|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Už vůbec to, že píše - že příšera ne, nic moc. Proboha, přemýšlet v těchle intencích není nic dobrého.
majkafa napsal(a):
Už vůbec to, že píše - že příšera ne, nic moc. Proboha, přemýšlet v těchle intencích není nic dobrého.
To jsem nepochopila, to jako že jsem namyšlená? A už s tím končím, tohle téma je o obědech. Na obědy chodím, ale svačiny vynechávám, ne abych stíhala práci, ale abych se s někým nepohádala. Pak mám hlad. To je ale blbost,co?
Upravil(a) luminka (24. 5. 2009 9:18)
Není tady

Lumi, podľa mňa si fakt normálna žena, s normálnym(=priemerným) výzorom a ak chceš počuť nezaujatý názor, skús si našetriť na vizážistku alebo napíš do nejakej tej "premenovej poradne", kde ti odborníci povedia, čo ti pristane a čo nie. Je umenie vytrieskať zo svojho výzoru najviac, čo sa dá(sama sa to učím celý život), ale asi to stojí za to. Niekedy stačí zmena účesu alebo typu líčenia(mne pomohla jedna moja známa, vizážistka, hoci spočiatku som sa jej radám - dosť ultimatívnym - bránila... ale mala pravdu, musím uznať). Keď som skončila s trvalou a zmenila rám okuliarov, omladla som o 10 rokov... a to tiež nie som žiadna twigy.
Fakt skús nejako naškrabať peniaze na vizážistku.
Není tady

majkafa napsal(a):
Ale majko, ona konečeně uznala, že NENÍ příšera. Někdy jsem z jejího psaní měla pocit, že nad i je. Ale NENÍ.
Luminku bych vzala na naše společné obědy s babama z práce, tam by přišla na jiný myšlenky a nemyslela by na takový blbosti.
Já jsem taky čtyřicítka, s trochu větší pr...í a macatýma nohama, no a co? Mám se po.rat? Vloni jsem přibarala 10 kilo a i tak si dovolím říct, že mi to sekne, když se dobře oháknu. A klíďo jdu s holkama na oběd a neřeším, že některý jsou štíhlý nebo hubený. Mám sebevědomí, takže se sice moc necpu, ale kafčo a marlenku jsem si s něma taky dala.
Není tady
Selima napsal(a):
Lumi, podľa mňa si fakt normálna žena, s normálnym(=priemerným) výzorom a ak chceš počuť nezaujatý názor, skús si našetriť na vizážistku alebo napíš do nejakej tej "premenovej poradne", kde ti odborníci povedia, čo ti pristane a čo nie. Je umenie vytrieskať zo svojho výzoru najviac, čo sa dá(sama sa to učím celý život), ale asi to stojí za to. Niekedy stačí zmena účesu alebo typu líčenia(mne pomohla jedna moja známa, vizážistka, hoci spočiatku som sa jej radám - dosť ultimatívnym - bránila... ale mala pravdu, musím uznať). Keď som skončila s trvalou a zmenila rám okuliarov, omladla som o 10 rokov... a to tiež nie som žiadna twigy.
Fakt skús nejako naškrabať peniaze na vizážistku.
Vizážistka je dobrý nápad
.
Není tady
Ono záleží na fotkách, na některé můžete vypadat příšerně a někde jako hvězda, záleží, kdo vás fotil a co chtěl vlastně vyfotit. Když si z vás manžel bude chtít udělat srandu, tak vás vyblejskne jako příšeru, a určitě takový okamžik najde. Jinak tak jak jsem, bych asi chtěla zůstat, jen nějaké kilo dolů, odstranit skvrny na kůži a jinak myslím, že v jiném účesu bych vypadala starší, změnu jsem právě poslední roky prodělala, vlasy mám teď mnohem delší a zbavila jsem se světlého melíru v tmavých vlasech.
Není tady

