|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Lily, nemá cenu se ptát a pak mazat příspěvek. Mohla jsi si na sebe opravdu vztáhnout něco, co bylo myšleno úplně jinak. Z příspěvku to není zcela jasné.
Když jsem byla doma s dětmi, taky jsem se bavila s maminama v parku a vím, že ty vazby většinou pokračují dál. Školka, škola...Určitě není příjemný si připadat "odstrčená".
Ale z vlastní zkušenosti vím, že se spoustou mamin jsem probrala jen zběžné věci a s některými se skutečně přátelím dodnes.
Jestli ti za to stojí, zkus bonbony, laskominy... jdi na to přes děti.
Mojí kámošce kdysi moje děti doslova sežraly banány, zatímco její vyplenily mojí zásobu hroznového vína.
Já bych ale spíš zkusila jiný maminy. Nic se nemá lámat přes koleno. Ona se najde mamča, se kterou si sednete. 
Není tady