|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Jakto, že Spravedlnost nezavřeli, když už je táááák obrovská? 
Není tady
Páč s tím na Duchnách nikdo nepočítá
to tu ještě snad nebylo
Není tady
Miškuldo ... taky jsem takovej iniciativní blbec, jednou jsem v půl druhý ráno zaktivizovala souseda pod náma, když mě vzbudil tichý hovor pod oknem - stáli tam kluci a byli "podezřelí" tak jsem je chvíli sledovala a oni se fakt vydali k autu jiného našeho panelákového souseda a dloubali se mu dlouhým drátem ve dveřích - tak já v pyžamu seběhla o patro níž ( manža měl noční) a spolu se sousedem jsme kluky lapili a pak s nima čekali v těch pyžamech třičtvrtě hodiny před barákem ( ještě že byla teplá letní noc) než se přisoukala akční policie , která nám vyčinila, že jsme nenechali hošíky to rádio z auta vyrvat aby oni měli důkaz. Měla jsem pocit, že je přece daleko lepší, když tomu sousedovi zachráním rádio, než abych je nechala to zničit a on ať si to pak spravuje .... ovšem strážci zákona měli jiný názor. Tak jsme ( pořád v těch pyžamech) svatosvatě slíbili, že příště bude dotyčný delikvent sedět lapen v autě a to rádio bude celou třičtvrtě hodinu držet v tlapkách i kdyby nechtěl .... 

Není tady
lupina montana napsal(a):
Páč s tím na Duchnách nikdo nepočítá
to tu ještě snad nebylo
S tím, že je Spravedlnost táááák obrovská?

Není tady
Tulipánka napsal(a):
Ještě se to tu neuzavřelo protože sem z moderátorů nikdo nechodí
. A když jim to nenahlásím, nikdo to nezavře
Taky Spravedlnost. Je i slepá...
Není tady
lupina montana napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Víme, co se šustně na druhém konci světa, ale nevíme, co trápí našeho souseda ve vedelejším bytě...
já neříkám, že využívání moderních komunikačních technologií je špatné. Já jen říkám, že zapomínáme hledat přátele v tom nejbližším okolí, říkám, že lidské společnenství - základní jednotka: rodina, komunita..nefunguje, rozpadla se.
Nojo...když ty chceš všechno a nejlépe hned, co?
Jj, chce všechno páč nejsem žádný Béčko 
Hned to ale být nemusí, je mi jasný, že až přestanou drhnout brzdy, ono se to rozběhne 
Není tady
Holky, proč říkáte "iniciativní blbec"? Já mnyslím, že nám jen zůstay zachovány instinkty pospolitosti a vzájemné pomoci 
Není tady

Pandorraa napsal(a):
Holky, proč říkáte "iniciativní blbec"? Já mnyslím, že nám jen zůstay zachovány instinkty pospolitosti a vzájemné pomoci
To je jen takové běžně používané sousloví
... páč někdy mnoho inicicativy škodí ... tam je taky dost tenká hranice, stejně jako mezi konáním a pácháním dobra 
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Viktorko,
jde o úhel pohledu
Slepej nepotřebuje úhel, to spíš brejle, pokud má ňáký zbytky...
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Jakto, že Spravedlnost nezavřeli, když už je táááák obrovská?
A sákriš. Nejdřív jsem viděla jenom dva smysly (ha-ha), teď vidím aj ten třetí... obrovská spravedlnost je fáááákt nebezpečná, měla by být zavřená... 
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Ještě se to tu neuzavřelo protože sem z moderátorů nikdo nechodí
No samo že ne...my se vodmoderujem samy 
Není tady
A už to tak vypadá, že i zavřem...

Není tady