1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Jakto, e Spravedlnost nezavřeli, kdy u je táááák obrovská?
Není tady
Páč s tím na Duchnách nikdo nepočítá to tu jetě snad nebylo
Není tady
Mikuldo ... taky jsem takovej iniciativní blbec, jednou jsem v půl druhý ráno zaktivizovala souseda pod náma, kdy mě vzbudil tichý hovor pod oknem - stáli tam kluci a byli "podezřelí" tak jsem je chvíli sledovala a oni se fakt vydali k autu jiného naeho panelákového souseda a dloubali se mu dlouhým drátem ve dveřích - tak já v pyamu seběhla o patro ní ( mana měl noční) a spolu se sousedem jsme kluky lapili a pak s nima čekali v těch pyamech třičtvrtě hodiny před barákem ( jetě e byla teplá letní noc) ne se přisoukala akční policie , která nám vyčinila, e jsme nenechali hoíky to rádio z auta vyrvat aby oni měli důkaz. Měla jsem pocit, e je přece daleko lepí, kdy tomu sousedovi zachráním rádio, ne abych je nechala to zničit a on a si to pak spravuje .... ovem stráci zákona měli jiný názor. Tak jsme ( pořád v těch pyamech) svatosvatě slíbili, e přítě bude dotyčný delikvent sedět lapen v autě a to rádio bude celou třičtvrtě hodinu dret v tlapkách i kdyby nechtěl ....
Není tady
lupina montana napsal(a):
Páč s tím na Duchnách nikdo nepočítá
to tu jetě snad nebylo
S tím, e je Spravedlnost táááák obrovská?
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Jetě se to tu neuzavřelo protoe sem z moderátorů nikdo nechodí
. A kdy jim to nenahlásím, nikdo to nezavře
Taky Spravedlnost. Je i slepá...
Není tady
lupina montana napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Víme, co se ustně na druhém konci světa, ale nevíme, co trápí naeho souseda ve vedelejím bytě...
já neříkám, e vyuívání moderních komunikačních technologií je patné. Já jen říkám, e zapomínáme hledat přátele v tom nejbliím okolí, říkám, e lidské společnenství - základní jednotka: rodina, komunita..nefunguje, rozpadla se.
Nojo...kdy ty chce vechno a nejlépe hned, co?
Jj, chce vechno páč nejsem ádný Béčko
Hned to ale být nemusí, je mi jasný, e a přestanou drhnout brzdy, ono se to rozběhne
Není tady
Holky, proč říkáte "iniciativní blbec"? Já mnyslím, e nám jen zůstay zachovány instinkty pospolitosti a vzájemné pomoci
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Holky, proč říkáte "iniciativní blbec"? Já mnyslím, e nám jen zůstay zachovány instinkty pospolitosti a vzájemné pomoci
To je jen takové běně pouívané sousloví ... páč někdy mnoho inicicativy kodí ... tam je taky dost tenká hranice, stejně jako mezi konáním a pácháním dobra
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Viktorko,
jde o úhel pohledu
Slepej nepotřebuje úhel, to spí brejle, pokud má ňáký zbytky...
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Jakto, e Spravedlnost nezavřeli, kdy u je táááák obrovská?
A sákri. Nejdřív jsem viděla jenom dva smysly (ha-ha), teď vidím aj ten třetí... obrovská spravedlnost je fáááákt nebezpečná, měla by být zavřená...
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Jetě se to tu neuzavřelo protoe sem z moderátorů nikdo nechodí
No samo e ne...my se vodmoderujem samy
Není tady
A u to tak vypadá, e i zavřem...
Není tady