29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ženský byt sa od mužského principiálne líši tým, že v ženskom sa riady
umývajú po jedle a v mužskom pred jedlom...
Tento rok mám také slabé príjmy, že v daňovom priznaní budem môcť kludne
vychádzať zo skutočnosti...
Už teraz viem, čo mi žena vyberie na Vianoce. Vkladnú knižku...
Ak je človek nešťastný, figu mu pomôže, že je chudobný...
Nesmúť za človekom, čo ťa odmietol! Ved takých ešte nájdeš stovky...
Výplata je ako menštruácia. Musíš potiť krv, aby si ju mal, dostaneš ju raz
mesačne, odíde za 5 - 6 dní a potom sa môžeš aj poj..ať...
Mozog nie je prsník. Silikónom ho nenahradíš...
V zamestnaní mám stále taký nával práce, že ani nemám kedy dať výpoveď...
Skutočne známou osobnosťou sa staneš až vtedy, keď Word prestane červenou
farbou podčiarkovať tvoje priezvisko...
Není tady
Přijde čas a otec se ptá synka, zda ví, jak je to s děláním miminek a čápem...?
"Nechci to vědět!" rozbrečel se synáček. "Slib mi, že mi nic neřekneš!!"
Rozpačitý otec se ptá synka, v čem je problém. Chlapec vzlyká:
"Když mi bylo šest, dal jsi mi přednášku, že není žádný Mikuláš, v sedmi to bylo, že není žádný Ježíšek... a jestli mi teď chceš říct, že dospělí spolu nešukají, tak nevím, jaký smysl by mělo dál žít?!"
Není tady
Selimo, ten obchodak nema chybu
Není tady
mne rozesmala organizace pohrbu Majkla Dzeksona. Jak tam losovali ty listky, a pak poslali je vyhercum se slovy "blahoprejme, ze se muzete zucastnit pohrbu MJ". Nemaly mazec.
Není tady
Nebylo to zrovna dneska, ale nejde mi ta scéna z hlavy: viděla jsem onehdy před supermarketem dva chlapy, kteří se pokoušeli nacpat asi 15 bas piv, sebe a tři kbelíky s malířským materiálem do Škody 120 a pořád jim to nějak nevycházelo Nejlepší byl čirý údiv v jejich očích, když to celé přeskládali a zase byly dva kyblíky a jeden z nich venku a ne uvnitř
Judito, úplně to vidím!!!
Není tady
moje kulinarske schopnosti. Po asi 14 dnech od posledniho vareni jsem se rozhodla, ze neco uvarim. Kamoska mi poradila recept na kureci maso s nivou. Tak jo teda, nakoupila jsem vsecko, nakrajela maso, zacinam krajet syr a teprve pak si uvedomuju, ze nekrajim nivu, ale hermelin! Uplny magor, boze! Nedokazu odlisit hermelin od nivy ;-))))
P.S. Minule jsem mela v planu udelat rizky z mleteho masa.
Upravil(a) baba.jaga (8. 7. 2009 21:20)
Není tady
dnes jsem si koupila nové botky-sandálky a jela autem k našim, děsně mi klouzaly ze spojky,tak jsem je vyzula a jela bosá,celou cestu jsem se smála sama sobě
Není tady
Jo jo, krize je tady. Nezbývá nám než jíst starý plesnivý sýry, pít starý vína a jezdit ve starých autech bez střechy
Není tady
moneta napsal(a):
dnes jsem si koupila nové botky-sandálky a jela autem k našim, děsně mi klouzaly ze spojky,tak jsem je vyzula a jela bosá,celou cestu jsem se smála sama sobě
Moneto, v sobotu jsem jela s dcerou autem, ona si vystrčila nohy z okénka, a těma čouhajícíma nohama mávala na projíždějící cyklisty. Taky jsme se tomu nasmály...
Tak me za poslednich par dni rozesmali dve hlasky
1. Luc hledal v seznamu a hral si na nemohouciho (pomoz mi, ja to neumim, ja nevim jak a kde..... tak jsem mu rekla, ze jestli si tam to cislo do poradny nenajde a neomluvi se tak pujde do te poradny misto do divadla. Rozcilil se a prohlasil "Ty ses teda ale.... tak ja ti tam to cislo teda najdu, abys videla, ze tam neni"
2. Tchyne prisla s teorii, ze prazdny kufr zabere podstatne mene mista nez kufr plny
Není tady
baba.jaga: "a teprve pak si uvedomuju, ze nekrajim nivu, ale hermelin! Uplny magor, boze! Nedokazu odlisit hermelin od nivy ;-))))"
Jaginko, tak z toho si ale vůbec nic nedělej, protože podobnými omyly právě vznikají ty nejlepší recepty - co víš, na co ještě přijdeš a - jednou vydáš kuchařku Budu stát v řadě na Tvůj podpis, jo?
My jsme se s dcerou nasmály při nákupech, protože jsme uondané několikahodinovým sháněním čehokoliv na sebe (a samozřejmě porovnáváním cen) chtěly v závěru toho bloumání koupit ještě nějaké spreje na opalování a celkem bezelstně jsme sáhly do regálu a zjistily jsme, že - malá lahvička stála pětistovku! (Kdyby se to někomu zdálo málo, tak mně se to teda zdálo dost) Pochopitelně jsme lahvičku vrátily zpátky na poličku - já ani nevím proč, ale my jsme se začaly obě v té chvíli tak nezřízeně smát, až se na nás paní lékárnice přísně podívala
Jo, s tou tchyní a kufrem - skvělý Jestli ona to, "maminka", nemyslela tak, že když na prázdný kufr nahážeš těžké věci, tak se vlastně splaskne a .... vždyť ona měla částečně pravdu!
