6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
TAK mě osobně dnes rozesmál tenhle ftípek :
Žena jde na gynekologickou prohlídku. Vejde do dveří, svléknese,usadí se
> do křesla.
> V pootevřených dveřích se jen mihne bílý plášť a ozve se:"Vejš!"
> Žena poslušně zvedne nohy co nejvýš může, ale přesto slyší teď už
> křik:"Vejš!!!"
> Popadne tedy nohy rukama a silou si je přitáhne skoro k uším, ale v tu
> chvíli se zarazí a zděsí. Vidí, jak se k ní blíží skupina mladíků s
> vytřeštěnými výrazy, v jejich čele obrovský chlap v bílém plášti s břitvou
> v ruce. Muž nepřestává obtahovat břitvu na řemenu a s podivným úsměvem
> ženě říká.
> "Tak já vám to teda řeknu ještě jednou, ale snad už naposled: Vejš musíte!
> Gynda je v prvním patře, tady jste v učňovským holičství.
tenhle tejden jsem vůbec četla dost dobrý vtípky, tak až je najdu ,tak je sem dám at se zasmějete :-D
Není tady
mladší syn, když mi za snídani poděkoval slovy: "Dekuju, Petulko."
a pak ještě odpoledne, když ho manžel držel v náručí - že nám k sobě pořád přístrkoval hlavy, abychom si museli dát pusu a strašně se tomu řehtal
Není tady
tak hlavně aby mu to vydrželo ještě i za 10 let
Není tady
tina napsal(a):
mladší syn, když mi za snídani poděkoval slovy: "Dekuju, Petulko."
a pak ještě odpoledne, když ho manžel držel v náručí - že nám k sobě pořád přístrkoval hlavy, abychom si museli dát pusu a strašně se tomu řehtal
Koukám,že máš synka ,malýho kuplíře,hihi
JÁ OSOBNĚ DĚTI JEŠTĚ NEMÁM,ale moje kamarádka ted hlídala kamarádce taky malýho chlapečka, je mu prej asi rok a prej normálně už v tomhle věku děsně kouká po ženských.A prý s emu vyloženě líbí blondýnky.No abyli někde ve městě a tam z auta vyšla blondatá a prý fakt hezká ženská a malej prý na ni fascinovaně koukal a ženská si ho všimla, usmála se na něj a malej se prý skoro za ní rozběh..docela mazec, nasmála jsem se...ještě ,když kamarádka předváděla jak se malej tvářil,tak docela sranda:D
Není tady
a kolik je malýmu??No tak to je docela sranda.Já zatím děti nechci.Vidím stále jen tu zodpovědnost a starosti a trochu asi jsem sobec,páč si uvědomuju,že bych už nemohla spát do kolika bych chtěla,ale poslední dobou slyším docela srandovní příhody s dětma a příjde mě,že ono s těma prckama je docela asi i sranda.
Jsi mi ted připomněla jednu příhodu.Jsme byli s přítelem a jeho ségrou v zoo a oan má dvě dvojčátka (3roky)...skončili jsme v dětským koutku(úžasný jak jedna holčička byla na jednom konci hřiště a druhá na úplně opačným,jakoby si nemohly hrát obě vedle sebe,hihi)no a ta jedna ADÉLKA přišla k nějakým cizím dětem a řekla jim " kdo nevíte jak se jmenuju, tak se přihlašte a já vám to řeknu" to jsem se fakt nasmála....oni jsou tak bezprostřední...škoda ,že v dospělosti to odpadává a my dospěláci sme takoví suchaři:-D
Není tady
No mě dneska dostal syn ( 3 apůl roku ). Vrátil se s taťkou z procházky usedli k televizi, že tatínek se s ním bude koukat na pohádku a já si trapně sedla k nim, páč jsem chtěla vyzvědět od syna jak bylo a synaček se na mě podíval jakože co dělám v tom křesle a řekl, ne mami ty jdi pryč, jdi do kuchyně a uvař nám teplou večeři Tatínek byl patřičně pyšný
Není tady
Spíš by si zasloužil dostat na zadek pyšnej tatínek
Já se řehtala minulý týden - nesu ráno vyhodit odpadky, kontejnery máme v "domečku", takže neustále otevřené dokořán. Tak jsem jen v chůzi ležérné mávla rukou a pytel vhodila. Ujdu pár kroků, slyším "Heeej!" Otočím se, z domečku vykukuje špinavý, zarostlý a zjevně nasr..ný bezdomovec a vřeští: "Chtělas mě zabít, ty krávo?" Jen jsem nevěřícně zírala... ale pak jsme se chechtaly se sousedkou v krámě tak, že nás málem vykázali... Příště nejdřív zaklepu
Není tady
helena napsal(a):
Spíš by si zasloužil dostat na zadek pyšnej tatínek http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
Já se řehtala minulý týden - nesu ráno vyhodit odpadky, kontejnery máme v "domečku", takže neustále otevřené dokořán. Tak jsem jen v chůzi ležérné mávla rukou a pytel vhodila. Ujdu pár kroků, slyším "Heeej!" Otočím se, z domečku vykukuje špinavý, zarostlý a zjevně nasr..ný bezdomovec a vřeští: "Chtělas mě zabít, ty krávo?" Jen jsem nevěřícně zírala... ale pak jsme se chechtaly se sousedkou v krámě tak, že nás málem vykázali... Příště nejdřív zaklepu http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
