|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Pred nekolika dny se zde objevila pohybujici se reklama se spore odenymi muzskymi tely.
Ja tuto reklamu tady v praci nemuzu mit a ani ji v podstate na obrazovce mit nechci, nelibi se mi.
Co mam udelat, aby se mi tato reklama prestala zobrazovat?
Dekuji.
Olympio, reklama na tomto serveru je nezbytnost, náklady na chod celého Babinetu jsou celkem vysoké a majitelé jediný příjem pro tento chod mají právě z reklam. Jediná možnost, jak se reklam zbavit, je v současné době Babinet Klub, podrobnější informace najdeš nahoře v oznámení.
Není tady
Ja naprosto chapu, ze reklama je nezbytnost, proto nepisu, ze se chci zbavit vsech reklam na Babinetu.
Mne jen velice vadi ta "nahata" reklama a v praci si kvuli ni nemuzu otevrit Babinet.

Fidorko ta reklama se zobrazí,když otevřeš Babinet,je hned na titulní stránce vpravo 
Já je chci domů na hraní,ty chlapečky

Není tady
Tak když jde jen o tu nahatou reklamu, která je na hlavní stránce Babinetu, tak to je jednoduché, nechoť na diskuse přes hlavní stránku Babinetu, ale rovnou si dej do oblíbených Diskuse, klikneš a jsi přímo v diskusích a hambatou reklamu přeskočíš 
Není tady