29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pro ty, co si me jeste pamatuji.
6. 5. se nam narodila Natálka, 2800gramu a 47cm.
Porod byl planovany (vyvolavany) i kdyz kontrakce (me prvni...nevim jestli byly prave, nebo poslicci, nikdy jsem je nemela) me chytly v noci takze jsem nakonec jela driv, ale tabletku mi stejne dali.
Dostala jsem ji v 11 dopoledne a mala byla na svete ve 14:-)
Porod mi vsichni chvalili, ze byl na prvorodicku kratkej a krasnej (meli nejdriv spoustu casu a nakonec mi nestihli dat ani epidural, tkaze jsem rodila "naostro"), ale ja si teda neumim predstavit, ze bych rodila vetsi dite:-))
Bohate mi to stacilo a v nejblizsi dobe rozhodne nic podobneho neplanuju...byla t osiiilena boplest... (bylo to taky tim ze jsem porad nevedela co od toho cekat ale nakonec to teda predcilo veskery moje ocekavani a zjistila jsem ze prah bolestivosti mam asi proklate nizko...
Zustal ve me kousek placenty, takze me hned po porodu uspali a udelali revizi...
Jinak z porodky nas pousteli s 2590g, protoze mala se odmitala prisat, dodnes jsem a uz asi i zustaneme na UM, ale konecne jsme se po 14 dnech dostaly zpet na porodni vahu:) tak snad to bude v pohode...
Natrhla jsem byla malicko, stehy pry ani nebyly videt (zato kdyz se poradne :prokrvi: po delsim sezeni tak jsou krasne citit:-)), ale odnesla to moje kostrc, nevim co se tam stalo ale snad 3 dny jsem nemohla ani chodit a dodnes nemuzu sedet, tak snad se to spravi, protoze prohlidnout mi to odmitli... Nejhorsi je, kdyz krmim malou tak pak nemuzu ani vstat z kresla:-(
Naty je zlaticko, vzorne spinka, kouka...jen s papanim mame trochu problem, je lina po mamince, takze u toho usina, musime to porad prihrivat a moc toho stejne nevypije, ale verim ze se ji ten zaludecek roztahne a zacne bastit poradne:-))
Tak to je asi vse...
rebi, to je krásná zprávička ... moc moc gratuluju a přeji hodně štěstí a zdraví
ten krátký porod ti závidím a na prvorodičku je to fakt super, zvládla si to skvěle
Natálka je šikulka a brzy začne pořádně papat. Jestli můžu poradit, tak jestli při papání usíná...musíš jí budit a nejlepší pošimrat pod bradičkou atak.
Držim palčáky a at ti nosí jen samou radost.
Není tady
Rebi velká gratulace a přeju ti ať se vám s Natálkou daří už jenom dobře
Není tady
Rebi pamatuji si na tebe.Preji Vam holky hodne zdravicka a at se mate skvele.
Není tady
Rebi, gratuluju a preju vam obema hodne zdravi!
Není tady
Rebi,pamatuji se a moc ti gratuluju a at to vsechno zvladate.Hlavne at jste zdrave a Natalka ti dela jen samou radost.
Není tady
Gratulujeme taky k Natálce a at krásně papá a přibývá na váze jak má.Hlavně at jste obě zdravé.
Není tady
Rebi ..at se vám s Natálkou daří .. hodně štěstíčka přeju . A neboj ona se určitě rozpapká a poroste jako z vody.
Není tady
rebi asi mi to nebudeš věřit, ale kolikrát jsem si na tebe vzpomněla, jestli už máš maličkou u sebe Strašně moc gratuluju, porod teda opravdu rychlovka
Není tady
Taky veliká gratulace k Natálce!! ..a stejně jako Petruš, taky jsem si říkala, jestli už máš miminečko....tak krásná zprávička a přeju hlavně zdravíčko a ať jste všichni moc spokojený a šťastný!!!
Není tady
Rebi, moc gratuluji k Natálce .
Není tady
Rebi gratuluji k Natálce
Není tady
Dekujeme moc za gratulky a pranicka:-) Jsem rada ze si nas pamatujete a ze na nas nektere i myslely:-)
Fid, rodila jsem nakonec v Motole, spokojena jsem celkem byla, jediny co me nastvalo a na co nezapomenu bylo, kdyz mi malou i pres jeji plac a braneni snazili narvat k bradavce aby se pricucla... Pritom vsude plakaty z laktacni ligy, jak se zrovna tohle nema delat... Myslela jsem ze se tam rozbrecim s ni...
Pak teda jeste jedna vec a to ze na tu mou bolavou kostrc se mi odmitli kouknout a dodnes nemuzu sedet, chtela jsem po 14 dnech kdy jsem tam byla na kontrole jestli by mi neudelali aspon rentgen, aby se vyloucilo pripadny nalomeni kterym se me jal dr. strasit ale stejne se nic nedelo, mam pry pockat na gyndu po sestinedeli (jakoby s tim gynda mohla neco udelat...)
rebi a gynekologa máš? Já bych se ho zeptala a řekla mu co ti řekli. Možná spíš chirurgie nebo spíš nejdřív obvoďák. Přece tou bolestí nebudeš trpět do konce 6ti nedělí
Není tady
No gynekologa mam... ale nevim... Ono to podle me pomalu ustava, je to jako bych to mela narazeny, boli to prene tam kde konci pater (jakoby mezi pulkama).
Ted jsem si poridila na sezeni uz druhej kruh, takze to je v pohode, jeste tyden pockam a kdyz tak neco podniknu, oni zas v Motole rikali ze kdyby to bylo nalomeny tak bych nechodila asi skoro vubec, tak nevim..
Btw...ten kruh co sem si poridila bych teda "chtela" koupit jednou Natal¨ce do vody... ani jsem na nej nesedla a uz byl vyfouklej (prasklej spar):-(
Není tady