jo Helí to bys měla
Není tady
mě dneska rozesmál tenhle vtípek...tenhle tejden mě chodily samý dobrý
Reportér z televize přijede do malé vesnice, kde žije podle statistiky
# nejstarší občan v republice. Udělá rozhovor a na konci se staříka zeptá,
# jestli si pamatuje nejhezčí zážitek ve svém životě.
# " No, to bylo tehdá, když se ztratila předsedovi sedmnáctiletá dcera.
# To ji tři dny hledali všichni chlapi z vesnice a když jsme ji našli,
# tak jsme od radosti tři dny chlastali a tři dny jsme ji všichni šukali."
# " No tak tohle ven nemůže!" říká si reportér.
# " No tak staříčku to je hezký, a povězte, na druhý nejkrásnější zážitek,
# jestli pak si pamatujete?"
# " A jo. To bylo tehdy, když se ztratila z družstva kráva.
# To ji hledali tři dny všichni chlapi z vesnice. No a když jsme ji našli,
# tak jsme od radosti tři dny chlastali a tři dny jsme ji šukali."
# Reportér málem omdlel, ale nějak se přeci vzpamatoval.
# " No dědo, když tohle byly nejhezčí zážitky, tak to jsem zvědav,
# jaký byl váš nejhorší zážitek?"
#
# " No, to bylo tehdy, když jsem se ztratil já..."
#
Není tady
a ještě tenhle je dost fajnovej
Potká stará blecha mladou a ta se úplne trese zimou.
# > S: "Prosím te, co je to s tebou?"
# > M: "Ale, chtela jsem se trochu zahrát, tak jsem vlezla hajnému do
vousu a # on celý den jezdil po revíru na motorce a to
# > jsem sakra vymrzla."
# > S: "No jo, to je hned videt,že jsi ješte mladá. To si musíš vlézt
nějaký # mladý holce do kalhotek a uvidíš jaký tam je
# > teplo."
# > Po nějaké době se opět sejdou a mladá je zase úplne zmrzlá.
# > S: "Proč jsi mě neposlechla?" říká stará.
# > M: "Ale já jsem to udelala presne tak, jak jsi mi radila.
# > Vlezla jsem holce do kalhotek, tam ti bylo takový teploucko, že jsem
hned # usnula. No a pak jsem se probudila hajnému ve
# > vousech a zase jel na motorce!"
# >
Není tady
Mňa vtip od kolegyne: V Istanbule kráča po chodníku vedľa štvorprúdovej cesty starší Turek a dvaja mladíci-turisti ho zastavia a zúfalo sa ho pýtajú: "Ujo, ako sa môžeme dostať na druhú stranu?" Turek sa zmayslí a odpovie: "Tam sa nedá dostať, tam sa treba narodiť, chlapci..:"
Není tady
21SOPTIK napsal(a):
a ještě tenhle je dost fajnovej
Potká stará blecha mladou a ta se úplne trese zimou.
# > S: "Prosím te, co je to s tebou?"
# > M: "Ale, chtela jsem se trochu zahrát, tak jsem vlezla hajnému do
vousu a # on celý den jezdil po revíru na motorce a to
# > jsem sakra vymrzla."
# > S: "No jo, to je hned videt,že jsi ješte mladá. To si musíš vlézt
nějaký # mladý holce do kalhotek a uvidíš jaký tam je
# > teplo."
# > Po nějaké době se opět sejdou a mladá je zase úplne zmrzlá.
# > S: "Proč jsi mě neposlechla?" říká stará.
# > M: "Ale já jsem to udelala presne tak, jak jsi mi radila.
# > Vlezla jsem holce do kalhotek, tam ti bylo takový teploucko, že jsem
hned # usnula. No a pak jsem se probudila hajnému ve
# > vousech a zase jel na motorce!"
# >
Není tady
Není tady
Mě dnes rozesmála ve vedlejším vlákně o obědech věta Heleny, že někdo má v práci svoje rádio, někdo větrák, tak ať si tazatelka pořídí vlastní mikrovlnku . Stačí mi málo, co? Ani nevím proč mě představa soukromé mikrovlnky tak rozesmála, Helenko
Není tady
Kdysi jsem četla o jedné, co si dala do kuchyňky v práci domácí pekárnu a pečou si tam chleba!
Není tady
LENNNA napsal(a):
Mě dnes rozesmála ve vedlejším vlákně o obědech věta Heleny, že někdo má v práci svoje rádio, někdo větrák, tak ať si tazatelka pořídí vlastní mikrovlnku
. Stačí mi málo, co? Ani nevím proč mě představa soukromé mikrovlnky tak rozesmála, Helenko
jojo to bylo fakt vtipný
bych brala do kanclu postel,ale to by asi neprošlo, hahaha...jinak jsem si vzpomněla....minulej rok v létě se mi stala good story.V létě je u nás v kanclu fakt na umření,klimatizaci tam nemáme ,takže když jsou hice tak je tam fakt k nevydržení.Takže to se člověk snaží co nejvíc udělat ráno ,tak do dopoledne než se tam dostane slunko ..no a koegyně jednou už odešly a já tam ještě byla, bylo mě horko jako blázen tak jsem si nachvíli položila hlavu na stůl a já normálně na tvrdo usnula...pak jsem se probrala(podařilo s emi i si poslintat ruku:lol:)a říkala jsem si , sakra už nesmím usnout , vždyt za chvíli sem vtrhne uklízečka tak at se vůbec dostane ke koši.No a ten koš je pod mým stolem tak jsem se sehla abych ho vyndala,no a já koukám,koš nikde...byl totiž vedle stolu.Paní uklízečka,už tam totiž mezitím byla a byla tak hodná,že mě ani nevzbudila.Ale ta si musela koukat,...
Není tady
Přijde nový ředitel do kanceláře a ode dveří
# # # # # # # # > volá na #
# # # # # # # # sekretářku:
# # # # # # # # "PUK!"
# # # # # # # # Udivená sekretářka # se ptá svého šéfa, co
# # # # # # # # že to
# # # # # # # # znamená.
# # # # # # # # Ředitel odpoví: "Pičo, # Uvař > Kafe."
# # # # # # # # Sekretářka tedy uvaří kafe, nese ho šéfovi >
# # # # # # # # do
# # # # # # # # ředitelny,postaví
# # # # # # # # šálek na > stůl a ptá se:
# # # # # # # # "KSČ"?
# # # # # # # # > # # Ředitel udiveně hledí a sekretářka s milým
# # # # # # # # úsměvem
# # # # # # # # > odpoví:
# # # # # # # # "Kolik Sladíš Čuráku?" :-)
Není tady
jinak co mě dnes rozesmálo??Ono to teda bylo včera...když jsem šla řediteli odevzdat zakázky co chtěl,tak jsem mu je dala na stůl a řekla mu "že už jsem za ním byla v pátek,ale že už tu nebyl" a on se tak na mě kouk a lišácky prohodil " tak já se omlouvám...že jsem tu nebyl" ....:-DD
Není tady
Delala jsem dneska s Chrisem blbiny a v jednu chvili lezel na zadech, ja mela hlavu mezi jeho nohama a davala jsem mu pusu na pupika. Starsi syn se na me podival a konstatoval "Mami nech toho, to vypada jako tvrdej oral"
Není tady
No a je to asi tri dni, co jsem cetla casopis pro rodice a kazdy mesic jsou tam hlasky. Vitezna za kveten me dostala. Malej kluk, 5 ti letej se ptal maminky proc ucitelka v MS stavkuje. Maminka mu odpovedela ze za vetsi plat a malej na to "To je nespravedlivy, ucitelka chce vic penez ale kdo se nejvic ve skole nadre jsou deti a ty to delaj zadarmo"
Není tady
Není to dnes, ale před nedávnem co mně rozesmála neteř, má 2 roky... nedávno běžela v televizi reklama na "Bobíka" (mléčný výrobek) v reklamě se zpívalo: ňam ňam Bobík.... a shodou okolností mají doma psa Bobíka... a když k ní ten pes Bobík přiběhl, tak řekla: to neni ňam ňam Bobík, že ne??
Není tady
A ještě od druhé švagrová neteř mně rozesmála.... jednou v noci se probudila a rodiče zrovna byli na sobě... a ona povídá: Já chcu taky!!
Není tady
Lena01 napsal(a):
Není to dnes, ale před nedávnem co mně rozesmála neteř, má 2 roky... nedávno běžela v televizi reklama na "Bobíka" (mléčný výrobek) v reklamě se zpívalo: ňam ňam Bobík.... a shodou okolností mají doma psa Bobíka... a když k ní ten pes Bobík přiběhl, tak řekla: to neni ňam ňam Bobík, že ne??
chytrá holčička
Není tady