Není tady
Tercila napsal(a):
Jestli ona to, "maminka", nemyslela tak, že když na prázdný kufr nahážeš těžké věci, tak se vlastně splaskne a .... vždyť ona měla částečně pravdu!
![]()
![]()
![]()
![]()
Zradce..... fuuuuuj zastavat se tchyne
jo a s tim nahodnym receptem mas pravdu. ja jednou omylem smichala recept na gratinovanou cuketu s ratatujem a uz 4 roky to vari cela familie tak a ne jinak
Není tady
Dita: "Zradce..... fuuuuuj zastavat se tchyne
"
Já to mám v povaze, zastávat se slabších
Ale jinak - moje tchýně byla moc fajn ženská. Tak proto jim "dávám šanci" .
Není tady
Ter moje je taky vetsinou fajn, ale jde o princip neeeeee
Není tady
Dita.L: "Ter moje je taky vetsinou fajn, ale jde o princip neeeeee
"
Tak jo To je ale husa nevzdělaná, hloupá; neví, že prázdnej kufr.....blablabla
Je to lepší?
Moc mi to teda přes hubu nešlo...............
Upravil(a) Tercila (9. 7. 2009 13:28)
Není tady
Ter me nakonec taky ne
Není tady
moneta napsal(a):
můžu vědět, co je na tom jako vitpnýho, že ses tomu celou dobu smála ? ono pokud nemáš pevné boty, ale jen sandálky nebo nedej bože boty s podpatky a nevezmeš si na řízení do auta jiné boty, tak ti jako nic jinýho jak se vyzout nezbyde. to je snad normálka, taky jsem jezdila bosá, v 10 cm podpatkách se fakt blbě řídí.
monet, že ty seš blondýna
Není tady
Dita.L napsal(a):
Tak me za poslednich par dni rozesmali dve
hlasky
1. Luc hledal v seznamu a hral si na nemohouciho (pomoz mi, ja to neumim, ja nevim jak a kde..... tak jsem mu rekla, ze jestli si tam to cislo do poradny nenajde a neomluvi se tak pujde do te poradny misto do divadla. Rozcilil se a prohlasil "Ty ses teda ale.... tak ja ti tam to cislo teda najdu, abys videla, ze tam neni"![]()
![]()
2. Tchyne prisla s teorii, ze prazdny kufr zabere podstatne mene mista nez kufr plny
takt o obojí nemá chybu
Není tady
Ráda si čtu v inzerátech. Hlavně rubriky Různé, a pak Seznámení. V těchto 2 vždycky najdu něco, co mě pobaví. Dnes tam byly 4 perly, nad kterými jsem se musela smát:
Hledám gigola! Mé tělo už se třese!
Krásná extra bokovka Romana. V posteli se mnou zažiješ to, na co už tvá stará nestačí.
Zvrásněná sexy kráska Eva 63, chceš mě?
Nymfa! Toužím po tvrdým milování a rozkoši se starcem!
Teda, když si představím to tělo, co se už na gigola třese.....
...
A nebo to tvrdý milování s tím starcem.... tedy nechci degradovat starší ročníky, ale nevylučuje se to trochu navzájem?
Blossom, ono záleží na tom, co si nymfa představuje pod pojmem stařec, víš Jestli jí je kolem dvaceti, může to klidně být "zralý" čtyřicátník
No a nebo je to dobrý marketingový tah - prostě bude starci tvrdit, jak je tvrdej a natvrdlej dědouš přihodí oběživa
Není tady
Blossom napsal(a):
Ráda si čtu v inzerátech. Hlavně rubriky Různé, a pak Seznámení. V těchto 2 vždycky najdu něco, co mě pobaví. Dnes tam byly 4 perly, nad kterými jsem se musela smát:
Krásná extra bokovka Romana. V posteli se mnou zažiješ to, na co už tvá stará nestačí.
Teda, když si představím to tělo, co se už na gigola třese.....![]()
![]()
...
A nebo to tvrdý milování s tím starcem.... tedy nechci degradovat starší ročníky, ale nevylučuje se to trochu navzájem?![]()
Me rozesmaly Blossominy inzeraty Pripomnely mi jeden, co jsem tuhle videla, neco jako "seriozni pan bez zavazku hleda nezistnou damu na urovni. Dum u more mam."
No a kouzlo nechteneho ma reklama na italskou loterii, ktera vam splni ta nejnakladnejsi prani - a na fotce je par popijejici kaficko na Staromestskem namesti.
Není tady
Daniela S. napsal(a):
Blossom napsal(a):
Teda, když si představím to tělo, co se už na gigola třese.....![]()
![]()
...
A nebo to tvrdý milování s tím starcem.... tedy nechci degradovat starší ročníky, ale nevylučuje se to trochu navzájem?![]()
Me rozesmaly Blossominy inzeraty
Pripomnely mi jeden, co jsem tuhle videla, neco jako "seriozni pan bez zavazku hleda nezistnou damu na urovni. Dum u more mam."
No a kouzlo nechteneho ma reklama na italskou loterii, ktera vam splni ta nejnakladnejsi prani - a na fotce je par popijejici kaficko na Staromestskem namesti.
Danielo, a kapitolou sama pro sebe jsou seznamovací inzeráty, kde je zmíněno měsíční znamení dotyčného.
Když jsem četla inzerát
"Nesmělý lev hledá partnerku..." tak jsem řvala smíchy.
A když jsem četla další perlu mým dětem - "Dobře vypadající panna se dvěma dětmi...." tak jsme řvali smíchy všichni tři.