Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 23. 7. 2009 0:06

moneta
♥♥♥♥---

Re: Co vás dnes ROZESMÁLO??

PPavlaa napsal(a):

aha. no tak hlavně opatrně, dneska jezdí šílenců ... vyjezdíš se neboj, je to jen otázka času, pak budeš jezdit jako profík tummenupp

jj je to hrůza, mám ještě strach , hlavně ve městě

Není tady

#127 23. 7. 2009 0:09

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

taky jsem na začátku mívala strach, měla sjem svoje vyjetý trasy a běda, když někde uzavřeli silnici a já musela jinudy big_smile jako řidič nadávám na chodce, jako chodec na řidiče big_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#128 24. 7. 2009 22:51

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Dneska se meho ameickeho sefa zeptali, jestli umi neco jineho krome anglictiny on ze "Not really" a pak nase hlasite "Typical American" ;-))))

42!

Není tady

#129 24. 7. 2009 23:07

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Dneska jsme s dcerou pri jizde autem spatrily asi 100 kilovou zenstinu vencici psa v plavkach. V plavkach byla ona, ne ten pes tongue  Tak jsme se s chuti zasmaly, protoze takovy obrazek se nevidi moc casto.
Ted navazu na b.jagu...takove sebevedomi neboli nesoudnost je taky ehm jaksi "typical american" wink

Upravil(a) sunyata (24. 7. 2009 23:08)

Není tady

#130 25. 7. 2009 0:57

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: mater urbium
Web

mě včera rozesmál syn, asi začíná dělat první "vtipy". Při kojení se najednou odpojil a vrazil mi hlavu mezi prsa. Pak ji zase zvedl, jakoby se odtáhl, podíval se na mě, vypískl smíchy, úplně hýkal a pak zase zabořil hlavu a celé to několikrát opakoval. myslím že můj malý génius se mnou hrál první peek-a-boo, na schovku smile

Není tady

#131 25. 7. 2009 12:11

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

Moje holčička zas nedávno za mnou přišla a na hlavě měla moje kalhotky, co vytáhla ze zásuvky big_smile

Včera jsme byli v ZOO a ona večer usínala a pořád se ze spaní chechtala smile

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#132 25. 7. 2009 12:40

Sarana
♥♥♥♥♥♥-

Dneska jsem se fakt zasmála,když jsem na Seznamu vedle zprávy o nějakém amer. úchylovi(měl na mražácích desítky psů)  viděla reklamu na ledničky Liebherr ve zvýhodněné ceně. Miluju kameňáky godlike Jen mě nekamenujte,já mám jinak psy moc ráda rodna

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;19;122/st/20071031/n/Danielka/k/f793/age.png[/url]
=http://www.TickerFactory.com/]
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10752;107/st/20091123/n/Luk%E1%9Aek/k/9871/age.png[/url]

Není tady

#133 25. 7. 2009 13:19

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Sarana napsal(a):

Dneska jsem se fakt zasmála,když jsem na Seznamu vedle zprávy o nějakém amer. úchylovi(měl na mražácích desítky psů)  viděla reklamu na ledničky Liebherr ve zvýhodněné ceně. Miluju kameňáky godlike Jen mě nekamenujte,já mám jinak psy moc ráda rodna

lol

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#134 25. 7. 2009 21:30

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

Sarana napsal(a):

lollollollollol

Není tady

#135 26. 7. 2009 10:05

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Potkaj se dve blondýnky a jedna řiká druhý: "Když si blondska, máš to nahoře stejný jako dole?"
A ta druhá se zamyslí a odpoví: "Myslíš jako vylízaný?"

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#136 26. 7. 2009 10:10

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Sarana napsal(a):

já mám jinak psy moc ráda rodna

na česneku nebo na smetaně?
(taky miluju kameňáky hjarta )

Strach je malá smrt...

Není tady

#137 26. 7. 2009 12:02

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

mashanka napsal(a):

Potkaj se dve blondýnky a jedna řiká druhý: "Když si blondska, máš to nahoře stejný jako dole?"
A ta druhá se zamyslí a odpoví: "Myslíš jako vylízaný?"

..děkujůůů... lollollollollol ten je hustej.....

Není tady

#138 27. 7. 2009 10:40

lady ZP
♥♥♥----

Přes víkend jsem na zkoušku vyráběla "NEVĚSTIN ZÁVOJ" dostala jsem recept od sestřenice ze Slovenska. Je to takový vrstvený bramborový salát. Dělala jsem to z poloviny ingrediencí, aby toho nebylo hodně. Ale stejně bylo, není v mých silách to spotřebovat. Tak jsem mísu zabalila a vzala do práce. Když jsem ji rozbalovala a tázala se techniků jestli si dají, tak koukli co to je - řekla jsem jim, že je to takový jemný  bramborový salát a tak koukli do tašky s dotazem "a kde máš řízky?". Vysvětlila jsem, že se to připravuje na různé párty jako salát a chlapi na  to "tak co budeme v tom horku pít?" Tak jsme se zasmáli a já doufám, že to do nich dostanu byla by škoda to vyhodit.