Seli, nemyslím, že potřebuje vizážistku, stačí dobrá kámoška, co jí poradí, co jí sekne a co ne. my to tak normálně s babama v práci máme, nevím, čím to je, ale žádná řevnivost mezi náma není, je nás tam 10 baba aklidně si vzájemně řekneme, že tothle jo, to nosit a tohle teda v žádným případě. u nás bysme ji jemně dostrkaly tam, kde by chtěla být, že by byla i za málo peněz kočka, i s kilama navíc. A na obědy by s náma chodila ráda. Odanučily bysme ji skuhrat, s náma je pr.del.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Seli, nemyslím, že potřebuje vizážistku, stačí dobrá kámoška, co jí poradí, co jí sekne a co ne. my to tak normálně s babama v práci máme, nevím, čím to je, ale žádná řevnivost mezi náma není, je nás tam 10 baba aklidně si vzájemně řekneme, že tothle jo, to nosit a tohle teda v žádným případě. u nás bysme ji jemně dostrkaly tam, kde by chtěla být, že by byla i za málo peněz kočka, i s kilama navíc. A na obědy by s náma chodila ráda. Odanučily bysme ji skuhrat, s náma je pr.del.
Ale Luminka asi nemá žádnou dobrou kamarádku, která by ji mohla poradit a když ji to řekne kolegyně v práci, tak se urazí! Já si taky na nákupy beru kámošku a ta mě občas zabrzdí
a jí zase dělám poradce já
.
Není tady

Lumi, přijeď do Kuřimi, vyrazíme do Brna, já ti řeknu, co si sekne a co ne a nemusí to stát balík, neboj. A pak si spolu zajdeme hromadně na oběd, třeba tam, co chodíme s holkama z práce 

Není tady

Modroočka napsal(a):
No, ide len o to, aby nebrala radu KAMOŠIEK opäť ako KRITIKU. Aby pochopila, že to, že sa dá niečo vylepšiť, nemusí znamenať, že ona je zlá... alebo príšera.
Od vizážistky by to mohla zobrať inak - a možno by ju naopak uistila, že si našla pre seba najlepší spôsob úpravy výzoru
a sebavedomie by šlo trochu nahor.
Upravil(a) Selima (24. 5. 2009 9:41)
Není tady

luminka napsal(a):
A přílišná tvrdost někomu pomohla, jako to, co dělá moje kolegyně? Říct někomu, jak příšerně vypadá, ještě když si ráno u zrcadla myslel, že to není tak zlé?
Nevím. Nejvýhodnější by asi bylo, naučit se, při pohledu do zrcadla neřešit, že to není tak zlé, ale vědět, že o sebe natolik dbám, že je to nejlepší možné a brát se tak.
Tohle není vzhledem. Měli jsme v práci kdysi dost nepohlednou kolegyni , navíc nejméně s 30 kily nadváhy a byla jedna z nejoblíbenějších. Byla nad věcí, milá, byla s ní sranda. Když se podívala do zrcadla, řekla : "No, pane jo, já mám zase šlehu - a ty tlustý nohy - ále co, jsou lidi, co mají jen jednu nohu a taky žijí.
Upravil(a) mashanka (24. 5. 2009 10:18)
Není tady

luminka napsal(a):
Selima napsal(a):
Každý má právo slobodne sa vyjadriť a každý má právo slobodne ignorovať keci toho druhého.
Tuná je aj tlačítko Ignore, tak sa nauč používať aj v reálnom živote také pomyslené tlačítko Ignore.
Ale když to ignorujete, nevypadá to potom, že si to necháte líbit?
Může to tak vypadat, ale to je druhá věc, která ti může být u zadku, jak co vypadá. V každém případě, pokud po akci nenastane reakce, dotyčného to časem přestane bavit - na to můžeš vzít jed
Není tady

luminka napsal(a):
majkafa napsal(a):
To jsem nepochopila, to jako že jsem namyšlená? A už s tím končím, tohle téma je o obědech. Na obědy chodím, ale svačiny vynechávám, ne abych stíhala práci, ale abych se s někým nepohádala. Pak mám hlad. To je ale blbost,co?
To je - vždyť při jídle se nemluví, tak jak se můžeš pohádat ? 
Není tady
luminka napsal(a):
majkafa napsal(a):
Proč všechno obrátíš proti sobě?
Nemohla jsem to třeba myslet pozitivně?
Pouze jsem napsala, že nemáme přemýšlet o tom, jestli jsme nebo nejsme příšery. To není pozitivní myšlení. Nic jiného jsem tím nemyslela.
Luminka potřebuje v první řadě dobrou psycholožku - psychologa, aby jí pomohl najít její pozitivní sebevědomí. Ale to musí nejdříve ona sama doopravdy chtít a ne sama sebe srážet.