6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mia napsal(a):
dusička napsal(a):
Já jsem nechci tahat sebevraždu Majkafy - já to psala kvůli tomu,že ona si na své dno šáhla, my ne.
Těžko Pavli pochopíme, když jsme nezažili.Duši, víš kolik lidí zažije nevěru a odchod partnera? Podívej se na statistiky rozvodovosti. A pro většinu je to stejná tragédie jak třeba pro tu Majku, ona tím není nijak vyjímečná.....
tak tak
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Četla jsem nějakou studii, že skutečný blondýny, přírodní, že těch je velice, velice málo a zdaleka nejsou hloupý, že se to jen tak říká.
já někde dokonce četla, že přírodní bruneta je hloupější, jak blondýna.
Nechapu, jak muze nekdo (obzvlaste zena) brat vazne vetu o tom, ze blondyna rovna se blba zenska.
barva vlasu rovna se inteligencni kvocient?
Není tady
sahleb napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Četla jsem nějakou studii, že skutečný blondýny, přírodní, že těch je velice, velice málo a zdaleka nejsou hloupý, že se to jen tak říká.
Nechapu, jak muze nekdo (obzvlaste zena) brat vazne vetu o tom, ze blondyna rovna se blba zenska.
Jeeee sahleb a kdo je tu tim kdo to bere vazne?
Není tady
My to vážně nebereme taky jsem byla blondýna a dokonce jsem taky slyšela na svoji adresu, že jsem blbá blondýna. Od hulváta to zalichotilo, mmch, byla to žena, ten hulvát.
Mně to přijde buranský, nadávat blondýnkám, že jsou jednoduchý.
Není tady
sahleb napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
podle čeho usuzuješ, že to berem vážně
Není tady
Arcanum napsal(a):
sahleb napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
já někde dokonce četla, že přírodní bruneta je hloupější, jak blondýna.Nechapu, jak muze nekdo (obzvlaste zena) brat vazne vetu o tom, ze blondyna rovna se blba zenska.
barva vlasu rovna se inteligencni kvocient?Jeeee sahleb a kdo je tu tim kdo to bere vazne?
dobrá otázka
Není tady
Modroočka napsal(a):
My to vážně nebereme taky jsem byla blondýna a dokonce jsem taky slyšela na svoji adresu, že jsem blbá blondýna. Od hulváta to zalichotilo, mmch, byla to žena, ten hulvát.
Mně to přijde buranský, nadávat blondýnkám, že jsou jednoduchý.
tak proč to nebereš s nadhledem a sama dobrej vtípek o blonckách nepřihodíš
Není tady
beru to s nadhledem, ale vtipy si moc nepamatuju
Není tady
mia napsal(a):
majkafa napsal(a):
Tak jsem asi dříve nebyla průměrný člověk, když jsem nevěděla, že jediným smyslem života je láska. Ppavlo, nepsala jsem o žádných věcech, ale o lásce.
...a pak ta láska z nějakého důvodu krachne a člověk je zralý hodit si mašli....nene, určitě to není jediný smysl života a kdo to tak má, ten je až nebezpečně závislý.....
mio, tys taky nepochopila, o čem mluvím. Láska, kterou v sobě máš, nikdy nekrachne.
Dokud ty sama v sobě ji neztratíš, neschováš sama před sebou.
Upravil(a) majkafa (28. 9. 2011 18:12)
Tak třeba tady je jistým způsobem to, co neumím říct slovy. Abyste mi rozuměli.
http://zivotni-energie.cz/smysl-zivota- … sebou.html
A taky:
Smysl života
Smysl života spočívá v jednom slově které má však v sobě všechno. Tím slovem je láska. Láska je jediný smysl života. Zdá se že je to pouhé slovo, které označuje jen jednu věc. Pokud je však láska ve všem je to skutečně smysl života. Láska se může projevit jakkoliv a kdekoliv a může být skutečně všude. Můžeme mít rádi lidi, zvířata, sami sebe, vodu, vzduch, přírodu a toho kdo nám dal život. S láskou můžeme druhým pomáhat, starat se o ně atd. V lásce je pomoc, úcta, ohleduplnost a všechno dobré. Láska nám pro život stačí protože ji můžeme projevit kdekoliv. S láskou děláme to co je správné.
Čím více lásky rozdáme a projevíme, tím lepší bude náš život. Je hezké mít někoho rád, je hezké mít rád někoho a ještě k tomu další, ale nejhezčí je mít rád všechny kdo si to zaslouží, zejména pak nevinné.
Spousta lidí má ráda sebe, svoji rodinu, svoje blízké a svého stvořitele. Tím však jejich láska skončila. Existují však lidé kteří k tomu všemu ještě přidávají lásku k přírodě, zvířatům a spoustě dalších věcí. Čím více máme rádi, tím lepší jsme a tím větší radost z nás může mít ten kdo nás stvořil. Je to o tom, zamyslet se a být ohleduplný ke všemu co je kolem nás.
Upravil(a) majkafa (28. 9. 2011 18:33)
Já vím, blbá blondýna totiž není jenom ta blbá blondýna. Nakonec já se i naschvál jakoby omlouvám,když něco zvořu - a řeknu, njn co byste čekali od blondýny.
Sahleb - jasně že to není o inteligenci.
A hele já slyšela, že vtipy o blondýnách vymýšlí tmavovlásky,protože na ně žárlí.
Jsem přírodní blondýna, i když vlasy už mám špinavý blond, tak si barvím, ale obočí ,řasy - uplně světlý. KDyž se nenamaluju,jsem jak vyblitý lečo.
A Marky - ta je abnormální, ve skoro 5 letech má bílý vlasy, skoro stříbrný, a hodně migmentu. Samozřejmě mě to lichotí jako každé mámě, každá máma si myslí,jak má nejkrásnější dítě. Ale ona není přehlídnutelná v davu.
No ale co tu melu.
Majkafo - hodně o přemýšlení.
Proč já si pořád myslím,že je sobota?
Není tady
co ti lichotí, že má stříbrný vlasy ?
Není tady
b]http://zivotni-energie.cz/smysl-zivota-zivot-je-hra-kterou-hrajeme-sami-se-sebou.html[/b]
Bylo mi hezky u toho čtení
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Pavli - Pro mě jako pro matku je moje dítě nejkrásnější na světě.
Jak píšu, jako pro každou matku to její dítě.
Noa co mě lichotí? že nevymřou blonďáci
Upravil(a) dusička (28. 9. 2011 19:01)
Není tady
děcka mojí ségry měly takhle blonďatý, bílý vlasy snad do 15 - 16 let. žaba se teď barví na tmavo a musím říct, že ji to sluší daleko víc, jak ty světlý. a klukovi, tomu to ztmavlo, že už to má aspoň špinavě blond.
úplně světlý se mi líbí ještě jakž takž u malých dětí. někdy ani to ne. a jsem ráda, že se mládě nakonec vrhlo na jeho tátu a je to tmavej, výraznej typ.
mně nikdy nebrali blonďáci, nebo tak. ale tmavý, italský typy, to je něco úplně jinýho
Není tady
majkafa napsal(a):
mia napsal(a):
majkafa napsal(a):
Tak jsem asi dříve nebyla průměrný člověk, když jsem nevěděla, že jediným smyslem života je láska. Ppavlo, nepsala jsem o žádných věcech, ale o lásce.
...a pak ta láska z nějakého důvodu krachne a člověk je zralý hodit si mašli....nene, určitě to není jediný smysl života a kdo to tak má, ten je až nebezpečně závislý.....
mio, tys taky nepochopila, o čem mluvím. Láska, kterou v sobě máš, nikdy nekrachne.
Dokud ty sama v sobě ji neztratíš, neschováš sama před sebou.
Láska není přece jenom ke chlapovi.
Láska může být k přírodě - i když je nám smutně na duši, láska je umět se rozhlídnout a vychutnávat si krásu přírody, všímat si maličkostí. Já nevím,jak bych to napsala.
Láska k dětem, láska ke zvířatům,
láska k samotnému životu.
Vždyt všichni jsme stvořeni láskou (nechytat za slovíčka,samozřejmě je pár případů např. znásilnění).
Není tady
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Noa co mě lichotí? že nevymřou blonďáci
pro každou je to její nejhezčí. ale když bylo to moje modrookej blonďáček, moc jsem nadšením neskákala.
jinak mě by vůbec neva, kdyby blonďáci vymřeli, hlavně, že zůstanou krásní, opálení, hnědoocí chlapi
Upravil(a) PPavlaa (28. 9. 2011 19:05)
Není tady
mia napsal(a):
dusička napsal(a):
Já jsem nechci tahat sebevraždu Majkafy - já to psala kvůli tomu,že ona si na své dno šáhla, my ne.
Těžko Pavli pochopíme, když jsme nezažili.Duši, víš kolik lidí zažije nevěru a odchod partnera? Podívej se na statistiky rozvodovosti. A pro většinu je to stejná tragédie jak třeba pro tu Majku, ona tím není nijak vyjímečná.....
Ano vím,kolik lidí zažilo nevěru a odchod partnera. JE to tragédie. Ale určitě to není tragédie, jako když Ti umře dítě, tvoje krev.
Nepíšu ,že je Majka něčím vyjímečná.
Nakonec lidi páchaj sebevraždu nejen kvůli ztrátě partnera, ale i kvůli dluhům,práci, já nevím, prostě už to nechtějí být?
Možná je to tím, že už neunesou tu bolest jako ti, co se oklepou - sice horko těžko, ale jdou dál a žijou.
Já nechci říkat, že nejsou statečný. Já nevím, jak bych to napsala.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Noa co mě lichotí? že nevymřou blonďácipro každou je to její nejhezčí. ale když bylo to moje modrookej blonďáček, moc jsem nadšením neskákala.
jinak mě by vůbec neva, kdyby blonďáci vymřeli, hlavně, že zůstanou krásní, opálení, hnědoocí chlapi
Jasně Pavli ,já snila vždycky o černovlasým chlapovi.
Je to vlastně jedno, jaký kdo má barvu vlasů ,záleží na charakteru.
Není tady
dusička napsal(a):
mia napsal(a):
dusička napsal(a):
Ano vím,kolik lidí zažilo nevěru a odchod partnera. JE to tragédie. Ale určitě to není tragédie, jako když Ti umře dítě, tvoje krev.
Nepíšu ,že je Majka něčím vyjímečná.
Nakonec lidi páchaj sebevraždu nejen kvůli ztrátě partnera, ale i kvůli dluhům,práci, já nevím, prostě už to nechtějí být?
Možná je to tím, že už neunesou tu bolest jako ti, co se oklepou - sice horko těžko, ale jdou dál a žijou.
Já nechci říkat, že nejsou statečný. Já nevím, jak bych to napsala.
lidi se nepokouší o sebevraždu jen proto, že nejsou schopni nést dál bolest. někdy doopravdy umřít nechtějí, jen tak volají o pomoc. a někteří, někteří tak třeba jen vydírají a ti taky umřít nechtějí. těch důvodů může být víc, proč to někdo udělá.
Není tady
Měla jsem nejlepší kamarádku od první třídy. Všichni jí záviděli, že je jedináček, táta dojížděl do Prahy - byl pilot - nádherný tmavovlasý chlap - jak herec. bydlela naproti v paneláku. Irenka. Chodila jsem k ní na návštěvu a byla hotová ,že má otáčecí židli, že má kazeták, pouštěla mi abbu a beatles.
Měla samý jedničky, byla premiant.
Záviděla jsem jí mámu a tátu.
Záviděla jsem,protože můj táta se rád napil, máma byla obyčejná dělnice, v práci chodila v monterkách.
A ted?
Když se mi narodil první kluk, potkala jsem její mamku. Byla uplakaná a něco mi vyprávěla, jak jí chlap opustil,že odešel do PRahy k mladé dívčině.
Její máma si druhý den vzala život -vypila kyselinu.
Irenka se narodila s problémy - s dělohou a nemůže mít děti.
Proč jsem jí záviděla?
Byla něco víc než já?
Není tady
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
Noa co mě lichotí? že nevymřou blonďácipro každou je to její nejhezčí. ale když bylo to moje modrookej blonďáček, moc jsem nadšením neskákala.
jinak mě by vůbec neva, kdyby blonďáci vymřeli, hlavně, že zůstanou krásní, opálení, hnědoocí chlapiJasně Pavli ,já snila vždycky o černovlasým chlapovi.
Je to vlastně jedno, jaký kdo má barvu vlasů ,záleží na charakteru.
tak to určitě
ale mě se chlap kromě toho charakteru musí taky líbit. s chlapem, co se mi nelíbí a nic mě na něm nepřitahuje, tak může být sebehodnější, ale budeme tak možná kamarádi, rozhodně bych s ním nemohla tamto
Není tady
Pavli - možná,že jsou psychicky labilnější. NEjsou tak odolní. Nevím.
Není tady
Pavli - jak je možný, že jsem snila o chlapovi typu Trávníček z Popelky, nechtěla jsem blondáka.
Hm, a mám ho doma. Líbil se mi. Líbil se mi, a nekoukala jsem,jaký má vlasy.
Není tady
dusička napsal(a):
Měla jsem nejlepší kamarádku od první třídy. Všichni jí záviděli, že je jedináček, táta dojížděl do Prahy - byl pilot - nádherný tmavovlasý chlap - jak herec. bydlela naproti v paneláku. Irenka. Chodila jsem k ní na návštěvu a byla hotová ,že má otáčecí židli, že má kazeták, pouštěla mi abbu a beatles.
Měla samý jedničky, byla premiant.
Záviděla jsem jí mámu a tátu.
Záviděla jsem,protože můj táta se rád napil, máma byla obyčejná dělnice, v práci chodila v monterkách.
A ted?
Když se mi narodil první kluk, potkala jsem její mamku. Byla uplakaná a něco mi vyprávěla, jak jí chlap opustil,že odešel do PRahy k mladé dívčině.
Její máma si druhý den vzala život -vypila kyselinu.
Irenka se narodila s problémy - s dělohou a nemůže mít děti.
Proč jsem jí záviděla?
Byla něco víc než já?
třeba nešlo o to, že byla víc než ty. jen měla něco jinýho.
Není tady