrát aby vydrela
?
Není tady
Holky, prosim, poradte mi, co a jak mam nastavit, abych mela na blogu stitky?
Není tady
Sillwan, kdy píe příspěvek, nebo kdy ho edituje, tak má dole títek..... tam napi název, třeba ráčci.
U dalího příspěvku můe buďto znovu vypsat ráčci, nebo si to rozklikne a má tam ráčci .... postupně musí otevřít kadý příspěvek, přes editovat a dopsat títek (případně vybrat).
Podrobněji: V řídícím panelu klikne na "upravit" záznamy. Otevře se Ti okno, kde má názvy vech příspěvků.
Kliklne na "upravit" a jsi v okně jako kdy píe nový příspěvek. Za modrým monosti příspěvku má popisky pro tento příspěvek a za tím malé okno, kam napíe název títku. Pokud má nějaké títky ji zaloené, tak klikne za tímto oknem na zobrazit ve, vyklopí se Ti okénko, kde má názvy vech ji vytvořených títků. Buďto si vybere, nebo zaloí dalí a klikne na publikovat příspěvek.
Upravil(a) spunt (8. 7. 2009 15:23)
Není tady
Diky, Spunti. A jak si to mam pak dat do sloupecku?
Není tady
Sillwan, nevím co chce dát do sloupečku, jsem zmoená
V blogu se ten títek objeví automaticky.
A na straně se Ti ty títky také objeví samy
Není tady