29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mě rozesmála moje vlastní skleróza: Jela jsem z Chodska do Kosmonos, spěchala jsem za M na návštěvu, jedu, jedu, ženu to co to dá a najednoumi palubní počítač hlásí NATANKOVAT. Tak si říkám, u příští pumpy zastavím, jenže jak jsem spěchala, tak jsem na to zapoměla a najednou auto škyt, já se lekla, že jsem rozbila auto, tak zastavím, vypnu motor, snad se to po nastartování spraví... Jenže samozřejmě začal počítač hlásit NATANKOVAT. Tak jsem jak to pako šlapala kilometr k pumpě, kterou jsem předtím v klidu přejela. Ale hlavně, že jsem se předtím hnala jak blázen, abych vše stihla
Není tady
Rosamunda napsal(a):
Mě rozesmála moje vlastní skleróza: Jela jsem z Chodska do Kosmonos, spěchala jsem za M na návštěvu, jedu, jedu, ženu to co to dá a najednoumi palubní počítač hlásí NATANKOVAT. Tak si říkám, u příští pumpy zastavím, jenže jak jsem spěchala, tak jsem na to zapoměla a najednou auto škyt, já se lekla, že jsem rozbila auto, tak zastavím, vypnu motor, snad se to po nastartování spraví... Jenže samozřejmě začal počítač hlásit NATANKOVAT. Tak jsem jak to pako šlapala kilometr k pumpě, kterou jsem předtím v klidu přejela.
Ale hlavně, že jsem se předtím hnala jak blázen, abych vše stihla
Rosamundo, mě jsi rozesmála ty , dík. Svým krásným přístupem. Je vidět, že máš ten správný nadhled
.
A nějaké natankování tě až tak NETANKUJE
Díky za poklonu, ta vždycky potěší. Co jsem mohla dělat než se smát vlastní pitmosti, ještě abych brečela.
Není tady
Tak dnes jsem se opravdu nasmála, přišel k nám do lékárny jeden pán a chtěl po mě tekutý prdl místo pudr. Musela jsem se jít vyprskat za roh, abych se mu nesmála do očí
Není tady
Rosamunda napsal(a):
Tak dnes jsem se opravdu nasmála, přišel k nám do lékárny jeden pán a chtěl po mě tekutý prdl místo pudr. Musela jsem se jít vyprskat za roh, abych se mu nesmála do očí
Ros , tak to jsi mi připomněla , jak mi můj syn při mém odchodu někam říkal "Až si budeš chtít domů nastěhovat nějakého nového chlapa, tak mi řekni týden dopředu a já se odstěhuji do prdélky" ale chtěl říct do prádelky (prádelny)
Upravil(a) Romča (20. 7. 2009 22:15)
Není tady
Taky jste mi něco připomněli: Můj známý, kytarista, jednou hrál a zpíval s námi u ohýnku. A jeho malá dcera ho upozornila: Bacha tati, spadlo ti na zem PRSÁTKO
(Pro nehudebníky - trsátko )
Rosamunda napsal(a):
Jo, a ještě jsi mi Rosamundo připomněla jednu lékárnickou příhodu z mého života:
Když jsem bývala jeden čas sama, celibát mě ničil. A protože jsem nechtěla slevovat z určitých nároků ani se trápit, chtěla jsem to vyřešit "lékárnicky" ( ). Šla jsem do lékárny v cizím městě, počkala si, až v jedné frontě, u lékárnice, bude úplně prázdno a šeptem jsem pronesla svou prosbu:Paní, vím že se vyrábějí afrodisiaka na povzbuzení vášní. Prosím, neměla byste něco - ehm - s opačným účinkem? Pro utlumení?
No, a milá paní lékárnice ryčným hlasem pravila: Jó, mladá paní, to se dělával dřív bróm, a dával se třeba vojákům do čaje, ale dnes se nic takového neprodává, to vám teda neporadím...
Celá sousední fronta se otočila a sledovala, jak jsem se vypotácela z lékárny celá rudá....
Ať žije lékárnická diskrétnost !
