29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PPavlaa napsal(a):
aha. no tak hlavně opatrně, dneska jezdí šílenců ... vyjezdíš se neboj, je to jen otázka času, pak budeš jezdit jako profík
jj je to hrůza, mám ještě strach , hlavně ve městě
Není tady
taky jsem na začátku mívala strach, měla sjem svoje vyjetý trasy a běda, když někde uzavřeli silnici a já musela jinudy jako řidič nadávám na chodce, jako chodec na řidiče
Není tady
Dneska se meho ameickeho sefa zeptali, jestli umi neco jineho krome anglictiny on ze "Not really" a pak nase hlasite "Typical American" ;-))))
Není tady
Dneska jsme s dcerou pri jizde autem spatrily asi 100 kilovou zenstinu vencici psa v plavkach. V plavkach byla ona, ne ten pes Tak jsme se s chuti zasmaly, protoze takovy obrazek se nevidi moc casto.
Ted navazu na b.jagu...takove sebevedomi neboli nesoudnost je taky ehm jaksi "typical american"
Upravil(a) sunyata (24. 7. 2009 23:08)
Není tady
mě včera rozesmál syn, asi začíná dělat první "vtipy". Při kojení se najednou odpojil a vrazil mi hlavu mezi prsa. Pak ji zase zvedl, jakoby se odtáhl, podíval se na mě, vypískl smíchy, úplně hýkal a pak zase zabořil hlavu a celé to několikrát opakoval. myslím že můj malý génius se mnou hrál první peek-a-boo, na schovku
Není tady
Moje holčička zas nedávno za mnou přišla a na hlavě měla moje kalhotky, co vytáhla ze zásuvky
Včera jsme byli v ZOO a ona večer usínala a pořád se ze spaní chechtala
Není tady
Dneska jsem se fakt zasmála,když jsem na Seznamu vedle zprávy o nějakém amer. úchylovi(měl na mražácích desítky psů) viděla reklamu na ledničky Liebherr ve zvýhodněné ceně. Miluju kameňáky Jen mě nekamenujte,já mám jinak psy moc ráda
Není tady
Sarana napsal(a):
Dneska jsem se fakt zasmála,když jsem na Seznamu vedle zprávy o nějakém amer. úchylovi(měl na mražácích desítky psů) viděla reklamu na ledničky Liebherr ve zvýhodněné ceně. Miluju kameňáky
Jen mě nekamenujte,já mám jinak psy moc ráda
Není tady
Sarana napsal(a):
Dneska jsem se fakt zasmála,když jsem na Seznamu vedle zprávy o nějakém amer. úchylovi(měl na mražácích desítky psů) viděla reklamu na ledničky Liebherr ve zvýhodněné ceně. Miluju kameňáky
Jen mě nekamenujte,já mám jinak psy moc ráda
Není tady
Potkaj se dve blondýnky a jedna řiká druhý: "Když si blondska, máš to nahoře stejný jako dole?"
A ta druhá se zamyslí a odpoví: "Myslíš jako vylízaný?"
Není tady
Sarana napsal(a):
já mám jinak psy moc ráda
na česneku nebo na smetaně?
(taky miluju kameňáky )
Není tady
mashanka napsal(a):
Potkaj se dve blondýnky a jedna řiká druhý: "Když si blondska, máš to nahoře stejný jako dole?"
A ta druhá se zamyslí a odpoví: "Myslíš jako vylízaný?"
..děkujůůů... ten je hustej.....
Není tady
Přes víkend jsem na zkoušku vyráběla "NEVĚSTIN ZÁVOJ" dostala jsem recept od sestřenice ze Slovenska. Je to takový vrstvený bramborový salát. Dělala jsem to z poloviny ingrediencí, aby toho nebylo hodně. Ale stejně bylo, není v mých silách to spotřebovat. Tak jsem mísu zabalila a vzala do práce. Když jsem ji rozbalovala a tázala se techniků jestli si dají, tak koukli co to je - řekla jsem jim, že je to takový jemný bramborový salát a tak koukli do tašky s dotazem "a kde máš řízky?". Vysvětlila jsem, že se to připravuje na různé párty jako salát a chlapi na to "tak co budeme v tom horku pít?" Tak jsme se zasmáli a já doufám, že to do nich dostanu byla by škoda to vyhodit.
Není tady
Co mě dnes rozesmálo ?
Vylákala jsem telefonem kamarádku na oběd k Číňanovi. Moc se jí nechtělo- říkala, že pejsčičí nejí, že tyhle čínský hospody jsou hrůza děs a kdo ví, co nám dají ...No přemluvila jsem ji- povídám : neblázni ..to jsou jen kecy...
Přišly jsme před restauraci a na dveřích cedulka - Hledá se čivava- nálezné 5000,-
Jedly jsme v pizzerce
Není tady
Amri, tak to je dokonalý
U nás v Brně si mohli dát v jedné téhle jídelně odkaz na spermabanku protože jim našli před nějakým tím rokem v tatarce sedm druhů spermatu. Nevěřila jsem tomu, ale byla to pravda. Tak už na tyhle čínský nudle s masem neurčitého původu a spermotatarkou nechodím
Není tady
Velmi ukřičená, neatraktivní žena s hrubými rysy vchází do Tesca
s dvěma dětmi za sebou, křičíc na ně oplzlosti celou cestu ke
hlavnímu vchodu.
Vrátný u vchodu jí říká:
"Dobrý den madam, vítejte v Tescu, máte nádherné dětičky. To jsou
dvojčata, že?"
A tlustá škaredá žena přestane křičet, potáhne nosem a osopí
se na něho:
"Samozřejmě, že nejsou. Starší má devět a mladší sedm. Proč
si myslíš, že jsou dvojčata? Copak vypadaj stejně, ty idiote?"
"To rozhodně ne, madam," odpovídá jí vrátný, "já jen nemůžu
uvěřit tomu, že někdo s vámi dokázal souložit dvakrát."
Opět příhoda z lékárny: Přišel pán a chtěl po mě kloktadlo Tupolev. Já mu říkám:" Tupolev je letadlo, ale kloktadlo?" Nicméně jsem zavolala doktorovi, který mu to poradil a on říká: "Paní magistro, já jsem mu řekl, ať si u vás koupí sypanou šalvěj a tu polévkovou lžíci šalvěje ať zalije horkou vodou a kloktá! " málem mě to zabilo, jak jsem se smála
Není tady
Rosamunda napsal(a):
Opět příhoda z lékárny: Přišel pán a chtěl po mě kloktadlo Tupolev. Já mu říkám:" Tupolev je letadlo, ale kloktadlo?" Nicméně jsem zavolala doktorovi, který mu to poradil a on říká: "Paní magistro, já jsem mu řekl, ať si u vás koupí sypanou šalvěj a tu polévkovou lžíci šalvěje ať zalije horkou vodou a kloktá! " málem mě to zabilo, jak jsem se smála
Není tady
Modroočka napsal(a):
Amri, tak to je dokonalý
![]()
U nás v Brně si mohli dát v jedné téhle jídelně odkaz na spermabankuprotože jim našli před nějakým tím rokem v tatarce sedm druhů spermatu. Nevěřila jsem tomu, ale byla to pravda. Tak už na tyhle čínský nudle s masem neurčitého původu a spermotatarkou nechodím
Modroočko, ty jsi z Ostravy? 14 dní zpátky jsme totiž měli firemní akci a kolegyňka se těšila na Stodolní, že si koupí kebab a dá mojito. Na to ji naši kolegové popřáli dobrou chuť a povykládali co se našlo při rozborech v tatarce....7 druhů spermatu
Jsem jí říkala, že je to blbost nebo ať řekne že si to dá bez tatarky......bohužel, dala si jenom to mojito.
Není tady
Dnes mne rozesmála věta: "Smrt je to poslední, co na světě máme".
Pozn.: Mám jít na JIP.
Není tady
Kuřátko napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Amri, tak to je dokonalý
![]()
U nás v Brně si mohli dát v jedné téhle jídelně odkaz na spermabankuprotože jim našli před nějakým tím rokem v tatarce sedm druhů spermatu. Nevěřila jsem tomu, ale byla to pravda. Tak už na tyhle čínský nudle s masem neurčitého původu a spermotatarkou nechodím
Modroočko, ty jsi z Ostravy? 14 dní zpátky jsme totiž měli firemní akci a kolegyňka se těšila na Stodolní, že si koupí kebab a dá mojito. Na to ji naši kolegové popřáli dobrou chuť a povykládali co se našlo při rozborech v tatarce....7 druhů spermatu
Jsem jí říkala, že je to blbost nebo ať řekne že si to dá bez tatarky......bohužel, dala si jenom to mojito.
Ne, ne, já su Brňanda byl to kiosek u Tesca, takovej no, špinavej, no. Bylo tam nějakej čásek zavřeno, je to asi 6 let.
Jinak se nedivím, že si kamarádka nedala nic, já bych si taky nic nedala, maso pofidérní, tatarka, když ne se spermatem, tak bych o její čerstvosti pochybovala.
Není tady
...pořád mi se mi v diskusích všude plete reklama "Dopřejte mu více ochrany" a je u toho fotka miminka...
Nespletli to? Neměla tam být spíš fotka dospělého chlapa? A místo Synflorix napsáno třeba Primeros?
To by tomu hned dalo jiný rozměr...
Upravil(a) Blossom (6. 8. 2009 9:44)
Blossom napsal(a):
...pořád mi se mi v diskusích všude plete reklama "Dopřejte mu více ochrany" a je u toho fotka miminka...
Nespletli to? Neměla tam být spíš fotka dospělého chlapa?A místo Synflorix napsáno třeba Primeros?
To by tomu hned dalo jiný rozměr...
Není tady
Řežu se tu smíchy, protože jsem před momentem zahlídla reklamu, kde se píše:
"Zhubnout není problém.
Chce to jen naše vedení a Vaši vůli ...."
Nějak mě to dobře dostalo
, ta slovní spojení "není problém" a "vaše vůle".
Není tady