|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Upravil(a) unicca (23. 5. 2009 17:56)
Není tady
No jo, život je prostě kudrnatej...
Ale Uni, proč by to mělo být špatně? Pořád se jde...
Já jsem také po rozvodu měla neperspektivní vztah, který jsem ukončila (sice bez vdavek), ale co to mění? Ukončily se špatné vztahy, nefunkční, abych byla volná a aby bylo místo pro nový vztah....ne?
Pokud si se svým bm rozumíš a stýkáte se, je to přece super, jste k sobě mnohem víic tolerantnější a nemáte vůči sobě závazky. ...Já bych netlačila, nechala to volně plynout. Ono se to vyvrbí samo. Určitě se bm nezměnil, není to jiný člověk. Je to stále ten, i se svými chybami....a o těch víš...
Ty jsi podle všeho schopná, samostatná a chytrá ženská, tudíž oddělíš zrno od plev. Třeba si spolu můžete zajet na dovolenou, být spolu na vánoce, zajít na kafe a když spolu nebude chtít být , tak se potkáte třeba za týden, za 10dní - co já vím...nebo naopak spolu strávíte víkend....
nevím, třeba neznám dobře situaci, ale já tam ani problém nevidím. Jen kus cesty, růst...
Upravil(a) Wiki (22. 5. 2009 12:53)
Není tady

Jak radí Wiki, nech to plout. Všechno do sebe zapadne, uvidíš. 
Není tady
Unicco, tak se dál scházejte jen občas, je-li vám všem takhle dobře a čas ukáže máte-li se scházet častěji či spolu znovu začít žít. Souhlasím s wiki - já v tom taky nevidím problém, ba naopak, vše je, tak jak má, nechej to pozvolna plout, ono si to nějak sedne.
Není tady
Když to tak čtu, vzpomněla jsem si na jeden aforismus: "lidé by občas potřebovali den volna od života"
Zrovna prožívám krizi ve vztahu, a když nad tím tak přemýšlím, mám pocit, že vztah by kolikrát možná nenabral blbej směr, kdyby se lidi občas zastavili, odpočinuli od sebe (chtělo by to tak nejméně měsíc
-raději víc, srovnali myšlenky...)
Není tady
Vzpomínáte na ty okamžiky v životě, kdy bouráte, kdy se nedaří, kdy máte pocit, že celý svět se spiknul proti vám, a teď najednout zčista jasna TO přijde. A vy pochopíte, proč se to "špatný" stalo.....
Nikdy nevíme v tu chvíli, co je dobře a co je špatně. Takže - proto - všechno se děje správně....to jsem se naučila...
Ano - zapadne to do sebe....jak píše javena 
Není tady
Já tam nevidím důvod k brečení do polštáře.
Nechala bych se vést srdcem a nechala věci plynout. Nic se neděje.
A proč musíš mít za každou cenu nějakého chlapa? Proč to hrotíš - buď budu s tím nebo s tím? Nevyhovuje-li mi ani jeden, tak budu sama, ne?
Není tady
to jste měli stejne zvláštní vztah s manželem ,když jste za sebou dojížděli nějakých 140km....
Není tady