Dnes mě upřímně rozesmála má dcerka
Není tady
PPavlaa napsal(a):
moneta napsal(a):
dnes jsem si koupila nové botky-sandálky a jela autem k našim, děsně mi klouzaly ze spojky,tak jsem je vyzula a jela bosá,celou cestu jsem se smála sama sobě
můžu vědět, co je na tom jako vitpnýho, že ses tomu celou dobu smála ? ono pokud nemáš pevné boty, ale jen sandálky nebo nedej bože boty s podpatky a nevezmeš si na řízení do auta jiné boty, tak ti jako nic jinýho jak se vyzout nezbyde. to je snad normálka, taky jsem jezdila bosá, v 10 cm podpatkách se fakt blbě řídí.
monet, že ty seš blondýna
co máš proti blondýnkám?
Není tady
Blossom napsal(a):
moneta napsal(a):
dnes jsem si koupila nové botky-sandálky a jela autem k našim, děsně mi klouzaly ze spojky,tak jsem je vyzula a jela bosá,celou cestu jsem se smála sama sobě
Moneto, v sobotu jsem jela s dcerou autem, ona si vystrčila nohy z okénka, a těma čouhajícíma nohama mávala na projíždějící cyklisty. Taky jsme se tomu nasmály...
chichi to dělám taky když se vezu jako spolujezdec
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
moneta napsal(a):
můžu vědět, co je na tom jako vitpnýho, že ses tomu celou dobu smála ? ono pokud nemáš pevné boty, ale jen sandálky nebo nedej bože boty s podpatky a nevezmeš si na řízení do auta jiné boty, tak ti jako nic jinýho jak se vyzout nezbyde. to je snad normálka, taky jsem jezdila bosá, v 10 cm podpatkách se fakt blbě řídí.
monet, že ty seš blondýnaco máš proti blondýnkám?
já jsem hnědovalsá, původně, řídím tak bosky,
Není tady
Modroočka napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
no já jsem blondýnka bosky jsem řídila jen jednou a řídilo se mi blbě
Není tady
Modroočka napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
vidíš, já blonďatá - původně, až do svých 30 ale jako neblonďatá se cítím líp
Není tady
Ahoj Blossom, to já jsem diskrétní magistra, rozhodně bych takovéhle intimnosti neřvala na celou lékárnu
Není tady
Dnes mě rozesmál můj synek, když jsem ho hledala v postýlce na obvyklém místě a našla jsem ho někde na druhém konci ležícího hlavičkou skoro opačným směrem a hezky se na mě šklebícího
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
moneta napsal(a):
PPavlo, já dokážu řídit v pantoflích, žabkách i podpatcích. Jde to. Možná se to v pantoflích nesmí, ale nikdy jsem s tím neměla problém. Jednou jedinkrát, jako začátečnice, jsem si boty sundala, a bylo to šílený.
Není tady
Nicméně dnes mě rozesmál můj přítel. Jel na pohovor, převlíkal se na místě do kvádra, anžto nemá klimatizaci, tak aby nebyl chudák mokrej. No, a tam, sto kilometrů od domova, zjistil, že k tomu kvádru nemá boty.
Není tady
ADFka2 napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
PPavlo, já dokážu řídit v pantoflích, žabkách i podpatcích. Jde to. Možná se to v pantoflích nesmí, ale nikdy jsem s tím neměla problém. Jednou jedinkrát, jako začátečnice, jsem si boty sundala, a bylo to šílený.
ty ano, moneta ne
Není tady
moneta je blondýna, nestydí se za to, ani , že je řidič ZAČÁTEČNÍK a podpatky si v autě přezouvá do bot ve kterých se jí dobře řídí
Není tady
teda moneto, z tebe jednou něco velkýho bude, jestli tě něco malýho nesežere
Není tady
PPavlaa napsal(a):
teda moneto, z tebe jednou něco velkýho bude, jestli tě něco malýho nesežere
že jo
Není tady
ty sis dělala teď někdy řidičák ? nebo jak dlouho jezdíš ?
Není tady
řidičák mám 10 let ,ale nikdy jsem nejezdila, protože jsem neměla v čem,takže ted mám staré auto a začínám znova
Není tady
aha. no tak hlavně opatrně, dneska jezdí šílenců ... vyjezdíš se neboj, je to jen otázka času, pak budeš jezdit jako profík
Není tady