Žít a nechat žít

Není tady

#139 27. 7. 2009 16:08

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Co mě dnes rozesmálo ?
Vylákala jsem telefonem kamarádku na oběd k Číňanovi. Moc se jí nechtělo- říkala, že pejsčičí nejí, že tyhle čínský hospody jsou hrůza děs a kdo ví, co nám dají  dumbom ...No přemluvila jsem ji- povídám : neblázni ..to jsou jen kecy...
Přišly jsme před restauraci a na dveřích cedulka - Hledá se čivava- nálezné 5000,-  lol
Jedly jsme v pizzerce tonguecool lol

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#140 27. 7. 2009 17:25

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

lol

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#141 27. 7. 2009 17:50

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Amri, tak to je dokonalý lollollol
U nás v Brně si mohli dát v jedné téhle jídelně odkaz na spermabanku lollollol protože jim našli před nějakým tím rokem v tatarce sedm druhů spermatu. Nevěřila jsem tomu, ale byla to pravda. Tak už na tyhle čínský nudle s masem neurčitého původu a spermotatarkou nechodím usch

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#142 27. 7. 2009 18:06

Blossom
Host

Velmi ukřičená, neatraktivní žena s hrubými rysy vchází do Tesca
s dvěma dětmi za sebou, křičíc na ně oplzlosti celou cestu ke
hlavnímu vchodu.
Vrátný u vchodu jí říká:
"Dobrý den madam, vítejte v Tescu, máte nádherné dětičky. To jsou
dvojčata, že?"
A tlustá škaredá žena přestane křičet, potáhne nosem a osopí
se na něho:
"Samozřejmě, že nejsou. Starší má devět a mladší sedm. Proč
si myslíš, že jsou dvojčata? Copak vypadaj stejně, ty idiote?"

"To rozhodně ne, madam," odpovídá jí vrátný, "já jen nemůžu
uvěřit tomu, že někdo s vámi dokázal souložit dvakrát."

#143 28. 7. 2009 11:22

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Opět příhoda z lékárny: Přišel pán a chtěl po mě kloktadlo Tupolev. Já mu říkám:" Tupolev je letadlo, ale kloktadlo?" Nicméně jsem zavolala doktorovi, který mu to poradil a on říká: "Paní magistro, já jsem mu řekl, ať si u vás koupí sypanou šalvěj a tu polévkovou lžíci šalvěje ať zalije horkou vodou a kloktá! " málem mě to zabilo, jak jsem se smála big_smilebig_smilebig_smile

Out from the dark into the light !

Není tady

#144 28. 7. 2009 12:43

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha-východ

Rosamunda napsal(a):

Opět příhoda z lékárny: Přišel pán a chtěl po mě kloktadlo Tupolev. Já mu říkám:" Tupolev je letadlo, ale kloktadlo?" Nicméně jsem zavolala doktorovi, který mu to poradil a on říká: "Paní magistro, já jsem mu řekl, ať si u vás koupí sypanou šalvěj a tu polévkovou lžíci šalvěje ať zalije horkou vodou a kloktá! " málem mě to zabilo, jak jsem se smála big_smilebig_smilebig_smile

lollollol

Není tady

#145 28. 7. 2009 13:25

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

U nás v Brně si mohli dát v jedné téhle jídelně odkaz na spermabanku lollollol protože jim našli před nějakým tím rokem v tatarce sedm druhů spermatu. Nevěřila jsem tomu, ale byla to pravda. Tak už na tyhle čínský nudle s masem neurčitého původu a spermotatarkou nechodím usch

Modroočko, ty jsi z Ostravy? 14 dní zpátky jsme totiž měli firemní akci a kolegyňka se těšila na Stodolní, že si koupí kebab a dá mojito. Na to ji naši kolegové popřáli dobrou chuť a povykládali co se našlo při rozborech v tatarce....7 druhů spermatu big_smile
Jsem jí říkala, že je to blbost nebo ať řekne že si to dá bez tatarky......bohužel, dala si jenom to mojito.

Není tady

#146 28. 7. 2009 15:01

marg
♥♥♥----

Dnes mne rozesmála věta: "Smrt je to poslední, co na světě máme".
Pozn.: Mám jít na JIP.

Nuzota z lidí vlky činí a vlky z lesů žene hlad.
F. Villon

Není tady

#147 28. 7. 2009 15:26

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Kuřátko napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Modroočko, ty jsi z Ostravy? 14 dní zpátky jsme totiž měli firemní akci a kolegyňka se těšila na Stodolní, že si koupí kebab a dá mojito. Na to ji naši kolegové popřáli dobrou chuť a povykládali co se našlo při rozborech v tatarce....7 druhů spermatu big_smile
Jsem jí říkala, že je to blbost nebo ať řekne že si to dá bez tatarky......bohužel, dala si jenom to mojito.

Ne, ne, já su Brňanda lol byl to kiosek u Tesca, takovej no, špinavej, no. Bylo tam nějakej čásek zavřeno, je to asi 6 let.
Jinak se nedivím, že si kamarádka nedala nic, já bych si taky nic nedala, maso pofidérní, tatarka, když ne se spermatem, tak bych o její čerstvosti pochybovala. usch

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#148 6. 8. 2009 9:43

Blossom
Host

...pořád mi se mi v diskusích všude plete reklama "Dopřejte mu více ochrany" a je u toho fotka miminka...

Nespletli to? Neměla tam být spíš fotka dospělého chlapa?  lol A místo Synflorix napsáno třeba Primeros?
To by tomu hned dalo jiný rozměr... big_smile

Upravil(a) Blossom (6. 8. 2009 9:44)

#149 6. 8. 2009 9:52

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Blossom napsal(a):

...pořád mi se mi v diskusích všude plete reklama "Dopřejte mu více ochrany" a je u toho fotka miminka...

Nespletli to? Neměla tam být spíš fotka dospělého chlapa?  lol A místo Synflorix napsáno třeba Primeros?
To by tomu hned dalo jiný rozměr... big_smile

tummenupptummenupptummenupp

Není tady

#150 8. 8. 2009 22:20

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Řežu se tu smíchy, protože jsem před momentem zahlídla reklamu, kde se píše:

"Zhubnout není problém.
Chce to jen naše vedení a Vaši vůli ...."

Nějak mě to dobře dostalo big_smile big_smile big_smile, ta slovní spojení "není problém" a "vaše vůle". big_smile wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí