18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Lenu +Ditu...ste rpzesmály obě dvě !!!!!
Není tady
mě hnedka poránu rozesmály teorie a představy poprvé těhotných o tom, jak to bude a jak to má být po porodu (co se týče fungování)
Pak mě rozesmálo cizí netěstí (jak se Ppavle rozmnoili křečci, ....promiň Pavlo )
A nakonec mě rozesmálo, e rozumím holandsky a vy?
Upravil(a) Fidorka (29. 5. 2009 7:53)
Není tady
Dodatecne, k tem hlaskam deti me jeste rozesmalo vcera to, kdyz jsem si vzpomnela, jak jsem tridila a rovnala vyprane spodni pradlo a ponozky v loznici na posteli. Uklidila jsem detem, manzovi a svoje nakonec. Jelikoz jsem to vsechno nepobrala, nechala jsem jeste ponozky a dve podprsenky a celem ke skrini jsem uklizela zbytek. Luk, tenkrat sotva 4 letej mi ty podprsenky podal s tim ze " Mami, jeste sis tu zapomnela dve prsa "
Upravil(a) Dita.L (29. 5. 2009 11:15)
Není tady
21SOPTIK napsal(a):
Přijde nový ředitel do kanceláře a ode dveří
# # # # # # # # > volá na #
# # # # # # # # sekretářku:
# # # # # # # # "PUK!"
# # # # # # # # Udivená sekretářka # se ptá svého éfa, co
# # # # # # # # e to
# # # # # # # # znamená.
# # # # # # # # Ředitel odpoví: "Pičo, # Uvař > Kafe."
# # # # # # # # Sekretářka tedy uvaří kafe, nese ho éfovi >
# # # # # # # # do
# # # # # # # # ředitelny,postaví
# # # # # # # # álek na > stůl a ptá se:
# # # # # # # # "KSČ"?
# # # # # # # # > # # Ředitel udiveně hledí a sekretářka s milým
# # # # # # # # úsměvem
# # # # # # # # > odpoví:
# # # # # # # # "Kolik Sladí Čuráku?" :-)
Tak toudle srandou se bavi mi rodicove. Jen z toho KSC udelali OSSN - oslad si sam, nemravo
Není tady
Teda Fidorko, tys mi dala, s tou holandtinou
To mě dnes teda rozesmálo straně...
Dívali jsme se ráno z okna... Jedna blondýna v ik kostýmu vyla z domu na parkovitě, odemkla si svůj malý červený Peugeotek, nastartovala a povyjela z řady zaparkovaných vozů na volnou plochu.
Nače vystoupila z vozu i s foáčkem a začala si svoje autíčko fotit z různých stran....
To bylo tak milé... Určitě je to její první autíčko! ... a jistě se s ním chtěla někomu dnes pochlubit!
Není tady
Kromě jiného (některá ID na BB jsou úplně nevyčerpatelná studnice) mě rozesmálo tohle video:
http://www.youtube.com/watch?v=s13dLaTIHSg
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Dívali jsme se ráno z okna... Jedna blondýna v ik kostýmu vyla z domu na parkovitě, odemkla si svůj malý červený Peugeotek, nastartovala a povyjela z řady zaparkovaných vozů na volnou plochu.
Nače vystoupila z vozu i s foáčkem a začala si svoje autíčko fotit z různých stran....
To bylo tak milé... Určitě je to její první autíčko! ... a jistě se s ním chtěla někomu dnes pochlubit!
Moná nemá valné mínění o svém řidičském umění... Tak kdyby něco, aby měla památku.
Není tady
Fidorka: jen mi vrta hlavou, odkud ten chlapek muze asi znat moji kocku . Ze by se s nekym schazela za mymi zady? Budu si na ni muset doslapnout ...
Tohle mi poslala ma mila neter - teenagerka. Varovani pro intelektualy: jedna se o infantilni a skatologicky humor ...
http://www.youtube.com/watch?v=gEzJ9NhAUuo
Upravil(a) anais.de (30. 5. 2009 15:01)
Není tady
Mě dnes rozesmál tento článek:
http://www.novinky.cz/krimi/170078-nahy … istky.html
....ten konec = hlavní poznávací znamení
Není tady
To je ako ten vtip: Idú tri eny po nuda plái, a prídu k nahému muovi s tvárou zakrytou novinami. Obzerajú si ho a prvá vraví: "To nie je môj manel..." Druhá: "To naozaj nie je tvoj manel..." Tretia: "Ten vôbec nie je od nás z mesta..."
Není tady
ESKYMKA napsal(a):
....ten konec = hlavní poznávací znamení
Tak ten nemá chybu..................
Není tady
Modroočka napsal(a):
ESKYMKA napsal(a):
....ten konec = hlavní poznávací znameníTak ten nemá chybu..................
Taky jsem se zasmála .
Není tady
To nic není... kdy jsem "za mladých let" stopovala, tak jsem stopla chlapa, kterej měl kalhoty na půl erdi - akorát jsem si toho vimla a kdy jsem seděla vedlě něho v autě. Řekla jsem mu e mi to vadí, tak si kalhoty zapnul a jelo se :-)))
Není tady
... jetě jsem si vzpomněla na jednu cestu vlakem, kdy v plném kupé - a bylo to ráno, jela jsem do koly - seděl chlap a na klíně měl kufřík... a při pozorném pozorování, pod ním - měl rozepnutý poklopec a honil si ho... - nikdo nedal nic najevo, a to jsme jeli asi 1/2 hodiny :-)
A na střední o přestávce na schodech taky stál pán "bez"... ale kdy jsme li zpátky, u tam nebyl...
Zajímalo by mě, jak by paní reagovala někde na nuda plái - i kdy tam by to asi očekávala...
Upravil(a) Martinka1 (30. 5. 2009 17:28)
Není tady
Měla jsem na stole chlapa, na masái, kdy jsem mu domasírovala zadní část těla a on se přetočil, tak mu stál, ale to byl kusanec. Tak jsem mu na něj hodila ručník. A to pr.ase chtělo po 2 a půl hodiny trvající masái celýho těla i erotickou masá. Já, skoro 40ti letá jsem měla oči jako tenisáky a celkem jsem měla strach........... Dnes bych mu do něj cvrnkla a to by si přítě rozmyslel.........ono prý to cvrnknutí do stojícího jarabáčka toti děsně bolí.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Měla jsem na stole chlapa, na masái, kdy jsem mu domasírovala zadní část těla a on se přetočil, tak mu stál, ale to byl kusanec. Tak jsem mu na něj hodila ručník. A to pr.ase chtělo po 2 a půl hodiny trvající masái celýho těla i erotickou masá. Já, skoro 40ti letá jsem měla oči jako tenisáky a celkem jsem měla strach........... Dnes bych mu do něj cvrnkla a to by si přítě rozmyslel.........ono prý to cvrnknutí do stojícího jarabáčka toti děsně bolí.
tak jsi mu ji měla udělat a uít si to :-)
Není tady
Modroočka napsal(a):
Mě se jednou stalo, e mi na soc. etření otevřel nahý chlap, svoji nahotu maskoval dveřmi a hovořil s mnou jako by se nechumelilo. A později jsem si vimla, e je NAHÝ. Prchala jsem jako namazaný blesk .
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Modroočka napsal(a):
tak jsi mu ji měla udělat a uít si to :-)
řekla bych,e by si uil týpek, ne modroočka,leda ,e by se domluvili,e by pak namasíroval on ji,hahahaha
jinak crnknutí asi fakt bolí...já takhle cvrnkla býv.přítele a byl na mě tenkrát natvanej,jestli jsem jako neupadla,e to bolí...a já si tenkrát v duchu řekla aby se náhodou z toho ne.....L
Není tady
Článek dost dobrý ... já na takové exhibicionisty těstí nemám... bych se taky koukla .... jen jednou a to jsem la se setřenkou. Ona má na ně těstí.... a ve vlaku, u doktora nebo jen tak na ulici.... dokonce u to na nich pozná. el kolem nás takový asi třicátník.... hele ten je nějaký divný, povídá.... no nic li jsme do parku vedle autobusového nádraí, znuděně se rozhlíí kolem sebe, při čekání na ten autobus a hele... on tam vzadu za křovím ten dotyčný a ulevuje si se svým nářadíčkem.... ... měla pravdu.
Není tady
teda Oli
Není tady
Také sa stalo aj môjmu kamoovi-masérovi a ten bol z toho ete menej "odviazaný"... Vôbec nie je na chlapov. Nabudúce ho natvrdo odmietol vzia.
Není tady
Fidorka napsal(a):
mě hnedka poránu rozesmály teorie a představy poprvé těhotných o tom, jak to bude a jak to má být po porodu (co se týče fungování)
Pak mě rozesmálo cizí netěstí (jak se Ppavle rozmnoili křečci, ....promiň Pavlo )
A nakonec mě rozesmálo, e rozumím holandsky a vy?
http://img32.imageshack.us/img32/3839/holandsky.th.jpg
jova, teď na to koukám Fidorko člověk nenajde pochopení fááákt nikde ... v práci byly holky mrtvý, jen mě viděly, prej si umí ivě představit jak na to - rozmnoený křečky čumím, tady mně taky nikdo nepolituje, to sjem teda dopadla
Není tady
hele koukáte ted někdo na BRIDGET JOHNSOVOU s rozumem v koncích??,to je faaajt prdeeel
Není tady